World of tanks

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja derpilz, 20.07.2010.

 1. Kraaterikaniini

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2009
  Viestejä:
  128
  Tässähän voisi harkita premium tankin ostamista tuon -15% alennuksen ansiosta. Ainut vaihtoehto taitaa olla Super Pershing kun nuo muut tier8 vaunut ovat turhan kalliita ja crediittejä näyttää kuitenkin saavan suht saman verran. Typellä tosin olisi varmasti mukavampi pelata, mutta harmiksi sitä ei ole tarjolla.
   
 2. Mandalorian

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  964
  Riippuu vähän tilanteesta. Itse en ainakaan tykkää T32 pahemmin. Huono pene yhdistettynä epätarkkaan tykkiin ottaa päähän aina välillä korkean tierin matseissa.
   
 3. TonyM

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 016
  Poistin pelin aikoja sitten eikä ole kaduttanut. Aikaa on riittänyt kaikkeen muuhun. Nyt vasta tajuaa kuinka paljon tuo oikeastaan vei. Vaikka oli vain 5 tankkia tallissa ja ajatteli pelaavansa eka voitot pois niin silti. Äkkiä meni 1-2 tuntia tuosta noin. Monesti jätin pelaamatta tankilla x päivät jos tankilla tuli tappioputki.

  Tuohon lainaamaani viestiin, eikö teitä ärsytä noin paljon peittävää "informaatiota" ruudulla? Paha kuvakulma ja useampi tankki niin sehän on yhtä tuskaa pelata. Esim. tankin siluetti? Mihin sitä tarvitsee? Ja tuo HP bar. Tier, tankin tyyppi ja HP % oli minusta ihan riittäviä, maksimissaan. Alt:in taakse sai pelaajan nimen yms. jos tarvitsi.

  Mutta näitä viestejä lukeneena ei ollut kyllä virhe poistaa, sama sieamkurwa meno näyttää jatkuvan.
   
 4. River Chilla

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2011
  Viestejä:
  577
  Type nyt oli liian suosittu ja siksi sitä ei ole tarjolla.
   
 5. Raksu03

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2003
  Viestejä:
  578
  Ehkä tuossa Janneerikin kuvassaki ne on otettu esiin vaan "selventääkseen" kuvaa? :P
   
 6. Torz

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2009
  Viestejä:
  2 311
  Ei, joskin en minä turhaa informaatiota pidä kuitenkaan näkyvillä. Eihän nuo vie paljon mitään tilaa tuosta, ei se oikeasti ole mikään kynnyskysymys.

  HP-palkki on hyvä numeroineen (voit arvioida HP:n ja damagesi suhdetta), HP % ei tee yhtään mitään. Tier on hyvä jos ei niitä muista, siitäkin voi luopua sitten joskus.

  Itsellä näkyy perus-xvm configeilla että mikä tankki, hp-palkki ja tankin roolin ikoni (spg, td ym.). Ihan hyvä noin, vaikka kait tuota ikonia ilman pärjäisi. Mutta ei se kyllä mitään häiritsekään :smoke:
   
 7. Miten saan lähetettyä jollekin pelaajalle viestin? Sain eräänä iltana chattiviestiä joltakin pelaajalta, kokeilin nyt itse etsiä keinoa moiseen mutta en keksinyt?
   
 8. jumprahuiti

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2004
  Viestejä:
  809
  Etsit contacts-kohdasta nickin, lisäät kaveriksi (tarvittaessa väliaikaisesti), klikkaat toisella napilla.
  Tärkeää infoa, tai siis korvaamatonta, kun siihen tottuu, on xvm:n erän vaikeusprosentin arvio, sekä pelaajatiedot. Tietää asennoitua oikein, pelatako varovaisemmin, vai rohkeammin. Häviökin harmittaa vähemmän, kun tietää, että oikeastaan oli vuorokin hävitä. Samoin pelaajista näkee statseista, että milloin mennä tueksi. Ei tule lähdettyä hyvistä asemista itsemurhascoutin matkaan.
   
 9. Torz

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2009
  Viestejä:
  2 311
  Jep. Pitkään vastustin xvm:n asentamista, mutta kyllä nuo sen antamat tiedot ovat korvaamattomia nyt lyhyen käytön jälkeen :o

  Tarkoitin tuolla viestilläni sitä, että xvm:n defaultconfig muokkaa tota HUD:ia myös, eikä sitä voi helposti enää muokata sen jälkeen. Se siis ignoraa nuo pelin sisäiset asetukset, ja käyttää omiaan. Mutta olen ne hyviksi havainnut, niin ei ongelmaa :)
   
 10. jumprahuiti

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2004
  Viestejä:
  809
  Lähinnä tuo oli kommentti liikaa pelkistämistä vastaan, että saa infoa olla saatavilla.

  Tämä käytössä itselläni, kun olen siihen tottunut: [0.8.1] Aslain's Icon Contour Mod v2.2.0 <upd. 26.10.2012> - World of Tanks Mods & Addons - World of Tanks official forum

  Pohjautuu XVM:ään. Perusnäkymä on selkeä ja pelkistetty, alt:in takana nippelitiedot, ja tietysti erälistauksessa. XVM:n kehityksen myötä nykyään näkyy myös kunkin vaunukohtainen voittoprosentti, sekä automaattisesti puuttuuko paras torni. Erän voittoprosentin näkymiseen joutui muuttamaan, olikohan 2 kohtaa, false -> true conffissa, kai kehittäjille tullut sanomista sen automaattisesta näkymisestä. En ole perusmallin xvm:ää vähään aikaan testannut, enkä tiedä vertailuna, miten asiat siinä nykyään näkyvät.

  Ei nyt niin, että käyttäisin kaikkea tuota infoa, mutta kivaa silti.
   
 11. karmea

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2011
  Viestejä:
  983
  Tuo siluettikuva on minun mielestä aika turha mutta jos on käytössä joku contour mod joka näyttää tankkien statseja niin silloin tuosta siluettikuvasta on ihan hyötyäkin. Itsellä on tuollaiset statsi-contourit käytössä mutta en siltikään pidä niitä päällä tankkien yläpuolella kun ne peittää ympäristöä. Omat controurit on myös normaalia leveämmät joten ne peittäis vielä paljon enemmän kuin nuo esimerkin siluetit.

  Omasta mielestä prosenttien sijaan on paljon hyödyllisempää kun nakyy suoraan paljon on hitpointseja jäljellä maksimista (eli vaikka 1256/1950 sen sijaan että on 64 prosenttia jostakin). 7% vaikka is7:sta on eri verran kuin 7% OBJ704:sta. Tietää suoraan montakia latia about tarvii sen nitistämiseen. Ja kun vielä on se hp-palkki näkyvissä niin pelkkä vilkaisu riittää että tietää missä mennään.

  Itsellä on toki käytössä oma xvm config joka on modattu just sellaiseksi kuin itse haluan (näkyy effit ja win ratio värikoodattuna ja altin takaa tankkikohtaiset statsit). Ainoa mitä jään kaipaamaan omasta xvm:stä on tuo wotin originaalin se nuotion kuva siinä hp-barin vieressä joka näkyy kun kun tankki on tulessa. Muuten wotin oma otm on aika perseestä kun ei edes näe selkeästi kuinka paljon damaa oma pati teki. Ja esim taivasta vasten koko systeemiä ei edes erota kun on niin vaalea.
   
 12. Barambas

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2010
  Viestejä:
  375
  Aivan kun nuo puolalaiset siemat eivät tekisi tästä pelistä pahimassa tapauksessa mahdotonta, niin miksi sinne sekaan on pitänyt heittää joukko suomalaisia jonneja, jotka tekevät samaa skeidaa? Esim elc amx siemarush(tm), resetoivat kolme tieriä isompaa tankkia ap-panoksilla, eivät osaa jakaa damagea tai muuta ihanaa...

  Oikeesti, koittakaahan nyt. Teille on annettu koulussa englannin kielen lukutaito, ja wot wiki on täynnä infoa pelimekaniikasta. Lukekaa niitä niin parannatte omaakin pelikokemustanne. Hermo palanut tänään useammin kuin mitä uskallan laskea, kun joku suomalainen tervehtii, tekee itsemurhascoutin lorrainella tai bätillä ja naurahtaa perään, että voikun ei mennyt niinkuin piti. gay arty for not supporthing me jne jne...
   
 13. Hakuro

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2011
  Viestejä:
  452
  Olisi taas koodia tarjolla uusille pelaajille! 3 päivää premiä ja 1000 kultaa. Joka haluaa, niin yksityisviestiä.


  Kiitos  EDIT. Män jo
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2012
 14. Torz

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2009
  Viestejä:
  2 311
  Tuo näyttää kyllä hyvältä, täytyykin ehkä vaihtaa siihen.

  Perus-XVM:ssä ei näy ilman alt-näkymää kait mitään noissa, ja alt-näkymän takaa löytyy global winratio ja efficiencyn väri muistaakseni.

  Tuossa on hyvä, että alt-näkymän takaa löytyy vieläkin enemmän infoa kuin xvm:llä. Vähän tosin häiritsee, kun perusnäkymässä näkyy tankin tyyppi värillä (TD/Heavy jne.). Tottunut että nuo värit ovat joko punainen/vihreä tiimin mukaan tai sitten efficiency. Tuo väri on mielestäni turha, koska kyllähän sitä vaunun nimestä tietää sen tyypin. Onhan tuo tosin modattavissa, ja onhan noita vaihtoehtoconfigeja tarjolla kanssa hyvin. Eiköhän sieltä sopiva löydy :)
   
 15. EddieK

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2002
  Viestejä:
  911
  Ei se pelin vika ole jos ihtellä on ongelmia pelaamisen kanssa. Mutta poistaminen oli varmasti oikea ratkaisu, alkoholistinkin pitäisi laittaa pullo pois.
   
 16. Akkoli

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  874
  Tämä vaikuttaa hyvältä. Onko mahdollista poistaa tuosta health bar ja saada tilalle tier numero (roomalaisilla) ja pelaajan efficiency tuohon perusnäkymään. ALT:lla ihan sama mitä näkyy. Tai onko tiedossa modia, jolla näkyy pelkästään tuo tankin malli + tier, hp-määrä jäljellä/kokonais ja pelaajan efficiency. Ne riittäis mulle.

  Toi effi ois kyl ihan mukava nähdä, helpottais jossain pattitilanteissa sen etenemispäätöksen tekemistä jos vastassa joku 500-900 effi kurwa, ei menis turhaan aikaa siihen tilanteen kartottamiseen, samoin jos olis joku omantasonen tai parempi ni osais ottaa hiukan varmanpäälle.
   
 17. Torz

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2009
  Viestejä:
  2 311
  Käytä XVM-Editoria.

  Ota pohjaksi vaikka tästä postauksesta tuo toinen, avaa se XVM-editorilla ja navigoi Markers -> Text Field ja paina plussaa. Siirrä uusi teksti haluamallesi paikalle, ja nappaa Text formatin vetovalikosta {{eff}} sekä väriksi {{c:eff}}. Siinäpä se kaiketi. :) Health barin voi klikata pois näkyvistä vielä ylempää Markers -> Health Bar.

  Taidan itse laittaa jokseenkin samanlaisen setupin, en tuosta isosta värillisestä fontista vaunun tyypin kohdalla ehkä sittenkään tykkää. Tilalle ehkä effin väri tai pun/vihr väri tiimin mukaan. Noh, tuolla editorilla pitäisi käydä helposti.

  Edit: Päädyin tälläiseen ratkaisuun:
  [​IMG]
  Saas nähdä häiritseekö toi mahdollisesti vihreän effin väri vihollisilla, mutta se täytyy kokeilemalla selvittää. :)

  Tykkään aika paljon noista default-wotin tyylisistä fonteista ja väreistä, joten ne sai jäädä tuollaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2012
 18. aop

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2001
  Viestejä:
  6 335
  Jääpähän enempi tapettavaa itelle jos on pari siemakurwaa tai jonnea omassa tiimissä. :smoke:
   
 19. jumprahuiti

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2004
  Viestejä:
  809
  Moni ei myöskään tule ajatelleeksi, että pienempi määrä huonoja pelaajia ei pitkällä aikavälillä toisi lisää voittoja hyvälle pelaajalle, vain lisää tappioita.

  Yli 50% voittoprosentti tulee yksinkertaistettuna siitä, että on keskitasoa parempi pelaaja. Jos keskitaso olisi korkeampi, olisi myös oma suhteellinen taito huonompi. Vähemmän vaikutusvaltaa erään siis.
   
 20. Proscribo

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2010
  Viestejä:
  1 155
  Pienempi määrä paskoja pelaajia tekee pelistä miellyttävämmän pelata. Toivottavasti täällä ei oo samanlaisia neroja kun wotin foorumilla, mm. eräskin ehdotti notta heitetään kaikki alle 50% wr tyypit toiselle serverille, niin sit on idiootit poissa. :D
   
 21. Barambas

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2010
  Viestejä:
  375
  Ei. Omat kerkeää kuolla niin aikaisin peliä, että loppupeleissä koko vastustajajoukkue on kimpussani, jolle taas en enää mitään mahda.
   
 22. Taat

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2004
  Viestejä:
  1 266
  Onko E4 vähän paranneltu T30 vai E5 kunnon alphalla tai jotain ihan muuta? Testillä ei oikein saanut selvää kun kaikki tuli läpi.

  Invite koodeja tarvitseville, toivottavasti nyt pastesin oikeat.

  HR6TRR-5XB48D
  HR6TWE-5GZ72M
  VT4GA6-YX54KP
  VT4GC7-AP82RX
   
 23. Taat

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2004
  Viestejä:
  1 266
  Ei perkele pitääkö näiden team killereiden kanssa odotella siihen asti kunnes ne oikeasti tuhoavat jonkun oman kunnes muuttuvat siniseksi? Äsken joku kurwa T82 paukutti Churchillilta 600 hp pois eikä muuttunut vapaaksi riistaksi.
   
 24. Fascia

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  292
  Miksi pitäisi, kerran tussautin KV-5:lta saman verran pois kun siemakurwa tuuheasti ajoi suoraan eteen juuri kun olin KT:lla ampumassa. Olisihan se toki ihan kiva tuossa muuttua siniseksi ja kaverit ampuvat sitten heti reikäjuustoksi.:)
   
 25. #1

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  750
  Taitaa olla niin, että jos se teamkilleri on sellainen ammattiteamkilleri (eli tappanut / vahingoittanut useampia viime aikoina), niin sitten pelkkä teamdamagen aiheuttaminen tekee sen siniseksi muille. En oo täysin varma.
   

Jaa tämä sivu