Vastakkaisen sukupuolen iskeminen.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja kingbauer, 01.05.2007.

 1. Reozil

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2003
  Viestejä:
  96
  [Offtopic] Mikä on tyylikästä pukeutumista? Multa varmaan se puuttuu kai sitä pitäisi pukeutua enempi kuten muut joita näen kaupungilla eli siniset farkut jne. Mulla on joko mustat farkut tai sitten harmaa/musta raidalliset suorat housut sekä aina kauluspaita. [/Offtopic] Ilmeisesti tää mun erilainen pukeutuminen ei kai sitten ole naisten mieleen?
   
 2. Kyllä miehenkin markkina-arvo laskee ihan samalla tavalla, vaikka vanhat miehet luulee itsestään liikoja. :) 35-vuotias alkaa jo olemaan täysi fossiili, jos puhutaan 16-25v naisista.(16-20 vuotiaalle jo 30v on)


  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 3. Cezzar

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2006
  Viestejä:
  52
  Hmm hirveämmin en osaa/ala iskemään ketään, ehkä hieman ujo ja hiljainen. Yleensä nainen hoitaa tuon homman minun tapauksessa, eli näytän vain hyvälle ja odota? Eihän se murolle ole mikään mahdottomuus.
   
 4. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  731
  Se nyt vähän riippuu. Jos mies on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja on ulkoisestikin pätevä, niin ikä on aika toissijainen juttu.

  Tietenkin jos rupsahtaa perisuomalaisugrilaiseen tyyliin, niin tottakai markkina-arvo laskee selvästi.

  Yleisesti ottaen miehen markkina-arvo joka tapauksessa vähenee iän myötä suhteessa vähemmän kuin naisen markkina-arvo. Naisella on "kiire" löytää hyvä kumppani. Miehellä ei yleisesti ottaen ole kiire mihinkään.

  Periaatteessahan miehen skaala naisten iän suhteen vain laajenee, kun miehelle tulee ikää lisää. 40v miehelle kelpaa periaatteessa naiset noin 18-40v akselilla. 40v nainen joutuu katselemaan lähinnä miehiä iästä 40v ylöspäin... Eli naisella skaala vain kapenee ja kapenee koko ajan. Jossain vaiheessa nainen saa olla tyytyväinen, jos löytää ylipäätänsä minkään ikäistä miestä.
   
 5. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 927
  vielä parempi: "ollaax me"


  [signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 6. Tege

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  33 862
 7. StiNgeRWeb

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2001
  Viestejä:
  2 722
  Itellä nuo naiset vaan on ilmaantunu jostakin silloin ku vähiten on osannut odottaa. Eli ihan jossain baarissa / bileissä / festareilla / messuilla / vastaavassa on joku eksynyt kainaloon. Silloin kun yritti jotain eukkoa tietoisesti pyydystää, tulos oli pyöreä nolla. Eli itse en ainakaan liiemmin stressannut naisten perään, itsestään niitä jostakin vaan ilmaantui odottamattomasti.
  [signature]StiNgeR Web - Tietokoneet ja elektroniikka
  Nasty Boy's Racing - Racing team
  Koordinaatteja TomTomiin[/signature]
   
 8. SloBo

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2000
  Viestejä:
  857
  Ei kannata iskeä koko sukupuolta. Yhdessä sen edustajassa riittää tekemistä useimmille.
  Tähän mulla on sellainen äärimmäisen toimiva ajatus, joka sopii kaikkiin hiljaisiin hetkiin, tapahtui se sitten kekkereissä kuin kekkereissä: jos et sinä sanokaan mitään, niin ei ne muutkaan muuten sano silloin mitään.

  Sitten, kun on sisäistänyt sen, ettei ole yksin vastuussa hiljaisesta hetkestä, voi keskittyä paremmin laukaisemaan tilanteen jollain mukavalla tavalla.
  [signature]Lautapelit rullaa...[/signature]
   
 9. Deus Ex Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 183
  Itse olen huomannut 35 v. olevan jollakin tavalla maaginen ikä. Tuttava piiristä ne parit joissa molemmat puoliskot ovat suunnilleen saman ikäisiä ja juuri tuon noin 35 v. niin aikaisemmin toisilleen sopineet puolisot yht'äkkiä näyttävätkin jollakin tavalla epäsuhtaisilta. 35v. nainen näyttää jo kovasti rupsahtavalta "äidiltä" kun taas miehessä on sopivassa suhteessa miehisyyttä ja kuitenkin vielä jonkin verran nuorekkuutakin jäljellä. Ainakin omaan silmääni 35 vuotiaat miehet ja naiset näyttävät jotenkin eri ikäisiltä.
  [signature]Outstanding Achievements in the Field of Excellence.
  Das Schutzenfest niemals mehr gesehen.[/signature]
   
 10. Meifels

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2003
  Viestejä:
  2 586
  Kai se riippuu vähän pärstästä. :P Mutta http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=6320 ei ne pahakseen näyttäisi panevan, tosin kukaan ei kerro täytyykö olla Tom Cruise vai meneekö peruspentti. :p
   
 11. viivafoobikko

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2005
  Viestejä:
  186
  [offtopic]
  Tiedä sitten voiko ryhti olla liian hyvä (?) :o
  Lätkäharkoissa tulee aina silloin tällöin kuittailuja siitä, että olisin liian "ryhdikäs". :G
  [/offtopic]
   
 12. x_X

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2006
  Viestejä:
  113
 13. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  731
  Miehethän vaan komistuu, naiset rupsahtaa...

  Ja sehän on kyllä ihan tutkittu juttu, että suomalaisnaiset levähtävät parisuhteessa. Siis suhteessa sinkkuihin. 35v parisuhteessa elävä nainen on siis tutkitusti "mammamaisempi" kuin 35v sinkkunainen.

  Naiset voisivat kyllä halutessaan ikääntyä kauniistikin, eli ei rupsahtaminen todellakaan ole sellainen vääjäämätön kohtalo, kuin mitä monista suomalaisnaisista voisi päätellä. Mutta miksi vaivautua, kun mies on jo nyrkin ja hellan välissä? :) Eikä ole vaaraa siitä, että mies huorissakaan kävisi, kun femakot on senkin ilon käytännössä Suomesta hävittäneet...
   
 14. No kai sä osaat suhteuttaa vähän sen naisen oman pärstän mukaan. Eli jos se on tosi missitasoa, niin vaatimustasokin voi olla mallia nuori Tom Cruise. :) Toisaalta perusmaijalle kelpaa varmaan usein ihan peruspentti? Muutenhan lajin säilyvyys olisi uhattuna. Tosin nuorilla naisilla kuvitelmat voi olla vielä epärealistisia.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 15. Ior_bock

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2006
  Viestejä:
  662
  Tämä on täysin totta, monesti porukka tuntuu menevän ihan lukkoon kun tuollainen hiljainen hetki tulee, eivätkä ota huomioon sitä että em.hetkestä ovat myös muut vastuussa. Tämän tajuamiseen(omaksumiseen) meni minulta pitkän aikaa, ja monesti tuli varmaan pilattua mahdollisuuksiakin kun sitten väkisin piti ruveta jotain paskaa sönköttämään...Nykyisin olen heittänyt vitsiä tästä "vaivaantuneesta hiljaisesta hetkestä", ja se on monesti avannut uusia keskusteluita jne...
  [signature]Saunasolmu
  "Arjalainen pappi ei anteeks saa, 18 reikä reikä e a a..."[/signature]
   
 16. Valerian

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  321
  No kyllä lyhyen lännän, paskoissa elokuvissa näytelleen, avaruusolentoihin uskovan yhden ilmeen virnuilijan helposti päihittää omalla charmillaan. Mainokset, television ja elokuvat vain muutenkin suoltavat tuota paskaa, että pitäisi olla 180 cm ruskettunut lihaksikas ja tyylikkäästi pukeutunut hidalgo. Kun katsoo pareja (seurustelevia), niin moniko mies täyttää nämä kriteerit?
  [signature]Se kerta kun Muropaketissa vallitsi melkein rauha aka Kahvi-thread
  Opettele logiikkaa[/signature]
   
 17. harism

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2006
  Viestejä:
  121
  Jos mimmi hyppää reppuselkään ohipurjehtiessani, niin saahan se siinä roikkua. Hyppää sitten kyydistä, jos ei nappaa. Punttistreenit siinä samalla, hyvä diili.

  [signature]aaaa lalallalalala[/signature]
   
 18. Perärusike

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2003
  Viestejä:
  122
  Hei tytöt, mul on tän baarin pisin titteli
  [signature]Northwood Pentium 4 2.60GHz@ (13*225.6MHz) 2932.6MHz, Abit IS7 865PE, Kingston DDR400 1024MB, Gigabyte Radeon 9800 Pro 128MB 405/365MHz (Omega ajurit 2.5.44), Windows XP Pro[/signature]
   
 19. No lähinnä kasvoja tarkoitin. Lyhyyttä ei noissa elokuvissa huomaa samalla tavalla kuin livetilanteessa.

  Ja kuinka moni muija täyttää nämä missikriteerit? :) (ja pliis älkää postatko sitä nykyisen miss suomen saunakuvaa)
  Kyllä mua ainakin aina kiinnostaa tehdä havaintoja miehistä, joiden näen liikkuvan todella kauniiden naisten kanssa. :) Harvoin ne mitään peruspertsoja on.

  Lihaksikkuus(=lihasmassa) sitäpaitsi ei ole edes kovin suositeltavaa. Nämä hidalgot on hoikkia poikia yleensä.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 20. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 289
  Testosteronipitoisuuden pitäisi olla huipussaan joskus lähempänä kolmeakymppiä, josta se sitten hitaasti lähtee putoamaan. Jännä juttu silti, 25-vuotiaana on aivan valovuosien ero siihen miten naiset kiinnosti kymmenen vuotta sitten.
   
 21. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 289
  Sama täällä, tosin farkut olen jättänyt naulakkoon aika pysyvästi, kun suorat housut on paljon mukavemmat jalassa.

  Mutta tollaisellakin yhdistelmällä huomaa olevansa 'ylipukeutunut'.
   
 22. bncllctr

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2001
  Viestejä:
  31
  Mitämitä? Se tapahtuu tietenkin täysin päinvastaisella metodilla kuin saman sukupuolen iskeminen.
  [signature]puoli6[/signature]
   
 23. d^_^b

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  978
  Mitä jos opetettaisiin ne naiset tekemään iskuhommat. Miksi meidän pitäisi?
  [signature]*puke*[/signature]
   
 24. Forze

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  916
  Mun mielestä tuntemattomille naisille on melkeen helpompi mennä juttelemaan kun puolitutuille. :D Puolitutuista sä tiedät paljon asioita. Joten järkevään asiaa mistä keskustelee on vaikea keksiä, siitä tuntemattomasta et tiedä mitään joten sen kanssa voi jutella vaikka mistä.

  Itse heitän kuuluisaan "hiljaiseen hetkeen". "Hiljainen hetki, mutta se kuuluu asiaan" Yleensä se siihen sit raukeaakin.
   
 25. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 289
  Se nyt on vaan luonnon laki. Kaikkialla eläinkunnassa uros tekee aloitteen. Tosin homma alkaa naaraan lähettämistä signaaleista, vaikka sitä ei itse tajuaisikaan.

  Urpot eivät saa aloitetta tehtyä ja jäävät ilman.
   

Jaa tämä sivu