Stereot ja tietokone ongelma

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja BerZerker, 13.04.2005.

 1. BerZerker

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2002
  Viestejä:
  4
  Yritin tässä yhdistää tietokoneen stereoihin kun en omista kaiuttimia, mutta ongelmia syntyy siinä samassa.

  Elikkäs kone on Fujitsu Siemens Scaleo Pa A64 320-60 ja ongelma on siinä että kun en oo varma siitä mihin stereoista pitäis laittaa johto. Kun laitoin stereoiden phono kohtiin liittimet kiinni ja toisen pään tietokoneen taakse siniseen paikkaan (äänen ulostulo?), niin kaiuttimista kuuluu vaan jotain epämäärästä kohinaa eikä minkäänlaista tietokoneesta tulevaa ääntä. No koitin sitten laittaa siihen vihreeseenkin (äänen sisääntulo?), mutta sitten taas Acerin AL1715 TFT-näytöstä lähtevän pikkukaiuttimien johdon joutuu irroittamaan mistä taas johtuu että näyttöön ei tuu signaalia eikä mitään näy.

  Koneessa on tosiaan tossa eessäkin vihree paikka äänijohdolle, mutta siihen kun laittaa stereoista johdon niin äänen laatu on erittäin surkea. Jos taas koittaa laittaa näytön äänijohdon tietokoneen eteen, niin näytössä lukee jälleen ""No signal"".

  Eli mikä on oikee paikka johdolle stereoista ja/tai miten mun pitäis toimia, että saisin äänen kuuluun stereoitten kautta?

  Windows: XPHome FI
   
 2. lotsofluck

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2002
  Viestejä:
  206
  Koneen takaa (vihreä liitin) lähtee >>>vahvistimen CD/AUX. Näin täällä ja hyvin popittaa, luonnollisesti sen pitäisi toimia kyllä vaikka menisikin PHONO -liittimiin. Jos piuha on itse väsätty, tarkista liitokset.[signature]Väliaikaisesti pystyssä.
  [/signature]
   
 3. CyberDog

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2001
  Viestejä:
  164
  Noi ei toimi yleensä hirveen hyvin noihin phono liittimiin kun ne on tehty ihan eri impedansseille (jos toi nyt oli oikee sana tohon) ja herkkyyksille yleensä. Eli laita johonin muuhun liittimeen se tietsikasta tuleva johto.[signature]""Better to be hated for who you are than loved for who you're not."" -Phlogiston Verdigris-[/signature]
   
 4. Voffe

  Rekisteröitynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  1 084
  Phono-liitäntä on levysoitinta varten ja siinä on esivahvistin. Jos siihen lykkäät tietokoneen tai cd-soittimen, niin ei kyllä kovin hyvää ääntä lähde.

  Eli siis sieltä koneen line-out-liitännästä stereoiden AUX/CD/DVD/TV/VCR/whatever-sisääntuloon se piuha kiinni, niin homman pitäisi toimia.[signature]Näin puhui Voffe[/signature]
   
 5. Zandor^

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2003
  Viestejä:
  231
  Edellä tullut riittävät pointit, mutta:
  Pc:n taakse vihreään plugiin, eli kaiuttimien liittimeen. Tai sitten siihen toiseen (sininen tms) Eli linjalähtöön. Ja sitte sinne vahvistimeen Tv/vcr/av/cd/dvd, mihin itse haluat.

  Itselläni on tuota kaiuttimisen liittimessä, eikä linjalähdössä. Hyvin on toiminut, kun kaapelina muutaman euron 3.5mm plug -> 2* Rca.[signature]Antamieni ohjeiden noudattaminen omalla vastuulla.
  Koneita tulee ja koneita menee. Evvk.[/signature]
   
 6. BerZerker

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2002
  Viestejä:
  4
  Laitoin Phono liittimiin johdon toisen pään (punanen ja valkonen) lähinnä sen takia että ei oo noissa useamman vuoden vanhoissa stereoissa mitään muitakaan paikkoja niille liittimille. Se on pieni ongelma tosiaan kun siellä ei oo oikeestaan minkäänlaisia paikkoja liittimille. Tietysti lukuun ottamatta phono paikkoja.
   
 7. mcduck

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2004
  Viestejä:
  1 394
  taitaapi yleensä se toinen (sininen) liitin olla linjatulo eikä lähtö. Eli vihreästä liittimestä stereoiden taakse ihan mihin tahansa liittimeen _paitsi_ phonoon.[signature]They say if you play a Microsoft CD backwards, you hear satanic messages. That's nothing, cause if you play it forwards, it installs Windows.[/signature]
   

Jaa tämä sivu