Aivodoping ( Pirasetaami yms.) Käytätkö?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja parzi, 27.02.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Forze

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  977
  Korkea ÄÖ:si ei auttanut äidinkielen tunnilla, kannattaa harkita peruskouluun menemistä aivodopingin kera.
   
 2. juuben

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2013
  Viestejä:
  687
  Se joka ton Laatikaisen tekstin pystyy lukemaan ilman, että silmät eksyy väärälle tekstiriville on jo aikamoinen tekijä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. stereosupersonik

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2016
  Viestejä:
  122
  "Pitkä kokemus Piracetaamista ja hyöty on kiistaton, vaikka äo on jo lähtökohtaisesti aika korkea."

  kaikkee paskaa sitä lukee...

  mitä nuihin pentsoihin tulee nii namujahan ne on. jos pään haluaa "sekaisin" niin suosittelen 1l vodka ja johan alkaa äo nousta (ainakin omasta mielestä).
   
 5. SSG1

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  496
  Toimiiko L-teaniini yksinään vai pitääkö se aina parittaa kofeiinin kanssa? Kauan vaikutus muuten kestää?

  Nappasin aamulla 200mg ennen luentoa. En mitään ihmeempää eroa huomannut paitsi luennon lopulla ei millään pystynyt pysymään paikallaan. Pakko oli härvätä jotain ja tuntui siltä että koko keho on paineissa ja se koittaa purkautua ihon läpi. Ei tuolla pitäisi olla tuollaista vaikutusta joten voi olla jotain asiaan liittymätöntäkin.

  Kofeiinia en mielellään käyttäisi. Se saa kassit kipeäksi ja päivälläkin enne 1600 otettu kuppi kahvia estää melko tehokkaasti unen saannin yöllä. Veikkaan että olen normaalia herkempi tuolle. Myös keskittyminen on vaikeeta ja tuntuu että keho on täynnä ylimääräistä energiaa.

  Huomenna kyllä silti testaan kofeiinia ja teatiinia. Pakko saada jotain että luennoilla keskittyminen pysyy luennossa eikä ajatukset palloile missä sattuu.
   
 6. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  L-teaniinista en tiedä muuta kuin mitä hieman wikipediasta vilkaisin, mutta ota sitä kofeiinia vähemmän. Ja jos otat päivittäin, niin vaikutus on luonnollisesti vähäisempi kuin tauon jälkeen tai satunnaisesti. Itseni kofeiini teki hermostuneeksi nuorempana, joten otinkin sitä varsin pieninä annoksina jolleivät unet olleet jääneet hyvin lyhyiksi, ja aika pieninä silloinkin. Kokeile vaikka 50 mg kofeiinia (puolikas suomalainen pilleri tai puolisen keskikokoista kuppia normaalivahvuista kahvia tms) tai hieman enemmän tai jopa vähemmän. Päivittäiskäyttäjällä kofeiinin valvotus on selvästi vähäisempää. Vaikutuksen puoliutumisaika on 4-6 h, eli kun iltaa kohti ottaa vähemmän, ja viimeisinä tunteina ei mitään, niin unessa ei ongelmia. Aamulla tosin kofeinistit sitten haluavat yleensä paikata vajausta suht. vikkelään... :)

  Jos L-teaniini on kofeiinin antagonisti (kuten taisit huomata ihmetteleväni iHerb-ketjussa), niin taitaapa olla sitä lähinnä noiden hermostuttavien ja sykettä nostavien vaikutusten suhteen, eikä piristävien tai keskittymiskykyä lisäävien. Teobromiinistakin vilkaisin wikipediasta, eli mm. teessä ja suklaassa oleva aine, mutta sillä pikavilkaisun perusteella oli lähinnä sykettä nostavia tms. ei-innostavia vaikutuksia.

  Pirasetaamit yms. varsinaiset nootroopit eivät itseäni innosta - paitsi ettei niitä saa Suomesta laillisesti eikä tilata edes ETA-alueelta, niin hyöty:sivuvaikutus -suhde vaikutti joskus pikaisesti tutustuttuani heikolta. L-teaniini vaikuttaa lupaavammalta, mutta täytynee vilkaista joskus tutkimustietoja jos löytyy kunnollisia kaksoissokkotutkimuksia. Fiilistuntumat ja plaseboefektit kun eivät mitään todista, ja vaikka itse luotan enemmän omiin fiilistuntumiin kuin toisten raportteihin, ovat nekin tietysti samaa sarjaa (btw, melatoniinista annoksilla 1,5 - 5 mg ei tuntunut itselläni olevan mitään hyötyä ainakaan unirytmin siirtämisessä tai nukahtamisen nopeuttamisessa, mutta voi olla että jotkut ovat herkempiä sille, tiedä häntä, eli en jaksa kaivella kunnollisia kaksoissokkotutkimuksia siitä).

  Jaa vielä L-teaniinista, missäs sitä Suomessa myydäänkään, apteekeissa ja/vai luontaistuotekaupoissa? Jossain keskustelussa oli viittaus johonkin Suntheanine-brändin L-teaniiniin, joka olisi ilmeisesti nettilegendojen mukaan toimivampaa kuin "tavallinen", mutta jos kyse on samasta molekyylista, niin taitaa olla harhaluuloja. Tilaaminen ainakin ETA-alueelta taitaa olla vapaata, ehkä ulkopuoleltakin(?).
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2016
 7. SSG1

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  496
  En tuota iHerb ketjua edes tajunnut selata. Pitää kattoa mitä siellä on juteltu.

  Kokeilin tänään tuota L-Teaniini ja kahvi comboa. Kahvin teen Aeropressillä ja nopeen googletuksen perusteella yhdessä kupillisessa on noin 110-140mg kofeiinia.

  L-Teaniinin kanssa combotettuna nuo kofeiinista itselle tulevat haittavaikutukset katoavat kokonaan. Ei sydämmen tykytysät, hikeä tai muita epämiellyttäviä tarkkaavaisuus häiriöitä. Tuntuu myös vaikutus olevan myös kohdillaan. Ei ainankaan samallailla ajatukset harhaile miljoonassa eri asiassa samaan aikaan. Pitää katella oppiiko tätä efektiä sitten käyttämään mitenkään hyödyksi.

  Itse ostin tätä Life:stä. En käynyt katsomassa apteekista. Lifessä tätä oli vaikka minkälaisessa pakkauksessa. Purutableteista törkeen kalliisiin kapseleihin. Lähin itsemään halvempaa pakkausta, mutta ilmeisesti sitä halvinta ei enää valmisteta. Nappasin Vita L-Teaniini 100mg. Maksoi 100 tablettia 22e. Melko suolasta, mutta pääsipähän nopeasti testaamaan auttaako tämä.

  iHerbistä tätä kai pääsääntöisesti ostetaan. Eli tätä saa ihan vapaasti tuoda maahan. Sieltä saa kymmenellä dollarilla 100-150 100mg kapselia.


  Itsellä ainankin melatoniini auttaa 3mg annoksena. Joskus jopa 1mg. Placeboa tai ei, ainankin pelkkä tieto siitä että jotain nukkumista helpottavaa on ottanut rauhottaa jo päässä pyöriviä ajatuksia.

  Varsinaisia nootrooppeja tuskin tuun ottamaan. Menee liian vaikeaksi kun ne on about kaikki laskettu lääkeaineiksi Suomessa.
   
 8. Vectrex_

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2001
  Viestejä:
  500
 9. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Joo, oiskohan tässä nyt keksitty ADHD:ille käytännössä haittavaikutukseton lääkitys (toisin kuin ne modafiniilit tms.). Kertokaas jotkut asiaan perehtyneet, kun luulisi näitä jo aiemminkin ADHD:hen kokeillun, vai voiko nyt odotella sitä millin kolahtamista tilille - mitä ne nobelista nyt maksoivatkaan.

  Mistäs kapseleita/pillereitä kannattaa ostaa tai tilata? Jauheet ovat työläitä, ei pysty... Ja sai siis tilata ETA-alueen ulkopuoleltakin, vai?

  Yliopiston apteekissa näyttäisi olevan n. 1 euron per kapseli ja vain 150 mg. Ehkä lievää kiskonnan makua...
   
 10. SSG1

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  496
  Pitäis itte käydä lääkärillä testaamassa onko aikuisiän ADD. Nimittäin lähes kaikki merkit löytyy.

  Helpottais ehkä elämää kun ois varma tieto. Toisaalta, sitten vois myös vituttaa kun on 10v tuhlannu erilaisiin oppilaitoksiin ja vetäny kaiken vituiks jos sen saiskin sitten lääkityksellä kasaan.
   
 11. Namelesss Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2013
  Viestejä:
  1 162
  Vituttaa kun phenibuti on Suomessa lääkeainelistalla, onkos kukaan tuota kokeillut? Hyvin auttaa ahdistukseen.
   
 12. Bedder

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  535
  Moda, Concerta ja Deksamfetamiini edelleen ainoat "doupit" jotka oikeasti pärisee ja saa keskittymään intensiivisesti tuntien ajan. Kaikki rasetaamit on enemmän tai vähemmän pelkkää placeboa ja tyhmiltä rahat pois -aineita.

  Toisaalta teaniini+kahvi+modafiniili on aika hyvä yhdistelmä, koska pelkästään modafiniili kahvin kanssa voi saada aikaan melkoisen mental rushin ja robot moden. Teaniini jonkun verran estää tätä ja vielä voimistaa modan vaikutusta. Teaniini yksistään taas täysin hyödytön.
   
 13. Tee

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2013
  Viestejä:
  12
  http://www.vidaplus.fi/tuote/vida-l-teaniini/
  Ainesosat: Kauranversouute (Avena sativa L.), L-teaniini, Täyteaineet: (Gelatiini, Titaanidioksidi), Paakkuuntumisenestoaineet: (Piidioksidi).

  Kauranversouute (Avena sativa L.) mainitaan ensiksi ainesosalistalla, käsittääkseni yleensä ainesosissa listataan se määrällisesti runsain ainesosa ensin, toki joskus ainesosat on listattu aakkosjärjestyksessä. Avena sativa on jonkinasteinen MAO-B:n ja PDE4:n estäjä. Jos myöhemmin kokeilet puhdasta l-teaniinia ja vaste ei ole sama, tuo voisi olla vaikuttava tekijä.
   
 14. Tykki25

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2009
  Viestejä:
  45
 15. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 676
  Pitää kato olla lähtökohtaisesti vaan tosi korkea äo.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2016
 16. parzi

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  1 141
  Pitkästä aikaa jotain uutta . Tämähän tuli uutisiin monen venäläisurheilijan kärähdettyä. Bromantaami. https://en.wikipedia.org/wiki/Bromantane#Clinical_research otin 2 tuntia sitten noin 100mg ja kyllä sillä on selkeä fokusoiva ja anksiolyyttinen vaikutus. Aikamoista. Ei saa vain re-dosaa ennenkuin katsotaan minkälainen lasku tästä tulee.Hieman pistelee jaloissa ja pienimuotoista päänsärkyä mutta kirkas ja rentoutunut olo! Mutta pitäisi saada enemmän tutkimustuloksia ja kuinka vaarallinen aine kyseessä on.


  http://link.springer.com/article/10.1023/A:1016206306875 aika alussa ovat neurotoksiset tutkimukset. Ehkä pitäydyn pirasetaamissa. Ei pidä "leikkiä" tällaisilla. tuo 100mg nyt ei voi olla kauhean toksinen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 17. Tutkija000

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2017
  Viestejä:
  69
  Miten iso todennäköisyys on että Phenibuti jäisi tulliin iherbista tilatessa, miten usein ne tullissa ottavat iherbin tilauksia väliin? Käsittääkseni lääkeiaineita (ei huumauseineita kuitenkaan) voi tilata EU-maista Suomeen ihan laillisesti vai olenko väärässä? Löytyi muutama eu-kauppa joissa myydään. Suomen darknetissä tuota välillä on mutta todella kallista verrattuna laillisiin kauppoihin.

  Sama myös modafiniilin kanssa, uskaltaako tilata vaikkapa briteistä?

  Alkaa hieman vituttaa Suomen lait, jopa kofeiinin tilaus on kielletty ulkomailta. Sellaiset paskapäättäjät kun kieltää kaiken tilauksen, vaikkei siis tiettyjä lääkeaineitak uten ophenibutia saa edes Suomesta reseptillä ( vai saako). Onko edes GABAn tilaus laillista? joskus tilas ja tuli hyvin läpi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017
 18. Tice

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  256
  Ainakaan modafiniilia et voi laillisesti tilata Suomeen ilman reseptiä.
   
 19. buddha-

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2004
  Viestejä:
  127
  Onko kellään tietoa millasia sanktiota esim. 30 tabletin modafiniilin tilaamisesta voi tulla? Hiton vaikea löytää mitään tietoa. Ainaki oletettavasti tuo määrä lasketaan vielä omaan käyttöön. Mut voiko siitä tulla sakkoa pahempaa ja kuinka todennäköisesti tulee edes sakkoa jos jää tulliin (esim. kieltämällä kaiken)? Sakosta kai tulis merkintä sakkorekisteriin, mut sillä ei taida olla mitään vaikutusta elämään ja tiedon pitäis poistua kolmes vuodes.
   
 20. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Onko kenelläkään *kokemusta* modafiniilistä? Lähinnä kiinnostaa vaikutus kongitiivisiin kykyihin, miten esim. parantaa keskittymiskykyä?
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017
 21. Pertti_Pasanen_Spede

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2001
  Viestejä:
  3 332
  Lääkeainerikos. Ja ei se määrä vaikuta siihen merkintään millään tavoin. Ihan yhtälailla yhdestä vahvemmasta melatoniinpurkista voi jo saada kyseisen rangaistuksen.
   
 22. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Kyllähän se määrä määrittää sanktion joka on väliltä sakkoa - 1v linnaa. Jonkinlainen oikeuskäytäntö lienee olemassa siltä osin että yksittäisestä purkista jotakin jonninjoutavaa kiintiölääkeainetta saa sen 6-12 päiväsakkoa kun taas tuomalla 100kg jotakin tutkimuskemikaalia sanktio on jotakin vapausrangaistuksesta. Tosin tulli on kyllä hävittänyt vain ilmoitusluontoisesti joitakin vähäisimpiä lääkeaineita vähäisyysperusteella ilman mitään seuraamuksia ja jos näyttöä tilaamisesta ei löydy (esim. maksu bitcoineilla) niin hommahan kaatuu kiistämiseen.
   
 23. Pertti_Pasanen_Spede

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2001
  Viestejä:
  3 332
 24. M-ake

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2009
  Viestejä:
  68
  Jos joku pystyisi neuvomaan mistä pääsisi käsiksi Modafiniiliin/Pirasetaamiin niin arvostaisin jos YV:llä voisi auttaa asiassa.
   
 25. mt247

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2010
  Viestejä:
  152
  Onko näissä aivodopingeissa kovat sivuvaikutukset vai miksi kaikki lähtökohtaisesti vain pelkällä reseptillä Suomessa? Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla, kun tuntuu ettei nykyään enää pysty paljoakaan keskittymään lukemiseen.
   
 26. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Eipä sille ole muuta perustetta kuin se että aineet toimivat tarkoitukseensa ja kaikki toimivat aineet ovat reseptilääkkeitä. Onneksi sipuliverkko on nykyään muodostamassa tehokkaan ohituskaistan turhalle byrokratialle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti