Rannekelloja

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Masi1000, 27.11.2005.

 1. china

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2000
  Viestejä:
  658
  Kiitos! Kirjoittelen fiiliksiäni mielelläni kun pääšen reissusta kotiin ja kunnollisen koneen ääreen.
   
 2. guuga

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2007
  Viestejä:
  169
  Missäpäin Kreikkaa reissussa? Itselläni tuo Rolexin kotisivujen jälleenmyyjähaku ei toimi (jostain syystä pakottaa aina katselemaan Suomen jälleenmyyjiä), mutta ilmeisesti ainakin Ateenassa ja Kos:lla viralliset jälleenmyyjät. Hyvään hintaan olet saanut jos ovh on nyt hieman alle 6500 € ja sait alle 5500 €. Chrono24:n kautta nuo näyttävät liikkuvan edullisimmillaan 5000-5500 € haarukassa.
   
 3. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Miksei?

  Jos vaikka 50e saa kellon joka a) näyttää hyvältä ja b) pysyy ajassa niin miksi ihmeessä sellaista ei saisi ostaa jonkun 15 sekuntia vuorokaudessa heittävän 2000-mitälie hintaisen kellon sijaan?
   
 4. temvee

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2012
  Viestejä:
  11
  Onnittelut hyvästä valinnasta! Suklarit eivät ole oikein minun juttuni, mutta tämä on yksi niistä vajaasta viidestä eri valmistajien nykymallista, joita voisin kuvitella pitäväni.

  Tässä mallissa omaa silmää miellyttää erityisesti:
  - Rauhallinen, tyylikäs, hieman understated yleisilme. Bezel ei hyppää silmille.
  - Kalenteri-ikkuna. Tavallisesti ikkuna lätkäistään klo3:n kohdalle pahemmin miettimättä taulun symmetriaa. Tässä asian kanssa on nähty vaivaa, ja saatu kivasti pyöreä ikkuna "katoamaan" tunti-indeksin jatkeeksi. Näin ikkunan valkoinen tausta (joka normaalisti on minulle ei-ei mustassa taulussa) ei häiritse (juuri) lainkaan.
  - Taulun symmetria. Edelliskohdan lisäksi tähän vaikuttaa myös se, että klo9 jätetty ilman ysiä, koska vastinpari ei mahdu klo3:een. (Tauluhan on pahasti epätasapainossa, jos siinä on indeksien lisäksi vain nrot 6-9-12 ja kalenteri-ikkuna klo 3:ssa.)

  Viisarit mukaan lukien sekuntiviisarin T-vastapaino sen sijaan vaatisivat hieman totuttelemista.

  Kuva on todella onnistunut, olet saanut siihen harmaan hihan lisäksi myös harmaan taustan. :D
   
 5. OMGmercedes

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2004
  Viestejä:
  17 836
  No hei, nyt olet Onks tukka hyvin näkyyks kello -miesten lirpakkeessa, kaikki muu kuin Rolex on vähän niin ja näin, tai sitten pitää muuten vain maksaa vähintään tuhat euroa, miel. useamman tuhat niin hyväksytään piireihin.

  T: Dr pahus
   
 6. Vacheron

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  592
  Toinen haluaa ajaa paremmalla autolla kuin toinen. Toinen pitää paremmista kelloista ja voi olla muutenkin asiasta kiinnostunut kuin pelkästään ajan näyttämisestä.
  Harrastuksia on monenlaisia.:)
  Jotkut jopa pilkkii ja on kiinnostunut perhoista ja kalastuksesta vaikka parhaiten kalat saa kaupasta.
   
 7. Kellohai

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2010
  Viestejä:
  124
  Onnittelut! Tämän kellon käyttömukavuus on lähes täydellisyyttä hipova oman kokemukseni ja makuni mukaan. Glide-lock on pieni yksityiskohta, josta on mukava apu optimaalisen istuvuuden takaamiseksi. On se vain todella tyylikäs tämä perinteinen musta... :kippis:
   
 8. Kellohai

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2010
  Viestejä:
  124
  Onnittelut persoonallisesta kellosta! Tissotilla on melkoisen hyvä hintalaatusuhde ja nykyisellään ehkä jo astetta parempi kuin Certinalla, mutta rintarinnanhan merkit kamppailevat ihmisten suosiosta ainakin Suomessa.

  Kun Certinan DS Action tuli kauppoihin oli se melkein suoraan submariner kopio, mutta onneksi Tissot lähti omasta designista liikkeelle. Edellinen Seastar oli hyvä paketti ja melko suosittu. Pelkään, että tämä ei yllä ihan samaan asemaan, mutta minun silmääni tämä ainakin puhuttelee. :)

  PS. Hienoa, että muistit pakollisen harmaan hihan.
   
 9. FoCsU

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2009
  Viestejä:
  811
  china: hieno heräteostos :kippis: minäkin odottlen kyllä innolla vertailua PO:n kanssa sitten :)

  jakk: aika nopsaan sulla vaihtuu malli :D saako udella mikä syyt painoi uuden mallin eduksi, ja miltä erot on käytössä vaikuttaneet?
  (ranneke varmasti lienee valovuosia edellä tätä vanhaa)
   
 10. jakk

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2011
  Viestejä:
  1 380
  Ei mitään syytä ollut. Jussi sanoi, että tossa olis tommonen pistä väliin ton verran, pistin vastatarjouksen ja siinä se sitten oli. Olin juuri tehnyt muutaman hyvän kaupan, eli kate oli kunnossa. Jos sinua kiinnostaa se Isofrane, niin täältä löytyy käyttämätön.
   
 11. china

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2000
  Viestejä:
  658
  Kreetalla. Sattuneesta syystä minulla näkyy nyt Kreikan diilerit Rolexin saitilla ja on niitä kyllä hurja määrä. Kreetallakin jokaisessa isommassa kaupungissa, saman ketjun kauppoja, jollaisesta minäkin tämän ostin.

  Itse olen myös katsellut Chrono24:n kelloja, mutta ei oikein iske melkein uuden ostaminen joltain italodiileriltä postin välityksellä. Malli kun on ehkä maailman väärennetyin jne. Nyt sai viralliselta diileriltä takuukortteineen, laatikoineen ja hangtageineen ja sai rauhassa tarkistaa että paperit vastaa kelloa.

  Neuvotteluvaraa on muuallakin. Tiedän, että Schipholin (Amsterdam) kentällä on hyvät hinnat, mutta tosi harvoin Subia hyllyssä. Sehän tässä onkin; pitää löytää paikka jossa kelloa ylipäänsä on hyllyssä, tai ikkunassa, kuten minun tapauksessani.

  Ensimmäinen vertailun murunen tulee siinä, että kyllä tämä on erittäin mukava ranteessa. Painoa vähemmän ja litteämpi kuin PO.
   
 12. akir0

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2000
  Viestejä:
  1 107
  50 eurolla saa kyllä ihan hyvän ja näyttävän kellon. Ilman, että sen tarvitsee olla 1:1 kopio jostain tunnetusta kellomerkistä. Tässä ketjussa ei sattuneesta syystä ihan hirveästi diggailla piraattikelloista (eikä aina homageistakaan). Ja noi piraattikellot / muuten suorat kopiot on laadultaan pääosin surkeita.
   
 13. zeikok

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2008
  Viestejä:
  1 072
  Jos haluaa halvan ja näyttävän kellon, niin eikö sillon kannata ostaa joku muotikello? Tommy Hilfiger, Boss, Gant, Calvin tms.? Näyttävät yleensä hyviltä, tunnistetaan muiden toimesta helpommin kuin oikeat kellot ja niitä jopa saa jokaisesta kaupungista. Feikit ja homaget kannattaa unohtaa - niillä ei saa kuin itselleen pahan mielen ja "melkein"-mies identiteetin. ;)
   
 14. FoCsU

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2009
  Viestejä:
  811
  OK, ajattelin joko siinä uudessa oli jotain semmosia uudistuksia jotka oli "pakko saada" :)
  Vertailua olis noiden khaden välillä kiva saada jossain välissä mikäli kerkeet listaamaan hieman :)

  Täytyy pitää tuo isofrane mielessä, ihan nyt just ei ole tarvetta kun ostin nahkaisne tuohon kylkeen...
   
 15. 37120

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2012
  Viestejä:
  109
  Jos haluaa kohtuullisen uskottavan kellon kohtuullisen edulliseen hintaan, kannattaa suunnata katseensa nettikauppoihin ja ostaa Casio tai Seiko. Esimerkiksi Casio Edifice tai Casio Beside on hintaluokassaan varmasti hyvä ostos, automaattipuolella taas Seiko 5.
   
 16. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Höpöhöpö, en minä ainakaan mitään pahaa mieltä saisi siitä jos ostaisin daytona-kopion invictalta. Näin ihan daytonan omistaneena ja sen paskuuteen kyllästyneenä.

  50e invicta, joka heittää ehkä sekunnin viikkoon vai samannäköinen 10ke rolex joka heittää vähintään sen 5sek vuorokauteen. Hmm... no kaipa sitä on mieluummin melkein mies - siis että kello on melkein oikeassa ajassa. ;)
   
 17. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Noo, eihän tässä kukaan ole kieltänyt ostamasta kalliimpaa kelloa. Vai? :)
   
 18. Jerry Brudos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2010
  Viestejä:
  508

  VARMASTI:smoke:

  Kyllä Daytonan omistaneet ostavat Invictan sen takia, että halvempi ja pysyy ajassa. Menes takaisin sinne persu-ketjuun rölläämään, kiitos:)
   
 19. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Joo, tietenkin. Koska jokainen tietyn kellon ostanut näkee asiat samalla tavalla ikuisesti, tämähän on itsestään selvää. :confused:

  Sekin on varmaan sinusta aivan järkyttävää jos joku ostaa kvartsin mekaanisen kellon sijaan sen tarkkuuden takia?
   
 20. Jerry Brudos

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2010
  Viestejä:
  508
  Ei tietenkään ole, kommentoin vain tuota paskanjauhamistasi, ei muuta.
   
 21. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Theh..
   
 22. zeikok

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2008
  Viestejä:
  1 072
  Mikä siinä sitten, Invictaa ranteeseen vaan. Propsit siitä että myönsit asian rehellisesti.

  Melkein-miehet on kyllä ehkä huvittavin porukka: kello on melkein rolex (invicta), auto on melkein audi (skoda tai seat), asunto on melkein villa-omakotitalo veden äärellä (70 neliönen paritalo lohkotulla pikkutotilla 10km päässä rannasta), vaattet on melkein laadukkaita (puku haetaan dressmanista), syömässä käydään melkein-parhaissa ravintoloissa (joissa ruoka on halpaa että hyvää ja sitä on riittävästi), työ-titteli on melkein johtaja (vaikka todellisuudessa "päällikkö" eli oikeasti myyjä), lapset pärjää melkein erinomaisesti koulussa (todellisuudessa pääsee just just luokilta), vaimo on melkein missi (tai oli ainakin joskus kyläkoulun kaunein tai toiseksi kaunein), palkka on melkein tosi hyvä (vaikka todellisuudessa alle keskitason), jääkiekossa tai jalkapallossa oltiin melkein suomen parhaita joskus (vaikka todellisuudessa oltiin tai ollaan divarissa), kaikki elämässä on melkein kunnossa. Niille ihmisillle, joilla asiat on kunnossa, nämä kaikkia asiat on yhdentekekivä - ne ovat mitä ovat eivätkä muuksi muutu. Maailma on kuitenkin erilainen melkein-miesten silmin. :D

  Onnea Invictan ostoon, laitahan kuvia sitten kun saat!

  ps. harmaan hihan kanssa olis kiva!
   
 23. Qristian

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 350
  Mielestäni nuo "melkein-miehen" tuntomerkit vastaavat peruskeskiluokkaista suomalaista miestä :confused:

  Vai oliko tässä pointti, että uskotellaan (itselle ja muille) jotain muuta, mitä ei todellisuudessa olla? Toisaalta, kukapa ei haluaisi omia omistuksiaan vähän kaunistella; mielummin kutsuu VW:tä Pirkka-Audiksi kuin luxus-Skodaksi, jos ei luonto anna periksi kutsua sitä vain volkkariksi.

  Mutta vähäks tuli paha mieli tuosta Skoda-kommentista. :D
   
 24. jussajii

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2008
  Viestejä:
  118
  sensuroitu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2013
 25. Etanol

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  829
  Millaisessa maailmassa oikein elät jos normaali kansalainen on sinusta niin huvittava?

  Ps. ranteessa Certina :)
   

Jaa tämä sivu