Äärioikeiston ja uusnatsismin nousu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja junkass, 18.08.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  556
  Saksassakin äärioikeisto esillä.


  Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
  15 tuntia ·
  Chemnitzissä viime elokuun mielenosoituksessa paljon mediahuomiota saaneen Hitler-tervehdyksen tehnyt 33-vuotias mies on tuomittu Chemnitzin oikeudessa kielletyn tervehdyksen tekemisestä seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Mies paljastui oikeudenkäynnin aikana antifa-faniksi. Hän kertoi myös olevansa vasemmistolainen. Antifa käytti tilanteesta kuvaamassaan videossa miehen tekemää Hitler-tervehdystä todisteena mielenosoituksen äärioikeistolaisesta luonteesta, Freie Presse uutisoi.

  [​IMG]
  Tietoja tästä verkkosivustosta

  FREIEPRESSE.DE

  Bild von Linkem ging um die Welt - Prozess wegen Hitlergruß bei Demo in Chemnitz | Freie Presse - Chemnitz
  Sein Bild ging im August vergangenen Jahres um die Welt. Nun musste sich ein 33-Jähriger vor Gericht verantworten. | 10585901 Regionales Chemnitz
   
 2. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 063
  Yllätys että vihervasemmisto/antifa lavastamassa tilannetta. Kerrankin osui omaan nilkkaan.
   
 3. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 775
  Tässä vaiheessa sillä ei taida olla enää mitään merkitystä. Totuus on jo kirjoitettu alkuperäisen mukaisesti, eikä sitä enää saa vähällä vaivalla korjattua.
   
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 518
  Saksalaismedia: Hallessa kaksi ihmistä ampunut on uusnatsi, joka toimi yksin – ampuminen striimattiin suorana Amazonin pelisivustolla  EIT hylkäsi uusnatsipoliitikon valituksen –  teki yksiselitteisen päätöksen: holokaustin kieltäminen ei ole ihmisoikeus


  Olihan vielä jokin aika täälläkin niitä valopäitä jotka kielsivät holokaustin edes tapahtuneen.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 5. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Toi "isku" oli harvinaisen säälittävää katottavaa.:facepalm: Tyyppi ei pääse kohteeseen sisään kun synagoga onkin lukossa, jonka jälkeen huutelee kadulla "scheissea" ja räjäyttelee jotain kotikutoisia paukkupommmejaan ovien takana. Joku mummeli kävelee ohitse ja vittuilee jotain, niin sitten päättää tykittää sen hengiltä itse tekemällään aseella, joka 90% ajasta jumittaa ja kilisee osina pitkin katua. Kun mummo on hoideltu, niin joku ohiajava pappa pysähtyy katsomaan "mitä täällä tapahtuu". Soturi yrittää seuraavaksi ampua tämän toisen eläkeläisen, mutta eihän siitä mitään tule kun tussari sanoo vain klik klik, kunnes pappa kyllästyy ihmettelemään ja ajaa rauhallisesti pois. Viimeisenä menee rankaisemaan jotain kebabin vääntäjää ja ampuu sen.

  Mutta joo...tämä oli kai sitten ihan oikea äärioikeistolainen isku, vaikka en tiedä miten natiivien saksalaisten eläkeläisten ampumiseen suhtaudutaan paikallisissa natsipiireissä.
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 518
  Niin, saat kuulostamaan murhat jotenkin siltä että "sehän oli vaan joku mummu ja joku kebabin vääntäjä". Kyse on ihmiselämistä. Ja vaikka teko olisikin ollut amatöörimainen, motiivit murhille voi silti olla uusnatsismin kyllästämät eli ei teon amatöörimaisuus liity mitenkään motiiviin.

  Kyllä siihen varmasti on vankat perusteet miksi Saksan poliisi pitää tätäkin rikosta äärioikeistolaisen uusnatsin rikoksena. Motiivit täytyy olla tarkasti tiedossa ennenkuin niistä lähdetään tiedonantoa tekemään.
  ------------

  Briteissä nopeiten kasvaa lukumääräisesti äärioikeiston tekemät rikokset:

  Far right poses fastest growing terror threat to UK, head of terror police says
  Terror attacks can be sparked by ideology ‘anywhere along the spectrum’ of far-right groups
   
 7. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  949
  Aika hauskaa, että sinun mielestäsi on suurempi ongelma valopäiden holokaustikieltäminen kuin se, että Saksa esiintyy totalitaristisena valtiona kieltäen ihmiseltä mielipiteenvapauden. Se kuitenkin on ihmisoikeus.

  Kuinka holokaustin kieltäminen eroaa siitä että kieltää evoluution tai demarien aloittaneen Suomen sisällissodan? Tai että Anna Kontula kieltää kommunismin olevan yhtä paha ideologia kuin natsismi.

  Olet splice erittäin vaarallinen ääriajattelija.
   
  Ilkko2 ja Stoker tykkäävät tästä.
 8. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 032
  Sananvapaus ollaan valmiita vetämään vessanpöntöstä alas, kun tyhmistä kommenteista ollaan tekemässä laitonta vihapuhetta. Jos näitä ajatuksia ei saa sanoa ääneen, niin ei niistä myöskään saa palautetta. Jos jokin on tyhmää puhetta, niin monikulttuurisuus on rikkaus ajatukset. Nämä globaalia solidaarisuutta ajavat unelmoinnit kun ovat johtaneet siihen, että Ruotsissa pommi-iskut alkavat olla arkipäivää ja autot roihuavat kaduilla, pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa ollaan ajamassa alas. Mikä olisi tosiasiallisesti haitallisempi ideologia nykypäivänä?

  Hyvä kuitenkin, että ihmiset päästävät nämä ajatukset ilmoille, niin niitä voidaan realisoida tilastoilla ja faktoilla. Ehkä katsaus todellisuuteen palauttaa osan unelmoijista takaisin maan pinnalle. Lukuunottamatta näitä aiemmin mainittuja vaarallisia höyrypää ääriajattelijoita.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2019
  Ertzie tykkää tästä.
 9. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 518
  Voi valopäät, nyt ihan oikeasti ei voi kuin nauraa tuollaisille :D
   
 10. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 353
  Äärioikeisto sulkee maiden rajoja jo?

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006268156.html

  No jos nyt ollaan tosissaan niin epäilen että tässä on yksi (tulevaisuuden) syy äärioikeiston suosion kasvamiseen. Kun Turkki päästää Eurooppaan miljoonia siirtolaisia niin ihmiset tulevat protestoimaan. Voisi olettaa että jotain siirtolaisvastaista liikehdintää tulee tapahtumaan.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 11. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 032
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Jos ja kun turhapaikanhakijatulva yltää taas Suomeen ja muiden puolueiden edustajat vain nyökyttelevät päätään, kun Sisäministeri Mariaohimeni (Virh) taas toteaa, että turhapaikanhakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle, niin kyllä ainakin persujen kannatuksen nousu mitataan kymmenissä, eikä ykkösprosenteissa. Kyllähän sen näkee jo siitä, että suomalaiset perheet muuttavat pois tulevista ghetoista, että harva on oikeasti valmis muuttamaan Suomea kehitysmaaksi. Sitten media voi kauhistella äärioikeiston nousua.
   
  electron06, AHPU ja Ilkko2 tykkäävät tästä.
 12. PatrikSelin Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  2 823
  Missä Mariaohimeni on sanonnut "Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle"?

  ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus maailmanlaajuisesti. Prosessin täytyy olla kunnossa, jotta perusoikeudet toteutuvat. Enempää en tuohon pysty ottamaan kantaa.”

  Tuosta toki saa kyseisen toteamuksen jos vaihtaa sanat...
   
 13. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 032
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

  Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle


  Kuten sanottu, turvapaikan hakeminen on perusoikeus. Mikä on vaihtoehtona sille, että ihmiset eivät voisi hakea turvapaikkaa Suomesta. Suomi ei voi lähteä rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 14. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  259
  Varoitus tuosta???

  Nyt taisi osua modea arkaan paikkaan...:D
   
  Ertzie, Ilkko2, Stoker ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 15. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 358
  Hämmennystä varmaan tekee se ettei yleensä ole puututtu ja kannattaa varmaa lukea se postaus uudelleen, muukin kuin lihavoitu.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2019
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 518
  Suomi ei voi lähteä rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia. Miksi pitäisi?

  Jokaisella tulee olla toki oikeus hakea turvapaikkaa jostain toisesta valtiosta. Sisäministeri on tismalleen oikeassa kaiken käytettävissä olevan tiedon, lain ja vakiintuneiden käytäntöjen mukaan: jokaisella on oikeus hakea turvapaikkaa ( vaikkapa sillä venäläisellä homolla, kiinalaisella ihmisoikeusaktivistilla jne. ) ja jos näin tekee, tapaus on käsiteltävä asiallisesti ja tarkasti. Mitään takeita ennakkoon kuitenkaan ei voida ilman tapauksen käsittelyä antaa siitä että turvapaikka myönnetään. Mutta, itse turvapaikanhakeminen on todellakin perusoikeus, joka velvoittaa. Asia on näin joka ikisessä sivistysvaltiossa. Ohisalo sanoi aivan oikein, tuskin kenelläkään siitä on valittamista.

  Tämmöisistä asioista sitten persujen kannatus räjähdysmäiseen nousuun, kertoo vain enemmän äänestäjäkunnasta kuin asian ymmärtämisestä :D
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2019
 17. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 586
  Se on kyllä harmi että on niin sukeita poliitikkoja ketkä ei näe että tämä maa ei pysty noita tulijoita elättämään.
  No nyt jo varaudutaan 100 000 ottamiseen vaikka entisetkin on maksamatta.
  Tietysti aina voi nostaa veroja lisää.
   
 18. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  949
  Vihdoin saadaan koodarinpaikat täytettyä. Ei siinä kauaa nokka tuhise kun spr ja muut ovat Ahmedin ja Mohammadin kouluttaneet puskemaan konteissa pyöriviä appeja pilveen jatkuvan integraation avulla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2019
 19. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 775
  Niin, aina ne voi käsitellä ja ani harva näistä on oikeutettu kansainvälisesesti solmittuun pakolaisstatukseen. Kansainväliset sopimukset eivät myöskään estä eristämästä turvapaikanhakijoita käsittelyn ajaksi ja kielteisen päätöksen tultua voimaan. Valtaosa tänne oleskeluluvan tähänkin mennessä saaneista on saanut myönteisen päätöksen kansallisen tason säädöksellä, mitä ei sido kansainväliset sopimukset.

  Toisekseen, jos aivan pilkkua viilataan, niin suvereenilla valtiolla on oikeus irtaantua näistä sopimuksista, täysin demokraattisella päätöksellä. Vielä pidemmälle vietynä demokraattisella valtiolla on jopa oikeus muuttua totalitaristiseksi valtioksi - sitä mitä punavihreät ajavat takaa.
   
 20. 98765

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  118
  Yksinkertaisesti schengen rajan ylitys tapahtuu ylitys paikalta, laittomasti yli tulleet poistetaan parin kuukauden kopituksen jälkeen maasta ilman oikeutta hakea mitään turvapaikkaa ikinä.
  Ne ketkä virallisesti hakevat turvapaikkaa odottavat ulkopuolella päätöstä, ja tunnistaminen vahvasti ennen mitään hakemuksia.

  Ala Australia.
  Helppoa, rikkomatta yhtään yk sopimaa pykälää.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2019
 21. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  556
  Suomi ei voi, Suomi ei voi, Suomi ei voi.

  Muut maat vaan voivat, Ranska on EU:ssa ja kuuluu myös schengen alueeseen, kun siellä huolestuttiin tilanteeseen, siellä voitiin aloittaa rajatarkastukset ja myös estää juhlapaikkahakemukset rajalla.
  Mutta Suomi ei voi.

  " Ranska otti käyttöön rajatarkastukset Italian-vastaisella rajalla kolme vuotta sitten, kun Eurooppaan pyrkijöiden määrä alkoi nousta. Käytännössä se tarkoittaa, että rajan yli ei päästetä paperittomia siirtolaisia tai turvapaikanhakijoita. Rajalta ei voi myöskään hakea turvapaikkaa."  https://yle.fi/uutiset/3-10277674
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2019
 22. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 586
  Suomessa syynä on niin korkea korruptio taso, niin moni teki hyvän tilin vuonna 2015.
  Ja naivi suhtautuminen noihin tulijoihin.
   
 23. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  Et ole tosissasi, tuosta annat varoituksen vai?
   
  Ertzie ja AHPU tykkäävät tästä.
 24. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  259
  Ja sitten vielä vastaus tohon kysymykseen (siis milloin ohis muka noin on sanonut?) heti seuraavassa viestissä... :rofl:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti