1. Tänään aamupäivällä kuorman optimointia, sähköpostiliikenteessä hitautta (jos ei esim. salasanan nollauksesta tullut sähköpostia, kokeile uudelleen)

    t: Sysop
  2. Bugiraportit ja palaute XenForo-MuroBBS:stä tähän viestiketjuun

    Tuliko vastaan englantia tai huonoa suomea, raportoi tähän viestiketjuun

Windows ei toimi. Auttakaa!

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Mazerman, 27.07.2010.

  1. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51
    Tulee näyttöön vaan että: "BootMGR image is corrupt the system cannot boot"
    sitte ku käynnistää koneen uudestaan niin saattaa tulla:"a disk read error occurred" tai se nakkaa tuollasen virheilmoituksen: TILA: 0xc00000e9 TIEDOT: Odottamaton I/O-Virhe.

    Sitten ku laitan windowsin levyn sisään ja boottaan levyltä ja menen kohtaan "korjaa" niin se aikansa miettii ja ei sitte saa korjattua mitään. Ja sitten tänään aamulla menin ja aukaisin koneen ja käynnisty niinku ongelmaa ei olisi ollutkaan. nätisti meni windowsiin, mutta jotakin mietti koko ajan. esim. ku aukaisin jonkun kansion niin mietti joku 5min. sitte jumitti ja boottas itsestään uudestaan ja sitte taas tuli noita virheitä yms.

    Mikä avuksi? käyttiksenä Windows 7
     
  2. SamuelMaki

    Rekisteröitynyt:
    13.03.2010
    Viestejä:
    2 886
  3. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51
    Joo no pitää kokeilla tuota komentorivi hommaa ku en pääse windowsiin.
     
  4. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51
    Joo tein kaikki ne komennot, meni oikein yms yms. mutta EI toimi :(
    boottaan koneen sen jälkeen niin tulee vaan tuohon, että: "A disk read error occurred. Press Ctrl+Alt+Del to restart. Ja sitte ku boottaa niin tulee vaan tuo sama viesti. Jotenki alkaa tuntuun, että ois tuo kovalevy rikki??? :/
     
  5. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51
    JAA.... Aattelin, että jos asentas winukan uudestaa jos sillä alkas toimiin niin sitte ku siihen tulee, että mihin asemaan se asennetaan nii siinä ei ollu yhtään asemaa. :S katoin niin oli kyllä kaikki johdot kiinni kunnolla kovossa.
     
  6. SamuelMaki

    Rekisteröitynyt:
    13.03.2010
    Viestejä:
    2 886
    Kokeile formatoida levy, jos sitten tunnistais:confused:
     
  7. Garjala

    Rekisteröitynyt:
    30.03.2000
    Viestejä:
    5 058
    Voi hyvinkin olla hajalla tuo levy.
     
  8. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51

    Joo no oisin kyllä formatoinu ja laittanu winukan uudestaan, mutta ku ei näkyny missään, että olis ollu mitään kovoa :D
    Taas alko toimimaan niinku ennenki. Saa nähä millon taas jumittaa ja boottaa itsensä :/
     
  9. Digster

    Rekisteröitynyt:
    23.03.2001
    Viestejä:
    718
    Nopeasti vain uutta levyä hakemaan ja cloonaamaan levy , näin itselläni kävi lähes samoin, uudelleen asennus rumbalta säilyin, kun sain cloonattua levyn sisällön uudelle levylle.
     
  10. Mazerman

    Rekisteröitynyt:
    27.07.2010
    Viestejä:
    51
    käytin kovon irti ja sitte irrotin ne torxi/tähtipää ruuvit siitä kannesta ja puhaltelin siihen kiekkoon vähä ja laitoin takas nii toimii nyt niinku uus. :D
     
  11. Dome

    Rekisteröitynyt:
    22.12.2004
    Viestejä:
    2 360
    Sille levylle ei kannata kuitenkaan hirveästi luottamusta antaa, jos tuommosta tekee. Saattaa laueta hyvinkin pian lopullisesti.
     
  12. neko

    Rekisteröitynyt:
    10.11.2005
    Viestejä:
    2 411
    Heh, pakko olla huuli ;)
     

Jaa tämä sivu