220 Energia Oy kokemuksia?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja anidabi, 05.11.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Spunde

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  552
  Tottakai ne nyt on pelkkiä kk-maksuja. Siirron energiamaksu + verot päälle kulutuksen mukaan. Siinä yksiössä on varmasti pienempi kk-maksu, kuten esim. Jyväskylän Energialla Yleissiirto5 (KT/RT kohteet) yksivaiheisena on 2,44 ja 3-vaihe 3,94 €/kk.
   
 2. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 765
  Ei mitään kiinteitä siirtomaksuja. Nuo on juurikin pelkkiä kuukausimaksuja OK-taloon tai vaikka sähköistettyyn mökkiin, siirrot ja energiat tulee siihen vielä päälle. Kuten tuossa yllä mainittiin, kerrostalo-/rivariasujilla on vähän erijuttu.
   
 3. shorttix

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2012
  Viestejä:
  2 064
  Meillä on ainakin toiminut 220 energia vallanmainiosti. Vaikla kauhistuin palautteista. Laskut tullut paitsi siirto maksut.. ainakin vielä on virtaa tullut. Saunominenkin on suht halpaa :)
   
 4. mamoller

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2009
  Viestejä:
  113
  Perus sopimuksen infossa lukee, et ei kk maksuja vuoden loppuun. Aloitin tilauskaavakkeen täytön, siinä tiputusvalikossa onkin et tän kuun loppuun 0€ ja sit 3€/kk.

  Yritin soittaa ko. puljuun.. "täänään olelemme poikkeuksellisesti koulutuksessa koko päivän.." Niinpä.

  Aktiivi tarjous 0€/kk on voimassa 30.9. asti.. eli loppu 2 viikkoa sitte. No, eipä noita aina muista päivitellä.
   
 5. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  5 sivua haukuttu koko pulju pystyyn ja ihmiset vielä haluu tilata täältä sähkönsä :D...Sietääkin että joututte ongelmiin laskujen kanssa sun muuta paskaa.
   
 6. Cygnus X-1

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2014
  Viestejä:
  2
  Minulle tuli myös iso hinnankorotus pari kuukautta sopimuksen teon jälkeen. Ehdin yhden laskun maksaakin, kunnes aloin ihmetellä. Firman nettisivuilla nimittäin hinta oli aivan eri kuin minun laskussani. Netissä hinta oli laskenut, laskussani noussut.
  Laitoin tästä sitten palautetta ja sain lopulta vastauksenkin. Hinta luvattiin muuttaa netissä olevan mukaiseksi. Tekivät uuden laskun, mutta uusi hinta tulisikin voimaan vasta parin kuukauden päästä. Valitin uudelleen ja vaadin muutamaan hinnan tähän alempaan takautuvasti. Viikon odottelun jälkeen tähänkin tuli myöntävä vastaus, mutta siinä vaiheessa olin jo kyllästynyt koko touhuun ja vaihtanut firmaa. Maksunpalautuksiakin sain sitten odotella pitkään, kahden huomautuksen jälkeen ne lopulta maksettiin viikko sovittua päivää myöhemmin.
  Pysykää siis erossa tästä firmasta. Tai ainakin tulee vaatia, että hinta on sama vanhoille asiakkaille, kuin mikä näkyy nettisivuilla uusia asiakkaita houkuttelemassa!!!
   
 7. Vangelis

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  512
  Suht aggressiivisesti kauppaavat puhelimetse uusia sähkösopimuksia ja varmasti jos on vanhempaa väkeä vastaamassa puhelimen niin sopimus tulee postilaatikosta.

  Itselle soitti jälleen pitkästä aikaa kyseisestä puljusta ja vaikka kuinka sanoi että ei kiitos niin jankutus jatkui että "eli ette siis halua maksaa vähemmän sähköstä" yms. Olisi varmaan pitänyt vain lyödä luuri korvaan eikä toistaa itseään että "kyllä olen varma ja haluan maksaa enemmän sähköstä"... Ihme touhua, luulisi että tälläinen agressiivinen markkinointi saataisiin kuriin viranomaisten toimesta.

  PS: kyse siis suomen energiayhtiöstä joka on siis sama kuin 220 energia oy mutta uudella nimellä.
   
 8. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Minä maksan sähköstä tällä hetkellä keskimäärin 3.5-4cnt/kwh, koska se tulee suoraan pörssistä ja pystyn painottamaan käytön yöaikaan ja ruuhkahuippujen ulkopuolelle.

  220-ryöstölä pystyy tarjoamaan sähkö vissiin n. 5cnt/kwh. Kerrostaloasujille oli joku 100 euron vuosipaketti, johon olisi tullut sitten vain siirtomaksut ja verot päälle, mutta siitä paljastui kompa, että se onkin vain max. 3000kWh vuodessa, eli sähkön nettohinnaksi jää de facto 3,33cnt/kwh, sen jälkeen laskuttaisivat jonkun korotetun indeksin mukaan, oliko se nyt 6cnt.
   
 9. 4ntti

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2010
  Viestejä:
  613
  Öö? ja tämä miksi? Miten uusien asiakkaiden sopimusten pitäisi vaikuttaa sinun sopimukseesi?
   
 10. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 557
  Jep sehän ei ole mitään erikoista että uudet asiakkaat saa etuja... Saat sä aku ankankin paljon halvemmalla kun tilaat aina tarjouspätkän ja keskeytät tilauksen kun muuttuu normihintaiseksi kestotilaukseksi :)
   
 11. jmjh

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  2 836
  No uusille asiakkeilla voi tietysti olla, mutta jos hinta kohoaa jo parin kuukauden jälkeen sopimuksen teosta niin ei se nyt taida ihan oikein mennä.
   
 12. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Niin siis onko hinta kohonnut siitä hinnasta mistä sopimuksen teit, vai onko sivustolla hinta laskenut siitä mitä sinä teit?
   
 13. jmjh

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  2 836
  En ollut edes asiakas, mutta:
   
 14. Cygnus X-1

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2014
  Viestejä:
  2
  Firman nettisivuilla on eri sähkösopimusten esittelyt hintoineen. Missään ei erikseen mainita, että hinta koskisi vain uusia asiakkaita. Eikö silloin ole ymmärrettävää, että jokainen asiakas, jolla on tämä sopimus, maksaa nettisivuilla näkyvän hinnan?!

  Kun olin sopimuksen tehnyt, heti toisessa laskussa hinta olikin noussut. Samaan aikaan netissä näkyvä hinta oli laskenut. Tästä valitin, ja olivat valmiit pienen kitinän jälkeen hyväksymään tuon alemman hinnan.

  Eli jos asioitte 220 Energian kanssa, tarkkailkaa netissä olevaa hintaa. Vaatikaa, että maksatte sen mukaan. Siten tuo voi olla edullinenkin vaihtoehto. Suurin osa ilmeisesti ei nettihintaa seuraa ja maksaa itsensä kipeäksi. Firman kate tulee noilta hyväuskoisilta, jotka eivät hinnoittelua seuraa. Itsekin luulin aluksi, että kyseessä oli "normaali" korotus. Kunnes vierailin nettisivuillansa. Erikseen eivät korotuksesta ilmoittaneet, vaan uusi hinta vain yhtäkkiä näkyi laskulla.
   
 15. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 459
  Harrastaa ne muutkin tuota hinnan pompauttamista. Ainakin Korpelalla oli mukavasti tullut lisähintaa kun ruvettiin tutkimaan miksi sähkölaskut ovat niin suuria.
   
 16. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  En tiedä mikä sopimus sulla on, mutta jos laadit määräaikaisen sopimuksen tietyllä hinnalla, niin eihän sitä noin vain muutella. Joskus hinta voi pudota määräaikaisuuden aikana ja maksat ylihintaa, ja joskus voi käydä päinvastoin.

  Minua nyt vähän oudoksuttaa tämä pulju, kun vuoden määräaikaisuus loppumassa kuun lopussa. Olisi sopimuksen mukaan pitänyt viimeistään kuukautta aiemmin tulla uutta tarjousta, tai vähintään tietoa miten hinta muodostuu määräaikaisen sopparin jälkeen. Ei ole kuulunut mitään ja aspaan sähköpostitellessa kopypastetti samat vaihtoehdot, jotka löytyvät heidän nettisivuilta uusille asiakkaille. Olettaisi, että haluavat tunnollisesti maksavat asiakkaat pitää kynsin ja hampain, mutta nyt minun pitäisi ilmeisesti omatoimisesti käydä näpyttelemässä uusi tilaus netissä, tai odottaa katkeaako mukavana yllärinä sähköt, tuleeko yllätyshinnat vai pysyykö tilanne samanlaisena aiempaan nähden.
   
 17. tuitsii

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2015
  Viestejä:
  2
  Sopimukseni päättyi vuoden vaihteessa ja en saanut uutta tarjousta kuukautta aiemmin. Olin vahingossa maksanut ennakoita jo yli sopimusajan ja ilmoitin asiakaspalveluun, että en maksa enää uusia laskuja, joita tuli vielä sopimusajan ulkopuolelle 3 kuukauden päähän. Lopulta sain sopimuksen päättymään vaihtamalla sähkön myyjää. Hyvityslaskua oli itse pyydettävä useamman kerran ja ilmoitin palautusta varten tilinumeroni näissä viesteissäni sähköpostitse. Hyvityslaskun sain ja siinä jopa 'komeili' eräpäivä eli palautuksen maksupäivä. Siitä on kuitenkin kohta kulunut kuukausi ja mitään maksua ei ole tililleni maksettu. Olen ilmoittanut asiakaspalveluun, että palautusta ei ole saapunut ja kerran viestiini on vastattu, että palautus maksetaan mahdollisimman pian, tämä 2 viikkoa sitten. Nyt pyysin selitystä maksun viivästymiselle ja sitä odottelen... varmaankin turhaan, kuten myös maksettujen ennakoiden palautusta.
   
 18. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 765
  Kai tuollaisesta voi hyvällä omalla tunnolla pyytää korkoa tai jotain vastaavaa hyvitystä omasta työstä rahojen palautuksen eteen. Sitä samaa paskaa, mitä nuo huijariyhtiöt tekee. Vähintää 50€/tunti, min. 1tunti laskutusta laskujen selvitystyöstä.
   
 19. tuitsii

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2015
  Viestejä:
  2
  Tuon ylläolevan kirjoitukseni jälkeen olin puhelimitse yhteydessä sähkön myyjään ja hieman kiukkuisena pyysin selvitystä asiaan. Asiakaspalvelija otti asian hoitaakseen ja seuraavana päivänä (tänään) oli hyvitys maksettu tililleni. Tarkastin myös kaikki laskut ja laskujen yhteissumma täsmäsi hinnan ja kulutuslukeman numeroihin. Paljon sain silti tehdä töitä, että tämä asia hoitui. Syytä tähän maksun viivästymiseen en saanut.
   
 20. rikun

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2008
  Viestejä:
  79
  Onko jengille tullut ongelmia tän suhteen kun 220 Energia muutti nimensä Wereliksi?

  Mulla on tuo Citydealin ennakkoon 1v maksettu 99€ / vuosi ja nyt koittavat kaikin tavoin puljata irti siitä "palautamme ennakkomaksun ja sopimus jatkuu normaalilla 15.90€ / kk hinnalla".

  Ensimmäinen vetons oli lähettää vaan kylmästi laskuja normaalihinnoittelulla...
   
 21. Pezto

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  784
  Sano, et palauttaa rahat ja vaihat toimittajaa. En ainakaa jatkais niiden kans.
   
 22. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Ihme, että ongelmia tulee kun pitää väkisin ostaa huijausfirmaksi tiedetyltä taholta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti