Nokia Lumia 720/520

Viestiketju alueella 'TaskuMuro: Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Matthi, 19.04.2013.

 1. mkoosebi

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2005
  Viestejä:
  152
  Onko täällä lumia 520 käyttäjää joka käyttää autossa Bluetooth Audio Streaming ominaisuutta ja Spotifyta, eli toimiiko hyvin. Ja pelittääkö 520 laite ilman sim korttia offline navigaattorina sekä spotify streamaajana bluetootin kautta (ford sync). Nykyisin käytän vanhaa android luuria em. toimintoon mutta se ei enää pelitä kunnolla niin lumia 520 vois olla hyvä viihdelaite/navi ja varaluuri..
   
 2. nakkk

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  423

  Mun mielestä WP8 ei saa offline tilaan ilman sim korttia. En ole ihan satavarma. Navigaattori toimii offlinessä, mutta pitää ensin ladata kartta offline käyttöä varten. Sim kortti pulmaan auttaa Saunalahden prepaid microsim edition, itse kävin eilen ärrältä hakemassa, 3,9 € tarjouksessa ja 6 € saldoo.
   
 3. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 556
  Vuotaako muillakin valoa noista windows-näppäimistä? Huomaa varsinkin jos katsoo yläviistosta. Virransäästön jos laittaa niin häviää.. ei taida olla mitään appia jolla saisi näppäimet sammtettua ilman virransäästötilaa?
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2013
 4. Greedo

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2011
  Viestejä:
  117
  720:llä vuotaa toi suurennuslasi. Sen verran vähän kuitenkin että huomasin sen vasta kun joku sanoi että itsellä vuotaa.

  Oma 720 nyt huollossa. Kamera piti tarkentaessa mekkalaa ja kaikissa kuvissa joissa vaaleita värejä sillä reunalla jossa windows näppäimet niin ovat suttuisia.

  Mainitsin tosta vuodosta myös kun vein huoltoon.

  Kuinkas kauan porukalla yleensä huolto kestänyt? Itsellä nyt maanantaina tulee 2 viikkoa täyteen reissussa.
   
 5. deeseven

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2002
  Viestejä:
  165
  Toimiiko 720:ssa numerovalitsimet, kun puhelussa sanotaan että paina vaikka ykköstä vai pitääkö pysyä vanhassa luurissa?
   
 6. Johann

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2002
  Viestejä:
  441
  Tottakai toimii. Olisi aikamoinen puute..
   
 7. Ville.Hyvonen

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  359
  Onko muilla käytössä oma facebook puhelimessa? onko teillä niin ettei kaikki viestit tule puhelimeen? wlan itellä päällä kotona aina. osa viesteistä tulee puhelimeen, mutta osa ei. kumma juttu toivottavasti tohon tulee päivitystä.
   
 8. n500

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2012
  Viestejä:
  358
  On myös Facebook tili 520 puhelimessa,viestittely viestit sovelluksella käyttämällä face keskustelua toimii joskus ihan kuin whatsapp konsanaan eli helv hyvin mutta useimmiten lopettaa melko pian niiden vastaanoton eli loppuu yleensä aika lyhyeen.Jos haluaa tiedon uudesta viestistä ilmoituspalkkiin voi jättää sen taustalle auki poistumalla kotinäppäimestä viestien kirjoituksesta.Tuo on ainakin toiminut.
   
 9. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 556
  Itsellä taas 720:lla vuotaa nuo 2 muuta ja suurennuslasi ei. Mutta eipä tuota jaksa laittaa minnekään huoltoon kuukaudeksi kun on muuten täydellinen yksilö ja hyvin tuntuu toimivan virransäästöllä, jota mielellään pitää pidemmän akkukestonkin vuoksi.

  Nokian foorumilla oli tuosta puhetta ja joku tukihenkilö oli testannut 10 puhelinta, kaikissa vuoti nuo. Taitaa vaatia aikamoista tuuria että saa vuotamattoman yksilön.
   
 10. Ville.Hyvonen

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  359
  toivottavasti amber päivityksessä on huomioitu noi ja asiaan tulossa korjaus...
   
 11. Levollinen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2011
  Viestejä:
  78
  720:aan tuli tänään erikoinen ongelma. Puhelin ei ota kosketusta tuosta näytön alalaidasta eli esimerkiksi tekstiviestien lähettäminen ei enää onnistu kun se lähetysnappi sijaitsee juuri siinä kohdassa, oli puhelin sitten missä asennossa tahansa. Eikä siinä vielä kaikki, sen rikkinäisen kohdan painamisen jälkeen alkaa puhelin elää omaa elämäänsä, vaihtaa aloitusvalikosta luetteloon, sulkee sovelluksen ja menee siihen valikkoon josta saa vaihdettua avoimia sovelluksia. Kaiken tämän lisäksi vielä värähtelee villisti.Elämä loppuu kuitenkin lukitusnapin painallukseen ja avatessa lukitusnäytön kaikki vaikuttaa olevan normaalisti. Kunnes taas painaa rikkinäistä aluetta.

  Soft reset tai näytön herkkyyden säätäminen ei ole auttanut, pitänee koittaa vielä hard resettiä ja jos ei vaikutusta niin pitää vain toivoa että näytönvaihto menee takuuseen. Onko muilla ollut samankaltaista tilannetta?

  EDIT: Ajattelemattomuus kostautuu taas. Vedin hard resetin, ei auttanut ja nyt en pääse käsiksi puhelimeen kun koko asennuksen aloitusnappi on tuossa rikkinäisessä alueessa. :comp:
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2013
 12. Ville.Hyvonen

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  359
  Mites muuten toimiiko teillä toi automaatti kirkkaus miten?
   
 13. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 441
  Kokeilin aivan pimeässä kirkkaudet täysillä mahdollisimman mustaa ruutua katsoen eikä mitään. Hyvää tuuria kai.

  Itellä kai niinkuin pitääkin. Esim. kun nyt hämärässä huoneessa tässä näytön edessä näppäilen ni kirkastaa näyttöä hieman, jos nojaan taaksepäin ja luurin näyttö pois monitorista, niin näyttö himmenee hieman. Jos valosensorin peittää täysin ni näyttö menee himmeimmäksi mahdolliseksi.

  edit: omaan silmään ja makuun automatiikka himmentää näyttöä hämärässä hieman liikaa, mutta ei häiritsevästi jotta ottaisin ominaisuuden pois päältä.
   
 14. Delhi

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  399
  Huoh, puhelin on 3 viikkoa vanha ja jo nyt tuli erittäin kriittinen vika siihen. Illalla akku näytti 50% jäljellä, myöhemmin kun koitin puhelinta niin se ei lähteny enää käyntiin joten epäilin että akku olisi loppunut jostain syystä, laitoin sen lataukseen. Tästä huolimatta en saa puhelinta käyntiin, vaan joka kerta kun koitan käynnistää puhelinta niin tulee tuo vilkkuva töpselin kuva joka ilmeisesti ilmoittaa että akun varaus on pieni ja puhelinta ladataan. Sama toistuu vaikka sitä olisi ladattu pari tuntia, ilman latauskaapelia kun koittaa käynnistää niin tulee joko se akkukuva esiin ilman vilkkuvaa töpseliä tai ruutu on vain mustaa ja hetken päästä se sammuu. Puhelin ei näytä mitenkään reagoivan "soft-resettiin", eli power+volume down painamiseen, vaan edellä mainitut tapahtumat vaan toistuvat.

  Mitäköhän tässä nyt mättää, puhelin on kuitenkin ollut erittäin kevyessä käytössä eikä siinä ole kolhun kolhua. Maanantaikappale?

  Edit. Kas kummaa, yhtäkkiä lähti pelittämään, batterystatseja kun kattoo niin sen mukaan akun varaus ei ole käynyt alle 30% viimeisen päivän aikana...
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2013
 15. Enrique Carioca

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2001
  Viestejä:
  2 266
  Ei ole kokemuksia juuri tuosta mallista, mutta 820:stä kyllä ja siinä akun varauksen näyttö toimii jatkuvasti päin persettä, erityisesti jos käyttää langatonta latausta tai puhelinta ei ole buutattu aikoihin. Toisin sanoen, on tavallista että puhelimen buutin jälkeen akun varaus saattaa näyttää hyvinkin 30% enemmän tai vähemmän kuin mitä ennen buuttia. Eli mitä kauemmin puhelin on ollut buuttaamatta sen enemmän akun varaus näyttää väärin.

  Eli eiköhän tilanteessasi ole käynyt niin että akku on mennyt täysin tyhjäksi statsin lukemista huolimatta, josta syystä johtui että sen jälkeinen puhelimen lataus ja käynnistys kesti todella kauan.

  Lueskele noita muita Lumia-säikeitä ja huomaat enemmänkin kohtalotovereita.
   
 16. Jerppu2

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2013
  Viestejä:
  109
  Jostain luin että osa sovelluksista ei osaa sammuttaa itseään oikein, vaan prosessi jää junnaamaan vaikka mitään ei näyttäisi olevan päällä. Omasta kokemuksesta olen huomannut että taisia sovelluksia on esim, Nokia Drive, Nokia Citylense, Nokia Music jne. varmaan on muitakin. Nyt kun noita sovelluksia käytän, seuraan akun kulutusta niiden sulkemisen jälkeen ja jos akku näyttäisi kuluvan normaalia nopeammin, boottaan puhelimen jonka jälkeen akunkulutus palautuu normaaliin.
   
 17. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 556
  Jos itse näytön laittaa kirkkaalle niin valovuoto häviää. Kun antaa automaattisella himmentää niin silloin ne alkaa näkyä, vuoto kun ei tule näytöstä vaan niistä näppäinten valoista. Näkyykö noin hämärässä huoneessa kun katsot yläviistosta?
   
 18. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 441
  Niin mie sen käsitin että vuotaa näppäimistä näytön puolelle (eli siihen alalaitaan pitäis ilmeisesti tulla vaaleaa hehkua, tyyliin paskat lcd-näytöt jotka vuotaa valoa reunoista?), ei miulla vuoda mitään normiasetuksillakaan, katoin miten jyrkästä kulmasta tahansa. Tai sit en vaan oo ymmärtäny miten ja minne sen pitäis vuotaa :P

  edit: oletin tosin että kirkkausasetus vaikuttaa näppäimien kirkkauteen myöskin, siks testasin kirkkaudet täysillä kans, mut näköjää näin ei olekaa. ja eipä tietenkään pitäiskään, näyttöähän sitä tulee katteltua eikä niitä näppäimiä :)
   
 19. ylitarkastaja

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2012
  Viestejä:
  18
  Mitäs porukka sanoo onko tää 520 max 150e budjettiin paras vaihtoehto vai kannattaisiko mielummin ostaa käytettynä esimerkiksi S2? Käyttiksellä ei siis väliä, mutta tuo kamera vähän epäilyttää. Onko se niin huono kuin kaikissa arvosteluissa sanotaan, vai johtuuko se vain vertailukohteista jotka ovat nämä 500 euron puhelimien kamerat?
   
 20. Ville.Hyvonen

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  359
  kyl mä ainakin sanon...että tähän hinta luokkaan tää on huippu. kamera on ihan jees. eihän se mikä kovin tarkka ole ja just arvosteluissa verrataan muita lumioita. ainut mikä mua häiritsee on toi oma facebook kun viestit ei tule kaikki perille. toivotaan että saavat tohon korjausen nopeesti. on se s2 hyvä luuri kans. amber päivityksen mukana tulee uusia kamera ominaisuuksia 3200 iso esim saa ainakin valosia kuvia. 520 omistajat vois kertoo onko niillä sama vika tossa facebookissa tuleeko kaikki viestit perille.
   
 21. nuusk1s

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  2 101
  Ostin kakkosluuriksi 520, ja kyllähän tämä viikon käytön jälkeen on pakko rankata hintaluokassaan ehdottomasti parhaaksi luuriksi, ei 120€ saa toista uutta puhelinta joka tulisi lähellekkään, vaikka muuten en niin syvästi wp8:sta välitäkkään. Kamera tosin on aika vaatimaton kun on tottunut noihin lippulaiva malleihin, mutta ei tähän rahaan kaikkea voi saada.
   
 22. pieniapina Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  3 883
  tuskin saavat korjattua kovin nopeasti kun vika tuttua kauraa jo windows 7.5 lähtien..:rolleyes:
   
 23. Ville.Hyvonen

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  359
  No on kumma. mikä virka tolla sitte on ku edes toimi niinku pitää:D
   
 24. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 556
  Minkäs takia WLANia ei saa laitettua takaisin päälle virransäästössä jos ottaa kerran pois päältä? Tosi säästöä kun pitää kokoajan pitää päällä.
   
 25. oldez

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2000
  Viestejä:
  744
  En ole tuollaista huomannut 920:ssä.
   

Jaa tämä sivu