1. Bugiraportit ja palaute XenForo-MuroBBS:stä tähän viestiketjuun

    Tuliko vastaan englantia tai huonoa suomea, raportoi tähän viestiketjuun

Nokia CS-17 hyppii silmille.

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja jaska915, 14.05.2011.

  1. jaska915

    Rekisteröitynyt:
    13.07.2000
    Viestejä:
    14 320
    Tutun Amilo jossa otsikon tikku Denan liittymällä. Joka kerta kun tikun tuikkaa koneeseen (portilla ei väliä) Windows (XP SP3+kaikki päivitykset) alkaa asentamaan kuvassa näkyvää laitetta (ensin löytyy "Nokia CDC Device" ja tämä putkahtaa sen jälkeen) samoin kuvassa näkyvän virheilmoituksen saattamana. Netti/tikku kyllä toimii muuten ihan moitteetta, mutta hyvähän tuokin olisi saada selvitettyä.

    Taustaa sen verran että alunperin vikana oli ettei tikku toiminut modeemina kuin ensimmäisellä kerralla ajurin+softan poiston sekä niiden uudelleenasennuksen jälkeen vaan joka kerta tikun koneeseen iskettyä käynnistyi autorun eikä modemissa ollut mitään elämää, mutta kaikkien USB-ohjaimien poisto ja uudelleenasennus siis korjasi homman tämän osalta.

    Ajuri siis se joka on tikulla valmiina. Ja oman pöytäkoneen x64 Seiskassa tietysti pelittää kuin Buickki.

    [​IMG]
     
  2. jaska915

    Rekisteröitynyt:
    13.07.2000
    Viestejä:
    14 320
    Ja sehän nyt (kuinkas muutenkaan...) selvisikin heti kun sai lirpakkeen kynäiltyä.

    Tuo AT1 Device onkin näköjään vain sarjaporttiemulaattori, ja sen sai asentumaan kunhan vaan asensi ensin manuaalisesti olemattoman sarjaportin Wintoosalle. Hetihän tuo nyt olisi pitänyt hoksata;)

    Nyt toimii kuten pitääkin.
     

Jaa tämä sivu