onko nuo cdon:in thor konepaketit oikeasti hyviä paketteja

Viestiketju alueella 'PC-konepaketit' , aloittaja finlandery, 15.05.2012.

 1. finlandery

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2010
  Viestejä:
  2 261
  eiks valkeet viivat ois enemmä näyttispuolen bropleemoita.

  ootko kokeillu eri näyttö piuha paikkoja?, epätodennäköstä et korjautus kylläki

  ja onks siel jotain sinettiä, joka estäs sen avaamisen?
   
 2. audio46

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2012
  Viestejä:
  1 212
  On ilmeisesti ollu ongelmia useammallakin näitten Thor-koneiden kanssa. Kaverikin oli Jordsin käyny ostamassa ja muutaman päivän jälkeen jo hajonnut. Mietityttää, että onko se nyt sittenkään kannattava ostos? :S

  Onko porukalla hyviä kokemuksia näistä koneista?
   
 3. tyyta

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2010
  Viestejä:
  5 090
  Voipi olla myös, että postin kuljetuksessa on paketti sen verran tärissyt tms., että näytönohjain ei enää ole kunnolla kiinni emolla ja/tai jokin powerista emolle/näytönohjaimeen tukevista virtaliittimistä ei ole kunnolla kiinni. Jos koneen kotelossa ei ole sinettiä tms., joka murtuu koteloa avattaessa ja mitätöi takuun, rohkenisin ainakin itse tarkistamaan em. seikat. Mutta jos ei muu auta, niin takuuseen vaan.
   
 4. Berza

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2002
  Viestejä:
  467
  Luulisi kai noiden kestävän siinä, missä muidenkin. Ihan perusosiahan noissa on käytetty, MSI, Corsair yms.
   
 5. finlandery

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2010
  Viestejä:
  2 261
  niiihän sitä luulis...

  toisaalta voi olla et esim näyttiksiin on eksyny joku maanantai erä, jollo ei oikeastaan ole thor:ien vika, vaan näyttisvalmistajan vika

  kauankoha noi pakkaa noit mun tilauksia, kun nyt vuorokauden pakannu :D
   
 6. wakeupdead

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2012
  Viestejä:
  12
  Ite ainakin oon nyt lukenu, että kaikki noi Thor koneet on olleet syystä tai toisesta todella huonoja ostoksia, vaikka hinnalla ilmeisesti laatua on saanutkin. Mukana kuitenkin itelläkin tuli D3, näppis, steelseriesin D3 hiiri + pelikuulokkeet, mutta ite ainakin aion kyllä palauttaa nyt koko paskan ja koota ite koneen jostain muualta. Ei kyllä kannata missään nimessä tilata, vaikka "halpa" onkin!
   
 7. finlandery

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2010
  Viestejä:
  2 261
  ite oon lukenu 2 tapauksesta täällä murossa, ja kuitenkin noita useampi sata kai on myyty näille it foorumeitten tyypeille, niin siinä voi miettiä vika taajuutta :D, kun kuitenkin jos joka osalla on vaik miten alhane rikkinäisyys prosentti, niin siinäkin tulee jo useamman osan kautta muutama suutari paketti.

  tietty jos oot useammasta lukenu, niin sitte alkaa huolestuttaa. pitää ite kommentoida tossa viikon parin päästä jos toimii kunnolla, tai sitte kirota raskaasti :/
   
 8. wakeupdead

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2012
  Viestejä:
  12
  No siis oon tän lisäks lukenu jostain Ruottalaisilta tietokone foorumeilta, että porukalla on samaa vikaa ollut kuin, mitä ite kuvasin, että tietokone saattaa pelittää pari-kolme päivää ja sen jälkeen alkaa ongelmat tai sitten että heti kun koneen on tilannet, niin mikään ei ole pelannut. Kaikilla näyttäs siis olevan tuo sama vika eli näyttö menee eka valkeeta viivaa täyteen ja tämän jälkeen tulee se sininen näyttö ja kone ei enää vaan käynnisty.
   
 9. Jagador

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1 679
  Oletko jo tarkastanut että näyttis on kunnolla paikoillaan ja että kaikki virtapiuhat ovat kunnolla kiinni? Eikös CDON sanonut, että koneeseen saa vaihtaa/lisäillä osia haluamansa mukaan ja kokoonpanon takuu raukeaa vain jos itse lisätyt/vaihdetut komponentit aiheuttavat koneen rikkoutumisen? Ja vaikka kokoonpanotakuu raukeaisikin niin eiköhän kaikilla koneen komponenteilla ole ihan normaalit takuut (1-3V)?
   
 10. Dimppis

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2010
  Viestejä:
  348
  Kai noihin on sitten laitettu joitain takuukorjattuja näyttiksiä kun kerran tuommoisia vikoja niihin tulee. Takuusta saa todennäköisesti uuden/korjatun koneen tilalle mutta siinä menee oma aikansa, erillissistä komponenteista kasatulla koneella ei vastaavaa ongelmaa olisi luultavasti syntynyt.
  Rahaa säästyi mutta jos koko konetta ei voi käyttää, niin oliko se sen arvoista?
   
 11. DahTroop

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  21
  Itselläkin on Jords tilauksessa ja rupesin nyt näiden kokemuksien perusteella miettimään että olisikohan järkevintä vain perua tilaus suoraan ja palauttaa kone ennen kuin edes avaa pakettia. Sen verran on ollut masentavaa luettavaa nämä kokemukset täällä tähän asti! Toivottavasti jollakin olisi nyt kuitenki jotain hyvääkin sanottavaa paketista.
   
 12. finlandery

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2010
  Viestejä:
  2 261
  ite aijon ainakin avata ja testata, ja jos menee takuuseen, niin sitten katotaa mitä tehää.

  kuitenkaan noin hyvää ei mistään saa tolla hinnalla, ja kuitenkin niitä on se vähintään 100-200 menny, ja jos tosiaan 1-2 sanoo et ei toimi, niin ei hirveesti kai tarvii pelätä, kuitenki jos ois suurempi vika tiheys niin luulis et tääl ois palstat täynnä ton haukkumista :/
   
 13. Kuukie

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2000
  Viestejä:
  112
  Veor ollut täällä diablo3 ajossa 16tuntia päivässä keskiviikko illasta ongelmitta. Jäähyksi vaihoin Mugem 3:n ja katoin että kaikki johdot ja komponentit oli kunnolla kiinni ja heitin kellot 4.5ghz 1.35v ja hyvin on pelittäny. Toki IBT:llä pyörittelin tunnin noita kellojen vakauksia.

  Mielenkiintoinen huomio että eikö 2600k @ 4.5ghz pitäisi IBT:ssä kuitenkin yli 91Gflopsia heitellä? Tässähän pitäisi olla esiasennettuna windows 7 sp1 joten ei pitäisi olla siitä kinni?
   
 14. Jagador

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1 679
  Kyllähän se vähän niin on, että huonot kokemukset tulevat aina "äänekkäämmin" esiin. Jos ajatellaan karkeasti, että jokaisessa koneessa on n. 10 eri komponenttia ja nykykomponenteilla vikatodennäköisyys on varmaan karkeasti 1% luokkaa (osalla enemmän, osalla vähemmän). Tällöin keskimäärin joka kymmenes kone sisältää jollain tapaa viallisen komponentin. Saattaa olla myös mahdollista, että osa komponenteista on takuukorjattuja tai muulla tavalla edullisempia kuin "normaalit" komponentit. En myöskään usko että tuohon hintaan koneille olisi tehty mitään suurempia testauksia toimivuuden suhteen, varsinkin kun käyttis asentuu loppuun vasta ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

  Muroille Thor-koneita on tullut varmasti kymmeniä tai jopa satoja, joten olisi iso ihme jos kaikki koneet toimisivat täydellisesti. Uskon myös, että osa ongelmista saattaa johtua kuljetuksen yhteydessä tapahtuneista kaapeleiden/näyttisten kontaktihäiriöistä. Samoin kokoonpanon yhteydessä saattaa tulla pieniä inhimillisiä erehdyksiä, jolloin liittimet voivat jäädä osittain irti.
   
 15. audio46

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2012
  Viestejä:
  1 212
  Kaverin luona kävin kokeilemassa tuota 649€ pakettia ja tuli kyllä sellanen fiilis et itekki pakko saada. Hienosti pyörittää bf3:sta 1980x1080 resoilla ja high:lla. Fps oli jotain 50-60 luokkaa.
   
 16. HulluJari

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2007
  Viestejä:
  22
  Avauduin itse tuossa toisessa ketjussa ettei Thor Vingner toimi vaan ilmottaa vain "no signal" jatkuvasti. Päätin nyt sitten käydä koko koneen uudestaan läpi ja tökkiä kaikkea mahdollista, jos joku paikka oliskin pois paikaltaan. Pikkasen liikahti kovalevyn piuha ja tadaa kone toimii, ainakin nyt toistaiseksi. Olin vissiin sitten vittuunnuksissani unohtanu kokeilla kyseistä piuhaa alunperin, kun kävin konetta läpi. Pienestä kiinni, mutta kun tällainen amatööri olen koneiden kanssa, niin jäi sitten huomaamatta ekalla kerralla.
   
 17. shaaka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  2 652
  En tiedä onko järkeä teidän mielestä, mutta jos tilaa thor koneen, niin itse purkaisin sen muuten osiin, paitsi jättäisin prosessorin emoon kiinni ja kasaisin itse sen uudelleen. Näin ainakin varmistuisi johtojen kiinnityksen ja sun muut :)
   
 18. tyyta

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2010
  Viestejä:
  5 090
  Eiköhä se riitä, että vaan varmistaa, että kaikki komponentit ja kaapelit ovat kunnolla kiinni, mikä ei sinänsä vaadi sen kummempaa purkamista.
   
 19. wakeupdead

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2012
  Viestejä:
  12
  Mut voiko muka johoissa olla vika, jos kuitenkin aikaisemmin kone pelittänyt ihan hyvin ja sitten yhtäkkiä alkaa noi ongelmat, kun kuitenkin paikoillaan maannut toi kone ne 3-4 päivää ja toiminut ihan hyvin?

  Uskaltaako tuota konetta muka ruveta availee, kun eikös siinä mene sitten kaikki takuut ja sun muut umpeen, vai mitenkä on..? :/

  Jos tosiaan ois vaan joku kiinnikevika..?
   
 20. Jagador

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1 679
  Ei pitäisi mennä availusta takuut. CDON oli jollekin vastannut, että komponenttien vaihto/lisääminen ei vaikuta takuuseen ellei sitten asennusvirhe ole aiheuttanut jotain vahinkoa.

  Minulla joskus oireili kone niin että kiintolevyä ei aina löytynyt. Viaksi osoittautui rikkinäinen sata-kaapeli ja vastaavan olen kokenut myös hieman huonosti paikallaan olevalla sata-kaapelilla (vai oliko peräti IDE-kaapeli).
   
 21. wakeupdead

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2012
  Viestejä:
  12
  Oliko tossa sun koneessa mitään sinettiä tai vastaava, josta huomais, että koneen on mennyt avaamaan..? :/
   
 22. HulluJari

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2007
  Viestejä:
  22
  Eipä tullu mitään tuollaisia vastaan, joten rohkeesti vaan kone auki ja kokeilemaan, jos siellä olisi jotain löysällä.
   
 23. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 694
  Mitäköhän tää kone oikein kummittelee, toiminut tämän jonkin verran yli viikon hyvin mutta äsken tämä windowsin läpinäkyvyys meni "normaaliksi" ja sitten kuului kopan sisältä jonkinlaista sihinää :confused:
  Hyvin kyllä muuten toiminu tämä kone.
  Ja lämmöt ovat ihan normaalit.

  EDIT: Jaa, tämän mukana ois saanu näytönki :smoke: Kerpele.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2012
 24. putman

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  236
  Tämän itsekin tarkistin aspalta ja sanoivat että 16GB on. Ja kovokin on juuri mainittu samppa.
   
 25. putman

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  236
  No kyllähän kahden vuoden takuunkin aikana pitää koneesta päästä putsailemaan pölytkin. Eli uskaltaa avata. Ja putsata pölyistäkin tarvittaessa. Ainakin meikäläisen kaveripiirissä on tullut näitä valmiita konepaketteja joissa kehotetaankin avaamaan kone ja poistamaan tarvittaessa kuljetustukia ja/tai varmistamaan että osat ovat postin jäljiltä paikoillaaan.
   

Jaa tämä sivu