Posti

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Geggla, 11.09.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Geggla

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2012
  Viestejä:
  153
  Jees eli tilasin viime viikolla eBaysta kuulokkeet, piti tulla viimestään tossa pari päivää sitten.

  Laitoin osoitteeseen pelkästään talon numeron, en kirjainta, ja tässä numerossa on A, B ja C asunnot, joista missään ei ole sukunimiä postilaatikoissa. En myöskään ikinä saa postia päiväpostin mukana sillä nimellä jolla tilasin.
  Miten mahtaa posti toimia tällasessa tilanteessa? Ei ole lappua jätetty tai muuta, ettei vaan olis lähteny takasin lähettäjälle? Vai saattaako briteistä vaan kestää kauemmin tulla jostain syystä. Eka tilaus ebaysta ja heti pelottaa että rahat vietiin (124€).. Apujaaaa!
   
 2. Zardon

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2008
  Viestejä:
  5 548
  Näkyykö Ebayssa että tuote on lähetetty? Rahat vietiin? Jos et laita edes oikeaa osoitetta/nimeä? niin miten luulet että se löytää perille.

  Toimitusajat voivat olla lähettäjästä/lähetystavasta riippuen pitkähköt kyllä.
   
 3. Juzu

  Rekisteröitynyt:
  18.10.1999
  Viestejä:
  960
  Nyt kieltämättä kuulostaa vähän omaan jalkaan ampumiselta. Ebay toimitukset voi kestää joskus.
   
 4. jounika

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2009
  Viestejä:
  4 316
  Miksi ei voi oikealla nimellään tilata? Oliko sisältö muuta kuin kuulokkeet?

  Postilla on lajittelussaan lista asukkaista, joten huomaavat, jos sen niminen ei asu osoitteessa. Sen jälkeen kirje joko menee postin omaan selvitykseen tai sitten jakavat, päällä tarralappunen "tuliko posti oikeaan osoitteeseen..." Paketit syynäävät varmaankin hieman tarkemmin, koska silloin herää epäilyt sisällön laittomuudesta :)
   
 5. Geggla

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2012
  Viestejä:
  153
  On oma nimi, mutta en saa postia tähän osotteeseen.. oon kyl varmasti listoilla. eBayssa näkyy että lähettivät sillon viime viikolla.

  Voiko olla että pitäs postista hakea ilman että on jätetty lappua??
   
 6. Zardon

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2008
  Viestejä:
  5 548
  Postista et voi mitään hakea ilman lappua/lähetystunnusta. Jos myyjä antoi lähetystunnuksen katso itellan sivuilta lähetystenseurannasta olisiko paketti jo Suomessa.
   
 7. tyyta

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2010
  Viestejä:
  5 090
  Jos posti ei pysty toimittamaan lähetystä perille puutteellisten vastaanottajatietojen vuoksi, palautuu lähetys 2 vkon säilytysajan jälkeen lähettäjälle, ellei vastaanottaja käy sitä postista noutamassa. Ja Zardonille tiedoksi, että kyllä postista voi noutaa tavallisen lähetyksen myös ilman saapumisilmoitusta, jos vaan pystyy todistamaan henkilöllisyytensä, eli sen että on oikea vastaanottaja - tästä on itsellä paikallisen asiamiespostin osalta monia kokemuksia, tänäänkin hain paketin ilman saapumisilmoitusta ja lähetystunnusta/seurantakoodia.
   
 8. Zardon

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2008
  Viestejä:
  5 548
  Hmm joo, lähinnä sellainen kuva jäänyt postista että sieltä et saa mitään ilman lähetystunnusta. On se nyt kumma, eikö niillä järjestelmässä näy että X henkilölle on tullut tämmöinen ja tämmöinen lähetys? Kummasti onnistuu matkahuollossa kun nimen vain sanoo niin kohta on paketti kädessä.

  Näköjään sieltä sitten normaalia lähetystunnuksetonta postia voi hakea.
   
 9. pinkeliviinica

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2003
  Viestejä:
  2 281
  selvennykseksi muillekkin ebay tilaajille : sillä että olet tilannut ebaystä jotain ei ole mitään merkitystä toimitusaikoihin millään tavalla.
  se vaikuttaa enemmän että mistä maasta ko ebay tilaus lähetetään eli jos olet jotain halpaa kiinalaista tilannut niin todennäköistä on että paketti tulee kiinan suunnalta ja siten toimituksessa voi kestää helposti useita viikkoja ja jopa kuukauden tms.

  eurooppalaiset paketit tulee yleensä viikossa. (joskus nopeammin,joskus hitaammin)

  omat pakettini briteistä ovat useimmiten tulleet viikossa mutta joskus on tanskan välikäsi hidastellut ja onkin mennyt 3 viikkoa... (kannattaa AINA pyytää seurantakoodi sillä sillä samalla koodilla voit seurata paketin kulkua ulkomailla sekä suomessakin ja saat helpommin paketin sitten paikallisesta postistakin ulos)
   
 10. Whig Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  6 127
  Posti toiminta ei mielestäni kuulu "Keskustelua viihde-elektroniikasta, kameroista ja audiolaitteista." alueelle joten:
  http://murobbs.plaza.fi/yleista-kes...-co-uk-sta-tilaaminen-ulkomailta-yleensa.html
  tai ehkä:
  http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/602087-postin-kulkemisen-vaikeus.html
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu