Äkkilähtö Dubaihin - miten toimia, millainen kohde on Dubai?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wemps, 12.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Voihan nyt viikon verran viipyä vaikka Porissa. Jos jonnekin lähdetään, niin tuota lyhyempi käyntihän johtuu vain siitä, ettei ole aikaa tai rahaa.

  Viikko menee vaikka oluen ja makkaran parissa. Oikeastaan kova kiirehän siinä tulee, jos pitäisi jotain muutakin nähdä.
   
 2. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Samaan huoneeseen ei saa mennä mies ja nainen ellette ole aviopari. Se kai tuolla on yleisesti ottaen se lähtökohta. Että mukavan rajoittuneen kohteen valitsitte.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. jmjh

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  2 836
  Olisit voinut ennakkoluulot jättänyt omaksi tiedoksesi. Ei tuollaista tarvitse miettiä Dubaissa muutenkuin ehkä korkeintaan silloin jos yrittää moskeijaa tai muita uskonnollisia kohteita käydä katsomassa. Jopa hotellihuoneiden jakamisessa tuo yleensä ei ole ongelma.

  Mutta se nyt on totta, että joitain asiaita kannattaa välttää kuten yleisellä paikalla käsikädessä kävely, suukottelu, ja ei liian paljastavia vaatteita (shortsit on ok yleensä, paitsi moskeijassa). Ja humaltuneena ei tietysti kannata näyttäytyä julkisilla paikoilla. Ja Sharjahin puolella kannattaa olla tarkempi.
   
 5. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Oman käsitykseni ja pikaisen googlauksen perusteella Dubaissa tosiaan laki kieltää muiden kuin avioparin tai lähisukua olevien miehen ja naisen yöpymisen samassa huoneessa. Tosin sama googlettelu paljastaa, että länkkäriparilla riittää suunnilleen se, että ei yritä vääntää rautalangasta hotellin respalle, että eivät ole naimisissa eikä mitään ratsioita tai vastaavia ole. Tietenkin voi olla, että jos muuten hankkiutuu vaikeuksiin ja siinä paljastuu, että tuollainenkin synti on kontolla, voi se päätyä syyteluettelon jatkoksi. Mutta jos tiukat käyttäytymisnormit ja niihin liittyvät sanktiot eivät innosta, kannattaa mennä varmaan jonnekin muualle vaikka joissain paikoissa bileet ovatkin sellaisia ettei mistään uskoisi olevansa islamilaiessa maassa.

  Minua ei Dubain teennäisyys oikein innosta, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että siellä on päätetty turismin olevan heille yksi hyvin tärkeä bisnes öljyvarojen ehtyessä ja tuotannon laskiessa koko ajan. Siellä arvostetaan rahaa sen verran, ettei lähdetä vääräuskoisia turisteja karkoittamaan jonkun Koraanin pikkutarkan tulkinnan takia.
   
 6. jmjh

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  2 836
  Juu noin se suurinpiirtein menee. Yhteiskunta on tietyllä tavalla kaksinaismoralistinen, eli tiukat lait löytyy mutta niitä sitten tulkitaan sen mukaan miltä parhaalta tuntuu. Mutta joka tapauksella hyvällä käytöksellä tuolla tuskin tuleee ongelmaa, mutta jos on vaikeuksia käyttäytymisen kanssa niin kannattaa suunnata jonnekkin muualle.

  Baareissa muuten riittää myös kaavuitettuja henkilöitä iltaisin ja vähän epäilen, että ei niistä jokainen mitään limua juo (allah varmaankin unilla pimeän tultaessa, niin ei haittaa).
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti