Windows 7:n osto (hyvät ostopaikat/tarjoukset)

Viestiketju alueella 'Ohjelmat, käyttöjärjestelmät ja ajurit' , aloittaja MooD, 23.05.2010.

 1. MooD

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2003
  Viestejä:
  705
  En nopealla vilkaisulla löytänyt vastaavaa threadia, joten aloitan uuden.

  Tilanne on nyt siis sellainen, että XP alkaa käymään vanhaksi ja seiskaa pitäisi saada tilalle retail versiona. Ultimate vähän himoittaisi, mutta taitaa se Home Premium kuitenkin riittää tällä kertaa.

  Mistä tämä olisi fiksuinta ostaa? Amazon.co.uk:ta katselin ja sieltä se irtoaisi 115€ hintaan (sis. ALV ja postikulut), mutta olisiko jollain tiedossa vielä parempaa paikkaa?

  Ja luotettavia kauppoja kiitos; en halua tuhlata rahojani paskaan (MSDN lisenssit yms.)
   
 2. The User

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  658
 3. Flex

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2001
  Viestejä:
  14
  Joo ostaa ja ostaa... kai se pitää jostain hyllystä hakea ja varastoida kassakaappiin tosin sekin voi olla väärennös vaikka sen prismasta hommaisi :eek:

  Joo kerkesihän se puoli vuotta toimia. Netistä suositusta nettikaupasta ostettu windows 7 pro 64bit hylkäsi aktivointinsa tänään ja ilmoittaa että ei ole genuine ja pitää ratkaista ongelma tänään. Vaihtoehdot ostaa uusi koodi heiltä ja online helppi mikä ei toiminut. Miksiköhän se puoli vuotta ilmoitti homman olevan ok?? Noh kai pitää poliisin pakeille mennä tästäkin asiasta? Kumma kun microsoftin palvelimelta tuo ladattiin ja ko. kauppa josta ostos on tehty vieläkin täydessä toiminnassa.

  Ennen kuin mustamaalaan kauppaa niin onkohan kellään muulle käynyt näin? Joka asiassa saa nykyään olla oikeuksiaan puolustamssa :mad: Saa olla kyllä viimeinen microsoftin tuote jos tämän näin toimii...

  Mitä tapahtuu muuten kun tuo aktivointi vanhenee? Huomenna tarvitsen konetta töihin! ?
   
 4. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 741
  Tässähän se taas näkyy, että kopiointisuojauksista on haittaa vain maksaville asiakkaille. Piraatit nauttivat täysin toimivasta Windows 7:stä ilmaiseksi ilman kopiointisuojauksia ja aktivointeja.
   
 5. MooD

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2003
  Viestejä:
  705

  No mistä kaupasta ostit?
   
 6. The User

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  658
  http://murobbs.plaza.fi/pelit-ja-konsolit/568412-http-g2play-pl-kokemuksia-52.html#post1704716238

  G2Playstä ostettu? En kyllä ihmettele jos ei toimi kun menee ehkä jonninverran harmaan puolelle.

  Ei varmasti tuota mitään ongelmia esim. Overclockers.co.uk:sta ostetut retail winukat. Itse ostin retail Vistan sieltä ja on toiminut jo monta vuotta. Ihan EU versioita ja lisenssejä myyvät.
   
 7. Flex

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2001
  Viestejä:
  14
  Joo eli G2PLAY.net ei ilmeisesti ole hyvä paikka ostaa tai sitten joku on saanut koodin selville keygen ohjelmaan tms. Eli tällöin on ihan sama mistä ostat. No odotellaan vastausta microsoftilta vielä...luulisi sen puolenvuoden aitoustarkastuksen läpäisynkin jotain merkkaavan.

  Niin voihan sen windowsin ostaa vaikka puliukolta kadun kulmalta, ei siinä ole mitään laitonta ole.

  Lopulta asian vahvistaa viimeistään microsoftin oma aitouden tarkastustyökalu joka puoli vuotta jaksoi uskoa tämänkin aitouteen. Ei se kilpailu oikein toimi jos ne halvalla myyvät ovat kaikki epäilyttäviä.

  Tässäkin tapauksessa suosittelijoita ostopaikasta löytyi ennen ostopäätöstä. Kuten itsekkin tuotetta suosittelin muille.
   
 8. Ropozka

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2000
  Viestejä:
  107
  Minä ostin Verkkokauppa.comista päivitysversion (tais olla 97 € postikuluineen), kun huuto.netistä ostamani kosahti. Eipä nyt tässä mitään huonoa puolta ole vielä tullut vastaan, vaikka päivitysversiota monet tuntuvat karttavan. Tosin päivitin 32 bittisestä 64 bittiseen ja se pitää mukautettuna asennuksena tehdä, jokahan on siis melkein puhdas asennus :) Mutta ei kukaan nyt sattuisi tietämään, että voiko tuon Vistan josta päivitin nyt asentaa toiseen koneeseen?
   
 9. wilikki

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2006
  Viestejä:
  2 140
  Kyllähän noiden G2Playn avaimien aitoutta monikin epäili ja varoiteltiinkin ostamasta, harva vaan taisi uskoa. Hinnathan oli ihan olemattomat verrattuna normaaliin tasson, joten ei liene kellekään yllätys että niissä jotain hämärää oli?
   
 10. Flex

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2001
  Viestejä:
  14

  Jos kyseessä on sama tuote ostan halvimmalla, ihan peruskaava kaupantekoon. Hinta ero ei ollut mikään poikkeuksellinen verrattuna muihin, mutta oliko siis kaikki alle 300e windowsit nyt väärennöksiä?

  Aitojahan ne olikin 6kk. Eikä kukaan varoitellut että ei olisi toiminut! Mihin koko tarkistussysteemi perustuu jos kerran ei erota vääräksi heti. Kyllä se aitouden peruuttaminen perusteluitta taitaa tässä touhussa olla rikollisinta.

  Mutta taitaa olla jostain muusta nyt kyse kun ei kellään muulla ole vastaavaa ongelmaa, sieltähän tilaila varmaan satoja muroja windowsit? Key koodi siis vuotanut ja minä maksan?
   
 11. wilikki

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2006
  Viestejä:
  2 140
  Mikkisoftahan päivittelee tuota aitoustarkistustaan ajan kuluessa, joten ihan hyvin se voi nappaista kiinni aikaisemmin toimineen avaimen.

  Olihan ne hinnat ihan älyttömiä, kun G2P:stä sai olevinaan aidon Professional-version retail avaimen ~20eurolla ja esimerkiksi Amazonissa OEM mallinen Home Premium kustansi yli 100euroa. Liian hyvää ollakseen totta?

  Tosin voihan tuossa sinun kohdalla olla ihan joku bugikin tms. joka on rikkonut jotain ja väittää siksi kopioksi.
   
 12. MooD

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2003
  Viestejä:
  705
  Overclockers.co.uk:ta katsoin ja taitaa sitä kautta tulla kalliimmaksi kuin Amazonista, joten se pysyy edelleen ykkössijalla. Muita ehdotuksia? Ja haussa on siis tällä kertaa täysversio eikä päivitys.


  Todennäköisesti kyseessä oli MSDN lisenssi, joka ei ole tarkoitettu normaaliin käyttöön ja joiden eteenpäin myynnin on Microsoft kieltänyt. Jos siis haluat korvauksia niin valita G2Playlle äläkä Microsoftille.
   
 13. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 741
  Tulipa, Flex, muuten mieleen, että mikäli olet asentanut päivityksen KB971033, niin etsipä googlella ohjeet sen uninstalloinnista. Aika ikävä päivitys G2:sta Windowsinsa hankkineille.
   
 14. jaska915

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2000
  Viestejä:
  14 320
  Vaikutus on ~0. Toisekseen vaikka tuota päivitystä ei asentaisi ollenkaan niin ihan samalla tavalla se aktivointi laukeaa jos/kun avain menee blacklistille. Windows kyllä tarkistelee aktivointiaan taustalla ilman tuotakin.
   
 15. KLF

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  2 592
  Tolla mentaliteetilla tarvii sitten varoittaa että ne huutonetin viidenkympin asennuskoodit "ei ole lisenssitarraa ja levykin on poltettu" -malliset on ihan yhtä virattomia. Menettää vaan enemmän rahaa ;)

  Noissa MSDN-lisensseissä hommahan menee niin että ensin joku generoi kasan koodeja ja myy ne eteenpäin. Jossain välissä kyseinen kaveri sitten jää kiinni (halvat hinnat kyllä huomataan ja tarkistetaan), jonka jälkeen alkaa selvittely millä tunnareilla koodeja on tehty. Vasta tämän jälkeen lätkästään banaania niille asennuskoodeille, joten siihen voi mennä aikaa.

  Aktivoituva asennuskoodi ei tarkoita voimassaolevaa lisenssiä.
   
 16. Flex

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2001
  Viestejä:
  14
  Siis microsoftin kuuluu uhkailla luvatta lisenssejä kauppaavia.

  Joo no menee ohi aiheen tai sivuten sitä, mutta huomaatte kirjoituksista kuinka tympääntynyt olen tähän MS:n tapaan hoitaa asiat. Kyllä maksavaa asiakasta pitäisi hieman eritavalla kohdella, piraatin saa ilmaiseksikin enkä ole kuullut että joku tahallaan ostaisi piraattiavaimen ja vielä maksaisi siitä!!

  Windows 7 muuten ei ollut mikään 20e juttu kun ostin. Hinta keikkui siinä 100e paikkeilla. Retailina myytiin ja microsoftin palvelimelta sai ladattua osoitteella joka oli vain kerran voimassa. Jos joku meni pieleen piti ottaa asiakaspalveluun yhteyttä jotta saadaan uusi osoite.

  Eli pystynkö tuon koodin jollakin ohjelmalla tarkistamaan onko MSDN vai mikä?Ja ennenkaikkea onko siitä tullut rahaa MS:n kirstuun. MS:ltä ei ole tullut mitään vastausta minnekään vielä... koodin ja tiedot lähetin heille.

  Itse olen sitä mieltä että windows 7 kannattaa ostaa/ottaa vain uuden koneen mukana. Siinä voi syyn sitten vierittää koneenvalmistajalla tms ja hommakin varmaan toimii eri tavalla.
   
 17. kerpoli

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  1 432
  Microsoft taitaa sanoa että se korvaa piraatti windowssin mikäli se on ostettu fyysisenä kopiona ja sinulla on kuitit tallessa.
  Kuitenkaan se ei tee mitään tuolle rehottavalle avainten myynnille. Eli markkina osuuksia halutaan haalia keinolla millä hyvänsä, sitten vaan aina välillä bannaillaan muutama avain ettei liian moni alkais nuita harmaita avaimia osteleen.
   
 18. Tatikkan

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  1 601
  Mistä lähtisi halvimmalla englanninkielinen Windows 7 Home Premium Retail?

  UK Amazonista sekä Play.comista kotiovelle tuotuna 115€. Vieläkö lähtee jostain halvemmalla? Muistaakseni lokakuussa ilmestymisen aikoihin enkku winukan sai noin 100€:lla.
   
 19. Kapteeni_Kuolio

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  3 944
  ilmestymisen aikoihin sai w7 home pro:ta ilmaiseksi MSDNAA:sta (opiskelijat), itsellä neljä aitoa koodia sieltä. yksi käytössä, kaksi myyty kavereille ja yksi jännä-varalla "tulevaa konetta varten" :)
   
 20. Tege

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  33 853
  Saa MSDNAA:sta vielä 2 kpl. Ottivat muut pois. Onneksi kerkesin nappaamaan ne talteen.
   
 21. mopnexi

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2002
  Viestejä:
  5 177
  Riippuu tietysti minkälaisen sopimuksen koulu on tehnyt Microsoftin kanssa. Meillä sai 2 avainta Windows 7 Professionaliin. Päälle tietty vielä kaikki muut MS softat poislukien Office.
   
 22. antari

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2009
  Viestejä:
  635
  Mitä tuolla tarkoitat että saa vielä 2 kpl? Eikös seiskat poistettu kaikki?
   
 23. Tege

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  33 853
  ACM otettiin pois.
   
 24. Znaker

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2003
  Viestejä:
  1 501
  Näinpä. Meillä sai 4 avainta + paljon softaa. Office-pakettia ei saanut meilläkään, mutta erillisinä löytyi kyllä Officen ohjelmia.
   

Jaa tämä sivu