Aarteiden metsästäjät Suomi

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja iki-moto, 22.09.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. iki-moto

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2016
  Viestejä:
  78
  Kyllä tuli taas paskaa tuutin täydeltä Maikkarin tyyliin. 15 minuttia riitti.

  Amerikkalaisen esikuvansa tavoin huutajat "löytävät" muun rojun joukosta aarteita, niin kuin sarjan nimikin antaa ymmärtää. Mutta ei kai kukaan "oikeasti" säilö arvotavaraa vuokatussa tilassa, jossa on aina varastoidun tavaran memettämisen riski, jos vuokra "jää" maksamatta (tai joku murtautuu sinne)?

  Esikuvaa syytettiin lavastamista, ja samaa konseptia näyttää Maikkarikin noudattavan. Kas kumma, kun huutajat olivat "valikoitua joukkoa"... Sven Tuuvaa ei siellä näkynyt...

  Arvostelu: -1/10
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2016
 2. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 748
  Eihän noita cityvarastoja, ym ole vielä edes ollut montaa vuottaa toiminnassa. Olisiko kymmentä vuottakaan vielä? Mielestäni alkaneet yleistyä ihan tässä viime vuosina. Eli sinänsä epävarmaa, että joku olisi ehtinyt säilöä jotain arvotavaraa ja vielä unohtaa ne sinne. Muistelen vielä, että silloin kun amerikkalainen versio alkoi näkymään, niin harmittelin kun ei voi olla samanlaista ohjelmaa Suomessa, kun tavaroiden kodin ulkopuolinen varastointi ei ole niin yleistä. Ja sitten kun nämä cityvarastot alkoi mainostamaan niin arvasin, että kohta alkaa varastojen metsästäjät Suomessakin.

  Amerikkalaisessa versiossa on se pieni mahdollisuus, että olisi oikeastikin jotain kymmeniä vuosia käyttämättöminä olleita varastoja tai muuten niin pitkään, että on unohtunut sinne. Ja muutenkin alue on ihan erilaista kuin jossain Suomessa. Jopa Kanadan versio oli huonompaa "aarrealuetta".

  Olisi kannattanut jättää ainakin se 1700-luvun lääkelaatikko pois. Lasikuutio nyt ehkä jotenkin on realistinen, vaikkakin annettu hinta-arvio näytti heittävän parilla sadalla eurolla yläkanttiin, ainakin mitä netistä hintoja löytyy.

  Ja yksi asia mikä häiritsi oli se, että koko huutokaupassa ei ollut muita kuin nämä ohjelmaan osallistuvat. Onko näitä huutokauppoja edes mainostettu missään? Eivät taida olla yleisiä huutokauppoja, liian vähän hylättyjä varastoja, että riskeeraisivat, että joku ulkopuolinen tulisi ja ostaisi kaikki.
   
 3. blobbo

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2008
  Viestejä:
  1 080
  Huvittavan tarkasti kyllä kopioitu jenkkiversio.. Annetaan ymmärtää, että nämä tyypit tekee varastohuutokauppaa ammatikseen - harmi vaan, ettei tuollaisia huutokauppoja ole Suomessa olemassa. Tyhmäkin tajuaa, että koko huutokauppa oli täysin feikki, kun paikalla ei ole edes muita kuin nuo näyttelijät.

  Onko joku muuten lukenut esimerkiksi pelikaanivarastojen ehdot, eli missä vaiheessa varasto siirtyy vuokraajan omaisuudeksi maksamattomien laskujen vuoksi? Nuo listahinnathan on niin törkeän suuria, että tuskin kukaan säilöö noissa kamojaan muutamaa kuukautta pidempään.
   
 4. arieli

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2003
  Viestejä:
  890
  Cityvarastossa taisivat olla tuossa ensimmäisessä osassa. Alla heidän ehdoistaan:

  "Mikäli vuokraa ei ole maksettukahden (2) kuukauden kuluttua eräpäivästä, vuokranantajalla on oikeus murtaa varaston lukko ja realisoida parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi julkisessa huutokaupassa, ilman tuomioistuimen asiasta antamaa tuomiota, kaikki vuokralaisen varastoimat tavarat ja käyttää realisointitulos kaikkien vuokrarästien maksuun sekä kaikkiin realisoinnista aiheutuviin kuluihin. Mahdollisen yli jäävän osan vuokranantaja tilittää vuokralaiselle pyynnöstä. Pyyntö on esitettävä kirjallisesti ja todistettavasti viimeistään kolmen (3) kuukauden kuluessa realisoinnista, jonka ajan jälkeen vuokralainen menettää oikeutensa ylijäävän osan tilitykseen, jollei pyyntöä ole edellä sanotulla tavalla esitetty. "
   
 5. Suffeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  312
  Tuo piti itelläkin lukea heti alkuun että onko tää suomessa mahdollista mutta on näemmä.
   
 6. MatteusLurz

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2013
  Viestejä:
  29
  Sarjan meklarifirma Auxxi on muutaman vuoden mainostanut silloin tällöin näitä varastohuutokauppoja. Virhe numero yksi olikin käyttää Auxxin omaa meklaria, olisivat nyt tuoneet vaikka jonkun salkkarihahmon. Konsepti näyttää perustuvan feikattuihin huutokauppatapahtumiin ja vahvaan tuotesijoitteluun. Amerikan malliin myös varastojen arvot on yhden jakson perusteella arvioitu reippaasti yläkanttiin. Kaatopaikkatavaraa kun näyttivät pääosin sisältävän.
   
 7. LonGero

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2013
  Viestejä:
  1 027
  Samaan kuoroon liityn. Paska mikä paska. Mutta se perinteinen idiotismi oikein nosti päätänsä kun pari jaksoa takaperin ne tyttöset löysivät sen Finnairin vai mikälie F se nyt oli. Näyttivät arvioitsijalle joka sanoi "tässä kunnossa arvo 50e, kunnostettuna 500e (tms)". Kolme minuuttia myöhemmin sama ukko ostaa tämän saman paskakikkareen hintaan 200e. Eli wtf?!? Hienoa television tekopaskaa, olis edes piilotettu lauseeseen "kunnostettuna 500e, tässä kunnossa voin maksaa teille 200e" tuo arvio.

  Ensimmäisen jakson porukkakin olisi ihan hyvin voinut olla lähtöisin jostain puolivaloilla käyvien hoitokodista, sen verran "persoonallista" porukkaa olivat jo ulkonäöllisesti..
   
 8. Rubbish

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  3 855
  Tämähän on mahtavaa viihdettä. Ei niin surkeasti tehty kuin pomo piilossa mutta huonoidessaan monet naurut per jakso tästä saa.
   
 9. eli_porter

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2008
  Viestejä:
  433
  Jep, onhan noi viihdearvoltaan jotain aivan uskomatonta, lähinnä kertoo kotimaisen "tv-tuotannon" tasosta :)
  Ja ehkä tuosta alan tilanteesta yleisesti. Vmp :)
   
 10. rozor

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  504
  En aluksi edes katsonut koko sarjaa, koska arvelin sen olevan täyttä shaibaa. Tämän säikeen innoittamana olen kuitenkin pari jaksoa silmäillyt, ja onhan tää nyt ihan huikea :D

  Parasta tässä on se, että 30min formaatti on saatu venytettyä täyden tunnin mittaiseksi.
  Mielenkiintoisesti kerrotaan huutajista, käydään heidän huutotaktiikkaa läpi ja aina jakson lopussa harrastetaan ja kokeillaan jotain uutta.

  Meklari on myös mahtava persoona ja omalla meklauksellansa saa huonostakin varastosta huippuhinnan huudatettua.
  Pääasiassa huutavat erittäin arvokkaita varastoja; puiset a-tikkaat saattaa olla yli satasen arvoiset, tai vanha lipasto useita kymppejä. Myöskin vanhasta tietokoneen näytöstä tuntuu aaavan 20€ ja printtitaulusta yli 40€. Itse olen ilmeisesti väärillä markkinoilla koittanu kaupitella, sillä olen vain saanut haaveilla tuollaisista hinnoista. Mutta ammattilainen on ammattilainen.

  Yksi mielenkiintoinen lisämomentti on, että viereisistä varastoista voi löytyä toisen varaston esineitä. Voi että oli jännittävää, kun yhdestä varastosta löytyi "rahalaukku" ja siihen kovasti katseltiin avainta - sitä kuitenkaan löytymättä. Kuin ihmeenkaupalla viereisen varaston huutajilta löytyi "koteloavain" (siis semmonen millä jotku pc - kopat on lukittu) ja kuin ihmeenkaupalla kyseinen avain sopi "rahalaukkuun".
  Huikeeta jännitystä, huikea sarja ja mahtavat henkilöhahmot. JATKOON!
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2017
 11. superapina

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2010
  Viestejä:
  299
  Lisäarvoa tuo vielä se että romuja viedään arvioitavaksi jonkun asiantuntijan luokse.
  Siinä sitten asiantuntija koittaa vaikeana keksiä jotain tarinaa siitä kympin tavarasta ja arvio sen sitten viisi kertaa arvokkaammaksi. Samalla tietenkin perinteiset "huh huh" ja "oh hoh" -huudahdukset tavaran ostajalta.

  Aivan ehdoton huippu oli kun yhdestä varastosta löytyi pieni kassalipas (semmonen pieni peltinen mitä torimyyjillä on pöydillään) ja se oli vielä varmistettu ketjulla ja munalukolla. Tätä ei tietenkään viety lukkosepälle, joka olisi voinut ottaa hyllystä avaimen suoraan, eikä tosiaan rälläköity kotona autotallissa lipasta auki. Se päätettiin kiikuttaa perinteiselle sepälle joka jollain vasaralla ja taltalla mäiski laatikon auki.

  Yhdestä varastosta löytyi tietenkin laatikollinen NESin pelejä. Joukossa tietenkin Little Samson, joka lähes kaikista arvokkain pelin mitä NESille löytyy. Kuinka sattuikin että semmonen oli jätetty tommoseen varastoon ja vielä että se päätyi tähän ohjelmaan.

  On ne vaan äijiä nämä huutajat.
   
 12. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 469
  Hienoa teatteriahan toi on. Toiset tykkää, toiset ei. Itse kuulun jälkimmäiseen.
   
 13. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 309
  Tämä pökale taisi painua unholaan yhtä nopeasti kun alkoikin...

  Oli miten oli, nyt Fox mainostaa vastaavaa sarjaa ”Huutokaupan metsästäjät Suomi” nimellä. http://www.fremantlemedia.fi/huutokaupanmetsastajatsuomi

  Mahtaakohan tämäkin aiheuttaa vastaavan myötähäpeän kun edeltäjänsä?

  Mainoksen perusteella ainakin Pauliina Laitinen-Littorin on mukana ”huutamassa”, muita hahmoja en sitten tunnistakkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2018
 14. DJhessu

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2003
  Viestejä:
  97
  Kyllä ainakin kaverin kanssa naurettiin viimekertaiselle Huutokaupan metsästäjät Suomi versiolle. Viihdearvo 5/5
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 833
  Nämä pökäleet saisivat upota kerta nykäisyllä pöntöstä alas.

  Ihan puhdasta paskaa nämä ovat kun tuotantoyhtiö tekee halvalla ohjelmaa ja valikoi tavarat itse varastoihin.

  Jos kyse olisi oikeista hylätyistä varastoista niin usein niihin sattuisi taatusti vain täynnä roskaa olevia varastoja joiden yhdestäkään romusta ei saisi mitään muuta ostaja kuin itse vastattavaksi kaatopaikkamaksut.

  Paitse että ohjelma on puhdasta paskaa niin ne hinnat mikä muka mistäkin tavarasta saa myytäessä ovat paskaa ja moninkertaisia siihen nähden millä samanlainen romu vaihtaa esimerkiks Tori.fi sivustolla omistajaa.

  History kanavalla tullut monta vuotta jo saman formaatin sontaa. Jopa Suomen huutokauppakeisari ohjelma on todella laadukas tämän formaatin rinnalla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti