Windows Vista formatointi ongelma

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Jöördis, 16.08.2007.

 1. Jöördis

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2007
  Viestejä:
  41
  Niin,haluaisin formatoida koneeni mutta jostain syystä homma ei lähde toimimaan alkuunsa. Kerrotaanpa hieman laitteistoja ja taustoja: Käyttöjärjestelmä on siis windows vista home Basic,tietokoneessa on kiinni yksi 320 giganen SATA2 kovo ja Samsungin SATA kärytin. Kerrottakoon että normaalissa käytössä koneen asema ei oikein pelitä,valittaa jotain viallisesta ohjaintiedostosta.

  Noniin,ja itse ongelman kimppuun kuin sika limppuun: Olen survonut asennus CD:n koneeni asemaan,BIOS näyttää tunnistavan kaikki ihan oikein,olen laittanut boot first device tai johonkin sellaiseen kohtaan ''CDROM'',tallensin asetukset. Koneen käynnityksen yhteydessä tulee kaikkea informaatiota niinkuin normaalisti mutta alareunaan tulee aina: ''press any key to boot CD''tai jotain sinnepäin. Noh painelen jotain nappeja näppiksestä mutta kone vain jatkaa menoaan kohti sisään kirjautumis ikkunaa.

  Ja niin,formatoinnin syynä on se että Windows väittää että käyttöjärjestelmä ei ole aito. Asensin tämän Vistan perheen toisen koneen mukana tulleesta asennusrompulta. Konetta ei voi käyttää normaalisti,tulee vain ilmoitus että soita asiakastukeen,osta ''avain'' netistä tai syötä jotain koodeja,kaikkia olen kokeillut ja koodeja olen näpytellyt mutta ongelma ei poistu. Ajattelin formatoida mutta jumankekka kun sekään ei onnistu,kone nököttää siis tuolla nurkassa täysin käyttökelvottomana.

  Apuja kaivataan!
  [signature]Metal up your ass![/signature]
   
 2. gnaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2007
  Viestejä:
  811
  Sulla varmaan usb näppis, laita biosissa usb keyboard support päälle niin toimii näppis.
   
 3. Jöördis

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2007
  Viestejä:
  41

  Juuh,nyt toimii tuo näppis hommelikin. Nyt tuohon vaan tuli jotain että se olisi niinkuin ruvennut asentamaan uutta Vistaa suoraan ilman formatointia vanhan Vistan ''päälle''? Ei siihen tullut mitään että valitse osio jonka haluat poistaa tai asentaa. Tämä kyllä tuntuu menevän nyt ihan päin persettä että vien koko romun paikalliseen ATK puljuun.
  [signature]Metal up your ass![/signature]
   
 4. antti33

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2009
  Viestejä:
  333
  mitä pitää tehdä jotta voin formatoida vistan ? siis mistä pitää laittaa jotai päälle ?en oikeetiedä XP:ssä osasin täs en,tell me
   
 5. Requim

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2001
  Viestejä:
  862
  Siis haluat formatoida osion jolla Vista on. Miksi, haluatko jotain tilalle vai haluatko vain palata käyttämään XP:tä joka on toisella osiolla? Jos aiot asentaa jotain Vistan tilalle tai Vistan uudestaan niin asennuksen alussa formatointikin onnistuu.
  http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t463727
   

Jaa tämä sivu