Töihin Thaimaahan. Global Service Center Oy

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Chaos__AD, 20.04.2010.

 1. Chaos__AD

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2004
  Viestejä:
  3 508
  Laitoin piruuttani työttömän tylsyydessä hakemuksen tuohon hommaan.
  Nyt tuli mailia takaisin, että ota rohkeasti yhteyttä, jos hommatvielä kiinnostaa.
  Tuosta laittamastani hakemuksesta on siis aikaa ja nyt ilmeisesti yritys saanut hommia eteenpäin, että työntekijöitä tarvittaisiin.

  Global Service Center Helsinki

  Lehdestä joskus bongasin tuon ilmoituksen ja otin talteen.

  Kaveri oli joskus vastaavissa hommissa Espanjassa ja homma osoittautui täysin kusetukseksi. Työvuoroja oli vähän miten sattui ja palkkaa maksettiin miten sattui.

  Aika kovia kuitenkin lupailee tuolla Clobal Centerillä. Palkkahan olisi ihan luksus ajateltuna Thaimaan hintatasoa, jos tuon noin 1600e saisi plus mahdolliset bonukset ja tietty päivärahan, joka on Thaimaassa 56e.
  Työhän olisi tietty tappavan tylsää puhelinmyyntiä.

  Mietteitä? Kokemuksia ko. firmasta?
   
 2. Magneettimies

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2008
  Viestejä:
  596
  Kaks kaveria on ollu puhelinmyyntityössä Espanjassa jonkun Suomalaisen firman listoilla. Homma on pelannut ihan hyvin, eihän sillä rikastu mutta elää kyllä ihan mukavasti. Se Espanjahan on sinällään vähän vitsi että se missä toimitilat sijaitsee on sellainen paikka jossa isoin osa väestöstä on suomalaisia. Baarit ja raflat ym. Lämmintä toki piisaa. Ja hieman halvempaa ym.

  Mutta mikäli homma tosiaan toimii niin toihan kuulostaa ihan hyvältä hommalta. Tossa duunissa on tosin varmasti se että siinä pitää oikeasti olla hyvä myymään niitä tuotteita.
   
 3. OMGmercedes

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2004
  Viestejä:
  17 836
  Liian läheistä toimintaa murolle, saisit potkut alta kahden viikon. Tuossa kun saattais joutua ihan puhumaan puhelimen välityksellä toiselle ihmiselle, diskusting::smöek
   
 4. Henkka77

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  9 384
  Haiskahtaa paskalta..

  Tuo koko mainos meinaan, luvataan aikamoista kuuta taivaalta..
   
 5. Cookie

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2000
  Viestejä:
  669
  voisko joku valottaa miksi ne lähettää suomalaisia thaimaahan markkinoimaan ja myymään tavaraa suomalaisille suomeen?
   
 6. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 718
  Kertyyköhän tuolla edes mitään maksuja eläkettä ajatellen...tosin näillä näkymin eläkeikäkin karkaa poliitikkojen päätösten turvin tavoittamattomiin .
   
 7. stumpy

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  82
  Thaimaan työlainsäädäntö ja tuloverot Suomeen, kuulostaa aika hienolta yhdistelmältä!
   
 8. Pääkäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2008
  Viestejä:
  1 503
  Mutta joo.. Sivujen leiska päin vittua ja täynnä kirjoitusvirheitä ja kuvat "lainattu" jostain ties mistä.
   
 9. Buzer

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  352
  Koska toimitilojen & vastaavien hinnat ovat edullisia (eli jos toiminnan pyörittäminen Suomessa maksaa vaikka 10k€/kk + palkat, niin Thaimassa se saattaa maksaa 2k€/kk + palkat. Toki volyymien pitää olla riittävän suuria). Puhelujenkaan hinnat eivät ole este (VOIP:lla Suomeen ja täältä sitten normaalisti eteenpäin).

  Tuon hintatason takia voidaan sitten kilpailla reippaasti halvemmalla hinnalla asiakkaista (eli siis lehtitaloista & vastaavista) ja jää vielä hyvin ylikkin.
   
 10. kilroy1

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2001
  Viestejä:
  1 085
  + yksi lisätekijä on työpaikan houkuttelevuus.. puhelinmyyntiin rekrytointihan on melkoisen vaikeata, mutta jos pystyy tarjoamaan Suomen palkkatasoa pienemmän palkan+ asunnon Espanjasta tai Thaikuista niin eiköhän sinne löydy seikkailunhaluisia..
   
 11. ch0pp3r

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2003
  Viestejä:
  987
  Tai sit simppelisti vedetään noita parin viikon "koulutusjaksoja" nollapalkal Suomes jonka jälkeen ketään ei valita "Thaimaan toimistolle"....
   
 12. wna

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2008
  Viestejä:
  253
  Ekana tulee juuri mieleen tuo että houkutellaan surkeasti palkattuun myyntityöhön tekijöitä työkomennuksilla jonnekin paratiisiin. Todellisuudessa saattaa olla niin että Thaimaahan pääsevät korkeintaan firman pomot. Näytäisi tj olevan jonkin sortin sarjayrittäjä.

  Thaimaassahan kai pitää firmalla olla yhtä ulkomaalaista työntekijää kohden 3 tai 4 thaimaalaista ja lisäksi siellä on aika tarkkaan määritelty mitä töitä ulkomaalainen saa ylipäätänsä tehdä maassa.

  Vähän kyllä haiskahtaa mutta jos jollain on parempaa tietoa niin kertokoon.
   
 13. TomYumGoong

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  7
  Thaimaan laissa on tiukasti määrätty mitä työtä ulkomaalaiset saavat tehdä. Voin taata ettei siitä listasta puhelinmyyjää löydy. Joten laillisesti töitä ei täällä ainakaan tuon firman kautta tulla tekemään.
   
 14. kaltom

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2006
  Viestejä:
  72
  Höpö höpö, johan se tossa sivulla sanotaan, että porukka lähetetään sinne työkomennukselle. Siihen ei mitään resident statusta tarvi, että siellä saa töitä tehdä jos toimitaan noin.
   
 15. topsi

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2003
  Viestejä:
  487
  Mutta kun et ole töissä thaimaassa vaan suomalaisessa firmassa.. tavallaan olet vain komennuksella sielä?

  Vrt. nokialla töissä suomessa, mutta työmatkalla / komennuksella ulkomailla? Onko sama asia? Sillon ns. kohdemaata tuskin kiinnostaa mitä hommia tyypit tekee.
   
 16. TomYumGoong

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  7
  Siitä olen satavarma että päivänkin työskentely Thaimaassa vaatii Work Permitin, jota nuo lait koskevat. Käytännössähän laki on tarkoitettu suojelemaan Thaimaalaisten työpaikkoja ja sallii ulkomaalaisilta työt mitkä vaativat thaimaalaisilta puuttuvia erikoistaitoja, joten ehkä firma on saanut neuvoteltua suomen kielen taidon tuollaiseksi erikoistaidoksi.. Kuulostaisi tosin todella erikoiselta. Jos Nokialta joku tulee tänne töihin niin se tuskin tulee puhelinmyyjäksi vaan tekemään jotain työtä tiedolla, taidolla ja koulutuksella mitä Thaimaasta ei löydy. Ja voin sanoa että kyllä kiinnostaa, et tule löytämään täältä yhtään ihmistä normiduunissa laillisesti.

  Resident-statusta ei onneksi työskentelyyn joo tarvita, se kun vaatisi jo aika täydellistä Thaikielen taitoa sekä pitkää työkokemusta Thaimaassa =) (Myös lahjukset poliisipäällikölle käy usein). Work Permit tarvitaan kuitenkin aivan jokaiseen lailliseen työhön. Työnantajan väittäessä muuta on kyseessä yleinen tapa säästää kuluissa, työlupa kun tulee maksamaan työnantajalle mansikoita sekä vaatii yhtiöltä paljon (pääomaa, Thaimaalaisia työntekijöitä, lupakuluja)
   
 17. Pääkäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2008
  Viestejä:
  1 503
  Tämä. .
   
 18. poistettu turha viesti
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.07.2015
 19. Bayster

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2009
  Viestejä:
  143
  Siis maksaaks tuo firmat lennot thaimaahan ja jos maksaa niin miten ihmeessä voi olla kannattavaa? Tai oikeestaan vois kysyä miten ylipäätänsä joku telemarkkinointi voi nykypäivänä tuottaa voittoa? Luulis , et noi firmat ois siirtynyt spammaamiseen 90-luvun lopulla.
   
 20. Tilitantti

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  72
  Jos nyt vaikka 6kk siellä ovat niin eihän se paljoa kuuden kuukauden palkasta se lento ole.
  Riittänee että yksi sadasta ostaa jotain ylihintaista että voittoa saavat.
  Äkkiä nyt tavarat myyntiin huutonettiin ja matkaan!

  Sinänsä ikävää ettei enempää firmoja ole siirtynyt ulkomaille, tuollaiseen puhelinmyyntifirmaan ei viitsisi ihmisiä kiusaamaan lähteä vaikka itse saisi olla lämpösessä, jotain muuta voisi hyvinkin tehdä.
   
 21. Chaos__AD

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2004
  Viestejä:
  3 508
  Kaveri lähti tuohon hommaan, jota kyselin tuossa alkupostauksessa. On nyt ollut joku 5kk Bangkokissa. Tienaa noin 1800e/kk ja asustelee hotellissa(350e/kk). Sanoi, että mahiksia olisi tienata joku 2500-3000e, jos saa kamaa reilusti kaupaksi ja tätä liksaa kuulemma muutama siellä saa. Verotus menee paikallisesti ja kaverikin maksaa 3%.
  Aloitti ensin Hesassa ja oli jonkun aikaa duunissa ja sitten lähti thaikkuihin.

  En kuitenkaan itse ainakaan tässä vaiheessa ole enää tuolle idealle lämmin, koska kesä tulossa ja muita suunnitelmia.
   
 22. cube

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  235
  Mikäs siinä jos myyntihommat kiinnostaa. Harjoittelusta maksetaan kuulopuheiden mukaan palkka ja työluvat hommataan paikan päällä. Ei ole mikään kusetus kyseessä, kuten Chaos jo aiemmin mainitsi. Toki IT-alan ammattilaisille ja insinööreille löytyy Bangkokista helposti muitakin hommia hyvällä palkalla jos kiinnostusta löytyy...
   

Jaa tämä sivu