Äärioikeiston ja uusnatsismin nousu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja junkass, 18.08.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  591
  Lopeta nyt hyvä mies historiasta paasaaminen. Hävettää jo lukea noita sinun hapuilevia tekstejä. Heittelet niitä näitä ja toivot että joku yhtä tietämätön uskoo.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 2. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  Mmmmumumuttta sehän oli vain mielip.. jalanheilahdus? Ei jalanheiluttelua ole kielletty laissa! Suomessa on jalanheluttelunvapaus!

  Jaha. Taas alkoi tämä niputtaminen ja demonisointinarratiivi, josta jo aiemmin ehti joku uhriutumaan. Ehkä tämä on sitä parempaa niputtamista?

  Heti, kun kerrot minulla lainkohdan, joka kieltää jalanheiluttelun.

  Sinähän olet lainaillut viestejäni, jotka ovat vastauksia muille ja nyt uhriudut niistäkin. Aika vekkuli olet kyllä. Melkein sanoisin, että SJW.

  Milloinkas muulloin itsenäisyyspäivän kulkueissa on tuollaiset "vain mielipide" -kivaliput heiluneet? Hyrsispyrsiks vaan, mekastaa pyykkikoneen valkopesuohjelma, kun verrantaan tätä natsien itsenäisyyspäivän kivalippua pride-lippuhin, koska "ihan sama ja yhtä paha se on, katsokaa vaikka, vain mielipide!!".

  Ihmettelyäsi voisi helpottaa keskusteluketjun otsikon lukeminen.

  Mutta et kai sinä harjoita nyt minun niputtamistani johonkin itse keksimääsi viiteryhmään tuolla takku.net -vertauksella? En ole koskaan moisella sivulla käynyt. Täytyisikö minun nyt ryhtyä vastavuoroisesti kutsumaan sinua natsiksi? Ei, en tee sitä, sillä tuohan on sitä äärioikeiston harjoittamaa narratiivia, jossa yritetään demonisoida kaikki eri mielipiteen omaavat tiettyyn ryhmään kuuluvaksi. Vai miten se nyt menikään tuossa muutama viesti/sivu aiemmin.

  En muutenkaan ymmärrä raivoamistasi. Nämähän ovat vain mielipiteitä, eikös niin?

  Minua ei tämä aihe kiinnosta oikestaan yhtään. Ajattelin tuoda tämän keskustelun hetkeksi vain sille tasolle, mitä jokainen eri mieltä oleva (= "antifavihervassarikommari!!") on täällä joutunut lukemaan. Eikös ole mukavaa tällainen keskustelu, kun tämä survotaan nyt myös toiseen suuntaan? :)

  Puolustan ja tulen aina puolustamaan henkeen ja vereen myös natsilarppaajien oikeutta olla väärässä - myös julkisesti. Tätä oikeutta puolusti tänä(kin) vuonna myös poliisi.

  Olen myös oikeasti sitä mieltä, että poliisien tekemä lippujen takavarikointi oli varsin oikeutettu toimenpide enempien häiriöiden torjumiseksi. Tuskin niillä muuta tarkoitusta olikaan, kun provosoida "vastapuolta" ja nyt se provokaatio estettiin. Mitään vihapuheperusteluja siihen ei tarvita.

  Jatkakaa vain tappeluanne ja lakimieslarppausta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018
 3. spiderjerusalem

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2008
  Viestejä:
  506
  Kukaanhan ei näin ole väittänyt missään, tiedä sitten mistä tuon nyt revit. Tässä ainoastaan vastattiin vässyköiden naurettavaan kuvaan jostain utopia-suomesta, jossa ei koskaan kantaväestö tehnyt mitään toisilleen.
   
 4. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 076
  Väsynyt trolli. Tuollaista kuvaa tuskin on yhdelläkään henkilöllä.
   
 5. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  En tiedä mikä on utopia-Suomi, enkä tiedä myöskaan ketkä ovat vässyköitä.
   
 6. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  Mitä ihmettä, käytkö sinä ihan täysillä. Antaa olla.
   
 7. spiderjerusalem

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2008
  Viestejä:
  506
  Tästä ketjusta:

  https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718625579/

  kaikki jotka natseja puolustavat ja syyllistävät maahanmuuttajia mutuasenteella koska ulkomaalaisuus pelottaa. Mutta erityisesti natseja puolustavat vässykät.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018
 8. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  Kuule nyt tästä lähtee ilmianto viesti ja mietin teenkö rikosilmoituksen, riippuu siitä miten ylläpito reaokoi tuollaisiin natsi syytöksiin. Ja tuollainen sinut kertomasi liittäminen minun sanomiseeni on todella mautonta.
  PS. Ylläpidolle lähetettty viesti, katsotaan teenkö rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018
  intelops79 tykkää tästä.
 9. spiderjerusalem

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2008
  Viestejä:
  506
  Korjataan siis: kaikki jotka natseja puolustavat ja syyllistävät maahanmuuttajia mutuasenteella koska ulkomaalaisuus pelottaa. Mutta erityisesti natseja puolustavat vässykät.
   
 10. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  Ei kai sinänsä mitään muuten, mutta tuollaiset spiderjeusalemit saavat jatkaa asiatonta käytöstään, jos ylläpito ei siihen
  puutu.
  Kuka on puolustanut natseja? Keitä ulkomaalaisuus pelottaa, en kyllä ikinä ole tavannut sellaista henkilöä.
  PS. Missähän ylläpidon vastaus viipyy kysymykseeni.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018
 11. spiderjerusalem

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2008
  Viestejä:
  506
  Tässä ketjussa on paljonkin molempia. Mutta saanko vuorostani kysyä, kun kerran noin kovasti suutuit tästä (ja toki, alatyylinen kommentti minulta, tästä siis pahoitteluni ja viestin muuttaminen) - mutta eikö sinun omat viestisi, jossa viittaat että toiset kommentoijat ovat raiskaajien puolustajia, alkoholisteja, tai vaarallisia anarkisteja, ole juuri sitä samaa asiatonta käytöstä, josta et selkeästi pidä?
   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802

  Sinä olet puollustanut natseja. Ja yrität pestä puhtaaksi kansalissosialistisen ideologiaan uskovia. Tämä siis oli vastaus Lapin Sodan uhreihin eikä juutalaisten jne vainoihin. Lapinsodan rikokset olivat mm. poltetun maan taktiikka jonka Saksan alueelline sodanjohto määräsi ja jota oli suunniteltu pitkään. Loikkasipa saksalaisten puolelle jokunen suomalainenkin. Toisekseen, sakalisten perääntymistä turvasi vahvasti aseistetu SS-joukot, ei mitkään tavalliset miehet.

  Natsit murhasivat? Eiköhän saksalaisista suurin osa ollut tavallisia miehiä jotka pakotettiin sotaan, kuten muutkin sotaa käyvien maiden miehet.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001064119.html
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018
  Rontto tykkää tästä.
 13. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  Älä viitsi, tietänet aivan hyvin, mitäs teille vässykoille muuten kuuluu,
   
 14. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  888
  En kai ole sanonut kaikkia eri mieltä olevia alkoholisteiksi tai anarkisteiksi, anteeksi jos joku on sellaisen käsityksen saanut. Mutta viestit ja uutiset joissa toitotetaan "han viestiä" eli tekeväthän suomalaisetkin rikoksia ovat mamujen rikosten puolustelua.
   
 15. spiderjerusalem

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2008
  Viestejä:
  506
  Eli selkeästi tässä on tulkinnasta ja esittämisestä kyse. Omalta puoleltani muutin sanomaa vähemmän hyökkääväksi. Mutta, ja tämä on tärkeää, asian osoittaminen todeksi, kuten se että suomalaiset tekevät kuitenkin sen valtaosan tämän maan väkivallasta, ei ole minkään toisen rikoksen puolustamista. Kuten ei varmasti kaikki muu ole natsismia. Tässä ainakin varmaan päästään samaan yhteisymmärrykseen?
   
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 076
  Jos vihervasemmiston edustajien kanssa keskustelee, on syytä varautua siihen että leimataan natsiksi jos on eriäviä mielipiteitä. Eihän siinä mitään järkeä ole, mutta näin se nykyään menee. Positiivinen puoli asiassa on se, ettei kukaan kuplan ulkopuolelta enää ota näitä vihervasemmiston natsittelijoita vakavasti, joten ei kannata liikaa hermostua ainakaan nimimerkin takaa. Se on vain normaalia vihervasemmistolaista keskustelukulttuuria nykyään antifa-pössyttelijästä punaviher-feministi professoriin. Oikealla nimellä esiintyessä jos saa näiltä natsittelua osakseen, saattaa olla kannattavaa nostaa syyte kunnianloukkauksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 17. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  260
  Jalkaa saa heilutella vapaasti, varmaan tiedät itsekkin että se ei saa osua kehenkään? Vai kuuluuko mummon väistää sinun jalkaa?

  Jos pitää valita, niin itse taidan mieluummin kantaa lippua kuin potkia mummoja (tai ketään/mitään muutakaan).
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 18. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Tässä onkin hyvä otos siitä, millä kaikilla titteleillä voi kutsua itseään, mikäli sattuu olemaan joskus eri mieltä persun kanssa. Ankarimmat kirosanat näyttäisivät olevan vihervasemmistolainen ja feministi. On toki antifa-pössyttelijää sun muutakin. Hyvä että teikäläiset ei kuitenkaan leimaa toisin ajattelevia kovin herkästi, vaan ihan uhreja olette.
   
 19. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  Näin tietysti.

  Kyllästyttää vaan aika lujaa tämä iänkaikkisen vanha "sehän on vain mielipide" puolustus, jonka kuvitellaan olevan "vapaudut vastuusta" kortti perseilylle. Samalla tavalla kuin "tämä on vain jalanheiluttelua" ei ole "vapaudut vastuusta" kortti mummonpotkimisille, ei ole myöskään "tämä on vain mielipide" vapauta vastuusta.

  Mielipiteitä saa esittää vapaasti, kunhan niillä ei lainvastaisesti lietsota vihaa toisia kohtaan tai yritetä lainvastaisesti loukata. Jos jollekin tuo lainvastaisuuden raja on epäselvä, niin se tulee varmaankin sitten kokemuksen kautta opittua. Niistä kokemuksista voi sitten kirjoittaa vaikka riipaisevan mielipidekirjoituksen tai blogin poliisin, virkamiesten tai poliitikkojen vainosta. Niitä on aina yhtä mukava lukea, kun tietämättömyys ja/tai käytöstapojen puute laitetaan muiden viaksi.

  Ja tämä koskee ihan yhtä lailla antifakommarivihervassareita, natsiäärioikeisto-odinpersuja kuin kaikkia sieltä väliltäkin. Siitä olen myös vakuuttunut, että kaikkia moinen laki ei miellytä, kun olisi kiva vain saada räkyttää vailla vastuuta.

  Kaikki yllä kirjoittamani on siis vain minun mielipiteeni.
   
 20. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  444
  Kovin neuvostoliittolaista yhteiskuntaa täällä toivotaan,jossa väärinajattelijoilta tukitaan suut lain voimalla. Natseja pahempiin kauheuksiin syyllistyneiden (kommunistit ja liberaalidemokratiat) lippuja saa heiluttaa, mutta kun ei itse pidetä jostain mielipiteestä niin sen suut tukita ja mielipiteet kielletään. Suomessa saa olla pahimpia teurastajia edustavalla aatteella oma virallinen puolue mutta hakaristilipun näkeminen Helsingissä aiheuttaa totaalisen ahdistus ja paniikkikohtauksen.
   
  Kala tykkää tästä.
 21. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Natseilla oli sama väärinajattelijoiden vaientaminen käytössä. Joten sovitaanko että pidetään natsiliput ja punaliput poissa, ellei sitten kyseessä oli viralliset nykyiset liput jolloin liputetaan kyseistä maata?

  Mitä puoluetta kenties tarkoitat? SKP:tä?
   
 22. Sata100

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2012
  Viestejä:
  2 136
  Joo, parempi kun ei heiluta massamurhaajien porukassa. Ei natsien eikä neuvostoliiton.

  Eikä haaveilla ääritoiminnasta muutenkaan. Vaikka vitutus on paha.
   
 23. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 549
  Supo varoitti äärioikeistosta Suomessa: ”Yhä enemmän vainoamista ja vihakampanjointia”

  Oho, eipä olekaan suomalainen äärioikeisto täysin harmitonta, edes SUPOn mielestä :confused:
   
 24. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
 25. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mun mielestä tuossa sotketaan PVL sekä perus paskanheittokampanjat, jotka yleensä lähtevät siitä, että joku toimittaja tai tutkitja sanoo jotain julkisuudessa ja joutuu sen jälkeen kiusaamisen kohteeksi, eli sähköpostit ja some tukkiutuvat paskasta. Yksilötasolla ikävää, mutta ei varsinaisesti yhteiskunnallinen uhka.

  Muistututetaan kuitenkin mikä on ykkösuhka:

  ”Keskeisiä tekijöitä terrorismin uhkan ja kohdehenkilöiden lukumäärän kasvun taustalla ovat viime vuosina olleet kotoperäisen radikalisoitumisen lisääntyminen sekä Syyriaan ja Irakiin liittyvä vierastaistelijailmiö. Kohdehenkilöiden yhteydet kansainväliseen terrorismiin ovat lisääntyneet, ja esimerkiksi yhä suurempi osa kohdehenkilöistä on osallistunut aseelliseen konfliktiin tai terroristiseen koulutukseen”, Supo kertoo.


  ”Merkittävimmän terroristisen uhkan muodostavat yksittäiset henkilöt tai pienryhmät, jotka saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta”, Supo kertoo
   
  Ilkko2 ja intelops79 tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti