SM-liiga kausi 2013-2014

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja scnute, 29.04.2013.

 1. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 602
  Mites oliko jokereilla taas tänään kauden huonoin peli vai oliko tuomarit perseestä vai mistä tuo alisuorittaminen johtuu kun junttitraktorilandepellet kävi nappaamassa täyden pistepotin...
   
 2. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 331
  MuroBBS:n suurin piilojokerifani? 10 edellistä viestiäsi tähän ketjuun (en viitsinyt selata yhtä sivua taaemmaksi), ja kaikki koskee yhtä ja samaa joukkuetta.

  Joko olet äärimmäisen intohimoinen piilofani, tai sitten vain katkeroitunut ja säälittävä antifani, jonka elämältä putoaa pohja tämän kauden jälkeen. Toivottavasti pysyy paketti kasassa, ei nimittäin ole ihan tervettä tuollainen. :rolleyes:
   
 3. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 602
  No..jos nyt olet yhtään seurannut ketjua ja nimimerkkiä sb2650 niin huomaat varmaan kuka täällä on se suuri jokerifani ja kuittailu on osoitettu ihan siihen suuntaan. Jos et tätä huomannut niin kannattaa lukaista vaikka ketju uudestaan, enemmänkin kuin yksi sivu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2013
 4. CAPS LOCK - TAI SHIFT POHJASSA

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2001
  Viestejä:
  3 707
  ...ja sitä edellistä, ja sitä edellistä.

  :kahvi:
   
 5. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 331
  Ja sekö on väärin että joku kannattaa jotain joukkuetta? En tiedä kuinka kauas pitää ketjua selata taaksepäin että esimerkiksi sinun suosikkijoukkueesi kävisi ilmi, (ei ainakaan 13 edellisestä viestistä käy ilmi kun se on täynnä tuota tsadi/khl/narri/jokeri-paskaa) joten onpa fiksua kannattajakäyttäytymistä. No, jokainen tavallaan. Etsi kuitenkin uusi paskanjauhannan kohde hyvissä ajoin, ettet jää tyhjän päälle ensi syksynä.
   
 6. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  7 992
  Niin, toiset ne vaan kannattaa "fiksusti"? :think: Ja tuossa on vasta tämä ja edellinen sivu. :facepalm:
   
 7. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 331
  Molemmin puolista lapsellista provosointia, joka vetää keskustelun tason todella alas. Toivottavasti kumpikaan osapuoli ei tunnusta olevansa vielä täysi-ikäisiä. :rolleyes:

  Muutenkin tuo antikannattaminen on niin surkea ilmiö, että eipä pahemmasta väliä. Siinä vaiheessa kun lähdetään vastustajajoukkueen bussin renkaita puhkomaan tai toisen joukkueen faneja pahoinpitelemään "urheilun nimissä" niin voi voi... :facepalm:
   
 8. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  6 814
  Joonas Korpisalon liigadebyytti. 3 löysää vetoa ja 3 maalia. Jos Irving olisi ollut maalilla, niin peli olisi mennyt 1-0 Jokereille. Jypillä taisi olla 1 todellinen maalipaikka pelissä joka oli ylärima ja Jokereilla 2-3. Tylsä ja paska peli jossa Korpisalon myötä lahjoitettiin pisteet. Ei Jypillä tule keväällä olemaan mitään jakoja tuolla pelillä.

  Ja nyt kun mainitsit tuomarit, niin 3 erässä vetivät totaalisesti vihkoon. Jypillä TAAS 5-6 kahvaamista/roikkumista peräjälkeen josta olisi voinut viheltää jäähyt. No A.Tyrväinen tekee saman ja tietysti boksiin n. 6min ennen loppua. Paskoja olivat kyllä.
   
 9. -JTL-

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2003
  Viestejä:
  3 482
  Ei helvetti, 10 matsia takana! Tuskin Jypin peli yhtään paranee tässä loppu runkkarin aikana... :think:
   
 10. CAPS LOCK - TAI SHIFT POHJASSA

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2001
  Viestejä:
  3 707
  Nämä kommentit siis kahdesta pelistä joissa Jokereille on tullut tukkaan maalierolla 7-1 ja saldona nolla pistettä. Avainkysymys onkin; missä ovat Jokereiden esitykset siitä, että he pärjäisivät loppukaudesta? Okei, ohan ne vielä viidentenä, mutta tässä kun ottelumäärä hieman tasoittuu niin reaalisijoitus on siellä 10-11 paikkeilla. Eihän sillä menolla tarvi "keväällä" enää edes näyttöjä antaa!

  :kahvi:
   
 11. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  6 814
  Turha niitä numeroita on tuijottaa. Kuten tuossa aiemmin sanoin, niin Korpisalon liigadebyytti maalinsuulla josta sitten Jypille lahjoitettu voitto.

  Muutamat täsmähankinnat vielä uupuvat rosterista. Puolustus on kunnossa, ainoastaan hyökkäys kaipaa viilausta. Minä näen kirkkaasti tämän hetkiset ongelmat ja ne ovat kyllä korjattavissa helpohkosti. Voi ehkä vaatia valmennustiimin vaihtoa.
   
 12. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 602
  Etpä kovin montaa sivua ole jaksanut lukea jos ei käy ilmi kuka tässä ketjussa mesoaa jatkuvasti. Ja jos se nyt teikäläistä häiritsee niin kovasti että kuittailen sille joka jaksaa aina joka käänteessä kuittailla muille, oli syytä tai ei, niin blokkaa mun viestit tai jätä koko ketju lukematta. Sinähän se tässä sivuraiteille menet jos alat jostain "antikannattamisesta" jauhamaan.

  Liigan alku on ollut ihan kiintoisaa seurata kun kärjessä porskuttaa edelleen ne seurat joita povattiin hännille. Veikkaan kyllä että Ilveksen lento alkaa hiipumaan ennen joulua, mutta ei haittaa vaikka olisin väärässä. Kärpätkin pääsemässä pikkuhiljaa odotettuun vireeseen.
   
 13. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 602
  Oletko käynyt jo kysymässä Lämsän pestiä?
   
 14. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  6 814
  Hoitaisin kyllä tuon pestin paremmin, kuin Lämsä nyt tällä hetkellä.
   
 15. Juise

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  1 131
  Täähän alkaa menee ihan simusamu osastolle tää kaveri...
   
 16. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  6 814
  Juuh ihan miten vain. Jos katsotaan valmennuksen uutta "Pelin suoraviivaisuuden korostamista", niin pieleen mennään. Ai miksi? Otetaanpa muutamalla ranskalaisella viivalla.

  - Ihan järkyttävä ketjujen lottoaminen pelistä toiseen. Kaikki ovat nähneet ettei Moses ja Lahti toimi samassa ketjussa... Paitsi lämsä

  - Valmennus ei ole panostanut hyökkäykseen kauden harjoittelussa lainkaan vaan on pelattu puolustuksen kautta. Lähde: Janne Lahden haastattelu

  - Pelaajahankinnoissa Hjallis on kuunnellut Lämsää. Lämsä ei ole tajunnut pyytää Eavesin, Filppulan ja Pulkkisen korvaajia. Lämsä on kuvitellut, että taidoiltaan 3-4 kentän puukäsi tulee puolessa vuodessa hoitamaan 1-2 kentän sentteröintiä ja ylivoimaa? :D Teräväisen harteille sitten 1. sentterin tontti ja valtava vastuu kannettavaksi, puuh.

  - Ylivoima on sitä samaa järkyttävää paskaa mitä se oli Westerlundin aikanakin. Siihen ei olla panostettu. Ylivoimakuviota ei ole vaan kiekkoa siirellään pelokkaasti kaverilta toiselle. Ja 1. yv:ssä ovat olleet sellaiset samettikädet kuin A.Tyrväinen ja J.Tyrväinen :rolleyes: Jos vastujan av-neliö on tiivis, niin ei ole näköjään teroitettu mitään kuviota vaan tyhmänä syötetään neliön keskelle ja menetetään kun pitäisi laukoa tässä tapauksessa ja useimmiten ylivoimista tulee 0 laukausta koko 2 minuuttisen aikana. Puolestaan isoa av-neliötä vastaan pelatessa riplaillaan kulmissa kaveripasseja.

  - Yv:llä Lämsä haluaa katsella Karalahden onetimereiden sijaan Mikko Kousan rannareita logoon. :rolleyes: Minä käyttäisin Jeren Kousan paikalle.

  - Omasta päästä lähdettäessä 5vs5 tilanteessa puolustajilla ei ole syöttölinjoja. Jokainen voi todeta tämän ruutu.fi uusinnoista joissa näkyy miten kolme hyökkääjää on vastustajan sinisellä paikallaan odottamassa kiekkoja. Joka päättyy aina a)pitkään kiekkoon b) ropellikiekkoon vastustajan päähän josta kääntää vastahyökkäyksen. Itse käyttäisin pakki-pakki avauksia+painottoman puolen leikkausta keskelle ja keskustan kautta laitaan.

  - Ajoitukset ei ole kohdillaan. Jokainen katsokoot Ruutu.fi uusinnat ja paitsioiden määrän. Harvoin hyökkääjät pääsevät täyteen vauhtiin vaan useimmitin seisovalle hyökkääjälle.

  - Antijääkiekkoa pelaavien joukkueiden pelitapa tulee aina kovin yllätyksenä esim. Jyp, Tappara, Lukko jne ja heidän keskialueen sumppu+mailalla roikkuminen perässä. Pakkien on kovin vaikea murtaa tätä sumppua jos hyökkääjät ovat sen keskialueen sumpun takana.

  - Ajokoirakiekkoa saa pelata. Kiekkoa ei tarvitse lämätä täysiä vastustajan ristikulmiin niin, että laidat hajoaa. Hidas ropelli kulmaan->vastustajan kannoilla->kova taklaus->kiekon riisto ja kulmasta ulos. Se ei ole kauhean vaikeaa.

  - Valmennuksen reagointi pelin sisällä. Sitä ei ole. Lämsä alkaa muistuttamaan entistä enemmän Hannu Virtaa irvistelyineen.


  Siinä nyt muutamat mitä äkkiseltään tuli mieleen harjoituskauden ja alkukauden seurannan perusteella.


  Positiiviset:

  - Ossi Väänän on saanut p*illua Jenni Dahlman-Räikköseltä.

  - Runko on ollut kasassa 3 vuotta. Jos puutteisiin keskitytään nyt kuten puuttuviin pelaajahankintoihin, niin pitkälle pitäisi kaiken järjen mukaan mennä. Eniten pelottaa miten Irving pysyy kasassa ja eilisen Jyp-pelin perusteella Korpisalo ei ole riittävä 2.veskari mestaruutta tavoittelevaan joukkueeseen. Mitäs siinä vaiheessa jos tällä kaudella käy Kilpeläiset? Samoin huolestuttaa valmennuksen kokemattomuus. Konkreettinen esimerkki edelliskaudelta.
   
 17. nnAku

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2013
  Viestejä:
  736
  En tiedä onko tämä koodi sidottu maili osostteeseen, mutta itselläni on ruutu+ palvelu ja tuo 24h kokeilu koodi ei siis anna mitää uutta siltä saralta... pannaa tänne ketjuun jakoon, jotta joku jolla edes vähän liiga kiinnostaa nii voi tuon kopata tosta

  Joten jakoon. exp Perjantaina

  FB-4HQGs
   
 18. SFF

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2010
  Viestejä:
  36
  Kiitos, tuntuis toimivan
   
 19. Endziel

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2013
  Viestejä:
  1 410
  Tappara 1,80 Pelicans 3,35

  helppoa rahaa :kippis:
   
 20. 599gtb

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  457
  miten toi ruutu koodi toimii
   
 21. Korppikuningas

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  4 939
  Tässä kun on NHL:lää kattellu ja sm-liigaa, ni melkeen toivois suomeenkin yhtä kapeet kaukalot.
   
 22. Kozone

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2011
  Viestejä:
  909
  Itsekin olen NHL-kaukaloiden kannalla. Ihan liian isot nämä 28-30m leveät lentokentät. Änärin 26 metriset olis juuri sopivia. Lisäksi kaikkiin halleihin pitäisi saada samankokoiset kaukalot. Lisäksi änärissähän taitaa olla vähän isommat hyökkäys/puolustus alueet kuin eurokaukaloissa.

  Voisi tuoda suomalaiselle kiekkoilullekin hyvän nosteen kun hyppäys NHL:ään olisi helpompi ilman 'kaukaloon totuttelu vuosia' AHL:ssä. Lisäksi fyysisyys ja vauhti ja näin ollen pelien viihdearvo kasvaisi. Yleinen taitotaso saattaisi laskea kun ei olisi niin paljoa aikaa leipoa kiekkoa, mutta oikeasti taitavat pelaajat kyllä pärjäisivät. Voisihan tuo tuoda muutaman tähden rapakon toiselta puolelta Suomeen Ruotsin, Sveitsin tai KHL:än sijasta.


  E: Lämsälle vois antaa monoa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2013
 23. Spolis

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2009
  Viestejä:
  627
  Suomen mahtavin seura taisi hävitä juuri bluussille 1-0? :D
   
 24. Endziel

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2013
  Viestejä:
  1 410
  No ei sitte. :o
   
 25. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 501
  Aijai. Hyvä peli kyllä tuo Tappara-Pelicans. Viihdyttävin matsi tähän mennessä kyllä näin Tapparan kausikorttilaisen silmin :)
   

Jaa tämä sivu