Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

 1. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  2 837
  Tai sitten Soini odotti liian luottavaisena vapauttavaa päätöstä.
   
 2. jipii

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  1 130
  Soini vissiin odottaa että nykyinen hal. tekee jotain tuhmaa...
  Voi pojat saa Soini ootella :D
   
 3. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  3 849
  Soini on luottanut liikaa Suomen oikeuslaitokseen. Ilmeisesti nyt on tajunnut kuinka naurettava se tietyissä asioissa on, joten Soinin takinkääntö tämän suhteen on vähintäänkin ymmärrettävä. Fiksu ihminen osaa kyseenalaistaa asioita eikä vain jääräpäisesti pitää omaa kantaansa oikeana (uskon asiat sitten erikseen)
   
 4. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  8 753
  Joo tottakai. Tietenkin sulla pitää tämä linja sitten kun Kanervan tuomio pitää ja Kokkarit eivät suostu heittämään miestä täysin susille :smoke:
   
 5. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 010
  suomen hallitushan on tehnyt tuhmaa sarjassa, ainoa paha että puoluekuri pitää vielä, joten läpsyä tästä ei vielä ainakaan ole odotettavissa
   
 6. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  271
  Mitä sitten? Soini söi ihan vastaavasti sanansa kun tuli liian kova paikka pitää puheista kiinni. Ei tietenkään olisi ollut mitään järkeä repiä persuja kahtia, mutta siinähän se onkin: ihan vastaavasti vasemmistoliitolle ja KD:lle ei ollut mitään järkeä jäädä periaatteeltaan puhtaina oppositioon kun tuli paikka päästä vaikuttamaan hallitukseen.
   
 7. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 544
  Ainut että Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki osasi tehdä asiasta kovan metakan, kun Kd teki sen tyylillä. Pieni puolue joutuu kompromisseja tekemään toki ja sanansa pitämisestä noissa ei ole kyse varsinaisesti. :)
   
 8. Julmuri

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  2 077
  Sitä sitten että nyt puhutaan aivan eri luokan asioista ja vieläpä tapauksesta, missä KKO:n tuomio on laintulkinnankin kannalta aika...noh, "mielenkiintoinen." Tässä kohdin olisin tyytyväinen jos PS ryhtyisi ajamaan lakiin tarkennusta, jossa erikseen kiellettäisiin nyt KKO:n vahvistamat tuplastandardit joiden olemassaolon perään Halla-aho kirjoituksellaan kyseli. Nythän saimme vastauksen ja se vastaus ei näin suomalaisena veronmaksajana todellakaan tyydyttänyt - päinvastoin, oma lojaalisuuteni ja kunnioitukseni valtiota ja oikeuslaitosta kohtaan kärsi melkoisen kolauksen.

  Mikä on järkevää mikä ei. Mutta sanotaanko nyt vaikka niin, että tuon takinkäännön jälkeen KD:lla ei ole enää pienintäkään toivoa saada esim. minulta ääntä jatkossa koska heidän tiedetään syövän sanansa sillä sekunnilla kun hallituspaikkaa tarjotaan. Sama koskee vasemmistoliittoa, tosin sillä erotuksella että heidän äänestämisensä nyt olisi muutenkin täysin pois suljettu vaihtoehto...

  Jos äänestäjä ei voi luottaa siihen että vaaleissa kerrotut kannat edustavat sitä poliittista linjaa mitä pyritään ajamaan niin en keksi yhden yhtäkään syytä ylipäätään äänestää. Silloinhan vaalit ovat vain pakollinen pelleilykierros jolla ei ole oikeasti mitään vaikutusta tehtävään politiikkaan. Perussuomalaiset pitivät kiinni oleellisista vaalilupauksista vaikka se tarkoitti oppositioon jäämistä, mielestäni se oli aivan oikea ratkaisu kun katsoo miten täysin edesvastuutonta hallituksen tukiais-takuus-sekoilu on. Tämä hallitus todennäköisesti vie meidät enemmän tai vähemmän perikatoon, ellei vihdoinkin ymmärretä että Euro-leikki on jo hävitty ja olisi aika vain ja ainoastaan minimoida omia tappioita. Sen rinnalla Soinin "takinkäännöstä" ilkkuminen on todellakin aika minimaallisen pieni asia...
   
 9. Redex

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  738
  Todellisuudessahan, jos erottamaan lähdetään jotakuta, niin eiköhän ensimmäisenä tulisi erottaa lahjuksen ottanut Kanerva. Aika paha rikos politiikolle.

  Onko tuo Halla-ahon kirjoitus muuten jossain nähtävissä kokonaisuutenaan?
   
 10. Arbiter

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2009
  Viestejä:
  226
  Vaikuttaa siltä että kuntavaaleissa saadaan kuin saadaankin Jytky 2. Keskustan EU-kriittinen siipi äänestää mieluummin persuja kuin uuden puheenjohtajan kokoomuslinjaa.
   
 11. Laniitti

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2001
  Viestejä:
  620
 12. Buubi

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2005
  Viestejä:
  192
 13. Jaaripakkara

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2012
  Viestejä:
  52
  Asiahan on justiinkin näin. Olen suuresti huvittunut ja samalla tyrmistynyt syytöksistä perussuomalaisten takinkäännöstä. PS on edelleenkin se ainoa puolue, joka ei ole tuohon takinkääntöön syyllistynyt.
   
 14. Dolo

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2006
  Viestejä:
  151
  Niin ja meidän pitäisi vai unohtaa Persujen pelleily vaaliohjelmansa suhteen? Eihän tuosta vitsiporukasta koskaan tunnu tietävän koska ne puhuvat sitä mitä tarkoittavat.
   
 15. User-ID #1234 Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  3 796
  Vaihda Persujen tilalle Kokoomus/SDP niin pääset lähelle...
   
 16. Cuba Gooding Sr

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2011
  Viestejä:
  96
  Harmi vain, että seuraavissa eduskuntavaaleissa on jo liian myöhäistä.

  e. kuka on edes ollut kiinnostunut mistään kuntavaaleista, ennen kuin pelätään että Soini vääntää taas uudet jytkyt?
   
 17. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  271
  Vähän hassu määöritelmä, koska lakien mukaan KKO:n tulkinta on se mikä on virallisesti oikea tulkinta.

  Jos halutaan erilainen tulkinta niin lakia pitää muttaa. En vain oikein ymmärrä ajatteliko joku tämän jossain vaiheessa loppuvan toisella tavalla, koska Halla-aho tarkoituksella provosoi että joko tulee tuomio, jolloin pääsee osoittamaan lain ongelmallisuuden tai vaihtoehtoisesti tulkinnan, joka nollaa kyseisen lainkohdan. Nyt tälläkertaa tuli tuomio, mutta niinhän sitä provosoidessa voi käydä. Raptessa roiskuu.

  Se äänestäjä joka noin kuvittelee, on kyllä melko pihalla Suomen poliittisesta järjestelmästä. Monipuoluejärjestelmässä, jossa muodostetaan koalitiohallitus, käy aina noin että joku joutuu syömään jonkun vaalilupauksen ja ainoa oikea ratkaisu tähän ongelmaan on kaksipuoluejärjestelmä ja lisäksi vielä listavaalit ettei yksittäiset edustajat pääse lupailemaan omiaan.

  Eipä sillä sakilla olisi muutenkaan ollut asiaa hallitukseen. Mutta tämä tuomio osoitti, että persutkin syövät sanansa heti kun on tarpeeksi isot paukut piipussa.
   
 18. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  2 941
  Jussi Halla-aho testasi omalla kirjoituksellaan sen, että onko suomessa kaksoisstandardit käytössä mitä tulee "varsinaisiin maahanmuuttajiin" ja ns. kantasuomalaisiin. KKO:n päätös osoittaa, että kaksoisstandardeilla mennään.

  No kun tuomio ilmiselvästi on poliittinen ja kaksoisstandardien päällä tehtailtu niin mitäpä siinä hyppimään kieron poliittisen vastustajan pyynnöstä..
   
 19. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  3 849
  Aivan sama mitä Kanervalle tekevät, sehän on kokkarien päätettävissä. Lahjusten otto on kuitenkin hieman eri asia kuin muutama harmiton sana internetissä. Tai sitten sen Sasin aiheuttama kuolemantuottamus.

  Veikkaisin, että persuista tulisi potkut lahjusten otosta. En voi kuin ihmetellä kuinka iso asia on esim. kokkarien mielestä kirjoittaminen. Ilmeisesti pahempi juttu kuin todelliset asiat joilla aiheutetaan ihan oikeita ongelmia.
   
 20. Julmuri

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  2 077
  Ei se siitä sen vähemmän hassua tulkintaa tee. Mutta toki, jos mielestäsi de facto kaksoisstandardissa ei ole mitään kyseenalaista millään tasolla niin ihan miten vain. Siihen voi todeta vain että mielenkiintoinen oikeusnäkemys sinulla.

  Periaatteessa lakiteksti ei anna mahdollisuutta nyt nähdyn kaltaiselle farssille (koska se kieltää erittelemättä etnisyyteen perustuvan syrjinnän), mutta siihen liitetyt erilliset ohjeistukset yms. taas mahdollistavat (mikä taas tekee ko. lain käytännössä pelkäksi monikultturismin lyömäaseeksi). Tämä on yksi esimerkki siitä miten lakistekstien tulkinnat menevät eri tavalla kuin iso osa yleisestä oikeustajusta. Tämän takia lakimuutos mikä tekisi tuollaiset tulkinnat mahdottomiksi olisi enemmän kuin paikallaan.

  Kysehän on siitä miten isoja kompromisseja voidaan tehdä ja miten isoissa asioissa. Jos jonkun pienen asian kustannuksella saadaan läpi isompia asioita niin suurin osa äänestäjistä hyväksyy sen, mutta jos esimerkiksi Perussuomalaiset olisi mennyt Kokoomus-hallitukseen niillä ehdoilla mitkä jyrki-boy asetti, he olisivat joutuneet käytännössä kuoppaamaan kaikkein tärkeimmät vaaliteemansa ja se ei olisi ollut mitenkään mahdollista ilman jokseenkin täydellistä uskottavuuden menetystä.

  No jos se tekee olosi kovin paljon paremmaksi niin sovitaan sitten vaikka niin. Tässä kohdin tuo sanojen syöminen oli kuitenkin varsin perusteltu ratkaisu.

  Toivottavasti se lohduttaa siinä vaiheessa kun Espanjan kaatumisen laskut tulevat maksuun. Voin sanoa että minua ei lohduttaisi...
   
 21. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  271
  Olen samaa mieltä siitä, että Jussi Halla-aho osoitti, että Suomessa on kaksoisstandardi käytössä:
  muslimeista ei saa kirjoittaa rasistisesti eikä herjaavasti, mutta kristityistä saa. Tämän Jussi Halla-aho todisti kirjoittamalla tarkoituksella muslimeita herjaavia kirjoituksia.

  Timo Soini taas sanoi että jos tuollaisesta tulee tuomio, lentää ulos puolueesta. No tuomio tuli, mutta ei lentänyt. En ymmärrä miten johtopäätöstä ei voi vetää loogiseen huippuunsa: Timo söi sanansa, kun hän itsekin myönsi vaihtaneensa kantaansa.
   
 22. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  271
  Eri asia.

  Pieni puolue pienellä kannatuksella joutuu tekemään kompromisseja isoissakin asioissa. Ainoastaan 20+ prosentin kannatuksella voi alkaa tunkemaan isoja asioita toisten pulueiden kurkuista alas.

  Joo, mutta on se kuitenkin vähän huvittavaa kun joidenkin mielestä kaikki muut vain syö sanojaan kun toiset taas vaihtavat perustellusti mielipidettä...
   
 23. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  271
  Ennustan että mikäli tuomio pitää hovissa ja Kanervaa ei potkita pois, niin se on palstan prsfanien mielestä selkeää rikollisten hyysäystä.

  Jos Kanerva taas potkitaan pois, niin se on vieläkin pahempaa kuin rikollisten hyysäys: selkäänpuukottamista sekä kasvojen valkopesua ja samalla vain todistaa, että koko puolue ui korruptiossa, kun yrittää epätoivoisesti päästä Kanervasta eroon :smoke:
   
 24. porta

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2001
  Viestejä:
  230
  näin ^

  tekeepä mitä vaan, aina menee väärin :kippis:
   
 25. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  7 284
  Mitä herjaavaa on pedofiilin kutsumisessa pedofiiliksi?

  Henkilö joka ottaa vaimokseen 6..7 vuotiaan lapsen on pedofiili. Ihan sama onko tämä henkilö fiktiivinen vai ei.

  Mitä helvettiä se haittaa jos mielikuvitushahmo muhametista esitetään totuudenmukainen väite pedofiliasta? Kaveri otti vaimokseen lapsen ja liitto sai täyttymyksensä lapsen ollessa yhdeksän vuotias.

  Katolista kirkkoa saa jo tänä päivänä kritisoida sekä pilkata valitsemallaan tavalla, etenkin mikäli vittuilu liittyy poikalapsien seksuaaliseen hyväksikäyttöön kirkon piirissä. Mikä niissä muhamettilaisissa on niin perkeleen erikoista ettei samoja sääntöjä voi soveltaa?

  [youtube]NmuzrHwMkMU[/youtube]
   

Jaa tämä sivu