Matkapojat kusetti

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ESKOKALA666, 11.12.2008.

 1. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Tuli tilattua matka Tallinnaan hyvissä ajoin useita kuukausia etuajassa ja myöskin silloin maksettua. Hintaan sisältyi bussikuljetukset, laivamatka ja hytti.

  Nyt sitten viikkoa ennen matkalle lähtöä peruuttavatkin bussikuljetuksen kun ne on täynnä tai liian vähän matkustajia. Antavat vaihtoehdoksi lisähintaisen bussikuljetuksen Paunulta. Ei mitään pahoitteluja, eikä hyvitysehdotusta.

  Kun kuitenkin olin hyvissä ajoin liikkeellä niin miten ihmeessä olen jonon hännillä?

  Soitto Matkavekkaan ja sieltä järjestyi matka. Kuulemma laivalla oli enää 13:sta paikkaa. Halvempi reissu, pidempi aika maissa ja hytin tilalle kunnon hotellikämppä. Toki ei sieltäkään bussikuljetuksia saanut vaan eri hintaan sitten, mutta päätimmekin lähteä omalla autolla reissuun.

  Edit: Sattuipa vaan näkymään Tallinnan sataman linja-auto parkissa olemaan Matkapoikien linja-auto pois lähtiessä. Ettei ainakaan liian vähästä matkustaja määrästä voinut olla kysymys. Hyvin perseilty Matkapojat![signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   
 2. ESKOKALA666

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2000
  Viestejä:
  1 136
  No pääsit sentään ulkomaille.
  [signature]Tastula: "Jos joku rikastuu, niin eihän se ole keneltäkään pois??

  Halonen: ?Aina se on joltakin pois. Se on yhteisestä kassasta pois.?[/signature]
   
 3. phis_ak

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2008
  Viestejä:
  167
  Kai niissä ehdoissa on tyyliin "jos ei osallistujia ole tarpeeksi, joutuu maksamaan lisää bussikyydistä ym?"
  Itsellä sellanen kuva, että noi on aika täynnä aina..
   
 4. consigliere

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2001
  Viestejä:
  2 135
  Niin siis bussimatka mistä mihin?
  [signature]Johnny and his mighty friends.[/signature]
   
 5. karhuroope

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  355
  Jossei kerta oo ees bussia nii mihin tarviit sen matkatoimiston? viemää ylimääräset rahat?
  Laivayhtiöön soitto tai tilaa netistä, yleesä halvemmalla ja saa semmose hyti ko haluaa, sitte jos bussi kyyti kelepaa nii nuo pakettimatkatha on halpoja, mutta ite matkustan mieluummin junassa vaikka onki kalliimpaa. Kaveri ajaa taksia nii sanonu monesti ettei oo niitä kaljoja viimesillä pysäkeillä läheskää riittävästi sielä bussin kontissa, ensimmäisinä poisjäävät ottaa muittenki juomat pykälään
   
 6. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Tulee halvemmaksi matkatoimiston kautta varata hotelli ja pakettimatkat siitä näppäriä ettei tarvitse liian usein stressata aikataulujen kanssa. Nyt meni vaan pahasti penkin alle Matkapoikien stressittömät pakettimatkapalvelut. Eipä tietty Matkavekkakaan pystynyt tarjoamaan bussikuljetuksia, mutta piru kun Matkapojilta tilasi yli neljä kuukautta sitten matkan ja nyt viikkoa ennen ilmoitellaan ettei pakettimatka onnistu että ottakee yhteyttä.
  [signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   
 7. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Tampereelta Helsinkiin.
  [signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   
 8. Kerhard

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  1 632
  Eikös tuosta ollut mainintaa missään ehdoissa?
  [signature]-Kuules pummi, nyt haukkasit hopeeta![/signature]
   
 9. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Peruutin matkan ja kaikki rahat saa kuulemma takaisin. Ei tullut mieleenkään tutkia ehtoja, mutta puhelimitse vaihtoehdot olivat: kalliimpi kuljetus, eri matka-aika tai matkan peruutus.
  [signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   
 10. Kerhard

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  1 632
  Mitä muuta ehtoja sitten odotit? Ja kyllä nykyään kannattaa lukea lähes kaikki ehdot läpi, varsinkin matkustattaessa tuollaisilla pakettimatkoilla. Voi näet olla niin, että huoneeseesi majottuu vielä Pertti Juupajoelta eikä sinulta kysellä mitään. Lisää taatelia matkatoimistolle tai Pertille suoraan, niin saa valita nukkumaseuransa.
  [signature]-Kuules pummi, nyt haukkasit hopeeta![/signature]
   
 11. eq

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2001
  Viestejä:
  130
  Sama lafka teki meille ihan saman tempun pari vuotta sitten Vaasassa. Tarkoitus oli lähteä Tukholmaan turusta mutta bussit peruutettiin. Onnistuivat kuitenkin lopulta järjestämään kyydin Ääsjoelta.
  [signature]You are braking my balls![/signature]
   
 12. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Kattelin niiden oikeuksista että niiden pitää ilmoittaa 3vrk ennen matkalle lähtöä siitä jos peruuttavat jotain.
  Noudattavat yleisiä valmismatkaehtoja sekä omia erityisehtoja. Erityisehdot saa niiden toimistolta.
  Jos itse asiakas peruuttaa matkat pitää se tehdä 14 vrk ennen matkaa ja menee toimistokuluja 10?/naama. 14 vrk-48h ennen lähtöä saa pulittaa 50% matkan hinnasta sekä toimistokuluja 10?/naama.

  Laivalla meinasi kerran käydä siten että samoihin tiloihin meinasi ängetä afroneekeri ja joku laivavirkailija tyrkytti sitä. Faijani sano että kyllä se tossa lattialla voi nukkua ja jostain syystä laivavirkailija vei sen toisaalle. Faijani oli sen verta pihi että eipä ihme jotain urpoa tyrkyttivät samaan hyttiin.
  Äkkilähdöistä olen kuullut että majoittavat hotelliin urpoja keskenään ja laivalta voi varata hyttejä johon voi mahdollisesti tulla urpoja ja tietysti myös halvempi vaihtoehto.

  Tässä matkassa oli kyllä jo 2 hengen hytti täynnä joten eipä mahdu muita urpoja sinne. Muutenkin ei mikään halpa matka. Bussin peruuttamisen jälkeen suorastaan ryöstöhintainen. Matkan sisällössä ollut enää jäljellä kuin se hytti ja laivamatka ja kuka tahansa murosta osaa varata ne itsekin ilman matkatoimistoa laivafirman nettisivuilta ilman mitään ylimääräisiä palvelumaksuja per naamari. Eikä myöskään tartte juosta siellä toimistolla hakemassa lippuja kun laivafirman sivuilta voi tulostaa liput suoraan itselleen.

  Lyhyen ajan sisällä olen mennyt Matkapoikien matkoilla niin toissa kesänä kuukautta ennen sai vielä viimeiset kaksi paikkaa linja-autosta ja molemmat linja-autot ihan täynnä. Viime kesänä kahdella kanssa, mutta matkustajat olisivat varmaan mahtuneet yhteenkin linja-autoon. Noin 4 kuukautta ennen tuli se matka varattua.
  Olen aivan 100% varma että siellä on varmaan nyt ne kaksi linja-autoa täynnä kun on sesonkimeininki. Kun ne kerran oli jo valmiiksi täynnä niin mikseivät ne maininneet siitä jo neljä kuukautta sitten kun liput tuli varattua? Ihme perseilyä.

  Saattaapi olla ettei tule enää varailtua matkoja Matkapojilta kun tekivät källit vai onko se lafka menossa konkurssiin näinä taantuman/laman aikana.[signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   
 13. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 060
  Jotain lohduttavaa tähänkin katkeraan elämään eli kaikki rahat sain takaisin. =)
  [signature]Äkkilähdöillä banaanisaarille[/signature]
   

Jaa tämä sivu