Suomalaiset Minecraft -palvelimet

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Kaotika, 28.11.2010.

 1. zeropointx

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Joo-o näkee ihan selvästi millaisia nämä isojen servereiden ylläpitäjät ovat... Toisilleen kiuskivat kun omia pelaajia menee toisiin servuihin omasta syystä. Koittakaas tajuta, että se ei ole palikkavaltio syy, jos kemicraftistä menee sinne porukkaa! Kauhea ragetus turhasta asiasta, koittakaas nyt käyttäytyä hyvät miehet.

  Ja se minua ärsyttää, että isot serverit koittavat vahvistaa monopoli asemaansa ja toisista servereistä keskusteleminen on kiellettyä.Ymmärrän tietenkin jos toinen tulee serveriin ja ei tee mitään muuta kuin mainostaa koko ajan onhan se varsin ärsyttävää...

  Myös kaikki ideat jotka ovat esimerkiksi murossa tai kemissä ja ovat siirtyneet toiseen serveriin ovat suoraa matkimista. Itse olisin onnellinen jos minun serverini ideoita kierrätettäisiin. Kannattaa myös muistaa, että esim bukkitissa on samat pluginit, jolloin osa ideoista menee pakostakin ristiin esimerkiksi tehtaan suhteen. Falsebookilla saa parhaan tehtaan aikaiseksi ihan siitä syystä, että se plugin on täydellinen siihen.

  EDIT: Ja vielä palikkavaltiolle kaikki serverit ovat aika samanlaisia, ei tosiaan kannata nostaa omaa serveriänsä parempana verrattuna muihin servereihin. Esimerkiksi toi "tänne tullaan murosta kun siellä on liikaa jonneja" on varsin väärin sanottu sillä voin luvata, että palikassakin on jonneja. Ja jos bännäätte 10 vuotiaita sen takia, että ne ovat jonneja en tiedä miksi tämä serveri on edes pystyssä.
   
 2. iso-karhu

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2007
  Viestejä:
  3 169
  Palikkavaltio.com minecraft serveri päivitetty tänään 1.1 versioon. Tervetuloa pelaamaan!
   
 3. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Kävin eilen tutustumassa Halavibacraft-serveriin. Skypessä oli mainostettu, joten pitihän se tsekata. Serverillä on hieno areena, jossa pelaajat voivat kokeilla taitojaan vihollisia vastaan sekä hullu tiedemies, joka tekee minecart-rataa asuntoonsa. halavibacraft.net taitaa olla toimiva osoite vaikka itse jouduin käyttämään ip:tä.

  [youtube]GduyV3dZqLE[/youtube]

  SuperMuroServer on nähtävästi laajentanut räiskinnästä Minecraftiin. JKokki puoliksi pakotti mukaan tutustumaan. Exel80 ja J0P kuulemma admineina täällä. Palvelimen ip 95.211.124.130:25765

  [youtube]8VEdEJxLxzg[/youtube]
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2012
 4. Joro

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Ilmeisesti tänne sai mainostaa omaa serveriä:

  Pohjolacraft!
  Pohjolacraft on vasta aukaistu 24/7 serveri. Slotteja on 20 ja käytössä on whitelist. Katsomme whitelist hakemukset 48h sisällä. Sisään pääsee myös non-premium käyttäjät. Tervetuloa pelaamaan! Lue lisää täältä: Tervetuloa Pohjolacraftiin - Suomalainen 24/7 minecraft serveri! - Etusivu
   
 5. Foe

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2010
  Viestejä:
  48
  Kemicraft on kyllä järkyttävintä paskaa mihin olen monta vuotta kestäneen Minecraft kokemukseni saatossa törmännyt, täysin ammattitaidotonta ylläpitoa, johon päästetään kuka vaan kunhan tarpeeksi rahaa vaan tarjolla. Servun pääylläpitäjä Taalasmaa, joka säälittävästi UHKAILEE toista servua DOS iskulla sen takia, että jotkut oman servun admineista pelaa siellä. Surkeeta toimintaa ja vielä surkeampi servu, en suosittele kenellekkään.
   
 6. zeropointx

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Kakkucraft on vaihtanut ip osoitettaan, uusi osoite on pelaa.kakkucraft.com . Servua päivitetään koko ajan ja pelaajamäärät ovat kasvaneet vinhaa vauhtia. Kakkucraft hakee myös modeja, mutta muistathan että aktiivisuus on iso osa modeksi pääsemistä.
   
 7. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Aamulla puoli kympiltä 0/100 pelaajaa enkä nähnyt kuin kolme rakennusta spawnin lähellä. Missä on hieno kaupunki? Pelaajien tönöt? o.O
   
 8. Desertive

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2007
  Viestejä:
  42
  Hoe suomalaiset minettäjät!

  True Crafting
  Jos etsit servua niin tuleppa ihmeessä käymään. Olemme pari kuukautta pitäneet servuamme yllä ja nyt oon pariin paikkaan laittanut IP:tä kiinnostuneille. Pelaajia servulla on käyny ~10-20 päiväsaikaan toistaseksi, mutta edelleen mukaan mahtuu muutama kaveri lisää!

  Vaikka pelaisitkin jo toisella servulla niin voin suositella Cityn vilkaisemista jos vaikka saisit rakentelu insipraatiota.

  Servu on auki 24/7 (no mitä ny yö-aikaan 15 minuutin huoltotaukoja).

  IP: uusi ip alla

  Moar infou: [FIN] True Crafting - Minecraft 1.1 server

  Edit. IP vaihtunut uuden palvelimen myötä. Uusi IP on: mc.sherif.fi
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2012
 9. qReon_

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2007
  Viestejä:
  1 475
  löytyyköhä mistään serveristä asiallista porukkaa? Tai ylipäätään semmosia jotka porukassa jotain haluaa rakennella? Itse kun ei jaksa yksin rakennella servereissä... Jos jotain kiinnostaa rakennella isompiakin projekteja niin laittakaa yv:tä, multa löytyy mumble serveri jonka ip:n voin heittää jos puhua haluaa :).
   
 10. Anaalisankari

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  77
 11. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Kappas kappas, tälläisiä viisauksia Minecraft-serverin ylläpidolta. Pitääpä vetää viiva seinään muistoksi tästä suuresta tapahtumasta. Tuossa olisi hyvä suunta, koska noista "vakkarigrieffaajista" on ongelmaa. Muutenkin voisi tehdä enemmän yhteistyötä esim. suosittelemalla toista serveriä jos sattuu olemaan oma serveri liian täynnä eikä vain pakottaa pelaajia odottelemaan sisään pääsemistä.

  Itse pelaan siis pääasiassa tällä hetkellä Pohjolacraftilla, koska sattuu sinne olemaan creative-mode. Olen kuitenkin aina avoin uusille ehdotuksille enkä ole välttämättä yhden serverin pelaaja. Kemissä ja Murossa on muistaakseni joku rakennelma olemassa, koska puolisen vuotta sitten pelittelin ahkerasti noissa.

  Esim. joku serveririnki voisi olla kova sana eli tiettyjen serverien operaattorit toimisivat sovussa ja hyvässä yhteishengessä ringin sisällä. Avustavat toisiansa, suosittelevat toisiansa jos sattuu oma serveri olemaan täynnä, jakavat bannilistoja ja kehittävät yhdessä suomalaista Minecraft-kulttuuria eteenpäin. Myös joku iso suomalainen Minecraft-foorumi olisi kiva saada ellei semmoista jo ole olemassa (modeksi heti valmiina!).

  Isojen serverien ylläpitäjät käyttäytyvät täällä kuin pikkukakarat. Jos pelaajat eivät halua pelata yhdellä serverillä, on heillä oikeus siirtyä toiseen. Ei siinä pitäisi olla mitään ongelmaa. Itse olen myös monet monet suomalaiset serverit käynyt tutkimassa. Ja jos ylläpito on tuota tasoa, pysyn mieluusti pienemmillä servereillä. Ylläpitäjien pitäisi olla meille pelaajille esimerkkinä.

  Ja tuleeko elämän kestävät bannit jos sattuu kerran puhumaan tyhmiä tai tekemään vähän jotain väärää? Ymmärrän kyllä grieffaajien bannit, mutta jos aletaan bannia vain nuoren teinin juttujen perusteella tunnus lopullisesti, niin eikös se ole vähä julmaa? Esim. jos joku tulee kännissä heittämään vähä huulta ja saa bannit eikä koskaan voi enää tulla takaisin. :/ Toki lyhyet bannit voisi olla asialliset tuommoisissa tapauksissa. En siis asiasta mitään tiedä, mutta tälläisen käsityksen olen jutuistanne saanut.

  Näyttäisi metsämajani saaneen uuden reiän takaseinään sekä kyltin "BANNIKAA PENDOLITORO" @ Kemicraft. Kiitoksia tästä. Muuten näyttäisi olevan tupa vielä kunnossa. Tuolla tosin sai muistaakseni puukamat ilmaiseksi tietyllä komennolla, joten plussaa siitä.

  Se on niiiin COOL nykyään. Jokaisella pitää olla oma Minecraft-serveri nykyään. Semmoiset, joilla ei ole, ovat yhteiskunnan pohjasakkaa. :<

  Ja pitäähän grieffaajille olla helppoja kohteita.

  Ei millään pahalla, mutta ei nämä sivut paljoa luottamusta herätä.. :<
   
 12. Lagit0n

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2011
  Viestejä:
  37
 13. Foe

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2010
  Viestejä:
  48
  ei sun tarvi ittestäst tehä pellee :D ku teit jo

  Taalasmaa hurjalla pääällä :D

  taalas umad : D
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2012
 14. bindi

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  412
  Pojille vähä SMP pvp-servua, tässä vähän infoa englanniksi (koska laiska, kopioin edellisestä mestasta)
  Servu sijaitsee saksassa, chatissa voi mun puolesta lätistä mitä kieltä haluaa.
  Koodi:
  address: bindi.shroudbox.net
  rules:
  - no griefing, but chest stealing is allowed. 
  - no cheating (DUH!)
  - no spamming the chat
  some information:
  - running latest bukkit
  - plugins used: Orebfuscator, NoCheat, LogBlock, WorldGuard
  - WorldGuard is used for disabling pvp in the spawn, and creeper block destroying.
   
 15. zeropointx

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  No tuohon pitää sanoa, että suurin osa taloista ei ole spawnin lähellä, eikä spawnin lähelle edes saisi rakentaa... Ja välttämättä aamulla ei ole pelaajia, kello 3sta ylöspäin arkisin on pelaajia ja viikonloppuisinkin ihan kivasti. Servulla on useaan otteeseen ollut 20 pelaajan tuntumassa ja joka päivä reilusti yli 10 pelaajaa pelaa yhtä aikaa. Servua on myös päivitetty vinhaa vauhtia, kaikki vaan kokeilemaan kakkucraftiä IP pelaa.kakkucraft.com !
   
 16. Eero911

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2012
  Viestejä:
  2
  EeroServu 24/7 HAMACHI
  Tulkaa pelaamaan hyvään servuun minne jonnet eivät pääse! Grieffata ei voi joten omailsuutesi on turvassa! Ylläpito on paikalla aina tarvittaessa

  Verkkotunnus: Eero911
  Jos täynnä niin tulkaa Eero911 2

  Videoita :
  Käyttäjän TheEero911 kanava - YouTube

  IP: eeroservu.no-ip.org
  Nettisivut eeroservu.webs.com
   
 17. Sinder

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2012
  Viestejä:
  4
  Ota yhteyttä: hktomiki1@gmail.com jos haluat päästä rauhalliselle serverille johon otan max.10 pelaajaa, tällä hetkellä 5 pelaajaa. VAIN LUOTETTAVAT PELAAJAT!
   
 18. milows

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2012
  Viestejä:
  3
  Nyt myös uusi ja uljas Quli Kraft on online.


  Palvelin: qk.fi

  Nettisivut: www.qk.fi

  Nyt vaan kaikki pelailemaan ja rakentelemaan...


  Info

  -Kaikille 5000$ alkupääoma
  -Tontteja
  -Vapaata rakentelualuetta
  -varastelu estot
  -reilu pelifiilis
  -hyviä tyyppejä

  ps. pyydä myös kaverit mukaan pelaamaan Quli Kraftiin:)
   
 19. Anaalisankari

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  77
  Viimeksi muokattu: 20.02.2012
 20. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Kyllä siinä sekaisin menee kun on seppoa, suppoa, soppaa ja ties mitä. :>
   
 21. Anaalisankari

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  77
  Viimeksi muokattu: 10.03.2012
 22. jonekone

  Rekisteröitynyt:
  14.12.1999
  Viestejä:
  58
  Minecraft Snapshot 12w15a tuli

  Kuningaskunta.fi heittää uusimmat snapshotit vanilla servulle päälle, heti kun päivitykset iskee.. (tai mahdollisimman nopeasti)

  kuningaskunta.fi:25555
  176.9.79.243:25555


  12w15a
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2012
 23. jonekone

  Rekisteröitynyt:
  14.12.1999
  Viestejä:
  58
  1.2 Tuli yes...
   
 24. Slicky

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2011
  Viestejä:
  633
  Luulin 1.2 tulevan vasta huomenna virallisesti ulos. Noh, pikkuvikoja.
  Kävin tsekkaamassa Pohjolacraftin ja paljon oli tapahtunut sitten viime reissun.
  Ihmettelen vain miksei paikalla koskaan ole porukkaa, kun siellä olen käymässä. Valkoisella listalla pitäisi olla yli 30 pelaajaa, mutta miksei heitä näy pelaamassa?

  [youtube]7kArWkfG4EU[/youtube]
   
 25. Old_Heksa

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2012
  Viestejä:
  1
  Pelikulma Suomalainen Minecraft serveri (ja foorumi) jota ylläpitää Mahtava henkilö nimeltään Pena, servu pyörii Saksassa (vai Ranskassa...?) jossa on taattu sähkö ja muu. eli jos serveri kaatuu se on yleensä minun itseni aiheuttama kun regeneroin maastoa joka on creeper raiskattu :p. Serveri on tällä hetkellä 1.1 versiossa kun pitää odotella että kaikki pluginit päivittyvät, mutta eihän se haittaa sinun pitää rekisteröityä PK:seen ja odottaa 2d ennen kuin voit lisätä nimesi whitelistille jolloin servun pitäisi olla jo päivitetty.

  Servulle tulee 1.2 tulon myötä 2 erillistä maailmaa:

  Buildsurvival, jossa kauppa josta saa kaiken mahdollisen mutta rahat täytyy hankkia muualta esim myymällä jotain (sokeria vaikka) sinne kauppaan, spawni kaupunkiin pelaajat voivat ostaa tontin(maksu ei vahvistettu saattaa olla että annetaan jossain kohtaa. PS: ei irl rahaa vaan ing rahaa..) ja spawnin ulkopuolelle voit tehdä 1-2 aluetta jotka voit itse suojata muilta pelaajilta.

  Factionsurvival, jossa free pvp ja grief kaikkialla muualla kuin spawnissa, factioneita pystyy tehdä x määrästä kultaa ja vallata aluetta factionille
  tosin tämäkin maksaa mutta takaa grief eston tukikohdalle (ja erillisen spawn pointin koko factionille) tavarat joudutaan hankkimaan itse eikä erillistä kauppaa ole, muutakuin että pelaajat itse voivat tehdä kauppa chestejä joita ei pysty tuhota millään joitten kautta voi myydä muille pelaajille tavaroita.

  Pluginit

  Servulla on käytössä Mcmmo, factions mikälie plugin, kaiken maailman anti-xray pluginia ja muita cheatin esto juttuja, (Näen kaikkien pelaajien kaivamat timantit ja muut joten mietikkin että käytätkö cheatteja!) chestshop plugin ja kaikkea muuta.
  Tule tutustumaan jos haluat (servulla pelaaminen ei vaadi mitään maksua! ainostaan sen että olet rekisteröitynä foorumeille 2 päivää) ja yritäthän olla haukkumatta pienempiä liikaa? :3
  Pelikulman Minecraft-serveri

  -Kajutin- over and out
   

Jaa tämä sivu