Miten EasyBitz Magic Desktop pois koneelta?

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Myyrälintu, 13.01.2012.

 1. Myyrälintu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2004
  Viestejä:
  136
  Päivää! Ostin joulun alla HP:n DV6 läppärin. Siihen oli tyrkärtty monenlaista turhaa ohjelmaa sisuksiin ja testasin uteliaisuuttani tuollaista EasyBitss Desktoppia joka oli joku lastenpeliohjelma. Poistin kyseisen kikkareen, mutta sepäs pirulainen näkyy tyrkkivän vieläkin windowsin palomuurista läpi enkä saa poistettua sitä sieltä. Eli kun olen siellä "salli ohjelmien tietoliikenne windowsin palomuurin läpi" tuo EasyBits näkyy siellä moneen kertaan, eikä se ei anna vaihtoehtoa "poista" kun sen kohdalle menee. Ja kun siinä klikkailee "muuta asetuksia" tämä kikkare tunkee lisää niitä EasyBits Magic Desktop services juttuja siihen listaan. Miten ihmeessä tuon ilkiöohjelman saisi koneelta pois ettei se tunge itsestään ilman lupia palomuurin läpi?
   
 2. TonyM

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 016
 3. Myyrälintu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2004
  Viestejä:
  136
  CCleanerilla on tauhkat poistettu ja se vetikin sieltä joitain tuon ohjelman jätöksiä pois, mutta prosesseissa näkyy palveluissa olevan käynnissä tuollainen ezSharedSvc. Kun koitan lopettaa palvelua se hhuomauttaa että "Toimintaa ei voitu suorittaa loppuun. Käyttö estetty" On kyllä aika piru tämä ohjelma. Ei ole taida olla sama ohjelma tämän exe on C:\Windows\System32\ezSharedSvcHost.exe. Sain pysäytettyä ja laitettua manuaalisesti käynnistymään tuon prosessin, mutta sieltä palomuurista en saa niitä poistettua. Mitä jos deletoisivain raakasti koko exen, olisiko siitä hirveästi haittaa?
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2012
 4. TonyM

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 016
  Pois vain, myös ne palvelut kannattaa poistaa ( sc delete ServiceName )

  Oletko kokeillut estää/poistaa sieltä Windows Firewall with Advanced Security paikasta.
   
 5. Myyrälintu

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2004
  Viestejä:
  136
  Nam! Enhän minä millään hoksannut tuolta sitä etsiä vaikka sitä puusilmänä selailinkin, mutta niinhän siinä kävi että tuolta sain tuon ilkeän tunkeilijan poistettua muuria hinkkaamasta. Ne häipyivät myös sieltä toisesta palomuurin säätöpaikasta minne se lisäsi aina yhden lisää kun niitä yritti poistella. Erittäin paljon kiitoksia tästä loistavasta neuvonnasta.
   

Jaa tämä sivu