Rottweilerin omistajat

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja raerae, 06.06.2006.

 1. serbia

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  393
  tää on aina mielenkiiintoinen juttu tää koiran paska keskustelu. Kukaan ei itse lasinsiruista tai mäkkärin pahveista jotka ei edes maadu niinkun koiranpaska. Mutta joo, itse kerään aina jos on sellanen paskomispaikka mistä joku ihminen joskus voi kävellä.
   
 2. SpoASU2

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2006
  Viestejä:
  3 791
  Ai nii, on mulla tällä hetkellä vasemman käden etusormi vähän paskana. Jäi lauantaina koiran (belgianpaimenkoira narttu, malinois) hampaan ja kepin väliin, kun koirapuistossa vähän heiteltiin. :) Tekevälle sattuu.. Ei tuo kynsi edes pahasti tummunut, vähän nahka vaan lerpattaa sieltä täältä. :D Desifioin toki ruumiin hyvin lauantai-iltana, sisäisesti.
  [signature]Xeon3060|Asus P5W DH Deluxe|3Gt DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|Battlefield 2 a.k.a[TT]Warrior
  * OCTeamFinland[/signature]
   
 3. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 927
  Seurasin kerran Käpylän Taivaskalliolla erään rottiksen omistajan ulkoilutusyrityksiä. Koiranomistaja kävelytti koiraansa kävelytiellä, kun takaa tuli puisto-osaston huoltoauto. Ilmeisesti koira tai omistaja säikähti autoa, joka tapauksessa koira lähti auton perään, omistaja roikkui hihnan perässä painona. Sai sitten kiedottua hihnan jonkun puun ympäri. Koira vieläkin kiskoi hulluna niin, että puunlatva heilui. Semmoinen jalan paksuinen koivu.

  Tuommoisen ison koiran tapauksessa useimmiten se koira on siinä perheessä pomo, se joka viime kädessä päättää, minne mennään ja mitä tehdään. Jos se päättää syödä isännän pihvin, niin se syö sen. Piste. Jos se päättää syödä isännän, se syö senkin. Jos ei ole asetta millä torjua koiran hyökkäys. Useimmiten koira on kuitenkin niin avoin, että siitä näkee, milloin se aikoo hyökätä.

  On myös kavalia, piloille jalostettuja ja ihmiselle vaarallisia rotuja, esim. dalmatialainen. Minua puri vapaana juossut dalmatialainen. Ei pure enää ketään se koira.

  Jos koira puree ihmistä edes yhden kerran, se on lopetettava. Riittää, että meillä on näitä maahanmuuttajia.


  [signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 4. Antwerp

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 475
  Roskaaminen on toki hölmöä, mutta siinä on lähinnä semmoinen ero, että roskat, kuten lasinsirpaleet siivoaa viimeistään kunnallinen palvelu, mutta koiranpaskat jäävät haisemaan - niihin ei puutu kukaan muu kuin omistaja.
  [signature]KETÄ KUUNTELEE ATB 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 -- / 2009 //Millenium 2009 //[/signature]
   
 5. finbatt

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2000
  Viestejä:
  1 295
  Tottakai kunnallinen palvelu siivoaa, not. Muksun kanssa leikkipuistossakin saa keräillä olutpullojen sirpaleita/pakkauskääreitä/jne. Tuonne saisi laittaa ei känniääliöille kieltotaulun ennemmin kuin ei lemmikkieläimiä. Mielestäni on parempi opettaa koira tekemään tarpeensä pusikkoon, kuin kerätä ne koiranpaskaroskiksiin, joissa järkevästi on maatumattomat muovipussit.
  [signature]Travian ~Muro~[/signature]
   
 6. Antwerp

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 475
  Eihän nuo em. ongelmat toisiaan pois sulje, vaikka miten niitä hoidettaisiin. Hölmöä vaan ajatella "niin kauan kun löytyy lasia maasta niin minä en koirani jätöksiä siivoa" - pusikkoon jätösten tekeminen on ihan ok, mutta kun monet vaan kylmän rauhallisesti antaa koiransa vääntää jöötit ihan jalkakäytävän viereen ja jatkaa matkaasa. Se ärsyttää. Minusta ei ainakaan ole mukavaa, että joka paikassa ulkona on kirjaimellisesti paskaa.
  [signature]KETÄ KUUNTELEE ATB 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 -- / 2009 //Millenium 2009 //[/signature]
   
 7. Aliisa

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2006
  Viestejä:
  31
  Itseäni vituttaa kun ei voi pusikoista kävellä ollenkaan kun tiedä milloin astuu koiranpaskaan, siellähän sitä ei näe.
   
 8. ilmavasara

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2004
  Viestejä:
  173
  En ole kyllä kertaakaan törmännyt maatumattomiin koiranpaskapusseihin.

  [signature]Menneisyyttä ei enää ole, ja tulevaisuutta ei ole vielä.[/signature]
   
 9. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 795
  Ne jotka tässäkin ketjussa puhuvat siitä kuinka voimakas Rottweiler on ja miten se kaataa helposti aikuisen miehenkin, voisivat mennä itseensä. Ole hyvä ja mene :)

  Mutta siis tosissaan, se on jo ihan väärä lähtökohta että puhutaan rotevasta ja voimakkaasta koirasta ja puhutaan siitä kuinka sellainen selättää äijän tai puree siltä kerralla käden poikki. Ikäänkuin ihannoidaan sitä, miten omaa egoaan, voi boostata koiralla. Tai muuten vaan bostailla voimakkaalla koiralla. Koiranhan pitää olla ylin ystävä ja kaikkien ystävä, eikä mikään "tarvittaessa kova luunmurskaaja". Näitä rottis-spedejä on ihan tarpeeksi liikenteessä jo nytkin Suomessa.

  Yksi tuttu on täysin Rottweiler ihminen, omistanut monta Rottweileriä jo kymmeniä vuosia, ja on yllättäen poikkeuksellisen hyvä ja erittäin johdonmukainen kouluttaja, mutta tämä vaatii ihmiseltä paljon. Koirat tiesivät kaapin paikan, mutta kuitenkin lempeällä mutta säntillisellä koulutuksella. Hänen yksi koiransa menehtyi kun sille oli annettu paikka-käsky alueelle, johon sattumalta ajoi auto.

  [signature]"Voisi kyllä Nasan miehistä todeta, että ei nekään mitään "rocket engineer":ejä ole." PekkaM[/signature]
   
 10. Corex

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2001
  Viestejä:
  3 793

  Juuri näin! Suorastaan ******* kun jauhetaan ensin sivutolkulla paskaa siitä kuinka mukava, leppoisa, suojeleva plaa plaa rottis on. Sitten aletaan retosteleen kuinka helposti koira vie ihmistä ja kuinka vastaantulevien on syytä pitää varansa ettei joudu teurastetuksi.

  Tuollaiset egokommentit paljastavat armotta sen että tietyt koirat ovat puhtaita munanjatkeita vaikka omistajat toki selittävät alkuun toista.

  Itse kun näen ison koiran rodusta riippumatta silmäilen välittömästi lähiympäristöä ja etsin jotain kättäpidempää mihin tarttua jos koira säntää päälle, sen verta paljon näitä leppoisia ihmisystäviä on liikenteessä.
  [signature]- Tyhmä kerskuu hevosellaan, hullu vaimollaan ja lahjaton lapsillaan[/signature]
   
 11. woodhead

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2002
  Viestejä:
  337
  Ei kannata ostaa koiraa. Pureksivat kaikki huonekalut rikki, kuseksivat ja paskovat sisälle nopeammin kuin ehdit poistaa vanhoja ja jos et ole vahtimassa niin karkaavat ja tappavat naapurin kissat/pienemmät koirat heti, kun vaan ehtivät. Ei ole olemassa mitään koirarotua, joka ei tekisi edellä mainittuja asioita. Tuhansien eurojen kuluja vaan tulee...
  [signature]Kotisivuni löytyvät osoitteesta:
  http://juhak.no-ip.info[/signature]
   
 12. woodhead

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2002
  Viestejä:
  337
  Koira on metsästäjä. Kaikki mikä liikkuu, joka ei kuulu omaan laumaan on saalista oli se sitten 40vuotias 2metrinen tosimies-muro tai 5vuotias metrin pituinen lapsi. Mitään koiraa vaikka kuinka ystävällinen mukamas olisi, ei saisi silti pitää irti ollenkaan. Pitäisi olla kuonokopat ym. remmit varmistamassa ettei koira käy kenenkään kimppuun vaikka kävisit vain käyttämässä sitä koiraa kusella lähipuskassa.
  [signature]Kotisivuni löytyvät osoitteesta:
  http://juhak.no-ip.info[/signature]
   
 13. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 927
  Koira on rappeutettu susi, jossa silloin tällöin pilkahtaa esi-isien tavat. Kun lähestytte koiraa, pitäkää puukko valmiina.
  [signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 14. woodhead

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2002
  Viestejä:
  337
  Ei sillointällöin vaan AINA! Koira eroaa ulkomuodoltaan, mutta käyttäytymiseltään se on täysivaltainen susi. Omaa laumaansa se suojelee henkensä uhalla ja kaikki oman laumaansa kuulumattomat ovat joko uhkia tai saaliita, jotka pitää tappaa oitis, kun ne näkee eikä koira erota 40vuotiasta 2metristä murottajaa ja 1metristä 4vuotiasta pikkulasta, ne ovat molemmat sille joko saalis tai uhka riippuen siitä miten ihminen käyttäytyy koiran läheisyydessä.

  Pitäisi joku laki säätää, että yksityishenkilö ei saisi pitää koiraa, koska yksityishenkilö ei siihen todellakaan pysty. Koiria voitaisiin kouluttaa ja kasvattaa vain poliisien, sotilaiden ja tullien tarpeisiin, mutta ei yhtään enempää. Muutenkin koiria on jo nykyään todella paljon ja suurinosa on vielä jatkuvan jalustamisen takia muuttuneet päävikaisiksi, jotka saattavat seota koska tahansa ja tappaa jopa omat isäntänsä.[signature]Kotisivuni löytyvät osoitteesta:
  http://juhak.no-ip.info[/signature]
   
 15. wilikki

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2006
  Viestejä:
  2 140
  Nyt on kyllä kommentoitava näitä rotikoita, hirmu äkäisiä ja hurjia. Naapurin siskolla on tuollainen, ei tule mitään kun pitävät pihallaan irrallaan. Saa mäyräkoiran kanssa kävellessä varoa ettei tule rotikka kimppuun. Pari kertaa ollut todella lähellä kun kyseistä rotikkaa eivät saa pidettyä hallinnassa muuten kuin väkivalloin tai istuttamalla koiran väkipakolla maahan.

  Jos tuollaisen koiran itselleen ottaa niin kouluttakaa se edes kunnolla.

  Edit: Woodhead, mihinkähän tuo sinunkin teoriasi kaikkien koirien murhaavuudesta perustuu? Vaikka isot ja agressiiviset koirat ovatkin vaarallisia niin ei pidä yleistää. Vai voivatko myös pienet koirat kuten kääpiömäyräkoirat tai muut vastaavat tappaa ihmisen? Ei minusta, ettet vain kärsisi jonkinlaisesta fobiasta koiria kohtaan?
  [signature]Core 2 Duo E6400 @ 2.4GHz, Abit AB9, Radeon X1950 Pro, 2 Gt 667 DDR2, 160 Gt kovo, Samsung Syncmaster 940MG ja Win XP
  Tilanne normaali, kaikki päin helvettiä.[/signature]
   
 16. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 927
  Koiria pitäis voida kasvattaa myös turkisteollisuuden tarpeisiin ja ravintoloitten patoihin. Talvella koiranlihakeitto lämmittää, kuulemma.


  [signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 17. woodhead

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2002
  Viestejä:
  337
  Pienikin koira pystyy vakavia vammoja aiheuttamaan vaikka se ei kovin helposti ihmistä pysty kaatamaan ja tappamaan, kuten isot koirat, mutta kaikki koirat ovat susia lampaiden asuissa, kuten sanonta kuuluu. Vaikka kuinka ihminen jalostaa koiran näyttämään erilaiselta niin se on sama tappaja kuin sen esi-isäkin. Pystyyhän sudenkin kasvattamaan kotieläimeksi, miksette samantien kasvata niitä, kun kerran kasvatatte koiria? Kyllä susikin jos sen kasvattaa pennusta aikuiseksi saakka ihmisten kanssa niin se pitää ihmisiä omana laumanaan eikä sen pitäisi kaiken järjen mukaan käydä niiden ihmisten kimppuun, joiden laumassa se on ikänsä ollut.

  "Koiria pitäis voida kasvattaa myös turkisteollisuuden tarpeisiin ja ravintoloitten patoihin. Talvella koiranlihakeitto lämmittää, kuulemma.
  "

  Tosiaan... jotkut sanovat, että koiran liha on vähän sitkeää, mutta muuten todella maukasta ja monet keräävät jopa koiriensa karvoja, että voivat tehdä niistä vaatteita, kun niillä karvoillahan on tapana tiettyinä aikoina vuodesta pudota pois ja peittää koko asunto....[signature]Kotisivuni löytyvät osoitteesta:
  http://juhak.no-ip.info[/signature]
   
 18. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 795
  Olis "hauskaa" kun olis susi lemmikkinä ;) Söis muut koirat lenkkeiltäessä ja joku aamu heräisit kun se on järsinyt puolet jalasta ja dikistä pois.

  Muttamutta...Rottiksen kouluttamisesta vielä. Veikkaisin että jos 10kaveria ottaa koiran niin korkeintaan 1 osaa sitä kouluttaa oikein ja järkevästi, sekä sopivalla tarmolla ja loogisuudella. Muilla ei ole käsitystäkään kuinka paljon Rottiksen koulutus todellisuudessa vaatii.
  [signature]"Voisi kyllä Nasan miehistä todeta, että ei nekään mitään "rocket engineer":ejä ole." PekkaM[/signature]
   
 19. Jukka Lehtomaki

  Rekisteröitynyt:
  25.10.1999
  Viestejä:
  167
  Kerran talutin jotain Rottweileria jolla oli jotkut kenraalin natsat kaulapannassa ::smoke
  [signature]http://www.clipartguide.com/_small/0060-0504-2112-4757.jpg
  Let me see, as the blind man said. - Unknown -
  The president's car heads to the museum[/signature]
   
 20. LEIF LINDEMAN - SATUMAATANGO

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2005
  Viestejä:
  1 272
  Hmm, katsotaanpas, meillä on kaksi koiraa ja:
  -Ei yhtään pureskeltua huonekalua
  -Ei kuse eikä pasko sisälle, ensimmäisen kuukauden jälkeen oppivat sisäsiisteiksi
  -Ei ole olleet karussa kertaakaan
  -Ei tapettuja kissoja/kakaroita
  -Ei tuhansien eurojen kuluja

  Ole hyvä, ja tarkista ennakkoluulosi

  Edit: yksi unohtui:
  -Ei ole tarvinnut vielä karvojakaan tuossa mittakaavassa siivota[signature]Kädet ylös kuka tykkää nakkikastikkeesta
  Last.fm[/signature]
   
 21. Jäppis

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Aika vähässä ovat, ehdottomasti liittyen pentukauteen; 1kk -6kk.

  Kaksi kertaa on käynyt siten että Hennalan ladulla on vastaantullut hiihtäjä kiivennyt (suksinee) puuhun kuin orava......
  Lisäksi on yhden kerran rullaluistelija koivuun kiivennyt..

  Mutta puolen vuoden iän jälkeen tämänkaltainen häiriökäytös on poistunut.


  [signature]God save the EU![/signature]
   
 22. wilikki

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2006
  Viestejä:
  2 140
  Ei jumalauta woodhead, mistäköhän sinäkin olet saanut käsityksen että koirat ovat hirveitä tuholaisia? Onko sinulla omakohataista kokemusta tuholais koirista? Jos ei, niin minusta voisit olla saarnaamatta ja esittämättä virheellistä tietoa.
  [signature]Core 2 Duo E6400 @ 2.4GHz, Abit AB9, Radeon X1950 Pro, 2 Gt 667 DDR2, 160 Gt kovo, Samsung Syncmaster 940MG ja Win XP
  Tilanne normaali, kaikki päin helvettiä.[/signature]
   
 23. coturnix

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2001
  Viestejä:
  542
  Törkeästi käytän ketjua hyväkseni ja kyselen olisiko kukaan kiinnostunut Hollanninpaimenkoiran pennuista?
  http://www.rochallor.net


  [signature]Out for the scramble we?ve got to get airborne
  Got to get up for the coming attack.[/signature]
   
 24. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 927
  Roihuvuoressa asuu yksi tyyppi jolla on malamuutin ja suden risteytys. Se ei eroa sudesta muuten kuin että on sutta isompi. Kun se tuli vastaan, niin näin heti, että tuo ei ole mikään tavallinen koira. Kysyin siltä onko se susi, ja hetken juteltuamme hän kertoi mistä oli sen saanut ja miten. Noita koiriasusia ei anneta edes rahalla ihan kelle tahansa, ja se on helvetin hyvä.  [signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 25. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 795
  Kiesus. Luulis että ottaa aika tietoisen riskin! Olis hauska nähdä valokuva moisesta. Sudessahan on se huono puoli että jos ne ei tunnista kuka on pomo talossa niin varmasti veri roiskuu ja se ei ole suden verta, senverran alkukantaisesta eläimestä on kuitenkin kyse. Mikä vittu on malamuutti, kuulostaa joltain pygmiheimolta afrikassa.

  EDIT : Jahas, malamuutti :
  [​IMG]

  [signature]"Voisi kyllä Nasan miehistä todeta, että ei nekään mitään "rocket engineer":ejä ole." PekkaM[/signature]
   

Jaa tämä sivu