Turun kaupungin vuokra-asunnot

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Celziuz, 02.03.2009.

 1. Celziuz

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  9
  Terppa murolaiset,

  Pitäis muuttaa ja tarjottiin asuntoa Turun kaerlasta, savonkedonkadulta. Mukavan halpa kämppä ja olenkin asustellut nuoruudessani samassa paikassa. Tässä olisi viikko aikaa vastaille että otanko kämpän ja pitäisi ehtiä vielä ehtiä käydä katsomassakin sitä.
  Kiinnostaakin vähän jos jollain olisi sisäpiirin tietoa paikasta:
  - Onkos siellä niin rauhatonta kun kaikki väittää, ite kun siellä asuin vanhempien kanssa ei ollut ongelmia.
  - Asunnot on rempattu kaikki -98 niin onko ne nyt jo ihan pommeja?
  - Miten mulkku tuo Turku on vuokra isäntänä? saako seiniä maalata vaikka omalla kustannuksella?

  Jos tietoa löytyy niin kiitos.
   
 2. madaxel

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  794
  Oon yli 7 vuotta Turussa asunut enkä oo koskaan kuullutkaan mistään Kaerlasta...ja asun yksityisellä vuokralla joten en osaa vastata kysymyksiisi, mutta jos haluat vielä tsekkailla muita vaihtoehtoja niin www.teuvo.net
   
 3. Irvikissa

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2001
  Viestejä:
  128
  Kaupungin vuokrakämppä on niin tuurista kiinni. Voi olla rauhallinen ja kiva tai sitten aivan helvetti. Riippuu, millasta jengiä asuu. Mene hengailemaan nurkille ja tarkkaile, millasta jengiä sinne kulkee. Nuohan on semmosia amerikanmallisia, joissa on pitkät ulkoparvekekulut kämppiin (tai ainakin alunperin oli). Poliisi tietää aika hyvin ongelmayhtiöt ja mikset kysy Lehtolaaksosta suoraan...
  [signature]Life is too short to sail with ugly boats[/signature]
   
 4. Celziuz

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  9
  Runosmäestä kun mennään 9-tien yli alkaa kaerla, joidenkin lähteiden mukaan jopa tampereentien prisma kuuluisi vielä Kaerlan kaupungin osaan.

   
 5. Appulandia

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  1 208
  Tutulla on naapurissa Turun kaupungin vuokrakämppä. Kuullut juttua että ensiksi siellä oli bileitä viikottain sekä huumehörhöjä ja lopuks kämppä palo osittain. Noh, nämä tyypit häädettin ja seuraavaksi tulikin nuori pariskunta joka aina riiteli ja lopuksi mies riehui haulikon kanssa sekä pahoinpiteli tyttöystäväänsä.

  En sitten tiedä miten tämä liittyy mihinkään mutta näköjään näissä kaupungin vuokrakämpissä on usen ongelmia.
  [signature]M2R-FVM~AMD X2 4200~HD 3850~3072Mb DDR2[/signature]
   
 6. peraattori

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  512
  Turvallinen asuinalue, poliisit käy usein.
   
 7. Luddiitti

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2007
  Viestejä:
  283
  - Jos opiskelet jossakin oppilaitoksessa, etsi kämppää Turun Ylioppilaskylästä. Nyt talvella sieltä löytyy kohtuullisen hyvin asuntoja, yksiöitä on toki _aina_ vähän.
  - Aiemmin mainittu teuvo.net kokoaa yhden linkin taa mainion kokoelman Turun vuokravälitystoimistoja
  - Oman ilmoituksen laittaminen Turun Sanomiin voi tuottaa paljon tarjouksia, kaikki yksityiset vuokranantajat eivät halua ilmoitella julkisesti koska eivät halua vastailla 200 soittajan kyselyihin, vaan odottavat mieluummin että etsivä ilmoittelee ja ottavat sitten itse yhteyttä

  Sellainen yleinen hintataso on ollut, että yksiöt liikkuvat sijainnista riippuen keskimäärin siinä 320-400 euron tietämillä, kaksioihin saa laittaa 100-150e lisää. Jos joku pyytää esim. 30 neliön yksiöstä 400 euroa, harkitse hetki ennen kuin vedät puukstaavia alle, ja katso rauhassa muut ilmoitukset läpi. Yleensä sieltä löytyy parikin kilpailevaa vaihtoehtoa.
   

Jaa tämä sivu