Miten menetellä absolutistina humalaisten naisten kanssa?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja urban sohjo, 11.12.2008.

 1. AdamWest

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2003
  Viestejä:
  57
  Ei. Se tästä threadista.
   
 2. Moon

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  658
  Humalaista naista voi panna vaikka oisit itse selvinpäin. Ongelmaksi voi koitua se, että onko ylipäänsä haluja moiseen. Joskus humalainen nainen petipuuhissa voi olla myös turnoff.

  Mieluummin nussin aktiivista, virkeää ja kommunikointikykyistä naista kuin virtsanhajuista makaavaa lahnaa jolla ei ole omaa tahtoa, ja jolle "kaikki on ok".
  [signature]Muroa vuodesta -99.[/signature]
   
 3. OMGmercedes

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2004
  Viestejä:
  17 836
  Vai että puoli vuotta juomatta, ollaan absolutisti ja nyt känniset naiset haluaa panna, eikä tiedä mitä tehdä. Jep, tää oli viikon huonoin juttu.
  Yhdyn mattieskon kantaan.

  [signature]Tyhmiin kysymyksiin saa useimmin tyhmät vastaukset.[/signature]
   
 4. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  729
  On sullakin v*ttu stna "ongelmat", kun alat liiallista pillun tarjontaa valittamaan...

  Itsekin tuli sen verran pahassa puutteessa eleltyä nuoruudessa, että tässä aloituspostauksessa on aika rankkaa vittuilun käryä ilmassa. Haista kukkanen.

  Niin ja on mullakin joskus ollut tilanne, että on ollut vähän liikaakin naisia tarjolla, mutta en kyllä v*tty käy siitä mitään valitusthreadia Muroon tekemään.
   
 5. äxpärt

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2004
  Viestejä:
  14
  [​IMG]
  [signature]"Onnellisuus älykkäissä ihmisissä
  on harvinaisinta mitä tiedän."
  - Hemingway[/signature]
   
 6. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  3 200
  Asia on oikeasti vakava. Jos ei tunnu missään vaikka hyväksikäyttää toisen humalatilaa niin mikäs siinä. Pahinta hommassa on se kun tajuaa, ettei saa muuta kuin kännistä naista, mutta silloin voikin vetää pään täyteen hyvästä syystä (?). Ilmeisesti aloittajalla ei tätä ongelmaa ole ja siksi murot eivät kykene häntä ymmärtämään.
  [signature]8-)[/signature]
   
 7. mxz-tuhoaja Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  339
  Mä löysin vastauksen ongelmaan!!!
  Ala dokaamaan uudestan ja tadaa ei moraalista onkelmaa.. :)
  [signature]dressing sharp and acting cool[/signature]
   
 8. Qulle

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  1 422
  Tuossahan tuo jo tulikin...
  [signature]Kaikkea mitä voi tökkiä munalla, voi myös kellottaa...!!
  Nykymittapuun mukaan täysi rasisti - ja ylpeä siitä ![/signature]
   
 9. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  729
  Jos haluaa muita kuin humaltuneita naisia, niin kannattaa varmaan yrittää etsiä jostain muualta kuin baareista!?!?!?!!?!?"%&%"/&(&"!?!?!?!?

  Sitä paitsi alkoholi luonnollisesti poistaa estoja ja lisää haluja naisilla, joten totta mooses päihtynyt nainen on helpompi nakki kuin selvinpäin oleva. Ei se silti tarkoita, etteikö nainen voisi sut huolia myös selväpäisenä.
   
 10. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 286
  Helpompi "en muista mitään" kuin kiusallista keskustelua jatkaa.
  Eli jos järkevässä kuosis, eikä ongelmia kävelyssä ja muutenkin näyttää pysyneen asiallisis mittapuus juonti niin antaa mennä vaan. Jos taas selvästi siin kunnos et kohta sammuu tai oksentaa niin peittele vaan nukkumaan ja jätä ämpäri tms. lähelle ettei mee hyväksikäytöksi.
  Kiltin miehen rooli pure kuin omaan nilkkaan. Mutta ei tarvi sikakaan olla muutakuin niit kohtaan jotka sulle ollut sikamaisia.
  Jotku vaan tarvii enempi viinaa osatakseen sanoa tai tehdä sen mitä haluaa tehdä. Ei se viina tee tyhjästä niitä haluja vaan poistaa vaan estoja. Eikä viina ole ainut vaan myös esim. rauhoittavatkin tekee tota joiden käyttäjiä on vielä vaikeampi erottaa jos lääkitys on kunnossa.

  Oma asiansa on se että joistain vain ei huomaa että kuinka kännis ne on ja vittumaisempi tajuta vasta useampien tapaamisien jälkeen et juuh ollaankin aina tavattu aika reippaan alkoholin kanssa ja vain siksi päädytty sänkyyn asian muuttumatta muuksi. Pilleristin tajuaminen on viel vaikeampi.

  Ihmisiä ne naisetkin on ja halut vaikka haluavatkin monasti esittää vaikeammin tavoiteltavaa joka unohtuu monesti kännis.
   
 11. distu

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2005
  Viestejä:
  530
  I don't see the problem.. ?

  Jos et nyt etsi ihan oikeesti pitkäaikaista vakavaa suhdetta nii anna mennä vaan. Jos osaat nussia ja ämmä muistaa jotain ni soittaa varmaan sitten takasin (olettaen että oot "niitä miehiä" jotka antaa edes jotain yhteystietojaan).
  Jos taas on ihan oikeesti vaimoke hakusessa niin sitten pitää vaan todeta että se on yleensä senverran vaativa ja pitkäaikainen prosessi, että ehdokkaita ei välttämättä bileistä tai baarista löydy.
  [signature]get pro or die trying
  Disturbed@Qnet[/signature]
   
 12. m.o.s.

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2007
  Viestejä:
  899
  Jos nainen itteään sulle tyrkyttää, ei siinä mun mielestä sen suurempaa moraalista ongelmaa ole kuin jos olisit itsekin kännissä. Sitten alkaa mennä jo arveluttavuuden puolelle, jos nimenomaan juotat naista humalaan tarkoituksella, yrität saada estoja katoamaan tai muuten oikein vikittelet vastahakoista, esim. varattua humalaista naista.

  Eri asia on sitten onko sen humalaisen naisen kanssa vehtaaminen niin laadukasta, että se kannattaa. Kai se riippuu puutetilasta.
   
 13. jutanu

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2002
  Viestejä:
  708
  en ymmärrä mikä ongelma tässä on?
  [signature]Same shit, Different day.[/signature]
   
 14. Ezzy

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  3 924
  Liian kännissä olevat naiset voi aina unohtaa ihan suoriks. Ei sellasta kestä elävä erkkikään.
   
 15. madaxel

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  794
  En nyt ole varma mitä tarkoitat "baarilla" tässä, jotain sedulaa tms yökerhoa vai ihan oikeaa baaria? Jos haluat tavata tolkuissaan olevia naisia, niin mene baareihin eli ns. istuskelupaikkoihin alkuillasta, tyyliin klo 20-22. Silloin ei vielä naikkoset ole tuhannen päissään. Toki haastetta lisää melkoisesti se, että tuollaisissa paikoissa naiset yleensä hengailevat kavereidensa kanssa eivätkä ole ns. haku päällä (ainakaan tuohon aikaan vielä).

  Vaikea kyllä uskoa että muuta kuin "en muista tästä huomenna mitään" -tyylistä naisseuraa ei meinaa baareista löytyä..
   
 16. halla_w

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2004
  Viestejä:
  102
  Kai se panemisen reiluus riippuu naisen humalan asteesta. Ja selväpäinenhän osaa tulkita humalan syvyyden paremmin kuin toinen humalainen. Joten jos eukko on kommunikointi- ja liikuntakykyinen, ei siis sokella ja kompuroi, niin senkus polkaset. Mitään sammuneita ja puolitiedottomia ei tietenkään laiteta.
  [signature]ei voi tietää[/signature]
   
 17. urban sohjo

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2008
  Viestejä:
  62
  Tämä on loputon suo :D

  Ei tähän varmaan löydy mitään muuta järkevää vaihtoehtoa, kuin pysytellä erossa liian kännisistä naisista. Alkuillasta yleensä se nainen tulee pokattua, kummatkin selvänä, mutta sitten loppuillasta nainen yleensä on jo juonut jonkin verran. En viitsisi olla mikään tunnelmantappaja nipottaja, joka vahtii ja kommentoi toisen juomista, tyyliin "älä nyt juo ittees hirveeseen humalaan, en voi muuten panna sua" :)
  [signature]Mistä mää oisin voinu tietää?![/signature]
   
 18. Context

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  51
  Olisikin tällaisia ongelmia :|
   
 19. Context

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  51
  edit: tupla
   
 20. hybex

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2008
  Viestejä:
  12
  Toi on niin legendaarista. "En ikinä koskaan ennen!". Yrittävät esittää kilttiä tyttöä. Saattaa myös olla merkki siitä, että tyttö on selvänäkin kiinnostunut. Jos olisin saanut euron joka kerta, kun...
   
 21. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  4 916
  Oletko absolutisti?
  [signature]A dirty mind is a joy forever.[/signature]
   
 22. Context

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  51
  melkeinpä :|

  pitänee alkaa vetämään viinaa :|
   
 23. Jack Sparrow

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  721
  En näe tilanteessa mitään ongelmaa.

  Jos nainen on silminnähden liian humalassa, ja omatunto kolkuttaa, toteat että palataan noihin panoasioihin huomenna. Jos vaikuttaa että on vain pikkumaistissa -> go for it. Selvänä pystyy kyllä toisen humalan tason huomaamaan ihan hyvin.

  Miksi ihmeessä mies edes hengaa baarissa, jos 'takertuvat kiimakänniset naiset' ovat ongelma ? Vai onko tämä nyt muron "jee mää sain naista" -thread numero 5352 ?
  [signature]-Sparrow-[/signature]
   
 24. Matti.Pekka

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2004
  Viestejä:
  125
  urbaanilla sohjolla on siis ongelma. Tekee miel pimppua mutta pimput on liian kännissä.
  Siispä älä himoitse kännistä pimppua vaan oottele selvää pimppua.
  ongelma ratkastu.

  Mutta jos taas etsit tarpeeks hyviä perusteluja jotta voisit selittämällä vaientaa omatuntosi kolkutukset niin tämä keskustelu ei lopu koskaan.

  [signature]hatin vimen sinse kevät 2008[/signature]
   
 25. Forze

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  916
  Absolutisti en ole. Mutta selvinpäin baarissa tänään olin kavereita moikaamassa. No vähän ennen valomerkkiä yksi naisihminen pytää että jos heittäisin sen kämpille, suostuin. Kämpän edessä toivotin hyvät yöt, mutta nainen ei poistunut autosta vaan jäi jutteleen kaikkea. No tämä johti asiaan ja toiseen ja tyttöihminen pyysi tulemaan hänen luoksi yöksi, tässä vaiheessa arvasin homman nimen. No yhdyntää tuli hikihatussa harrastettua, kunnes yhtäkkiä tää muija ei jaksa enään (about 45min) jälkeen. Käänsi kylkeä. Kysyin "alatko nukkumaan" -"joo". No tässä vaiheessa tuli kyllä melko hyväksikäytetty olo.

  Muija sai ilmaisen kyydin kämpille (3km) ja seksuaaliset tarpeensa tyydytettyä luultavasti. Oma saldo, raapima jäljet selässä ja joutu kotia tulla hoitamaan homman yksin kotia. Eka kerta oli kun selvinpäin kävin humalaisen kanssa harrastamassa seksiä ja en kyllä suosittele. Hyväksikäytetään vain... :/
   

Jaa tämä sivu