The Sims 3

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja serlokki, 13.05.2009.

 1. nevari^

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2005
  Viestejä:
  758
  Melko kuralta näytti juutuupin videoissa. Enpä ole kyllä aikaisemmistakaan kauheammin innostunut :| Montahan viikkoa julkaisusta menee kun saadaan ensimmäiset lisäosat? Aikaisemmilla peleillä ei tainnutkaan olla kun noin 15 lisäosaa kummallakin.
   
 2. Hwua

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2007
  Viestejä:
  260
  Sims 2: September 14, 2004
  University: March 1, 2005
  Nightlife: September 13, 2005
  Open for Business: March 2, 2006

  ja niin edelleen... tästä päätellen ensimmäinen päivitys tulee reilun 5kk päästä julkaisusta eli sopivasti joulumarkkinoille.

  Lähde: The Sims 2 - Wikipedia, the free encyclopedia
   
 3. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 014
  Ja lisäosiahan ei ollut kuin 7, loput ovat kamapaketteja.
   
 4. The User

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  658
  Nyt tuli ilmoitus Play.comista että Sims3 on postitettu. Ei varmaan saavu ennen viikonloppua mutta saipahan hyvään hintaan.:smoke:
   
 5. znake

  Rekisteröitynyt:
  28.10.1999
  Viestejä:
  388
  Onko kukaan nähnyt missään kivijalkakaupassa tuota vielä? Huomenahan se varsinainen julkaisupäivä ilmeisesti on, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
   
 6. The User

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  658
  Sims 2 nappasin muutamaa päivää ennen virallista julkaisua Mustasta Pörssistä. Kokeile kauppoja jotka myyvät pelejä vähän niinkuin sivutoimena kuten juuri kodinelektroniikkakaupat jne.
   
 7. Lantsa

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2007
  Viestejä:
  3 005
  Onkohan Sims 3:ssa DX10 tukea?
   
 8. The User

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  658
  Tuskinpa. Sims pääostajakunta kun varmaankin pyörittelee peliä Intelin grafiikkapiireillä :D
   
 9. ShK

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2000
  Viestejä:
  1 363
  No entäs multithreading?
   
 10. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 014
  Tänään sain tuon ja eipä ole sen jälkeen ollut pääsyä koneelle :D. Emäntä valtasi sen heti. Mutta mitä sivusta seurannut niin ei grafiikka paljoa edeltäjästä ole parantunut, mutta sen sijaan tuo avoin kaupunki on kyllä mukava lisä. Ohjekirjan mukaan kamojen sijoittelukin on hieman vapaampaa kuin edellisessä, täytynee käydä vielä todentamassa emännältä tuo.

  Mukana asentuu Sims 3 Launcer, ja halutessa joku update-palikka. Mukavan boonuksena tuon pelin voi regata niin että sen voi halutessaan ladata uudestaan netistä, jos levy sattuneesta syystä hajoaa/katoaa. Collectors Editionissa tulee mukana 2gigan muistitikku joka on sen vihreän timantin näköinen joka hahmojen pään päällä on.

  Mutta joo, menen kyylään ja kyseleen tyhmiä, palataan asiaan jos on jotain mullistavaa :).

  edit: eli joo, alt pohjassa voi kaman sijoitella vapaasti ilman että sitä tarvitsee kohdistaa ruutujen mukaan, on vapaasti pyöritettävissä myös ympäri 360 astetta.
   
 11. Blinde

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  2 657
  Poikkeaakos tuo Reloadedin versio mitenkään erityisemmin tuosta myyntiversiosta, paitsi puuttuu se joku kaupunki?
   
 12. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 014
  Yks kaupunki on vain alussa, reggaamalla pelin online, saa ladattua toisen kaupungin. Eli piraatit hushus kauppaan!
   
 13. Okku

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2005
  Viestejä:
  225
  Jotenki vaikuttaa siltä että ois pikapikaa kyhänny nopeesti "jotain uutta" et sais porukan ostettua ton p2p "julkasun" jälkeen.. Noh ei sillä, varmasti tulee peli myymään ihan tajuttomasti lisäosineen ja kamapaketteineen..
   
 14. Elerond

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2000
  Viestejä:
  5 743
  Poikeaa reloadedin versio on myös warea ja waresta ei saa puhua tällä palstalla.
   
 15. Elerond

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2000
  Viestejä:
  5 743
  Tukee ja tämän viestin pituus pitää olla yli 6 merkkiä
   
 16. znake

  Rekisteröitynyt:
  28.10.1999
  Viestejä:
  388
  Täytyy kyllä huomenna käydä koluamassa kaikki mahdolliset kaupat läpi. Toivottavasti löytyy.
   
 17. kordrir

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2005
  Viestejä:
  1 052
  g2play:stä varmaan löytyy jos ei muualta :)
   
 18. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 014
  Lisää infoa.

  Hahmoille valitaan useampia luonteenpiirteitä jotka tekevät yhdistelmänä hahmosta sitten omanlaisensa persoonan. Myöskin monet asiat vaikuttavat lopputulokseen, esim. emäntä unohti opettaa taaperoa kävelemään, ja kun se kehittyi lapseksi niin siitä tuli hullu joka puheli itsekseen.

  Myöskin suhdekuviot ovat monipuolistuneet, kuten esimerkiksi vapaa seksi. Enää ei tarvitse olla rakastunut jotta voi harrastaa seksiä.

  Sisustamisessa taasen voi monissa tavaroissa täysin vapaasti valita värit, eli ei ole vain pientä rajattua määrää vaihtoehtoja.
   
 19. Alyniekka

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  2 695
  Erään Simin elämäntarina

  Osa1: Uusi kaupunki, uusi työ, uudet ihmiset
  Hei. Minun nimeni on Liisa Ojala ja tässä on minun elämäntarinani. Kaikki alkoi siitä kun vihdoinkin muutin omilleni vanhempieni luota. Olin kuullut paikasta nimeltä Sunset Valley ja se oli paikka jonne olin päättänyt muuttaa.

  Vanhempani avustivat asunnon ostamisessa ja ennen kuin huomasinkaan olin jo matkalla uuteen kotiini. Kaupunki näytti ihanan eläväiseltä kaikenlaisine aktiviteetteineen. ”Paikka tulee muuttumaan kun pääsen perille, sen lupaan” –ajattelin.

  Perille päästyäni huokaisin helpotuksesta. Asuntoni oli todella hieno. Siihen kuului kaksi huonetta, iso keittiö ja todella iso eteinen sekä tietysti kylpyhuone. Ristin yhden huoneista makuuhuoneeksi, toisen huoneen ruokailuhuoneeksi ja eteisen viihdehuoneeksi. Keittiö pysyköön vain kokkauspaikkana.


  Ensimmäisenä päätin ostaa uuteen talooni ison parisängyn, ihan vain koska eihän sitä tiedä jos vaikka saisin yöseuraa jossain välissä! Lisäksi ostin yöpöydän ja herätyskellon. Keittiöön ja kylpyhuoneeseen ei tarvinnut ostaa mitään, sillä ne oli valmiiksi kalustettuja. Olohuoneeseen ostin halvan sohvan,kirjahyllyn, pelikonsolin ja pienen putkitöllön.


  Ensimmäisenä asiana uudessa paikassa ajattelin tietysti heti hankkia töitä. Tarjolla oli monenmoista, mietin jopa varkaan uraa, mutta lopulta päädyin tiedekeskukseen aloittelijaksi. Ajattelin aloittaa rankalla työnteolla ja luinkin useat ensimmäiset päivät töistä päästyäni erilaisia mekaniikan ja kasvitieteilyn kirjoja ja kehitin näin ollen tietämystäni työalallani.


  Päivät kului, enkä oikein tavannut muita ihmisiä, olin sulkeutunut kotiini ja pidin vain huolen henkilökohtaisista tarpeistani –sekä hienosta kasvipuutarhastani jota rupesin kasvattamaan, uurastus kannatti, sillä jo muutaman viikon päästä pomoni antoi minulle ylennyksen!


  Lopulta kyllästyin pelkkään pänttäämiseen ja ajattelin eräs perjantai-ilta lähteä vapaalle. Töistä päästyäni pistin parhaat vaatteeni ylleni ja menin puistoon kävelylle. Puistossa tapasin kauniin goottityttö Kristiina Goottilan. Tulimme hyvin toimeen ja huomasin, että Kristiina oli todella karismaattinen.


  Mukavan illan jälkeen menin kotiin nukkumaan. Lauantaina herättyäni ja aamutoimet tehtyäni suunnistin lähimpään kirjastoon. Luin opusta kasvitieteilystä ja siinä vierähti koko päivä, lukeminen kuitenkin kannatti, sillä tunsin oppineeni jotakin! Yöllä suunnistin viimein kotiini.


  Sitten koitti sunnuntai aamu… Aah ihanaa. Aamiaisen syötyäni päätin käydä ostamassa stereot sekä baaritiskin lähimmästä kaupasta. Kotiin tultuani päätin soittaa uudelle kaverilleni Kristiinalle ja pyytää häntä kylään. Kristiina suostui! Kihisin jännityksestä ja hetken päästä Kristiina koputtikin jo oveen. Tervehdimme iloisesti ja pyysin häntä peremmälle.

  Kysyin kuulumiset ja päivän menot, meillä näytti juttu menevän hyvin. Yh’t äkkiä Kristiina laittoi juuri ostamani stereot päälle ja rupesi tanssimaan ja lopuksi pyysi minua vielä mukaan! Menin virran vietäväksi ja tanssimme ainakin puoli tuntia kunnes viimein väsähdin. Jostain syystä Kristiinalla riitti puhtia liikaakin, eikä hän osannut lopettaa tanssia joten jouduin kutsumaan häntä pois. Juttelimme aikamme ja samalla radiosta paukahti hidas biisi soimaan… Tunsin jotain sydämessäni. ”Mutta enhän minä ole lesbo, enhän?” –tuumasin. Yöllä Kristiina sitten lähti kotiinsa. -ja minä jäin yksin  Perhana tämä sekoilee kun copy pastaa =|. No seuraava osa huomenna samaan aikaan :P. Mites tässä saa isompaa fonttia tähän? Ei löydy mistään ja jos pastaan wordista niin menee ihan oudoksi
   
 20. znake

  Rekisteröitynyt:
  28.10.1999
  Viestejä:
  388
  Rasittaako teillä Sims 3 näytönohjainta ihan törkeästi? Itselläni ei ole mikään muu peli saanut näyttiksen tuuletintä huutamaan kuten tämä peli, mikä on aika outoa.
   
 21. Xhizor

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2004
  Viestejä:
  481
  Kyllä aika kuumana ja kovilla kierroksilla käy myös 8800 GTX.
   
 22. Elerond

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2000
  Viestejä:
  5 743
  Ei Sims 3 juurikaan näyttäisi nostavan gpun rasitusta gpu meteri sanoo 50 % rasitusta ja asetukset on tapissa ja reso testikoneessa 1680x1050. Näyttiksenä gf8800 Gt
   
 23. Alyniekka

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  2 695
  Osa2: Viaton enkeli vai lipeväkielinen paholainen?

  Maanantaina minulla oli aikainen herätys töihin. Kellon soitua menin kylpemään ammeeseeni ja juuri kun työauto tuli hakemaan minua niin eiköhän se perkeleen amme ruvennut sylkemään vettä! No ei auta, työ kutsuu ja jätin ammeen vuotamaan. Päivä oli kaksipiippuinen, pomo antoi minulle ylennyksen jälleen! Olin aivan hurmoksessa, mutta kotiin päästyäni hurmos laski sillä puoli taloa oli veden vallassa. Siivoukseen ja korjaamiseen kului koko loppuilta.

  Tiistaina menin töihin ylpeänä ylennyksen saaneena. Töitten jälkeen melkein elämäni valui hukkaan kun kokkauksen yhteydessä onnistuin tekemään tulipalon ja melkein polttamaan taloni, onneksi talossa oli valmiina jo palohälytin! Palokunta onnistui tulemaan paikalle ja sain vakuutusyhtiöltä 130simoa korvauksia, uusi hella tosin maksoi 600.

  Päivät vierivät ja opiskelin ankarasti työalaani liittyviä kirjoja, Kristiinaa en nähnyt hetkeen, mitä nyt muutaman kerran juttelin hänen kanssaan puhelimessa jotta välit eivät täysin kylmene. Eräänä päivänä sitten sain soiton lääketieteelliseltä firmalta, he tarjosivat töitä minulle ja parempaa palkkaa kuin nykyinen, viimeinkin pänttäämisestäni on hyötyä! Kieltäydyn tosin kunniasta sillä päättelen, että tiedettä lukiessa pystyn tienaamaan loppupeleissä enemmän.

  Muutaman päivän päästä saankin jo seuraavan ylennyksen, olen nyt ammatiltani ”Lannoiteanalyytikko”! Käyn heti ostamassa bonusrahoillani tuliterän tietokoneen makuuhuoneeseeni.

  Päätän pitää hieman paussia pänttäämisestä ja katsoa mitä Kristiinalle kuuluu, eräs lauantai soitin hänet sitten kylään.
  Kristiina tuli käymään yhtä kauniina kuin aikaisemmin, upeine tummine hiuksineen ja tummine huulineen. Tervehdin häntä iloisesti ja juttelemme hetken. Vieläkin epävarmana omasta seksuaalisesta suuntautumisesta päätän kuitenkin tehdä flirttiliikkeen ja kehua hänen kauneuttaan ja silloin se tapahtui.

  Sain pakit!? PAKIT vaikken edes tiedä tykkäänkö hänestä muuten kuin ystävänä. Onneksi ne oli hienovaraiset pakit. Kristiina nimittäin kertoi, että hän seurustelee miehen nimeltä Gunther kanssa ja ei haluaisi flirttailla. Nielin pettymykseni ja jatkoin kuitenkin jutustelua normaaliin tapaan. Minusta tuntui, että ystävyytemme syveni kuitenkin entisestään. Kristiina viipyi luonani aina keskiyöhön saakka.

  Lauantai yö ei mennyt oikein vahvasti, sillä herättyäni huomasin minun tv:n kadonneen, murtovarkaita! ”Voi perkele” -ajattelin. Noh menin heti aamutuimaan kauppaan ja ostin hieman paremman mallisen television. Töllön asennettuani rupesin kokkaamaan lettuja ja arvatkaapa mitä? Sain aikaan toisen tulipalon! Tuli roihusi mutta sain sen sammutettua omin voimin. Uuden hellan osto tuli taas eteen. Rahaa paloi kivasti heti aamutuimaan.
  Tarkoitus oli sunnuntai viettää kirjan edessä, mutta koska näin paljon tuli takapakkia ja mieliala oli maassa, lukeminen ei kiinnostanut. Soitin jälleen Kristiinalle ja pyysin mukaan käymään ”Hokan houkutus –Kuppilassa”. Onneksi hän sentään suostui.

  Hokan houkutus oli pieni ravintola, missä oli ihana pihaterassi ja siinä oli mahtava nauttia ateria. Menimme alueelle ja aloitimme juttelun samalla syöden ateriaa. Tutustuimpa siellä uuteen tuttavuuteenkin. Tyttöön nimeltä Tori Kimura. Hän paljastui todelliseksi Snobiksi ja omaan napaan katsojaksi. Vaihdoimme muutaman sanan –tulipa sentään uusi tuttava.
  Koska homma ei edennyt Kristiinan eikä Torin kanssa sen enempää ja viina pakotti päätä niin päätin mennä kotiin ja soittaa ainoalle tytölle jonka tunsin ennestään ja joka tämän Sunset Valleyn alun perin näyttikin minulle; Nörttityttö Judylle.

  Ulkonäöstä päätellen Judy oli kokematon joka asiassa, mutta todellisuus oli toinen, sillä hän oli Jack nimisen nörttimiehen tyttöystävä.. En tiedä johtuiko se baarissa juomistani viinoista vai mistä, mutta Judyn tullessa paikalle halasin häntä ystävällisesti ja suutelin yllättävästi… Judy vastasi jostain syystä suudelmaani.

  En tiedä mikä minuun meni, mutta halusin päästä sänkyyn jonkun kanssa, oli se sitten vaikka Judy. Tein parhaat peliliikkeeni ja sain vakuutettua Judyn jäämään yöksi. Koska molemmat joutuivat illalla makoilemaan samalla sängyllä niin tietäähän sen mihin tämä johti… Pääsin vihdoinkin harrastamaan känniseksiä –Kaksi kertaa yön aikana.

  Judyn lopulta nukahtaessa rupesin miettimään iltaa ja tajusin vihdoin –Minulla on lahja. Lahja manipuloida ihmisiä, lahja saada ihmiset taipumaan tahtooni, lahja saada ihmiset tekemään mitä MINÄ haluan. Tämä on lahja jota en aio jättää käyttämättä. Vaivuin viimein unten maille pirullinen ilme kasvoillani.

  Maanantaina oli krapulainen herätys. Näin tämän elävän, erästä Tukiaista muistuttavan hirvityksen vieressäni –”voi helvetin vittu” mitä menin tekemään. Minunhan kuului olla se kiltti tyttö, eikö niin? En minä ole tällainen luonteeltani, enhän? Noh, sain muuta ajateltavaa sillä työt kutsuivat. Yllätys ei ollut suuri kun töihin lähtiessä tämä ns. ”ystäväni” alkoi mouruta ruokaa jääkaapistani ja jäi kämppääni oleskelemaan.  Oli pakko vääntää toinen vielä :D... Onko nämä mistään kotoisin vai lopetanko tarinan vääntämisen pelaamisen ohella =P
   
 24. prophecy_

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2007
  Viestejä:
  1 060
  Ainaki tapahtumarikkaat ensimmäiset päivät.
   
 25. znake

  Rekisteröitynyt:
  28.10.1999
  Viestejä:
  388
  Tutkailin tuota näyttiksen rasitusta ja vsyncin päälle kytkeminen auttoi asiaa. Loppui se tyypillinen ainakin Nvidian 200-sarjaa vaivannut konkkien vinkuminen, mikä ilman vsynciä Simsin aikana oli jatkuvaa. Kortti otti siis siitä johtuen "lämpöä" ja pisti tuulettimen pörisemään noin 70% teholla. Mutta nyt näyttäisi pikaisen kokeilun perusteella pysyvän kiltisti defaultissa eli 40%:ssa ja lämmöt kurissa.
   

Jaa tämä sivu