Älykello terveyden seurantaan.

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Samuli Harjunpää, 05.04.2021.

 1. Samuli Harjunpää

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Viestejä:
  10
  Mikä olisi hyvä älykello terveyden seurantaan? Älykellon ensisijaiset mittaukset (syke, uni, stressi, mahdollisesti jopa verenpaine ja verenhappipitoisuus) pitäisi olla mahdollisimman tarkkoja alle 200€ budjettiin. Älykello ei saa olla Applen kehittämä, koska en omista Iphonea tms.
  Minkälaista suosittelette?
   
 2. DoubleTap

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2015
  Viestejä:
  125
  Omasta puolesta suosittelen Huawein GT2/GT2 Pro kelloa. Itsellä on GT ja GT2 Pro ja ne ovat olleet hintansa väärtejä. Pro version voi jostain löytää pariinsataan, mutta yleisesti sen hinta on ollut 250 ja 300€ välillä. GT2 mallia saa tällä hetkellä noin 150€ hintaan, ja siitä jo löytyy mainitsemasi ominaisuudet. Verenpainetta ei pysty mittaamaan mikään älylaite tällä hetkellä. Pro malli on vähän GT2:ta kehittyneempi ja todella laadukkaan oloinen härpäke.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2021
 3. hpguru

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2009
  Viestejä:
  895
  En suosittele äkykelloja.
  Täysin hatusta heitettyjä arvioita mm. nukkumisesta. Menet katsomaan leffaa sängylle maaten 22.00-0.00 niin väittää että nukahdit klo 22. Heräät klo 8 katsomaan kuinka nukuit 10 tuntia :D Kalorien kulutus on hatusta sekin, jään mielenkiinnolla odottamaan onkohan se stressitasokin sitä. Älä osta ja säästä rahaa.

  Juuri oman rannekkeen vein takuun kautta palautukseen ja sain rahat takaisin.

  Ei enää stressiä ja nukun paremmin kun en enää yritä paranta syvän unen määrään, joka tietenkin hatusta heitetty sekin. Älyranneke on vain bisnestä, Amazonista ostin 25 euron Casion kellon. Ei ole älyranneke, mutta on stressikin poissa ja ei tarvitse hatusta heitettyjä tuloksia katsella ja patterikin kestää 10 vuotta.  Älä myöskään osta Ora-hyvinvointisormusta.

   
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 965
  Toiveet on vähän liianlaajat nykypäivän tegnologiaan, ja toiseksiviimeinen toive tarkoittaa että tarvitaan jotain muita tuotteita ja viimeinen toive tarkoittaa että pitäisi kysyä kunnalliselta sotepalvelulta olisiko lainaan tarvittavia laitteita / tai paikkaa testeihin .

  Muttta kuluttaja laitteita, jos ei tarvi olla suoranainen älykello, mutta haluat puhelimeen/wlaniin kotimittareita, niin katsasta Withings tuotemerkin valikoima.

  Kello löytyy, joka jotain sykettä mittailee, ja voi yrittää käppyrääkin tehtä, onko sitten hyötyä, niin siitä pitää keskustella lääkärin kanssa. Jotain aktiivisuus ja uni juttuja kerää, sitten miettiä mitä niillä tarkoitus tehdä ja onko niistä siihen tarkoitukseen iloa. Jos tuon tyyppiselle kello muutakäyttöä, nini ei mene ihan hukkaa, ja älykelloon verrattuna ei tarvi latailla kokoaikaa.

  Samaan tietokaan kerääviä verenpainemittareita löytyy, jos budjetti on tuo, niin tämä ehkä se mistä lähteä.

  Unijuttuja varten on myös erillisiä antureita, jos nukkuu omassa vakio sangyssä, niin ei tarvi raahata mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2021

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti