Orcs Must Die! - ladattava peli AOE:n tekijöiltä (PC, 360, PS3)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Pipanacansleri MMMIX, 25.02.2011.

 1. Pipanacansleri MMMIX

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  7 215
  Kesällä olisi tulossa siis Age of Empires -pelisarjan tekijöiltä uusi digitaalisesti toimitettava Action-Strategy -peli Orcs Must Die!

  Robot Entertainment unveiled their latest creation, the fantasy action-strategy game Orcs Must Die!™ A white-knuckle blend of action and strategy, Orcs Must Die! challenges players to defend fortresses under siege. With a wide variety of traps and weapons to choose from, Orcs Must Die! dares players to find the best ways to hack, launch, flatten, gibletize, and incinerate an endless army of filthy orcs and their vile allies. Orcs Must Die! features a vibrant look, addictive gameplay, and a blatant disregard for the welfare of orcs.


  HUOM: Robot Entertainment perustettiin siis Ensemblen jämistä Halo Warsin jälkeen, jos nyt oikein muistan. Alkuperäiset tekijät asialla.

  Virallinen nettisivu: Orcs Must Die!

  Ensimmäinen traileri, jossa paljon pelikuvaa: YouTube - Orcs Must Die! Announcement Trailer


  --------------


  Aika kökköä menoa vielä mielestäni, mutta ehkä tästä voisi 5-10 euroa maksaa, jos tulee Steamiin myyntiin ja tarjous sattuu sopivaksi.
   
 2. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  14 097
  jotenkin väsynyttä, ei mitään uutta.
   
 3. Sothis

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2008
  Viestejä:
  4 364
  Latasin demon Steamista ja pelasin pari kenttää maistiaisiksi. Näitä "tapa kasvavia vihollislaumoja" -tyyppisiä pelejä (tai pelimoodeja pelin sisällä) pukkaa kuin sieniä sateella, mutta tässä pelissä tuo lahtaaminen tuntuu oikeasti hauskalta. Örkkilaumojen teurastaminen etenkin noilla ansoilla on oudon tyydyttävää :) Graafinen tyyli on tarpeeksi nättiä katsottavaa ja peli pyörii saumattoman sulavasti 120fps nopeudella. Pelattavuustuntumakin on hyvä ja kontrollit tottelevat.

  Kaappasin PC-demosta vähän pelikuvaa:

  [youtube]OtpFiS7qG9Y[/youtube]
   
 4. Moonwolf

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2001
  Viestejä:
  376
  Hyvältähän tuo demo vaikutti, mutta taitaa jäädä alennusmyynteihin asti wishlist:lle, lisäksi viikkoa myöhemmin tulee Dungeon Defenders joka vaikuttaa pitkälti samanlaiselta + moninpeli
   
 5. Dudem

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2004
  Viestejä:
  3 106
  Video + demon pelaaminen riitti siihen että ennakkotilasin pelin. Oikein hauskaa mäiskettä jota pystyy pelaamaan putkeen tai kenttä kerrallaan. Sekä pidän erittäin paljon näistä puolustus/torni peleistä. Nytpä sitten odotellaan viikon verran että saa lopullisen version :>
   
 6. greyone

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2007
  Viestejä:
  40
 7. Alyniekka

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  2 695
  Tosi hyvältä vaikutti demo. Taitaa mennä ostoon. Tosin kenttien vähyys ihmetyttää. VAIN 20? Taitaa olla yhden tai max kahden illan peli :(
   
 8. jyp

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2007
  Viestejä:
  1 168
  Peli on nyt julkaistu.
   
 9. Dudem

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2004
  Viestejä:
  3 106
  Mukava läiske jatkuu, kun pääsi demosta jatkamaan :) Vielä kun muutamalle uudelle ansalle olisi oikeata käyttöä keksinyt.. Ja pari kenttää kerrallaan on tuntunut olevan aika hyvä vauhti.

  Laitetaan tämä nyt tänne:
  14 kalloa siitä että saa 100 rahaa pois tuosta blokkaavasta "ansasta" on kyllä todella huono sijoitus, mutta tulipa testattua. Odotin isompaa alennusta :x Sekä tuo jalkajousi on sinänsä tietty hyvä kun sopivan tehokas/nopea, mutta hieman enemmän olisi toivonut että ansat hoitaisi noita örkkejä. Omalla tyylillä ainakin tulee tapettua jalkajousella isoja kasoja vaan rämpyttämällä vieressä nopsaan.
   
 10. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  8 953
  Pidän yleisesti näistä tower defense peleistä ja tämä oli yllättävänkin positiivinen demon perusteella, varmaankin tulee jostain alesta napattua mukaan. Sopivan rento asenne pelissä ja oppimiseen menee about 1 minuutti.

  Jousipyssyllä sarjatulen ampuminen kyllä alkoi puuduttamaan, olisi voinut olla joku auto fire toiminto tuossa. En tiedä kyllä onko headshottien kyttääminen tehokkaampaa?
   
 11. svr

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 125
  Itse kyllästyin jouskarin rämpytykseen niin headshotteja vaan kaukaa, jos örkit tulevat lähelle niin pakitetaan kauemmas ja lisää headshotteja, kun seinä tulee vastaan niin sitten rämpytetään. Autohotkeyllä onnistuisi autofire scripti helposti.

  Ehkäpä viihdyttävin tower defense tähän mennessä.
   
 12. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  826
  Kylläpä teki vaikean kentän lvl 18. Sai tosissaan miettiä, et miten selviää. Sitten kun juonen älysi, niin helpoksi meni. Tosin on lähes mahdotonta saada täydet 5 kalloa.
   
 13. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  16 385
  Näyttää hauskalta ja kun Tower defense -tyyppisistä peleistä tykkään muutenkin, niin pakkohan tämä oli ostaa.
   
 14. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  16 385
  Sama juttu. Virittelen tervapohjaisia pullonkauloja sinne tänne ja räiskin jalkajousella varmaan 80% kaikista vihuista. Ekan session jälkeen on level 10 menossa, enkä ole tarvinnut miekkaa vielä kertaakaan ja tuskin tulen tarvitsemaankaan.

  Joku autofire pitää varmaan viritellä hiiren oikeaan painikkeeseen, sillä muuten tuosta kliksuttelusta pukkaa kyllä ennen pitkää jonkin sortin jännetuppitulehdus.

  Hauska peli tämä on kyllä, mutta kamojen hinnoittelu on vähän outoa. Mm. ne blokkipalikat saisivat maksaa selvästi vähemmän, jotta voisi rakentaa samanlaisia reittejä vihuille kuin perinteisessä Tower defensessä.

  Edi.
  No niin, tekaisin rottaan Logitechin omilla kikkareilla autofire-makron ja johan helpotti liika naksuttelu.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2011
 15. PasiP

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2008
  Viestejä:
  580
  Kyllä itse ainakin saan päähän ampumalla huomattavasti enemmän tuhoa aikaan kuin päättömällä räiskinnällä. Että sinänsä ihan hyvin tuo attack speed on tasapainotettu tuossa. Miekkahan on kohtuu hyödytön tai itse en ainakaan ole löytänyt käyttöä sille. Korkeintaan vain kuolen jos sillä yritän huitoa ja jalkajoisella enempi vahinkoa saa tehtyä.
   
 16. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  16 385
  Joo, headshotit ovat tehokkaita ja niitä pitää hyödyntaa muutamissa paikoissa ihan tarkoituksellisesti, mutta massojen kanssa väännettäessä on omien kokemusten mukaan tehokkaampaa mennä suoraan vihujen ovelle (tai johonkin pullonkaulaan) seisomaan ja hitaasti peruutella strafettaen ja samalla spammata jalkajousella minkä ehtii. Osumat eivät ole tarkkoja, mutta vihuja tulee niin paljon aina kerralla, että käytännössä jokainen jousi osuu kuitenkin.

  Harmi kun ei headshoteista saa mitään extra-bonusta, joten ei ole mitään muuta syytä jäädä tähtäilemään, kuin että ne tappavat laakista ja se taas ei tunnu olevan tässä pelissä erityisen oleellista.

  IMO, miekka on ihan turha kapistus, mutta ehkäpä se sopii paremmin jonkun toisen pelityyliin.

  Siitä ei pääse mihinkään, etteikö tämä olisi melkoisen koukuttava peli, sillä eilen illalla ajattelin testata pikaisesti miten hiiren autofire-makro toimii, mutta siinä menikin testaillessa 3 tuntia ihan heittämällä. :-)

  Toivottavasti tähän julkaistaan reilusti lisää karttoja ja ominaisuuksia.
   
 17. Pipanacansleri MMMIX

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  7 215
  Robot Entertainment has announced the first of two planned DLC packs for their critically acclaimed action strategy game Orcs Must Die! ™ Expand your War Mage’s arsenal with two new weapons and two new traps. With the Artifacts of Power in your spellbook, you’ll be demolishing levels, beating your friends on the leaderboards, and most importantly, killing a bunch of orcs deader than dead. Only the best tools for the last surviving War Mage! The Artifacts of Power pack will be available on Steam for $2.49 on Tuesday, October 25th, 2011. Once downloaded, the Artifacts of Power will appear in your spellbook and can be used on any level in the game.

  • Vampiric Gauntlets – Armed with these grim gauntlets, you can drain the enemy’s health while healing you at the same time. If you have a desperate need to use spells, you can also use the gauntlets to drain your health in exchange for mana.
  • Alchemist’s Satchel – Toss a series of deadly acid bombs that explode on your command to melt flesh from the bones of multiple groups of orcs at once.
  • The Shock Zapper – Mount the Shock Zapper on the ceiling and zap fliers and ground units equally dead with this oversized pest remover.
  • Floor Scorcher – By the time they see the fire, it will be too late. Burn entire groups of complacent enemies with this pop-up flaming surprise.
  • New Trap Upgrades – You’ve got two new reasons to go back and earn those 5-skull ratings on War Mage and Nightmare levels. With the Artifacts of Power Pack, you can now spend skulls on new upgrades for Shock Zapper and Floor Scorcher.
  Orcs Must Die! is an action-strategy game that challenges players to defend fortresses under siege. With a wide variety of traps and weapons to choose from, Orcs Must Die! dares players to find the best ways to hack, launch, flatten, gibletize, and incinerate an endless army of filthy orcs and their vile allies. Orcs Must Die! features a vibrant look, addictive gameplay, and a blatant disregard for the welfare of orcs. Orcs Must Die! is rated T by the ESRB, and will be available exclusively as a digital download.

  Artifacts of Power - Orcs Must Die! DLC Pack 1 - YouTube
   
 18. svr

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 125
  Juuri kun kerkesi lukea DLC-ketjusta miten ne on ylihintaista roskaa niin eiköhän joku julkista semmoista heti. 2,5€ kahdesta aseesta ja ansasta LOL
   
 19. Lankakerä

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2002
  Viestejä:
  1 244
  Eikös toi ole silti halvempi kuin esim. Sanctumin DLC:t; aseet euron kipale ja mapit kaksi euroa. :D

  Mappipäkki-DLC:n vois hankkiakin, noi aseet ei järin hyödylliseltä lisältä tunnu. Nytkään tunnu löytyvän hyviä paikkoja joihin saisi automaattiarbalestejä niin mihis pistät kärpäslätkät..
   
 20. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  16 385
  Eipä tuo erityisen kalliilta vaikuta minunkaan mielestäni, mutta käyttöä noille kamoille en siltikään löydä, joten taidan passata.

  Tosin jos ajattelee, että itse peli maksaa 13,90, niin siihen nähden 2,5 eurolla pitäisi saada vähän enemmän kuin pari ansaa, mutta tällainen tämä pelimaailma nyt vain on, eli nykyään itse peli voi olla halvempi, mutta sille haetaan sitten lisäarvoa näillä DLC-kamoilla.

  Eikä tässä pitäisi olla mitään vikaa, sillä jokainen voi äänestää puolesta tai vastaan lompakollaan.

  Mappipaketin minäkin hankkisin saman tien ja toinen suosikki olisi parempi upgrade-mahdollisuus ansoille ja/tai laajempi asearsenaali sinne pelimaailman kustannustason alapäähän.
   
 21. greyone

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2007
  Viestejä:
  40
  Pakko sanoa että hinta ja laatu on tässä pelissä kohdillaan. Itse olen nyt nightmarea pelannut noin kolmas osan ja hauskaa on. Pakko kyllä yhtyä muiden kommenteihin crossbowlla räiskimisestä. Sitä on liikaa ja se on liian tehokasta verrattuna ansoihin.

  Erityisesti tämä korostuu nightmare vaikeudella kun ei ole rahaa tarpeeksi ansoihin, eikä aikaa niiden rauhassa asettelemiseen. Tuntuu että nightmarella on pakko ottaa elemental weaver ja sieltä tuli crossbow+ halvemmat taiat ja pääasiassa taistella läpi nuo kentät, ansojen ollessa lähinnä kevyenä tukena.

  Osa ansoista on myös varsin turhia. Barricade on liian kallis ja tuhotaan sekunneissa. Höyry ansalle en löytänyt mitään käyttöä ja wall of bladesin ulottuvuus on aivan liian lyhyt ollakseen hyödyllinen.

  Onko muuten kukaan onnistunut saamaan viisi pääkalloa tuosta viimeisestä kentästä war mage- vaikeudella? Itseltäni ei tunnu millään onnistuvan.
   
 22. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  826
  Itse käytän aina samoja ansoja, suurinosa kun on turhia/tehottomia. Barricade kannattaa laittaa niin, ettei se tuki kaikkia reittejä, jolloin örkit eivät tuhoa sitä.
   
 23. PasiP

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2008
  Viestejä:
  580
  Itseltä pääsi siinä ainoastaan yksi örkki läpi joten eiköhän se onnistuisi ilman suurempia ongelmia. Isommille kavereille syötetään sieniä ja pienemmät pystyy hoidella itse + joka puolella olevat piikkipalloheilurit tai mitkä onkaan sekä hidasteet niiden alla. Tuolla itse pääsin siihen melkein. Siinä tulee pari aaltoa jotka on vaikea hoitaa sen takia kun niitä heilureita ei ole saanut riittävästi paikoilleen eikä hidasteita ole vielä yhtään.

  Tosiaan nyt kun tuota on tullut pelattua niin täytyy sanoa että vittu mitä paskaa. Suurin osa ansoista on täysin hyödyttömiä ja sen jälkeen kun sain jousiampujat niin en paljoa muuta käyttänytkään. Jousiampujat + piikkimatot ja ne nuoli seinät on ollut riittävästi tappamaan kaiken. Myöskin se että portaisiin ei voi laittaa mitään ansoja on myöskin aika ärsyttävää. Olisi voinut sitten olla edes yksi ansa jonka voi laittaa vain portaisiin. En myöskään ymmärrä miksi ansojen tapoista saa 1000 pistettä kun omista tapoista vain 500.

  Nightmarella pelistä tulee vielä enemmän fps ja ansoja ei melkein edes ehdi laittaa saatika miettiä että miten ne kannattaisi laittaa. Kyllähän nuo vihut ehtii kellistää ja se on ihan kivaa, mutta alkaa se vähän kyllästyttää.
   
 24. suurmursu

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2009
  Viestejä:
  1 247
  Tuohon sopisi jokin unlimited-money pelimuoto jossa voisi räpeltää ansojen kanssa oikein kunnolla, tietysti sitten tulisi todella enemmän örkkejä kuin normaalisti.
   
 25. thomas-

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2010
  Viestejä:
  453
  Kuinka moneksi tunniksi tästä saa suunnilleen pelattavaa jos aikoo pelata kaikilla vaikeusasteilla läpi, ja meinaa hankkia täydet viisi (no vähintään neljä :D) kalloa kaikista kentistä? Demo tuli vedettyä ainakin kolme kertaa läpi, oli sen verran viihdyttävä.
   

Jaa tämä sivu