Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Esitutkinta käynnissä

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

 1. ParastaEnnen

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2011
  Viestejä:
  1 687
  Bilia
   
 2. Mika!

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  521
  Auto ollut vain liikkeestä lainassa tuolla showssa, vai mitä hittoa:confused:
   
 3. suppah

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2002
  Viestejä:
  403
  No tuohan on ihan vakiokamaa noilta. Hakevat aina erilaisia tapahtumia varten "hienon" auton vuokralle, jota tunkit voivat sitten ihailla. Hommaan kuuluu myös dressmanista hankitut huonosti istuvat puvut ja jotkut räikeän väriset kauluspaidat. :D Eikä saa unohtaa facebookkiin ladattavia "pisnesskuvia", joissa poseerataan puvut päällä jonkun 5v vanhan karvalakkipenarin kanssa.
   
 4. Mika!

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  521
  No osamaksun nyt olen vielä ymmärtänyt, mutta jos tuolla tunkeille brassaillaan laina/vuokra-autoilla, niin menee jo kusetuksen puolelle.

  "Kohta sinullakin on mahdollisuus lainata auto" Ei kuitenkaan liene se mielikuva, tai sanoma mitä tuolla jaetaan:smoke:
   
 5. vessanseinä1

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2012
  Viestejä:
  0
  On se mielenkiintoista ja hyvin suomalaista kun sekin on väärin, että pörssiyhtiö tekee tapahtumillaan voittoa. Zino on pörssiyhtiö, suoramyyntiyritys ja kasvaa kiitettävästi. Perustuu laitteiden myyntiin, ei siihen, että raha ainoastaan liikkuu. Pääsin maistamaan tänään kyseisiä kahveja ja maistui todella hyvälle. Suoramyynti/verkostomarkkinointi alalla on näköjään suomessakin esimerkillisiä toimijoita. Terveiset kaikille! Suosittelen, että vietätte mahdollisimman paljon aikaa täällä foorumilla ja keskitätte kaiken energian löytääksenne virheitä liiketoiminnasta. Niitähän ei löydy mistään muista yhtiöistä. Hyvin kaunis suomalainen toimintatapa. Vähän kuin Business Week listasi Suomen maailman parhaimmaksi maaksi asua. Tietysti Suomi otti saman tien yhteyttä jenkkeihin ja huomautti, että teidän artikkelissa on VIRHE!!! :D
   
 6. Taffeli

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  694
  Hih :kippis:
   
 7. suppah

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2002
  Viestejä:
  403
  Jes, jälleen uusi tunkki foorumille. :D Kerroppas että syntyikö edelliseltä tilikaudella montakin tonnia voittoa? Vai oliko se elinkeinotoiminnan tulos vahvasti miinusmerkkinen, kuten muillakin kavereillasi. :kippis:
   
 8. vessanseinä1

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2012
  Viestejä:
  0
  Mielenkiintoista oli myös ajatus ostaa kapselilaite vaihtoehtoisella tavalla. Eli myymällä neljälle asiakkaalle vain laite, niin tämä tekee oman laitteen käytöstä ilmaisen. Itse en palaa enää foorumille. Kiitos :)

  Ps. Kaverit pärjää ihan kiitettävästi. Kokemukseni mukaan myös kaikessa liiketoiminnassa joutuu aluksi sijoittamaan vähän rahaa ja aikaa, että saa organisaation toimimaan omillaan. Näin syntyy usein tappiota. Yleensä ensimmäinen yritys saattaa mennä esim. konkurssiin, jonka jälkeen on taas helpompi lähteä perustamaan uutta kokemusta rikkaampana. Moni tietysti valitsee päivätyön, missä rahaa tulee heti, mutta valitettavasti jos ei sijoita tai perusta firmoja, niin joutuu tekemään työtä joka päivä ja hyvin pitkään :)

  Vinkki. Kannattaa etsiä tekstistäni kirjoitusvirheitä tai muita faktoja mihin voi tarttua, niin pääsee kirjoittelemaan lisää ja kasvamaan forum kirjoitusten Jumalaksi! :)

  Cheers.
   
 9. Don Kerosene

  Rekisteröitynyt:
  08.11.1999
  Viestejä:
  1 438

  Mikset googlannut zinzinoo _ensin_ ja vasta sitten liittynyt?
   
 10. Taffeli

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  694
  Äh, en edes jaksa :D Mutta enivei, hieno kontribuutio sulta kyllä <3
   
 11. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  9 092
  Tuollaisen 4-5 vuotta vanhan bemarin käypä hinta lienee siinä 15 tonnin paikkeilla. Ei taida kovin hyvä pisnes olla kahvinkeitinten kaupustelu kun tuon hintainenkin katiska pitää osamaksulla ostaa.

  Ilmeisesti verkostomarkkinointi genreen kuuluu myös ne halvat huonosti istuvat puvut tuomaan "uskottavuutta" siihen pölyimurin tai kahvinkeittimen kaupusteluun.

  Voihan siinä sukulaisilla tai naapurin einarilla olla pokassa pitelemistä kun joku tunkiksi värvätty pamahtaa pirttiin huonosti istuvassa muovipuvussa ja alkaa kahvinkeittimestä höpistä ja piirtelee mahdollisesti vielä jotain pyramiideja miten pisnes kannattaa ja miten huimat kasvunäkymät ovat. :D

  Saa nyt nähdä miten monta kuukautta tuo ZinZino kahvinkeitin pyramidi vielä kestää. Taitaa olla suuremmissa kaupungeissakin jo niin paljon niitä ZinZino edustajia että uusien tunkkien värvääminen on työn ja tuskan takana. Kun uusia tunkkeja ei enää löydy riittävän paljoa niin pyramidihan kaatuu.
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  9 092
  Tuohan se taitaa olla keskiverto verkosmarkkinoijan tarina että saa hyvällä tuurilla myytyä neljä ylihintaista kahvinkeitintä "yrittäjäuransa" aikana. Omilla vanhemmille tai mummolle saa myytyä ehkä yhden säälistä, yksi menee säälistä jollekkin naapurille, yksi säälistä jollekkin kaverille ja yksi säälistä jonnekkin muualle.

  Normaali ihminenhän saa ostettua kahvinkeittimensä ihan normaalista kivijalkakaupasta sillä rahalla mitä saa käymällä muutaman tunnin töissä. Sehän kahvinkeitin kestää helpostikkin sen +10 vuotta. Eikä se kahvikaan montaa euroa viikossa maksa vaikka ei tyydykkään mihinkään ZinZinon laatuiseen pas*aan. Eli kahvinkeittimen tai kahvin takia ei ole tarvetta pilata ihmissuhteitaan tyrkyttämällä säälistä kaikille jotain ylihintaista kahvinkeitintä.

  Itse en oikein ymmärrä mikseivät ZinZino uskovaiset verkostomarkkinoijat osta niitä keittimiään suoraan vaikka Ranskasta ja myy niitä ohi verkoston. Siinähän saisi itselleen ne kaikki provikat eikä ne menisi pyramidin tunkittamiseen.
   
 13. Kudasov

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2003
  Viestejä:
  220
  Ei ainankaan tarvitse ajella vuoden 2008 penarilla. :smoke:
  Lomatkin rullaa mukavasti ja työpäivän jälkeen ei tarvitse töitä ajatella. Sukulaisia, ystäviä ja hyvänpäivän tuttuja en ole kiusannut "hyvillä business ideoilla", joten nämä maininitut ihmiset vielä kaikesta huolimatta sietävät seuraani. :D

  Otetaan yksi sille, jotta meillä kaikilla olisi mukavaa! :kippis:

  ps. Vastasin trollin viestiin humalan takia.
   
 14. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  9 092
  Monihan tosiaan valitsee sen päivätyön missä sitä rahaa tulee tehdystä työstä työntekijälle. Osa valitsee päivätyön sijasta sen verkostomarkkinoinnin missä rahat menevät omasta taskusta pyramidin rakentamiseen eikä homma todennäköisesti koskaan tuota muuta kuin tappiota ja menetetyt ihmissuhteet.
   
 15. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  248
  Noita Zinzino-biilejä alkaa ilmeisesti olla jo enemmänkin. Tämä julkaistiin juuri Zinzinon fb-ryhmässä. Kuvasta ei näy hyvin, mutta Zinzino-teipit on tuolla helmassa.

  [​IMG]
   
 16. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  788
  Tässä vielä se sun kuva (ei näkynyt). Joku vois sherlokoida rekkarin.  kuva poistettu, jossa näkyy auton rekisterinumero
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 31.10.2012
 17. manz

  Rekisteröitynyt:
  18.05.1999
  Viestejä:
  34
  Santander Consumer finance oy. Käyttöönotto 3.10.2008. Haltijana Mikko J. Katsastettu 6.9.2012 :)
   
 18. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  788

  [​IMG]


  Ei sillä että tulisi jotenkin yllätyksenä... :rolleyes: Mihinkäs ne Zinzinolaiset nyt taas katosi kun niitä tarivttaisiin..?
   
 19. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  9 092
  Zinzinon Facebook ryhmässä näyttää olevan 731 jäsentä.

  Jos keskiverto Zinzino täti tai setä on maksanut tonnin kahvinkeittimistään niin kyllähän tuo on tuottanut hyvät hillot sinne pyramidin huipulle.

  Alkaa olla jo Zinzino kahvinkeittimien myyjiä sen verran paljon että pyramidiin ei enää kovin montaa kerrosta ehditä kasata ennen kuin se sortuu omaan mahdottomuuteensa.
   
 20. Mika!

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  521
  Lopuksi on vielä vuoden tulot niistä kahveista, vaikkei uusia asiakkaita/myyjiä löytyisikään.
   
 21. snappa Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  549
  En minäkään jaksanut niitä etsiä, vaan jokunen pisti silmään silti :D.
   
 22. Marcel Herskovitz

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2009
  Viestejä:
  326

  Meinas lentää kaljat suusta :D

  Näistä heepoista riittää taas komediaa vähäksi aikaa :)
   
 23. hapski

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2011
  Viestejä:
  47
  Mulla tuli ihan sellanen olo, että vastaavan kommentin olen lukenut ennenkin. "Kavereilla pelittää, minullakin pian jahka tästä oman organisaation potkaisen käyntiin..."
   
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  9 092
  Kyllähän sen ymmärtää vielä että joku kerran tuollaiseen lankeaa. Mutta se että samat jampat aina päätyvät tunkeiksi noihin verkostomarkkinoijien pyramideihin ja ponzeihin. Sama mitä saippuaa, pölyimuria, valuuttarobottia, puhelinliittymää, sukkia, kalsareita, kahvinkeitintä, vitamiinipilleriä, noni-mehua, "terni"maitokapselia tai mitä tahansa myyvät niin sama tunkki ku*ee niihin aina rahansa. Sama vaikka pyramidimies myisi tunkeille koiran paskaa niin eiköhän ne silti lähtisi siihen "sijoittajiksi" ja koiran paska yrittäjiksi. :D


  ZinZinolaisten naamat näkee Facebookista:

  Kirjaudu sis&#228;&#228;n | Facebook

  Itse salasin uteliaisuuttani listan läpi. En "valitettavasti" yhtään ainutta tuttua onnistunut tuolta bongaamaan.
   
 25. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  258
  Ei näkynyt ainakaan tuttuja. Oli siellä silti vähintäänkin...hmm... optimistisia tyyppejä. Yhdellä oli taustakuvana käheä Audi ja työtiedoissa luki:

   

Jaa tämä sivu