17.12.2014 MuroBBS siirtyi Xenforoon: Bugiraportit, palaute, jne

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Sampsa Kurri, 17.12.2014.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 117
  Taustasta puuttunut gradient fiksattu, nyt värit hieman hillitymmät.
   
 2. AILD

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  987
  Eli siirryttiin helvetin hienoon ja mahtavaan xenforoon ja otetaan takapakkia edelliseen oikeen huolella, vi**u mitä pas**a, kiitos ja vi**u anteeksi!!! Suomen paras tietotekniikka alan foorumi on pilattu kyllä täysin tällä xenforolla, ne jotka ei oo koskaan tapatalkkia käyttäny ei ehkä osaakkaan kaivata push ilmoituksia reaaaliaikaisesti suoraan kännykkään, (joo tulee nytkin, mutta ei kännyyn ja vaan muutaman päivän) + erittäin nopeaa käyttöä.
   
 3. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Nyt näyttää hyvältä ja käyttäjät osaavat jo näemmä käyttää etuliitteitä vaikken ole nähnyt missään niistä erillistä ohjetta.

  [​IMG]
   
 4. humanpro

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2002
  Viestejä:
  245
  Hajosiko sigut jotenkin? Muutamalla käyttäjällä on ilmeisesti ollu spoiler napin alla enemmän tekstiä, ja nyt näkyy vaan helvetin iso harmaa palkki. Hiiren kun pistää päälle niin sitten näkyy spoileriteksti.

  edit: ei mitään. toimii taas normaalisti.

  edit2: oli vahingossa jäänyt javascript esto päälle, johtui ilmeisesti siitä.
   
 5. Orkesteri

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2011
  Viestejä:
  488
  Eikö kellään muulla ole samaa ongelmaa? Voisiko joku klikata ja kokeilla?
   
 6. Parotech

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2008
  Viestejä:
  470
  Itselläni aukesi täysin normaalisti eikä hypännyt mihinkään tiettyyn viestiin.
   
 7. Orkesteri

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2011
  Viestejä:
  488
  Joo, mulla tuo siis uudelleenohjaa suoraan johonkin kuvaan, tarkemmin sanottuna tähän. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, klikkaanko linkkiä vai kirjoitanko sen osoiteriville. Tämä tapahtuu vain Firefoxilla, mutta ei näköjään Safe Modessa.

  Edit. Jaha. Syylliseksi paljastui google-no-tracking-url -lisäosa, jonka tehtävä on poistaa Googlen kuvahaun ärsyttävä uudelleenohjausilmoitus. Tällainen ilmoitus näkyy ainakin Firefoxin käyttäjille, kun seuraa kuvalinkkiä kuvahaun tulossivulta. (Ilmeistä Googlen kiusantekoa.) Tuolla kokkauskuvaketjun sivulla näkyy olevan rikkinäinen Googlen kuvahaun linkki, ja tämä lisäosa päätti sitten uudelleenohjata käyttäjän linkin osoittamaan kohteeseen. Helvetin turvallinen toteutus. Tämän lisäosan käyttäjiähän voisi trollata laittamalla sivulle vastaavalla tavalla rikkinäisen linkin vaikka siniseen vohveliin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2015
 8. Hsu

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  1 387
  tämä, jestas pois nyt nämä ja nopeesti ja vain myyty ja ostettu liitteet voi säilyttää, häiritsee kyllä selaamista kun jokasen edessä on myydään vaikka aluehan on MYYNTIALUE.
   
 9. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Edelleenkin etuliitteillä voi suodattaa Myydään/Myyty tuotteet erilleen toisistaan kun täällä ei ole kunnollista hakua.

  Oletko kokeillut klikata esim. Myydään etuliitettä ja kappas saat kaikki Myydään tuotteet suoraan ruudulle ilman että sinun tarvitsee selata koko ketjua läpi silmä tarkkana pelkkien otsikoiden mukaan.
   
 10. Katselun tuota myyntiosiota (komponentit), niin kyllähän sen hyvin erottaa mikä on myyty ja mikä ei pelkällä MYYTY liitteellä. Eikä niitä nyt niin paljoa ole sivulla, että veisi tilaa jos haluaa vain myydään tuotteita. Itse haluaisin mieluummin asetuksen "piilota myydyt tuotteet" niin ei tarvitse noita ADHD-jouluvaloja katsella.
   
 11. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Etuliitteistä voi varmaan olla montaa mieltä, mutta omasta mielestäni ne auttavat erottamaan ketjuja toisistaan oikein käytettynä ja niitä voisi olla jopa enemmänkin esim. tiedote, nosto jne...

  Käy kurkkaamassa räbää. Siellä etuliitteitä näytti olevan oikein kunnolla käytössä :eek:
   
 12. tonator

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  137
  Tapatalk-tuen ja ko. ohjelman aikajanan & suosikkiketjujen kätevän seurannan menettäminen lamaannutti kyllä tyystin koko Murobbs:n seurannan omalla kohdalla. Todella harmillinen tieto tuo, ettei tukea tule takaisin.
   
 13. odin56

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  690
  Jep. Samaa itse olen itkenyt... ne jotka tapatalkkia käyttivät ymmärtävät kyllä kuinka paljon parempi se oli kuin selainversio ja näin digiaikana mielestäni entistäkin tärkeämpi juuri helppouden ja nopeuden ansiosta. Ihmiset jotka sovellusta eivät käyttäneet eivät ymmärrä hyötyjä mutta itse en siltikään ymmärrä sitä että miksei sitä voisi lisätä myös koska todella suurin muron käyttäjäjoukko sitä kaipaa eikä siitä haittaakaan kenellekkään ole...
   
 14. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Kaikki varmasti ymmärtävät niitä Otavamedian urpoja myöten, että kuinka paljon käytettävämpi Tapatalk on ja kuinka helppo sen tuki olisi foorumille lisätä. Ongelma on siinä, että sen kautta ei saa mainostuloja ja kun se kuitenkin on omistajan näkökulmasta vähän niinkuin koko tämän foorumin pyörittämisen idea, niin ei yllätä kun sitä ei haluta tarjota.
   
 15. AILD

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  987
  Ihmettelen miksi tuki sitten aikasemmassa versiossa oli vai huomattiinko tämä vasta hiljan että mainostuloja ei tule jos tapatalkkia käyttää iso osa, oikeen jaksa uskoa. Ja miksi ensin tiedotettiin että joo, on tulossa ja nyt se kuitenkin laitettiin yks kaks jäihin.
   
 16. Dervish

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2001
  Viestejä:
  2 736
  Jonkun aikaa käytin tapatalkkia kun sitä aina niin hehkutetaan mutta ei kyllä itsellä löytynyt ymmärrystä hehkutukselle.

  Mobiililla tavan chromella futaa murokin kuitenkin hyvin kaikkinensa..

  Saahan sitä toki kaivata jos niin on siihen fiksaatiot kuten ala-asteelaisilla minecraftiin, growtopiaan ja mihin lie kaikkeen eeässään..
   
 17. WanhaPatu

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2003
  Viestejä:
  1 984
  Sama täällä. Pari kertaa hehkutuksen innostamana olen tuota kokeillut, muttei siitä mitään tule. Ehkä en vaan ymmärrä ohjelman toimintalogiikkaa.
   
 18. l0de

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2003
  Viestejä:
  260
  Voin toki olla väärässä ja saa korjata, mutta käsittääkseni Tapatalkissa on tuki mainosten näyttämiseen, joten jos tämä pitää paikkaansa niin tuokaan ei ole pätevä syy.

  Edit. Ilmeisesti tuo ei tue foorumin omien mainosten näyttämistä, vaan mainokset tulevat joltain Tapatalkin serveriltä
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2015
 19. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 117
  Tapatalkissa ei ole tukea kolmannen osapuolen mainoksille. On sieltä mahdollisuus kytkeä jotain jenkkilän mainosverkkojen banneri, teksti ja promoted topics -mainoksia päälle, mutta eivät ne ole kovinkaan relevantteja täällä Suomessa.

  Jotain keskustelua aiheesta ja kommentteja mmTapatalkista foorumien ylläpitäjiltä:

  https://theadminzone.com/threads/tapatalk-revenue.117981/
   
 20. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 557
  Onkos sellaista ideaa esitetty otavamediaan että tapatalk olisi vain maksullisille vipeille? Kai senkin toteutus jotenkin onnistuisi?... Minä ainakin voisin maksaa heti Tapatalkin käytöstä.

  Ja ennenkuin kaikki alkaa poraamaan että mitä tälläisiä ehdottelen niin raaka fakta on se että otavamedia on tehnyt päätöksen että tapatalkia ei tule koska mainokset, parempi se tapatalk olisi saada edes jotenkin kuin ei ollenkaan.
   
 21. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 117
  Kuten voit varmaan arvata niin kyllä kaikkia vaihtoehtoja on käyty läpi ja miten niitä käytännössä (kaupallisesti järkevästi) toteutettaisiin. Toivottavasti voin kuitenkin pian kertoa tähän Tapatalk-asiaan liittyen uutisia, mutten kuten tavallista, kerron kun on kerrottavaa.
   
 22. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Kävin pikaisesti XenForon Tapatalk asetuksia läpi ja en löytänyt kohtaa mistä sen voisi asettaa toimimaan vain määrätyllä käyttäjäryhmällä esim. VIP. Myöskään käyttäjäryhmien asetuksissa ei ollut mitään mainistaa Tapatalkista.

  Mystistä, mutta jollain lisäosalla sekin varmaan onnistuisi.

  EDIT: Tosiaan Tapatalk on ryssinyt uudemmat versiot ja tarjoaa todella hankalaa vaihtoehtoa.

  https://support.tapatalk.com/threads/deny-access-for-a-usergroup.27858/
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2015
 23. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 117
  Valitettavasti tavallisen käyttäjän näkökulmasta Tapatalkin kehittäjät ovat tehneet useita (itselleen suotuisia) ratkaisuja, joiden takia foorumien ylläpidot noita poistelevat käytöstä.
   
 24. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 103
  Oletko Sampsa harkinnut Advanced Mobile Switcher -lisäosan testaamista tai käyttöönottamista.

  Kyseisellä lisäosalla saisi blokattua mobiikäytössä tarpeettomia lisäosia ja sitä kautta saada lisää vauhtia mobiiliselaamiseen?
   
 25. a1mo

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  995
  Samaa mieltä. Pelkkä "myyty" riittää, ärsyttävää etsiä haluamaansa kun on tuo "myydään" etuliite, jotenkin silmä hypää noista yli niihin missä ei ole etuliitettä. Jos olisi pelkkä "myyty" niin helppo hyppiä ohi niistä mitkä on myyty.

  Säännöissähän on jo tuosta, että pitää laittaa otsikkoon "myyty" kun kaupat on tehty. Valitettavan harvoin tuota kuitenkin noudatetaan.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti