Netflix

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja happoman, 12.08.2012.

 1. Merenantimet JiM

  Rekisteröitynyt:
  08.10.1999
  Viestejä:
  1 531
  Minulle tuli tuosta tarjonnasta mieleen Anttilan ale-DVD-laari. Surkea.
   
 2. WonderC

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2004
  Viestejä:
  624
  Ihan hanurista toi on. Joskus katoin että uutuuksissa oli uudempia nimikkeitä, kuin viimeksi lisätyissä. Eli ne on syytä tarkistaa molemmat, joka on ihan typerää. Lisäksi noi uutuudet ja viimeksi lisätyt on ainakin itsellä tuolla etusivulla jossain keskivaiheella, sitä ennen on lista koska katsoit sen ja sen.
   
 3. wille82

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2002
  Viestejä:
  150
  Ei ole mediahinttiä tai mitään dns/proxy virityksiä käytössä. Silti näyttää jenkkilisäyksiä tuo linkki.
   
 4. Lagaaja

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  3 211
  Eipä oo taas aikoihin tullu uutta sisältöä. Jotenkin kuvittelin, että tarjonta tulisi kasvamaan voimakkaasti Suomessa, koska kyseessä on (oli) "uusi" palvelu. Teettääkö nuo itse tekstitykset joillain harkkareilla, vai miksi ne ei saa niitä leffoja ja sarjoja jakoon Suomenkin Netflixiin?
   
 5. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 386
  Koska Nelosen ja Maikkarin sopimukset.
   
 6. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  3 374
  Onko kukaan vertaillut, että onko ruotsalaiset saanut enemmän sisältöä flixiinsä?

  Alkaa kyllä hieman tuo olematon tarjonta jo nyppimään. Täytynee varmaan kesäksi sulkea ja katsoa syksyllä uudestaan.
   
 7. MiKiM

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  1 602
  Itse pistin myös kesätauolle 1.6 alkaen. Palataan tauolta syksymmällä jos tarjonta on laajentunut.
   
 8. Jashka

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2007
  Viestejä:
  182
  Netflixin suomenkielisten tekstitysten taso on välillä aivan hirveää kuraa. Esim. Lostia seuratessa huomaa selvästi, että tekstit on käännetty suoraan jostain muusta kielestä ilman video- tai ääniraitaa. Äsken oli tilanne, jossa Jack elvytti sairaalassa potilasta. Sydäntä startattaessa deffalla "clear" oli käännetty "selvä".
   
 9. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  9 377
  No mielummin itse katson tuolta noita mielummin kuin että pitäisi alkaa esim yöllä etsiä niitä dvd:tä hyllystä yms ja vielä pitäisi kuunnellla dvd:n ääntä ja noissahan aika useasti pitää katsoa ne mainokset yms ennen leffan alkua.Sekin vielä että dvd levyä pitäisi ehkä alkaa putsata(tai siinä olisi naarmuja eli ei välttämättä toimisi) ja se että niitä leffoja pitäisi alkaa etsiä sieltä laareista puoltaa tota netflixiä.Ne tunnukset toimii myös muiden maiden netflixeissä ja ruostin/norjan/tanskan netflixeissä taitaa olla suomenkieliset tekstit.
   
 10. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  7 387
  Itselleni Netflix on ollut hyvinkin hintansa väärti tähän asti. Breaking Bad, House of Cards ja nyt menossa Hemlock Grove. Loistavia sarjoja ja tarpeeksi myös elokuvia. Muksun kanssa ollaan katseltu varmasti toistakymmentä.

  Eniten pidän siitä, että voi aloittaa jaksoa/leffaa katsomaan yhdellä laitteella ja kun jatkaa toisesta laitteesta, järjestelmä muistaa mihin kohtaan jäit. Tämä on median kulutuksen nykypäivää ja kaikki TV-tarjonta saisi mun puolestani siirtyä tähän ja perinteinen TV-media yle-maksuineen ryömiä sinne, missä aurinko ei paista.
   
 11. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 531
  Joo, oli sisällöstä mitä mieltä tahansa niin tekniseltä toteutukseltaan Netflix on kaukana muiden palveluiden edellä.
   
 12. NyNNyXX

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  736
  Valikoimahan on loistava jos englanti taittuu. Varmasti riittää katottavaa, itsellä hyllyssä n. 2000 leffaa ja siltikin jenkki, kanada ja brittipuolella on kymmeniä katottavia leffoja sekä sarjoja. Tietenkin asia on eri jos ei ole elokuvaharrastaja ja ei tiedä mitkä elokuvat ovat hyviä.
  Jos vain hakee uusia mainstream-leffoja niin sitten valikoima on niukka.
  Palvelu on mielestäni jopa halpa vaikka kokonaisuudessaan (us-unblock) hintaa tulee 12€/kk.
  Pleikan käyttöliitymä on huono, mutta appleTV:n taas on loistava, ja ainahan PC:ltä tai tabletilta voi katsoa koko valikoiman.
   
 13. JerryKannu

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 442
  Millä tapaa se on huono?
   
 14. lrieska

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2000
  Viestejä:
  4 961
  ei pysty selaan genreittäin mitään.
  itse katson pleikan kautta toki kaiken, mutta ipadilla pläräilen että mitä katson seuraavaksi koska siinä voi etsiä helpommin.
   
 15. ketunhäntä kainalossa

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2009
  Viestejä:
  2 714
  pleikkarin appi näemmä päivittynyt, visuaalisia muutoksia ainakin tehty. Tosin nyt sit taas vinkuu aip-701 erroria jos koittaa jenkkipuolta katella...on tota ollu tietty ennenkin, mutta ei taas hetkeen...

  edit. ei toimi vieläkään jenkkidns:llä, menikö ne nyt tosissaan kusemaan ton jotenkin? mites muilla?

  edit. osa 2: sinne meni puoli vuotta ilmaiseksi toiminut unotellyn dns, toimii nyt kun kävi niiden sivuilla päivittämässä oman IP:nsä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2013
 16. WinterIsComing

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2010
  Viestejä:
  947
  Nyt on alkanut ps3 sovellus tökkimään: alotussivun valikot loistavat tyhjyyttään, ei suostu käynnistämään joitakin videoita ollenkaan, jotkut käynnstyy mutta katkeavat hetken kuluttua. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia?
   
 17. Maly

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2010
  Viestejä:
  118
  PS3 ilmoitti pätsänneensä Netflixin (PSN auto update), mutta ei tuo näytä yhtään erilaiselta vanhaan verrattuna.

  Mikä mahtaa olla uusimman Netflix clientin versionumero?
   
 18. ketunhäntä kainalossa

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2009
  Viestejä:
  2 714
  Onhan se nyt ihan silminnähden ihan erinäköinen, jo koko ruudun täyttävästä aloituskuvasta lähtien. Videoiden latausindikaattori on muuttunut palkista ympyräksi, ja muutenkin soittonäkymä on ihan erilainen. Selectiä painamalla pitäisi myös näkyä joku 15 riviä dataa siitä striimistä.
   
 19. -E-

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2007
  Viestejä:
  1 006
  Tulee yllättävän pienistäkin korjauksista heti päivitystä eri alustoilla, kun taas joissain softissa saa odotella että päivityksiin ehtii mukaan jotain selvästi näkyvää houkutinta.

  Win8 sovelluksessa esim on jossain vaiheessa korjaantunut 10sek pakitusnappi, joka aiemmin heitti itsellä aina videon alkuun. Kätevää kun esim Chuckin alkutekstit ovat juuri pari sekuntia niin lyhyet ettei niitä saa tarkasti skipattua palkilta. Nyt voi huoletta hypätä siihen ensimmäiseen aikamerkkiin josta palkki ottaa kiinni ja klikata heti perään tuota nappia jos meinaa alkaa dialogi kesken lauseen. (Kätevämpi olisi jos palkki toimisi oikein <1min, mutta minkäs teet.)

  Chuckin 5-kautta etsiessä huomasin, että Ruotsin valikoima on yllättävän paljon parempi, näin pikavilkaisulla. Luulin että Suomi ja Ruotsi vedettäisiin jollain yhteisellä pohjoismaasopimuksilla, enkä osannut olla kateellinen ennen kuin nyt vahingossa.

  Maakiertäjistä Unotelly vaikuttaa kiristäneen tarkistustaan, sillä heidän dns oli aiemmin yleisesti jaeltu kikka saada US-flix ulkomailla. Unblock-us kokeilin tuossa etsintäoperaation aikana, mutta ainakin ilmainen testi jumitti niin pahasti ettei siihen rahaa laittaisi ennen kuin suomalaisesta todella loppuu katsottava eikä vain valinnanvara.
   
 20. Maly

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2010
  Viestejä:
  118
  Noh, onneksi olkoon että sinulla meni heittämällä päivitys. Oma sanoo versioksi 1.04, ja tismalleen samalta näyttää kuin vanhakin. Eikä päivitystä saa ajettua erikseen.
   
 21. Stobe

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Täällä ainakin päivityksen jälkeen latausruutu näyttää vanhojen "juoksevien palkkien" sijaan latausympyrää. Sisällä sovelluksessa en sitten mitään eroa huomannutkaan. Ilmeisesti kuitenkin ohjelmaa katsoessa jotain nappia painamalla saa esimerkiksi valittua tekstityksen ilman että katselua tarvitsee keskeyttää.

  Tämän, tai jonkun muun myötä, itselleni tuli ongelma Unblock-Us:n kanssa. Kaikki muut regionit toimii, paitsi Suomi. Eli jos valitsen PC:ltä region pickerillä Finland, niin en pysty katsomaan Netflixiä millään laitteella. Vielä pari päivää sitten sekin toimi erinomaisesti. Olen tosin laittanut siitä jo kyselyä suoraan Unblock-US:n supportiin. Katsotaan mitä vastaavat.
   
 22. ketunhäntä kainalossa

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2009
  Viestejä:
  2 714
  1.04 se munkin versionumerokseni näyttää. Jos ei videota soitettessa näe mitään muutosta, niin sitten menee optikolla käymiseksi tai kyse on tosiaan teknis-mystisestä ongelmasta. Jälkimmäisessä tapauksessa sen Netflix-appin voi kokeilla poistaa ja ladata sitten uusiksi.

  Tekstityksen oli saanut ennekin päälle/pois ainakin Bravian kaukosäätimellä mutta nyt tosiaan onnistuu pleikkarin ohjaimellakin.
   
 23. Kim Doe

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2002
  Viestejä:
  106
  Onko muuten millään muulla laitteella tekstitykset valkoisia kuin Apple TV:llä? Itse en saa ainakaan iPadillä, Androidilla, PC:llä ja Wiillä kuin keltaista tekstiä. Pääasiallisesti tulee katsottua ATV:llä kun siinä on myös 5.1 äänet mutta olisihan se mukavaa kun saisi muihinkin laitteisiin valkoiset tekstit.
   
 24. Arc

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2000
  Viestejä:
  1 151
  Kellään muulla ongelmia ps3 kanssa? Osa nimikkeistä on jotenkin jumissa. Kun valitsee esim. Indie game: the movie niin näkyy pelkkä kuva eikä pysty soittaa sitä tai tehdä mitään. Ipadilla tuntuisi toimivan normaalisti.
   
 25. Strat1968

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2012
  Viestejä:
  238
  Samaa ongelmaa täälläkin PS3lla tuolla uusimmalla 1.04 versiolla. PCllä kaikki toimii normaalisti.
   

Jaa tämä sivu