Windows vista formatointi

Viestiketju alueella 'Ohjelmat, käyttöjärjestelmät ja ajurit' , aloittaja Thoram, 06.02.2011.

 1. Thoram

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2010
  Viestejä:
  82
  Joo, täällä olenkin kysellyt jo apuja koneen toimintaan, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että formatoisin koneen huomenna. Itse sen ajattelin tehdä, vaikken juuri siitä mitään toistaiseksi ymmärrä.

  Itsellä siis pari vuotta vanha HP, windows vista pöytäkone.

  Vistan uudelleen asennus HP_RECOVERY asemalta - AfterDawn: Keskustelualueet

  Tuossa näytti olevan hyvät ohjeet, mutta. Onko jotain muuta step- by- step osiota teillä annettavaksi? Jos koneen formatoin tuolla tavalla kuten ohjeissa neuvotaan, tarvitsenko jotain levyä? (en ole saanut sellaista kylläkään). Täytyykö ajurit asentaa uudestaan? Mistä, miten? Miten saan tietää mitkä lataan koneelle?

  Kaikki hyvät kultaiset neuvot ovat tervetulleet :)
   
 2. arara

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2010
  Viestejä:
  1 335
  Eli tietokoneen mukana olet varmaan saanut Windows Vistan uudelleen asennuslevykkeen? Jos et niin homma saattaa mennä vähän monimutkaisemmaksi. Eli yleisesti ottaen laitat asennuslevykkeen dvd asemaan, käynnistät koneen uudestaan ja jos Bootjärjestyksessä dvd-asema on ensisijaisena niin sen pitäisi käynnistyä automaattisesti Setuppiin.
  Setupista mielestäni voi valita suoraan levyn formatoinnin painamalla vain yhtä nappia, jonka jälkeen vain asennat Vistan uusiksi. (Jos nyt vistaa olet laittamassa) Ajurit pitäisi tulla Windowsin mukana, ja loput ajurit netistä.
  Nimim. Eilen_formatoin_viimeksi
   
 3. Thoram

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2010
  Viestejä:
  82
  Pahoin pelkään, että levyä ei tullut. tai se on jossain liian hyvässä paikassa. Saako windowsin sivulta vistaa ladattua mistään? yms.
   
 4. eGGe86

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2010
  Viestejä:
  413
  Luulen että tuo hp_recovery-asema korvaa tommoset uudellen asennuslevyt... Kuten tuolta linkittämästäsi ketjusta: "ja näissä Hp:n koneissa kun on tuo HP_recovery asema niin suosittelen tekemään sen levyn mitä se kone sitten ehdottelee sen uudelleen asennuksen jälkeen. Siis se levy jolle tavallaan poltetaan tuo käyttöjärjestelmä."

  :)
   
 5. atanos79

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2009
  Viestejä:
  649
  Jeps, eli käynnistyksen yhteydessä paina F11 -nappula ja odota hetki että pääset siihen recovery-ohjelmaan. Tämä ohjelma palauttaa/asentaa tehdasasennetun imagen. Asennuslevyjä ei siis tarvita. Kaiken varalta ne kannattaa kuitenkin polttaa siltä varalta että sille recovery-osiolle joskus tapahtuu joku peruuttamaton vahinko ja tulee tarvetta asentaa Windows uusiksi.


  Edit:
  Ei tarvitse ladata mitään, nämä asentuu samalla kun se käyttiskin asentuu. :) Toki voit käydä HP:n sivuilla katselemassa jos siihen olisi saatavilla uudempia ajureita.
   

Jaa tämä sivu