Äärioikeiston ja uusnatsismin nousu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja junkass, 18.08.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201712182200613008
  Selvitys: Maahanmuutto nieli yli miljardi euroa budjettivaroja 2016
  2016 kului yli miljardi euroa
  https://yle.fi/uutiset/3-9982240
  Maahanmuuton hintalappu ei selvinnyt  Selvää hintalappua on vaikea vissiin tutkia tai sitä ei haluta kertoa. Mutta voitaisiin aloittaa sillä että paremmat ihmiset maksaisi omasta pussista nämä kustannukset. Ja tämä summa mikä nyt käytetään niin käytettäisiin niihin homekouluihin. Häviää perussuomalaisilta olemassa olon syy.
   
 2. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Hassua, kun persut puhuvat maahanmuutosta, niin heidän pitäisi keskittyä , muihin asioihin, miksi kukaan ei sano niin, kun EK haluaa maksattaa 70% matujen palkasta. Myös muut puolueet puhuvat maahanmuutosta, koko ajan, jos ne keskittyisivät "( vaikkapa homekoulut, teiden korjausvelka, sote- uudistus jne.) pelastaisivat he enemmän rahaa kuin ihmishenkiäkin oikeiden päätösten ajamisella".

  Kyllä siellä niin persujen kuin muidenkin puolueiden ohjelmassa on paljonkin muitakin asioita. Esim persut ovat ottaneet esille maahanmuuton, pakkoruotsin, puolustuksen, rajojenvalvonnan, koulutuksen, vanhustenhoidon jne. Kannattaa seurata tiedotusvälineitä laaja alaisesti, eikä lukea vain persujen mollausta.

  Kokoomus on kyllä mennyt liian vasemalle Kataisen, Stubbin ja Orpon johdolla, jopa SDP on osin oikeamalla. RKP on yhden asian puolue, keskittyy ruotsinkielisten etujen ajamiseen, vihreät ja vasemmistoliitto ovat unohtaneet täysin suomalaiset ja palkansaajat, elävät omissa pilvilinnoissaan.
   
 3. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Ei minua ainakaan kiinnosta vaikka jokainen afrikkalainen kristitty toisi/veisi miljardi euroa käteistä tullessaan. Vähän kun heittäisi öljyä juomaveteen; vittumainen siivota jälkikäteen kun voi olla vaan sotkematta. Eli ei missään nimessä yhtään Suomeen. Vääristynyttä mitata rahassa kaikkea.

  Jos sanotaan, että maanpuolustuksella ei ole hintalappua, niin minä ymmärrän sen niin ettei vääränvärisiä päästetä maahan, eikä niin että käytetään 10mrd leluihin joilla tarkoitus tappaa toisia valkoisia.
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2018
 4. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Todella asiatonta kommentointia. Mitäpä jos siirryt johonkin muualle jatkamaan tuota vihapuhetta.
   
 5. manutal Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2013
  Viestejä:
  1 198
  Splice on kommari, kannattaa jättää omaan rauhaan..
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Jaa onvai? Persut vain muuten huvikseen eivät mistään muustä öyhötä kuin maahanmuutosta. Ratkiriemukasta kun jopa puolueen harhainen ha ( eikun siis hehehee :D )tarjoaa ilmastonmuutokseen ratkaisuksi maahanmuuton lopettamista :facepalm:

  Väärän värisiä? Kerrotko lisää näistä visioistasi. Nimittäin siinä vaiheessa normaali ihminen tipahtaas melko kauaksi jutun ymmärtämisessä kun aletaan puhumaan "väärän värisistä" ihmisistä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018
 7. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

  https://www.suomenuutiset.fi/

  Sä voit tuolta lukea mistä muusta öyhötetään kuin maahanmuutosta. maahanmuutto tosin liittyy välillisesti melkein kaikkeen, joten siitä on syytäkin öyhöttää monen asian yhteydessä.

  Tiedän kyllä, että et lue kuitenkaan, mutta sitten voitkin lopettaa randomin paskanheittämisen. Ei muakaan kiinnosta selata SKP:n puolueohjelmaa, mutta en toisaalta siitä mitään väitäkkään.
   
 8. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518

  Miljarilla saisi varmaan aika hyvin asioita korjattua suomessakin. Mutta tämähän on investointi ja sijoitus.

  Lopullisia kustannuksia on mahdotonta laskea, mutta niitä on aivan helvetisti. Jos maahanmuuttaja vaikkapa pahoinpitelee työikäisen henkilön kuoliaaksi, ovatko hänen hautauskustannuksensa, tapauksen asianajokulut, omaisten kriisiapu, menetyt ansiotulot veroineen, omaisille määrätyt korvaukset ja tekijän elättäminen vankilassa 200€ päivä ja sen jälkeen kotiin lennättäminen tai vaihtoehtoisesti täällä jatkoelättäminen maahanmuuton kustannuksia?

  Mielestäni ovat, mutta tuonkaltaisia asioita on mahdotonta laskea.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018
 9. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Sinä voisit seurata muitakin kuin maahanmuuttokeskusteluja ja avartaa ajatusmaailmaasi uutisia seuraamalla, siellä on kyllä uutisoitu monesta eri asiasta mitä perusut ovat sanoneet vai sokaiseeko persuvihasi sinut täysin.

  Siitä voidaan kyllä olla montaa mieltä kuka ja/tai ketkä öyhöttävät. Persut puhuvat ihan asiallisesti maahanmuutosta sen kustannuksista ja siitä aiheutuvista lieveilmiöistä. Kuka on tarjonnut ilmastonmuutoksen ratkaisuksi maahanmuuton lopettamista, linkkejä ja esimerkkejä vai valehteletko?

  Voistko edes yrittää keskustella asiallisesti, tuollainen epäasiallinen keskustelutyyli ei johda mihinkään antaa vain kirjoittajasta aika erikoisen kuvan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018
 10. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Tässä nyt esimerkiksi pj:n kannanotto Ukrainan tilanteesta

   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018
 11. hursti

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2011
  Viestejä:
  12
  Mielestäni on suht huvittavaa, että jauhat kansan tyhmyydestä samalla itse uskoen että maapallo on litteä. Kannattaa muistaa tämä nimimerkin splice kanssa keskusteltaessa.
   
  Kaaaapo tykkää tästä.
 12. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 511
  Siinä on vielä sekin, että kouluttamaton "tyhmä juntti" voi olla paljon loogisempi jossain asiassa, koska ei ole tietynlaisen ideologian ja ryhmäpaineen sokaisema ja kuplaantunut.
  Korkeampi koulutus ja mahdollisesti muutamia yksiköitä korkeampi älykkyysosamäärä ei todellakaan tarkoita joka asiassa loogisemmin ja älykkäämmin ajattelevaa ihmistä automaattisesti. Myös täysi idiootti voi olla loogisemman kannan puolella, vaikka kyseisen henkilön omat perustelut olisivatkin surkeat. Nyt ollaan tultu jo siihen pisteeseen että vaikkapa Hillary Clinton laukoo mielipiteitä Euroopan kehityksestä, joita olisi pidetty täysin tyhmänä ja junttina persuiluna vielä vuosi pari sitten.

  Tällaiset lausunnot ja yleensäkin laajemman poliittisen ilmapiirin muutos hitaasti siihen suuntaan mitä esim. persut ovat koko ajan ajaneet, ovat toisaalta yllättäviä, toisaalta taas ei yhtään, koska jokainen loogisesti ajatteleva ihminen pystyi jo vuosia sitten näkemään mihin ollaan menossa. Nyt sitten esim. Ruotsissa vieläkin valtapuolueet yrittävät leikkiä että SD ei ollut oikeassa koko ajan, samalla kuitenkin kiristäen pakon edessä humanitaarista maahanmuuttoa.

  Eräs kirjailijakin totesi tässä taannoin että ns. älymystö (varsinkin punaviher painotteinen) ei todellakaan ole aina ollut historian valossa oikeassa, ja ansaitsisi ennemminkin älyttömystö "arvonimen".
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
 13. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Pitää olla kyllä ihan helvetin tyhmä jos vasta kaksi vuotta sitten on tajunnut kehityksen suunnan, että mihin ja miksi ollaan menossa. Itse näin sen noin 15 vuotta sitten, jopa näin Suomesta käsin. Nyt on ihan myöhäistä tehdä enää yhtään mitään - ei muuta kun hanaa vaan kun rotko lähestyy.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 511
  Omasta mielestäni ei olisi täysin myöhäistä Suomen osalta, ainakin on mahdollista rajoittaa täysin paskastaniksi muuttumista muutamia menetettyjä lähiöitä lukuunottamatta. Mutta afrikkalaisten ja lähi-idän prinssien "humanitaariselle" maahanmuutolle pitäisi laittaa välitön stoppi.

  Toki suurten kaupunkien keskustat ovat jo nyt välillä kuin paskastanissa olisi. Sikäli varmaan paluuta rauhalliseen suomalaiseen menoon ei enää ole.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
 15. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Valitettavasti rasismi on jokapäiväistynyt Suomessa. Hävetkää.

  Sokeeraava tutkimustulos: Suomi EU-maista rasistisin – noin joka seitsemäs tummaihoinen kokenut väkivaltaa hiljattain


  syyllisiä ovat nähtävästikin ne valopäät joiden mielestä ihonväri on ihmisyyden mittatikku.

  USAssa on linjattu ettei uusnatsien harhainen vihapuhe kuulu sananvapauden piiriin. Hyvä ennakkotapaus, toivottavasti muut maat ottavat oppia.

  Neo-Nazi online harassment campaign not protected by free speech laws, US district judge rules - independent
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
 16. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Mitäpä jos aloitat häpeämisen, olethan yksi niistä harvoista rasisteista ja vihapuhujista täällä.

  Tässä taas tuttuun tapaan muutama rasisti tuomittu:

  Mies raiskasi teinitytön kylpyhuoneessa kesken kotibileillan

  Käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1997 syntyneen Abdulhamid Akram Hamid Al-Mutafjin 3 vuoden vankeusrangaistukseen.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/07148ab2-004b-4b27-94ac-fcb893c9c77c

  Turvapaikanhakija syyllistyi raiskausten sarjaan – kertoi kolme eri ikää, vaati lievennystä tuomioon kulttuurisista syistä

  Rikos Raiskausten sarjaan Helsingissä syyllistynyt Raed Al Mustafa ei muistanut omaa syntymäaikaansa, kun väitti olevansa alaikäinen.
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005914280.html
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
  Ilkko2 tykkää tästä.
 17. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Moni myös on kertonut että passi katosi matkalla ja että on 17 vuotias ja kaikenlaista muutakin on kerrottu.

  Jokainen täysjärkinen tietää että väite "suomi on eu:n rasistisin maa" on täyttä paskaa.

  Jonkun der sturmerin organisoitu vihakampanja ei tietenkää saakkaan kuulua sananvapauden piiriin, joten hyvin tulkittu tuomarilta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
  Ilkko2 tykkää tästä.
 18. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Nyt vaan sitten ihmettelemään millainen puhe automaattisesti sijoittuu "uusnatsien harhaiseen vihapuheeseen". Luultavasti kaikki mikä on vähänkään vastaan ja vähänkään kyseenalaistaa. Koska vähintäänkin niitä tekemällä tukee assossiaation kautta harhaisia natseja, ja koska natsitkin vastustavat ja kyseenalaistavat. Siispä älä ole natsi(hko) ja anna kaikkien kultamunien kukkia.
   
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 511
  Kuinka monella on jotain vaikkapa japanilaisia tai thaimaalaisia vastaan? Okei niitäkin löytyy suomalaisista, veikkaanpa että esim. virtuaalireijo tältä foorumilta, mutta yleisesti ottaen todella vähän.
  Harvemmalla on myöskään hyvin käyttäytyviä yksilöitä vastaan yhtään mitään tosielämän kanssakäymisessä.

  Mutta kun ongelmaryhmät tiedetään yleisellä tasolla, niin ei ole mitään järkeä ottaa kyseisten ryhmien edustajia massoittain tänne elätettäviksi, perseilemään ja raiskailemaan 17x suuremmalla todennäköisyydellä.
  Ei se ihon pigmentti vaan ne perseilyt.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2018
 20. Norsu^

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2006
  Viestejä:
  471
  Jos on käynyt joskus Suomen ulkopuolella, huomaa, että rasismi ja rasistiset asenteet ovat monessa maassa ihan arkisia asioita - jotain, mihin en ole Suomessa törmännyt kuin yhteiskunnan elättien ja vanhojen jäärien keskuudessa. Ääriliikkeet ovat tokia asia erikseen, mutta nämä ovat etenkin Suomessa selkeästi yhteiskunnan eristämiä kerhoja, jotka kokoontuvat suht säännöllisesti antamaan toisilleen turpaan. Splicen kaltaiset öyhöttäjät lähestyvät kommenteillaan jo kunnianloukkauksen tasoa jättäen järkevän keskustelun ääriliikkeistä taka-alalle.
   
 21. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  448
  Rasismi kuuluu ihmisen biologiaan, evoluutioon.Jokainen ihminen on rasisti. Ei se ihmisen geeneistä poistu muutamassa kymmenessä vuodessa jolla YK;n lausumalla:rolleyes:

  Kannattaa tutustua evoluutiopsykologiaan.

  Lainataan nyt virallisessa uutiskanavassa olevaa pätkää. Tuo toinen kohta on puuta heinää, pseudotiedettä, kun on tieteellisesti todistettu kuitenkin epäluulon vierasta kohtaan olevaan jokaisella ihmisellä synnynnäistä.

  "
  Oulun yliopiston sosiologian professori Vesa Puuronen, joka on kirjoittanut rasismia käsittelevän kirjan Rasistinen Suomi.

  Nykyrasismi siis ilmenee vaikkapa islaminuskoisten tai venäläisten eriarvoisena kohteluna.

  Yksittäisiin kysymyksiin perustuvat kyselyt ovat myös suhdanneherkkiä.

  Vesa Puuronen
  Selvää ei ole sekään, mikä luo rasistiselle ajattelutavalle kasvualustan. Miksi yhdestä tulee rasisti, toisesta ei? Asiaan on kaksi lähestymistapaa, toinen lähestymistavoista lähtee siitä, että rasismi on synnynnäinen ominaisuus.

  Jos asian haluaa tiivistää, sen voi tiivistää niin, että jokaisessa meissä asuu pieni rasisti, koska olemme ihmisiä, kuulumme ihmislajiin ja meitä määrittävät ihmislajin evoluution kuluessa muodostuneet käyttäytymispiirteet tai esimerkiksi kognitiiviset ominaisuudet, joita meillä on tai psykologiset muut ominaisuudet, Puuronen avaa asiaa.

  Toisen lähtökohdan mukaan kukaan ei ole syntyessään rasisti, vaan siihen opitaan ja kasvetaan kuten mihin tahansa muuhun asiaan. Tämän lähtökohdan mukaan rasistisen ajattelutavan muodostumiseen vaikuttaa kaikki ihmisen ympäristössä kuten koulu, koti, perhe ja joukkotiedotus."


  Samasta virallisen totuuden lähteestä joka selväntää asiaa vaikka dokumenttissa on esitetty asia tietenkin liennyttäen totuutta:
  Tiededokumentti: Oletko rasisti?


  https://areena.yle.fi/1-4175085
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018
 22. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Rasismia taistella parhaiten faktoilla ja tiedoilla. Rasismi pohjaa tuntemattoman pelkoon. Kun tuntemattomasata tulee tuttu, tiedetty, ei rasismia enää tarvita. Tai oikeammin sanottuna, rasismista tulee täysin hyödytöntä.

  Lisäksi ( tämä on hyvin tärkeää ) , kaikki ihmiskunnan alkuajoista lähtien tutuiksi tulleet käyttäytymismallit eivät yksinkertaisesti enää kuulu nykypäivään. Ihmiskunnasta on kasvanut menneisyyttään parempi, ja tietyt käyttäymismallit eivät enää toimisi evoluutiobiologian näkökulmasta. Maailma on muuttunut. Ihminen on viisastunut. Esimerkiksi vaikkapa kivikauden heimosodat ( jotka pohjasivat erilaisuuden pelkoon --> rasistiset lähtökohdat ) jotka niittivät yli 90% lisääntymiskykyisistä miehistä, kuka oikeasti näitä aikoja kaipaa? Vai pitääkö vain jokaista joka murhaa toisen ihmisen vain taputtaa selkään ja sanoa hänen toimineen evoluution tarkoittamalla tavalla? Vähän samalla tavalla kuin rasismikin, nämä jutut ovat aikansa eläneitä eikä niille enää nykypäivänä ole sijaa, paikkaa tai edes sympatioita.

  https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/kivikauden-heimosodat-niittivat-valtaosan-miehista

   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018
 23. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 817
  Onhan jalustasi varmasti riittävän korkea ja kiiltävä?

  "Joskus pienessä mielessä huvittuneena ajatellut että senkö takia"

  "puolet kansalaisista on keskivertoa tyhmempää"

  "se kuona- aines joka järjen valolla ei paljoa loista"

  "sellaisia että hölmöläinenkin ymmärtää niitä"​
   
 24. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Seison sanojeni takana. Rasistien tulee hävetä käyttäytymistään. Rasismi on pelkästään typerää eikä se johda mihinkään järkevään. Sitten mikäli löydät kohdan jossa olen syyllistynyt rasismiin, postaa toki tännekin. Muistutuksena:

  E: vai oliko tarkoituksenasi sanoa, että jos olisin persu haaveilisin viattomien saunan taakse viemisellä ja niskalaukauksilla?

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/494d5f14-76cd-4ba8-ba29-42015a89e819
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018
 25. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Tyypillinen klikkiotsikko, joka uppoaa siihen mainitsemaasi "se kuona- aines joka järjen valolla ei paljoa loista". Mielenkiintoista, että yleistät heti kun kyseessä on never heard persu, mutta muuten ei saisi yleistää, varsinkaan, jos kyseessä on mamu.. Sekä rasistien ja ylettömästä rasisismista vouhkaajien tulee hävetä käyttäytymistään. Kyllä kaikille on selvinnyt, kuka on palstan pahin vihapuhuja ja yleistäjä, jonka kanssa järkevä keskustelu on mahdotonta.

  Aika monet antifan ja takku.netin kannattajat puhuvat natseiksi, fasisteiksi, rasisteiksi tai persuiksi olettamiensa ihmisten pahoinpitelystä tai jopa tappamisesta, mutta se on kai sitä "parempaa väkivaltaa. Jostain syystä tiedotusvälineet eivät nosta niitä tapauksia otsikoihin.

  No ei kannata haaskata ruutia henkilöön, joka uskoo litteään maahan ja siihen, että kommunismi toimii.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti