Sennheiser Momentum vs. AKG K550

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja MoonCow, 28.01.2013.

 1. MoonCow

  Rekisteröitynyt:
  20.08.1999
  Viestejä:
  704
  Moi,

  Oon tässä jo hetken miettinyt millaset luurit voisin ostaa duuniin nykyisten Sennheiser HD428:n korvaajaksi. Loppusuoralla kamppailevat tällä hetkellä:
  - Sennheiser Momentum
  - AKG K550.

  En oikein osaa päättää kummat olisivat paremmat, olen todella pitkän linjan Sennheiser -mies (14 vuotta Sennheiser HD600 onnellinen omistaja), mutta kuunneltuani AKG K550 vakuutuin siitä, että AKG osaa myös tehdä kohtuullisia luureja. Kotiin en koskaan ostaisi suljettuja, mutta töissä en harkitse mitään muita kuin suljettuja.

  Koska töissä lähteenä on yleensä läppäri tai kännykkä (tai muu paskalaatuinen ja heikkotehoinen lähde), niin tarvitsen varsin matalaimpendanssiset suljetut kuulokkeet, jotta heikkotehoinen lähde jaksaa niitä ohjata. Ja ei minulla ei ole kuulokevahvaria mukana junassa ja/tai töissä enkä aio myöskään ottaa, joten kaikki tuollaiset >~60Ω vehkeet ovat käytännössä poissuljettuja. Ikävä kyllä.

  Nyt sitten tarvitsisin mielipiteitä molemmista luureista. Hinnaltaanhan nuo AKG:t ovat merkittävästi edullisemmat, mutta luurit tulevat myös matkakäyttöön, ja koon puolesta nuo AKG:t ovat varsin massiiviset.

  Tiedän että luurit ovat varsin erityyliset, mutta pidän molemmista. Toki jos teillä tulee mieleen samantyylisiä luureja (ei mitään beat by dr. shait), niin suositelkaa toki.
   

Jaa tämä sivu