Rannekelloja

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Masi1000, 27.11.2005.

 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  7 798
  Ihan tosissani kyllä kirjoitan. Kansainväliseen tapaan varmaan pitäisi aina läimiä selkään ja hehkuttaa mutta kyllä vähän ulkomaisen kellofoorumisurffaukseni perusteella sielläkin haukutaan kello kun ei pidetä.

  Tämä on vain yksi sadoista triideistä täällä, jota selailen läpi ja tiputtelen ajatuksiani. Kehun myös, ihan viimeisillä sivuillakin :)
   
 2. kemppil

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  281
  Eikun suomalaiseen tapaan – tölvien, nälvien ja haukkuen :p

  Vakavasti puhuttunut, paras voisi olla kv-lähestymisen ja suomalaisen välimuoto.

  Terv,
  K
   
 3. jakk

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2011
  Viestejä:
  1 380
  Heko heko, enhän minä subia mollaa, se on vaan niin nolo. Mistäs ton homokortin nyppäsit? :smoke: Toi subi juttu on kyllä aika sisäpiirin juttu mun ja mun parhaan kaverin kanssa (sen oli pakko saada subi). Nyt sitä piruuttani täällä tuulettelen.
   
 4. Peridermal Jesus

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  2 617
  Mitäs noloa tuos on?

  Jos jotain noloa haluaa keksiä miesten pukeutumisesta, niin ykkösenä tulee paidan pitäminen housuissa.
   
 5. PAMaus270

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2012
  Viestejä:
  627
  *ei jaksa*

   
 6. MSam

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2010
  Viestejä:
  376
  Kunhan varmistan, että kysyitkö Hirschiltä myös? Eräs entinen käytettyjen kellojen kauppias vinkkasi aikanaan, kun hain Longines Admiraliin mittojen mukaan tehtävää nahkaista. Olisi onnistunut, mutta budjetti ei pitänyt, joten jäi tilaamatta. Noin 300,- olisin saanut valita mistä tahansa nahkamateriaalista haluamani. Oli tämän hintaiselle kellolle vain yksinkertaisesti liian kallis ranneke.
   
 7. PAMaus270

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2012
  Viestejä:
  627
  En muuten kysynyt. Pitääkin tsekata.
  Kiitoksia :)

   
 8. PAMaus270

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2012
  Viestejä:
  627
  Katsos vaan, Maradonalla on sama kello ranteessa :)

   
 9. asdalol

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  1 574
  Komea kellohan tuo Hublot on, juuri sopivan kokoinenkin. En minä ainakaan mitättömän kokoista rimpulaa viitsi käteeni laittaa. Onko tuo 48mm?
   
 10. eternalteran

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  2
  [​IMG]
  Oma vacheron constantin geneve. ;)

  [​IMG]
  hyvännäköinen myös takaapäin :)
   
 11. Kellomies

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2009
  Viestejä:
  755
  Aika usein sieltä on tullut negatiivista kommenttia vähän suuntaan, jos toiseenkin. Ilman piruilua kysyisinkin, kun en heti muista, että minkälaisen kellokokoelman ( käyttökellon) omistaa noin hienostuneen maun omaava kelloasiantuntija itse, kun niin sujuvasti mollataan Rolexit, Omegat, Hublotit sun muut? :)
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  7 798
  Minkälainen kokoelma pitäisi olla, että noita merkkejä (tai pikemminkin niiden kelloja) saa mollata?
   
 13. kemppil

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  281
  Olet takonut ko. korttia pöytään n. joka toisessa viestissäsi. Läpi paistaa ;)

  Yleensä oman kokemuksen mukaan toimii paremmin noi sisäpiirin jutut siellä sisäpiirissä.

  Terv,
  K
   
 14. jakk

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2011
  Viestejä:
  1 380
  Mitä se mollaaminen hyödyttää (paitsi subin)? Kaikille kelloille löytyy omat faninsa (jopa subille). Kyllä minulle Hublot kelpaisi, vaikka on minun makuun todella suuri.

  Tuollainen kumiallergia on todella paskamainen. Hankaloittaa elämistä todella paljon.
   
 15. jakk

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2011
  Viestejä:
  1 380
  Näinhän se on, mutta kaveri on nykyään Malmilla (krematorion kautta). Olihan sillä subi neljä vuotta. Voinhan mieliksesi lopettaakin (joka pojan kellon naureskelemista.
   
 16. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  7 798
  No sitä minä tässä ihmettelen itsekin kun en varsinaisesti mollaa vaan kehaisen yhtä kelloa ja haukun toista ihan sen mukaan miten mieli menee kun tänne näitä kuvia tiputellaan. Rolexin merkki-imagosta olen vähän naljaillut mutta esim. Omegasta diggaan melkein kaikesta paitsi tuosta helvetin kolikon kääntöpuolesta, jota muutkin kritisoi. Mullekin kelpaisi Hublot mutta 12-20 tonnia kelpaisi vielä enemmän. Mikä tässä on niin helvetin hankalaa?
   
 17. Di Canio

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  179
  Kysynpä asiantuntijoilta apua, kun itse olen hieman ulapalla. Tarvitsisin "pukukellon", nykyisen edullisen suklarini (ei "ihan" edellisen sivun upea Hublot :D, jos nyt suklari edes on?) rinnalle kellon jota voi pitää puvun kanssa. Tarkoitus ei ole välttämättä hankkia perinteistä pukukelloa, vaan kello joka suuremmitta mukinoitta menee myös puvun kanssa.

  Budjetti on tietenkin valitettavan rajallinen, eli maks. 400€, mielummin selvästi vähemmän. Mekaaninenkin se on oltava, automaatti toki käy. Budjetin rajallisuudesta johtuen olen katsellut vanhempia, käytettyjä kelloja. Niissä taas on ongelmana se etten ymmärrä lainkaan paljon niistä kannattaa maksaa? Joku vanha Omega Geneve voisi mennä budjettiin, olisi riittävän "pukukello" minulle. Onko mitään ehdotuksia, mitä ja mistä kannattaa metsästää tarvitsemaani kelloa? Asun pääkaupunkiseudulla ja jos jollain on jotain ylimääräisenä, saa tarjotakkin privalla... ;)
   
 18. Kellomies

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2009
  Viestejä:
  755
  Onhan se "alalla kuin alalla" mukava tietää, miltä omakohtaisilta pohjilta niitä kommentteja heitellään. Onko siinä jotain noloa laittaa kuvaa omasta kellosta? Noilla kommenteilla voisit näyttää nyt mallia, millainen sen kellon pitäisi oikein olla.
   
 19. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  7 798
  En omista toistaiseksi yhtään kelloa, josta tänne kannattaisi kuvaa ottaa. Tarkoittaako, että en voi sanoa mistä kelloista pidän ja mistä en? Onko sinulla Hublot, että voit kehua sitä? Vai onko se sinunkin mielestäsi liian iso ja ruma mutta et sitä uskalla kirjoittaa, ettei sinua haukuta köyhäksi? Pitääkö täällä vain kehua?

  Jos sinua nyt oikeasti kiinnostaa muu kuin Kellomies-klubin selkääntaputtelu, niin itse laittaisin tuollaisen sijasta ranteeseen vaikka Langen tai Vacheronin. Ilmeisesti en tosin saa niistäkään mielipidettä esittää ennenkuin liityn teidän kellonkierrätysklubiin? :smoke:
   
 20. Kellomies

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2009
  Viestejä:
  755
  Mielipiteet ovat eri asia, kuin tökeröt dissaukset joka toisesta kellosta, jonka joku toinen on hankkinut. Ehkä siinä on se ero, toiset ovat hankkineet jo sen,minkä halusivat. Se saattaa sitten harmittaa ihmistä, joka ei ole hankkinut, syystä tai toisesta, sellaista kelloa, minkä " laittaisi ranteeseen".
  Tältä pohjalta voi toki suhtautua noihin kommentteihin.:kippis:
  Eikä sinulla ilmeisesti ole aiemminkaan ollut esim Langea, tai Vacheronia, niin voisin vastavuoroisesti kysyä, miten voit niitä kehua, että ne kelpaisivat ranteeseen? Mielenkiintoisia ja uskottavia ovat juuri käyttäjien omat käyttökokemukset monipuolisesti kellosta. Ei vain se, onko joku kello jonkun mielestä kuvassa "ruma, tai iso".
  Tämä nyt tästä.
   
 21. Svengihirvi

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2012
  Viestejä:
  1 205
  Tässä on muutama enemmän tai vähemmän sopiva kotimainen linkki. Pistäkää muutkin linkkejä, jos tiedätte lisää; minuakin kiinnostaisi.

  Sepän viisari

  Antiikki- ja vintagekelloliike Longitudi Oy

  kelloseppa.com

  sometimeagofinland.com - garage sale

  Harry's Selected Vintage Wristwatches

  Miesten rannekellot - Kellot - Kellot ja korut - Huuto.net

  Huudosta lähtisin kahlaamaan / odottelemaan sopivaa, jollei näillä muilla ole sopivaa.
   
 22. Galaxy

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2000
  Viestejä:
  1 859
  Pakko olla kyllä tässä mr. Cottonin kanssa samoilla linjoilla. Murossa on sopivan asiallinen ja järkevä kulttuuri kellojen kommentoinnin kanssa. On hyvä että porukalta tulee mielipidettä suuntaan jos toiseen, eikä vain pelkkää kansainvälisten foorumeiden "laatukeskustelua": "congrats! looks amazing on the first pic " "looks amazing, the first photo is so nice with the orange numerals popping out, wear in good health" jne...

  En yleensä jaksa kommentoida mitään kelloihin, mutta esim. käytännössä koko Breitlining mallisto näyttää helvetin rumilta blingbling hökötyksiltä. Enkä ihan hirveästi mitään positiivista sanottavaa tuosta Hublotistakaan keksi. Jos saisi 500-1000€ hintaan, niin ihan kiva ja erilainen, mutta 20k€ niin ei vittu :rolleyes:

  Myöskin "mikä sul sit itel on" tai "tee ite parempi" -kortin heittely on kuin suoraan jostain ala-asteen pihalta. Jos täällä jollain olisi vaikka miljoonan kello timanteilla koristeltuna niin nämä samat jantterit varmaan suutelisivat maata sen jalkojen alla ihan jo pelkästä hinnasta.
   
 23. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  7 798
  Minä puhun nyt ihan ulkonäköasioista tässä ja mielestäni voin niistä muodostaa näkemyksiä omistamatta kelloja ennen sitä? Sen vuoksiko täällä kellot kiertää kädestä toiseen, pariksi viikoksi pysähtyen, että ei osata kuvasta jo muodostaa käsitystä tai (:eek:) käydä katsomassa niitä livenä myymälässä?

  Jos se nyt on hirveä shokki, että kommentoin MYYTÄVÄNÄ olevan kellon ulkonäköä termeilä "naurettavan iso", kun myyjäkin myöntelee, että joo onhan se iso niin aika tarkkaan pitää ilmeisesti sanansa valita.

  ps. Tervetuloa Muropakettiin, älä vahingossa eksy noihin karkeampiin triideihin :smoke:
   
 24. Peridermal Jesus

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  2 617
  Noiden jenkkifoorumeiden meno on joka helvetin asiassa tuota mielistelyä. Eivät ole kai tarpeeksi yrmyjä mun makuun. Itse tykkään tuosta kellosta, joskin se on liian iso.
   
 25. PAMaus270

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2012
  Viestejä:
  627
  Jep nelikasi tuo on.

   

Jaa tämä sivu