Windows haittaohjelmien poistotyökalu

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Myrikles Kukulis, 14.05.2009.

 1. Myrikles Kukulis

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2009
  Viestejä:
  553
  Peruutin vahingossa päivityksen KB890830 eli haittaohjelmien poistotyökalu toukokuulle 2009. Kun menen windowsupdatesivulle, siellä näkyy luettelossa vihreä pallo onnistuneiden päivitysten kohdalla, paitsi tämä yksi on harmaalla merkitty. Miten tuon päivityksen saa ladattua vai onko odotettava ensi kuuhun, jotta tulee jälleen uusi päivitys? Microsoft Download Centeristä tarjotaan koko työkalua uudelleenladattavaksi, kun haluaisin vain pelkän päivityksen "toukokuu 2009".
   
 2. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 111
 3. Myrikles Kukulis

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2009
  Viestejä:
  553
  Latasin koko paketin uusiksi Download Centeristä ja kyllähän se toimii. Sitä voi sitten jokainen tykönään miettiä yön hiljaisina tunteina, että miksi pelkkää päivitystä ei voi ladata erikseen, vai voiko? Sama jos virustorjuntaohjelmasta jäisi yksi päivitys välistä pois, niin täytyisi ladata mahdollisesti hyvinkin suuri ohjelmapaketti kokonaan uusiksi.
   
 4. living_death

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  4 111
  Voisiko tässä tapauksessa olla mahdollista, että vain mokasit päivityksen ja merkitsit paketin huomaamatta siihen tilaan, ettei siitä enää huomauteta uudestaan. Tämä on mahdollista ja itsekin olen tehnyt saman tarkoituksella emolevyn äänipiirin päivitykselle, koska se sotki joka kerta emolevyn oman ajurin.

  Joskus myös joku päivitys vaatii alleen ensin vanhemman päivityksen jotta uudemman asennus on mahdollista, mutta tässä tapauksessa se todennäköisesti ei ole mahdollista.

  Hyvä kuitenkin, että asia on nyt kunnossa tältä osin =)
  [signature]Hetkinen... Plazan keskusteluissa on juuri nyt käynnissä huoltotöitä ja keskustelut ovat tilapäisesti poissa käytöstä.[/signature]
   

Jaa tämä sivu