Samsung Galaxy S III (Virallinen ketju)

Viestiketju alueella 'TaskuMuro: Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Valtsu91, 30.01.2012.

 1. Nouspa Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  1 201
  Oma vapaamuotoinen hakemus laitettu sähköpostitse. Toivon parasta.
   
 2. Stouni

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  3 426
  Kyllähän SGS3 tulee haukkaamaan osan iPhone 4S:n myynnistä, ja siksi Applen on pakko käyttää kaikki keinot mitä suinkin pystyy. Cupertinon sädekehä on toistaiseksi kestänyt, mutta näin suppealla mallistolla ei tarvita kuin yksi paha notkahdus ja osakekurssi lähtee alamäkeen. Sen jälkeen media tekeekin mielellään omppufirmasta kriisiyhtiön, vaikka todellisuudessa rahaa on kirstussa ihan käsittämättömät määrät.

  Kohtalaisen heppoinen tuo haaste sinänsä on, lähinnä kyse on viivytyksestä. Jos Samsung joutuu modifiomaan firmistään HTC:n tapaan, Apple voi kenties saada hieman lisäaikaa USA:n markkinoilla.
   
 3. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  826
  Sähköpostiin lykkäsin omani. Saas nähdä josko arpa suosisi..
   
 4. SMB

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  8 200
  Kyllä ne lukemattomat HTC:t, LG:t, Motorolat, Nokiat ja aiemmat Samsungit ovat myös syöneet iPhonen myyntiä. Jos markkinoilla olisi vain yksi tuote niin sen markkinaosuus olisi 100%. Kilpailijan ilmestyessä markkinoille suuremmalta valuu markkinaosuutta pienemmälle. Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Eikä näissä oikeusjutuissakaan ole mitään ihmeellistä. Tottakait jokainen firma tekee kaikkensa maksimoidakseen voittonsa. Paitsi tietenkin Nokia, joka Jezmen mukaan varmaan työskentelee vaan viedäkseen alaa eteenpäin. Se on ihan sama vaikka ZTE olisi tuonut markkinoille jonkun mallin, Applen kannattaisi haastaa sekin oikeuteen jos se haaste todennäköisesti parantaa yhtiön kassavirtaa.
   
 5. OOIE

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2010
  Viestejä:
  2 237
  Tottakai Applea vituttaa kun vuosien työn jälkeen Google tuo markkinoille käytännössä samalla tavalla toimivan käyttiksen jonka kuka tahansa pingpong valmistaja saa tungettua halvalla hinnalla omiin luureihinsa.

  Apple on teknologia-alan innovatiivisin yritys.
   
 6. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  4 076
  No Nokia on myöskin melko ylikallis, en voi kieltää. Ei tulisi mieleenkään ostaa mm. Lumia 900:sta siihen hintaan, mitä se Suomessa maksaa, kun eroa esim. S3:seen on niin vähän. 4S:n luokittaminen nyt ehkä riippuu siitä, mitä verrataan, näytössä on resoluutiota mutta värit ovat ehkä kylmähköt, kamera on kyllä hyvä, käyttiskin on sulava, mutta ei yhtä monipuolinen kuin Android (imo), raudassa osista riippuen huomattavasti halvempi Android voi pärjätä hyvin testeissä.

  Kyllä noita faneja löytyy pilvin pimein netistä, jotka eivät usko järkipuhetta millään. Luulevat, että Apple on keksinyt monia asioita, vaikka on todellisuudessa korkeintaan parannellut. Itse ehkä kärjistin, mutta en kyllä väittänyt todellakaan että kaikki ostajat ovat "faneja", itse tämän teit. Omistan itsekin Applen iTouchin ja tykkään kyllä laitteesta. (Vie Nokian kosketuskännykät 6-0 toiminnallaan, vaikka onkin 1G ja ikivanha.)

  Kosketusnäyttöäkö tarkoitat vaiko "kuvakeohjausta"? Eihän Apple tuotakaan ekana tehnyt, Palmillahan mm. on ollut alkeellisemmalla tavalla toimivia vastaavia, mutta Apple nyt sattui lyömään läpi.

  Ylipäätään naurettavaa nykyään tämä haastetaan kaikki oikeuteen typeristä syistä, vain aiheuttaakseen haittaa muille toimintatapa. Kuluttajalle olisi ainakin parempi, jos firmat vain keskittyisivät parantamiseen, eikä toisten härnäämiseen.

  En, edelleen vedät itse(kin?) överiksi ja sanot jotain mitä en tarkoittanut.. Samaa se Nokia tekee, ei mielestäni vain yhtä suuressa mittäkaavassa.

  Sanoin, että USA:ssa on ihmelakihässäköintiä ja mätää siltä kannalta, että rahalla ja vallalla voitetaan, ei lailla. Mielestäni oikeutettua ja itse en ymmärrä, kuinka kukaan voi mieltää USA:n oikeusjärjestelmän koko USA:ksi?


  Pahoittelen off-topiccia, mutta ärsyttää tuollainen (ehkä hiukan kiireessä ja tympiintyneenä kirjoitettujen, mutta silti) mielipiteiden kärjistely ja vääristely.


  Topicciin: Onkos muuten nyt kuinka yleistä muroilla ollut tuo pienehkö esim. sininen tai muu taustasävy ("tint") näytössä? Moni kehuu näyttöä tosi hyväksi, mutta osa haukkuu kelvottomaksi. Mallikohtaista ja tyypillistä AMOLED:illekkö? Jos näytössä on vikaa, niin voiko vaatia puhelimen vaihtoa sillä perusteella (Luokkaa se pinkki sävy XDA:n tms. foorumilla, josta puhuttiin aiemmin..)


  EDIT:
  Nokia ei kyllä mitään eteenpäin ole vienyt vuosiin, näin en ole väittänyt kertaakaan ja en todellakaan voisi väittääkkään. Aivan naurettavaa tuollainen kommentin vääristely.
   
 7. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 861
  onko tää joku kalasteluyritys vai mikä? jotenkin tosi pahasti särähtää silmään jos globaalin yrityksen pr-koneisto käyttää @gmail osoitetta ja facebookkia tämmöseen.
   
 8. InsaneFinn

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  3 045
  Kyllä tuo hieman sinertävältä näyttää.
   
 9. hyperion Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2001
  Viestejä:
  4 808
  Kyllähän nyt Facebookin käyttäminen markkinoinnissa on ihan nykypäivää. Tuskin on mikään kalasteluyritys, koska tämä juurikin vaatisi, että joku kalastelija olisi saanut Samsungin virallisen FB-accountin haltuunsa.

  Ehkä tuo gmailin käyttö on vähän erikoinen, mutta luultavasti tehty vain nopein mahdollinen ratkaisu, kun Murossa ilmeni niin paljolti FB-fobioita. :)
   
 10. Blacksun

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2009
  Viestejä:
  20
  Eilen on näköjään pebble blue puhelin lähenyt postiin Saunalahdelta. Uskoisin, että maanantaina puhelin on omassa postikonttorissa. Täytyy seurailla paketin kulkua lähetystunnuksen avulla.
   
 11. RistoEe

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2003
  Viestejä:
  855
  Saattaa hyvinkin olla jo tänään joskus neljän viiden jälkeen.
   
 12. Blacksun

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2009
  Viestejä:
  20
  Jännitetään :D
   
 13. Yuha-

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2003
  Viestejä:
  769
  Jokohan ne meni? Täällä on sormet sinisenä kun on ollu ristissä siitä asti kun hakemuksen laittoi :D
   
 14. Nik0-91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 335
  Onko kukaan muro saanut vielä sähköpostia puhelimeen liittyen? :) Kiinnostaa lähinnä se, että menikö puhelimet jo. :D
   
 15. bikkolo

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2011
  Viestejä:
  194
  Veikkaisin että tänne tulee ensimmäisenä tieto ja vielähän tässä on tämä päivä hakuaikaakin.
   
 16. Jabra

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  4 735
  Lähetystunnus päivittyy yleensä liika myöhään. 99% paketeista on aina minulla saapunut seuraavaksi päiväksi klo. 15:50 jos ne on edellisenä päivänä noin ennen klo. 17:00 viety postiin.
   
 17. SamsungSuomi

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2012
  Viestejä:
  5
  Pitää paikkansa, tänne tulee infoa maanantaina + valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.:kippis:
   
 18. SamiLei

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2004
  Viestejä:
  774
  PenTilen "ominaisuus" on tuo sinertävyys.
   
 19. kurtsi

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2001
  Viestejä:
  1 580
  Justiinsa tätä tietoa tulin tänne kalastelemaan. :D Jännitellään maanantaihin.

  :kippis:
   
 20. Qrakh

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2010
  Viestejä:
  235
  Olis kiva kerrankin saada hyppysiin tällainen uudempi kapula ja kertoa siitä mielipiteitä. Joskus aikoinaan hain joihinkin vastaavanlaisiin juttuihin mutta ei missään lykästänyt. Toivotaan tällä kertaa parempaa onnea :kippis:
   
 21. AxJ

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2011
  Viestejä:
  25
  Mielipiteitä onko tämä nyt niin isopäivitys, että voi maksaa sen 600e ennemin kuin alkaa rootailemaan ja kikkailemaan ykkös galaxyyn android nelosta?
   
 22. Miten ihmeessä voin siirtää tiedostoja tietokoneelta tähän kapulaan usb kaapelin avulla? Kiinni laittaessa ei anna mitään muuta kuin käyttää skannerina. Win XP home käytössä. USB debug on päällä asetuksista, ei vaikutusta. Googlella en löytänyt mitään apua tähän. Voisiko joku laittaa selkeät ohjeet miten siirrän tiedostoja koneelta puhelimeen, mieluiten ilman KIESiä?
   
 23. zombie1

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2011
  Viestejä:
  363
  Ainakin oman SGS1:n kokemuksen pohjalta voin sanoa että ero alk.per. Gingerbreadin vs. Custom ICS rommin ero on melkein kuin yöllä ja päivällä. Siitä lagittavasta julkkariluulista on saatu sulava, joten voin vain kuvitella miten paljon uudesta SGS3:sta saadaan vielä iloa irti. :D
   
 24. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 705
  No ei käyttiksestä ainakaan että kannattaa miettiä onko muuta joka tekee ostosta järkevämmän. Roottatulla ICS saa toki virtapiheyttä ja nopeutta puhelimeen. Vaikea ulkopuolisen sanoa toiselle kuitenkaan mikä on järkevää kun niin tunneasioita monesti tälläisetkin jutut.

  Edit. Niin ja onhan noita muitakin puhelimia edullisemmin saatavilla vaikka nyt.. Sony XPERIA S Android-älypuhelin, musta | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com

  Ei ole tuota Galaxy 3, mutta 2 meni jotenkin näin eli kun johto oli kiinni niin ylävalikosta sai määritettyä sen USB-tietokoneyhteyden, joka siis pitää olla "Kamera (PTP)" muodossa. Okei, tämän jälkeen se johto irti ja "Asetukset" -> "Lisää..." -> "USB-apuohjelmat", josta painetaan "Yhdistä tallennuslaite tietokoneeseen". Ja tämän jälkeen sitten kaapeli kiinni vasta kun pyytää sitä kiinnittämään. Tästä eteenpäin pitäisi mennä loogisesti yhdistäminen.

  Ps. Tämä oli sitten paljon helpompaa ennen ICS päivitystä kun ylävalikosta vain yhdistettiin.
   
 25. hsalonen

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2009
  Viestejä:
  9 576
  Galaxy S on tuolla tageissa, niin mitenkäs Galaxy S (ykkönen)?

  Onko "Feature Packkia" tulossa Suomeen? Milloin? Oletteko unohtaneet ykkösen käyttäjät?
   

Jaa tämä sivu