24 season 6

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja luckyman, 24.10.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. smato

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  4 050
  Joo, harhautuskäänne oli oudohko, jos ei sitä siellä rakennuksessa voinu ampua niin olisi se faija losauttanut jackin pihalle saatuaan aseen toiselta pahikselta hiekkamontulla, sitten kolme ruumista kuoppaan ja menoksi.
  [signature]Don't worry I've got an idea. Idea so smart my head would explode if I even began to know what I was talking about[/signature]
   
 2. Oltzi

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2004
  Viestejä:
  354
  Mitä jos se faija yrittikin ampua Jackiä siinä hiekkakuopalla, eihän se kovin paljoa mennyt ohi.
  [signature]http://koti.mbnet.fi/odilampi/[/signature]
   
 3. smato

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  4 050
  Totta, enpäs ajatellut moista, noh ei auta katsella epäkohtia, kuha äksönii riittää ja jack pistää pahikset kyykkyyn.

  Itse ajattelin lopuksi jackin veljen tapon jälkeen, että faija ampui sen siellä kuopalla ettei se puhu mitään.[signature]Don't worry I've got an idea. Idea so smart my head would explode if I even began to know what I was talking about[/signature]
   
 4. Gandalf

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2000
  Viestejä:
  355
  Eikös tässä ole jo useampana kautena ollut teemana, että tietyt tahot koittavat saada USA:ta vängättyä sotaan jotain muslimimaata vastaan (vrt Irak/Iran). Jackin veli oli jo aiemmalla kaudella juonimassa, ja nyt isäkin on otettu mukaan kuvioihin. Väittävät kovasti toimivansa maan hyväksi (turvataan öljynsaanti jne), mutta todennäköisesti vaakakupissa painaa enemmän taskusta tursuavat Halliburtonin ja aseteollisuuden osakkeet. Presidentti näyttäisi taas saaneen läpimädän lähipiirin, jolla on ihan omat agendat. Sama kuvio kuin aiemmin siis, näennäinen vihollinen vaan vaihtuu.
  [signature]"I can picture in my mind a world without war, a world without hate. And I can picture us attacking that world, because they'd never expect it." - Jack Handey[/signature]
   
 5. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Kyllä oli taas niin ennalta-arvattavia juttuja. Kuten se Morrisin tapauskin, heti oli selvää, että Morris itse on se tyyppi ja että Morris häipyy paikalta ennenkuin kuva tulee näkyviin.
   
 6. T0mi

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2002
  Viestejä:
  4 732
  Jokos tuli katsottua viime yönä tullut tuplaepisodi, eli 8:s ja 9:s jakso?
  [signature]Kahta en vaihda: Neloselta ykköselle ja vauhdista pakille.[/signature]
   
 7. jebe

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2002
  Viestejä:
  60
 8. porta

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2001
  Viestejä:
  340
  jack ja pumppuhaulikko - <3
   
 9. laoz

  Rekisteröitynyt:
  08.12.1999
  Viestejä:
  789
  Jack menee iskuryhmän ensimmäisenä pumppuhaulikko kädessä ilman suojalaseja tai tulppia ja purkaa sitten salkkuydinpommin räjäyttimen! Siinä kyllä ei pokka pitänyt, hieno kohtaus. Taitaa käsikirjoittaja tarkoituksella yliampua tiettyjä kohtauksia ja onnistuu niissä kyllä hyvin, kuten tässä kohtauksessa. Taattua naurua.
   
 10. nautica

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  499
  Seuraavissa jaksoissahan Jackin pitäisi olla kuuro kun kerran oli niin lähellä räjähdystä..:P
   
 11. Oltzi

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2004
  Viestejä:
  354
  Äh, eikö ne osaa yhtä rakennusta piirittää ? Pahis menee läpi saartorenkaasta ja lentää helikopterilla karkuun. :D
  [signature]http://koti.mbnet.fi/odilampi/[/signature]
   
 12. Blåbär

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2006
  Viestejä:
  6
  Oli kyl mehevää actionia. Jack osaa kyl kaiken tehdä mut autoa se ei osaa ajaa. Silloin ku se ajo sinne väijytykseen se muija kyydillä niin ajo pari kertaa kuoppaan :D pisti vaan silmää. On tää kyllä paljo parempi sarja ku joku prison break vaikka molemmat ei ole kovin uskottavia. Yrittääköhän se presidentin neuvonantaja käräyttää ne pahikset. Eli mukamas menee niitten puolelle mut vain yrittää urkkia niiltä tietoa.
   
 13. ananann

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2002
  Viestejä:
  302
  Alkaa jo mennä hermo tohon, että kaudesta toiseen CTUssa on myyrä tai ressan henkilökunta umpikieroja tai jopa sekä että.

  Muta ei siinä mitään, kova sarja kyllä! Jaskalla vähä käsi tärisi :D
  [signature]Kotisivut[/signature]
   
 14. chronic

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2007
  Viestejä:
  915
  Hieman huvittaa tämä: Aina kun jotain tarvitaan, on se sitten liikennevalot, rakennus, ydinpommi, whatever.... Chloe tunkeutuu joka systeemiin samantien ja aina löytyy alle minuutissa CTU:n tietokoneesta piirustukset ja keinot niiden ohjailuun.
   
 15. bombjack

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  2 537
  On tää kyllä laatuviihdettä :D Odottelen että selviää että Josh onkin oikeasti Jackin poika, Jack kun ilmeisesti on joskus käynyt tuuppaamassa sitä kuolleen veljensä muijaa... :P
   
 16. RunningMan

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2004
  Viestejä:
  23
  Miksei nuo muuten CTU:ssa satelliitilla seurannu minne se terroristi lensi sen helikopterin kanssa? Seurasivathan ne Morrisin sieppaajia ym.
  [signature]P-M 735A, 512MB, 80GB + 160GB[/signature]
   
 17. Peregrinus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2001
  Viestejä:
  35
  Joop aukot pisti taas kyrsimään

  1) obrien olis voinut panttivankina ollessaan tehdä mitä vaan
  kun tietää joutuvansa kidutettavaks. ihan vaa kääntäs rattia, potkis kuskia, tms ni sais onnettomuuden aikaseks
  Olis kuitenkaa ollu varaa tappaa sitä ku kuolleena se olis ollu arvoton.
  Ei olis hirveen nopeesti päässyt sinne muslimisedän luo.

  2) hitusen rasittaa noi ctu/wtf screenit. kaikilla ohjelmilla haetaan hieno vektorigrafiikka käytettävästä satelliitista jne
  ja kaikki on nuumediansinistä

  3) ja ihan varmasti ei aio käräyttää tää presidentin neuvonantaja ku sehän on vitaali osa suunnitelmasta. ilman sitä mitään ei tapahu joten se vaihto mieltänsä just sattumalta oikeella hetkellä.


  Muutenkin rassaa noi terojen suunnitelmat ku ne on aina niin sekunnilleen ctuta edellä jne. En lähtis tollasta hiuskarvasuunnitelmaa toteuttamaan

  Ja tietenkin akat ei voi puhua henkilöille jolle pitäs puhua
  Bauerin faijalle piti kaikki kyllä kertoa

  ja bauerin faija piti päästää menemään vaikka se oli huoneessa sen grahamin kanssa ku se kuol. Hiitusen epäilyttävää pitäs olla.


  eisiinä, toivotaan että paranee, tuskin
   
 18. Peregrinus

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2001
  Viestejä:
  35
  Niin ja olis hauska tietää kuinka usein kun jack sanoo "setup a perimeter" ne saa oikeesti pidettyä epäillyt sisällä. Toistaseks varmaa kertääkää

  melko seuloja
   
 19. Corex

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2001
  Viestejä:
  3 890
  Lol, tulin just wineen tänne tuosta "setup a perimeter" jutusta mutta siitähän on ollut jo puhetta näköjään :) Aika huvittavaa, aina kun nuo maagiset sanat lausutaan tietää mitä on odotettavissa. Rynnäköidään sisään, jokin menee pieleen ja pahis pääseekin karkuun.

  Ja just sopivasti odottaa joku helikopteri jota ei tietenkään saada jäljitetyksi jne.

  Alkaa myös hieman kyllästyttään muutkin vakiona toistuvat kaavat. Aina presssan mionisteriössä on mystinen salaliitto käynnissä. Ja "yllättäen" varapressa on täys pahis.

  Valittömästi kun se muija johdatti Jackin sinne talolle niin arvasin että se räjähtää. Alkaa oleen kyllä liian ennustettava tää sarja.

  Yksi asia kuitenkin huvittaa, en osaa ottaa Thomasin roolia vakavasti (Peter MacNicol), ennen tätä esiintymistä 24 sarjassa katselin numb3rsit läpi ja siinä se on puolihullu pehmoprofessori joka syö vain valkoista ruokaa :D Nyt sitten muka pahis...

  Kaikenlisäksi koko sarja on täyttä propagandaa jenkeille:"Presidentti on oikeesti hyvä jätkä ja loppujen lopuksi kansalaisten oikeuksia puolustetaan. Viranomaisten toimiin täytyy alistua sillä muuten räjähtää taas jossain (terroristikortti)."

  Koko sarja on oikeestaan isovelikoneiston esittämistä hyvässä valossa viihteen muodossa. Saadaan kansalaiset turtumaan jatkuviin oikeuksien rajoituksiin. Mutta oli miten oli, äksönin takia tätä tulee seurattua ja sitä sentään tuntuu riittävän.
  [signature]-Tyhmä kerskuu hevosellaan, hullu vaimollaan ja lahjaton lapsillaan
  -Siloaivojen viihdettä[/signature]
   
 20. JANNU

  Rekisteröitynyt:
  14.11.1999
  Viestejä:
  401
  Pullahan siitä tulee edelleen mieleen, mutta mun mielestä sopii tommosen semi-näädän roolin aika passelisti.
  [signature][/signature]
   
 21. dixi

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2002
  Viestejä:
  434
  Mielestäni Peter MacNicol vetää roolinsa helvetin hyvin, ei paljon paina jos on ollut aiemmin Allyssa tai Ghostbustersissa. Onhan kaksnelosessa paikoitellen propagandaa, mutta tällä kertaa Valkoisen talon osioon on kirjoitettu ihan hyvää materiaalia. Kumpikaan, pressa ja Lennox, eivät ole täysin oikeassa tai täysin väärässä. Kummallakin on hyviä ja huonoja ideoita kansalaisten oikeuksista ja terrorisminvastaisesta taistelusta. Ei olla menty ihan mustavalkoisella linjalla.

  Muuten kyllä sarja alkaa hieman itseään toistamaan. Mutta Sutherland ja ylipäänsä todella hyvät näyttelijät pitävät otteensa vielä ainakin tämän kauden.
  [signature]http://www.anomus.com[/signature]
   
 22. Blondie_

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1 756
  Jotta saatais loppukauden jaksoihin tavaraa. Turhaa juonen pitkitystä.
  Tuntuu aina olevan se pääpahis melkonen Night Fox jota ei saa kiinni edes Hermes, tuo Olympos-vuoren Ato Boldon.

  Tuli tän kauden pääpahiksesta mieleen Tamperelainen kebabbila :D
  [signature]148 pistettä[/signature]
   
 23. rkmaki

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2002
  Viestejä:
  1 177
  Tuo on kyllä aika yksipuolinen näkökanta asiaan. Kyllä tuossa yritetään kertoa sitäkin, että hallinnon yläpäässä on monenlaista säätäjää, joilla on keskenään erilainen käsitys siitä mikä on maalle hyväksi ja mikä ei. Toisaalta siellä on aina myös niitä, joita kiinnostaa oma etu enemmän kuin maan etu. Pahiksia löytyy siis sieltä hallinnon yläpäästä, ja omasta maasta yleensäkin, siinä kuin muualtakin. Vaikka tälläkin kaudella on noita muslimipahiksia, niin mielestäni kyse ei ole siitä että sarja olisi muslimivastainen.

   
 24. Mavericc

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2000
  Viestejä:
  1 586
  No ei se nyt mitään turhaa ole. Tulisi melkoisen tylsä loppukausi, jos pahikset saataisiin jo tässä vaiheessa kiinni. Ellei sitten joku toinen tero keksi jotain uutta tai kriisin jälkimainingit olisi jotain poikkeuksellisen herkullista.

  [​IMG]

  Mikäs niistä?


  [signature]Idiots try to maintain order - A genius can control chaos.[/signature]
   
 25. Blondie_

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1 756
  Mavericc:

  Olisivat voineet kehitellä paremman juonen koko kaudelle niin ei tarvis pitkittää millään kikkailuilla.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Hermes

  Abu Fuad

  [signature]148 pistettä[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti