1-2 teran USB-muistitikut

Viestiketju alueella 'Massamuistit' , aloittaja rick, 14.05.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rick

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2001
  Viestejä:
  34
 2. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 375
 3. Alensia

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  2 868
 4. rick

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2001
  Viestejä:
  34
  Kyllähän tuo uskomattomalta tuntuu. Mutta kuitenkin Ebayssa noiden myyjät ovat saaneet pääasiassa hyviä arvosteluja, joten luulisi että eivät ole täysiä huijareita. Joten voisi epäillä noiden jotenkin toimivan. Mutta miten, eli onko kukaan lukijoista kokeillut?
  Jos olisivat täyttä huijausta, niin luulisi noin laajamittaiselle myynnille olevan tehty stoppi.
  Eihän sitä tietenkään voi olettaa että n. kympin tikut olisi yhtähyviä kuin tuo 1484,90 euroa maksava. Mutta mitä on se ero? Onko laatuero yhtä suuri kuin hintaero?
  Täytyy kai uteliaisuudesta kokeilla, eihän menetys ole suuri.
   
 5. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  1 990
  Niitä arvosteluja voi vähän lukea, ja jos huijari kamaa myyvät saavat hyvältä näyttävää palautetta niin kannattaa hetkimiettiä.

  Tämä on koko jutun juju ja ruokkii noita vedättäjiä.

  Arvaan miten tarina kulkee, tilataan, saapuu, ja myyjä kerjää kehuja, tökkäät koneeseen, hyvältä näyttää, ja ostaja antaa kehuja.
  No myöhemmin selviää etteihän se ollut alkuunkaan se mitä luvattiin, no ei paljoa maksanut, menetys ei iso, paitsi jos sinne tallensi jotain mikä olisi tarvinnut uloskin saada.
  No jos kovasti viitseliäs niin rahojen kyselyä takaisin, jos erehtyy antaa negatiivista palautetta niin hyvityksen ehtona on vaihtaa sen kehuiksi. Jos sitkeitä rehtejä palutteen antajia liikaa, niin tunnus kiinni ja uutta puhdasta on jo siinä vaiheessa valmiina.

  Ja osa myyjistä ei edes väitä että on jonkin kokoinen, vaan ostaja luo sen mielikuvan, 1T ei ehkä tarkoita tallennustilaa vaan nimeä, ja 1Tb on ihan eria asia kuin 1TB, ja toki ihan sattumalta jokin 8GB tikun tyyppi voi olla 1TB. ja voihan se 1TB olla kuinka paljon se 8GB kestää kirjoituskertoja tavuina, Nämä siis niitä hyviä juttuja, huono juttu jos se on feikattu 1TB näköiseksi, surkea juttu jos se on ihan kuraa ja rikkoo USBin, ehkä enemmänkin.
  Myyjä ei välttämättä ole koskaan edes tikkua nähnyt, saati kokeillut.

  ÄLÄ RUOKI HUIJARIA.

  jos hyvä säkä niin ero on suurempi,, jos huono säkä, niin ero on karmaisevan suuri.

  Jos rahasta kiinni niin osta lähimarketista muutaman euron merkki muistitukku, ja ne datat mitkä ei sinne mahdu, niin laita suoraan /dev/null:iin, luotettavampi , toimivampi ja lisäbonuksena nopeampi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti