1. Tänään aamupäivällä kuorman optimointia, sähköpostiliikenteessä hitautta (jos ei esim. salasanan nollauksesta tullut sähköpostia, kokeile uudelleen)

    t: Sysop
  2. Bugiraportit ja palaute XenForo-MuroBBS:stä tähän viestiketjuun

    Tuliko vastaan englantia tai huonoa suomea, raportoi tähän viestiketjuun

läppärin näppis ei toimi

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Grandwazzoo, 17.07.2009.

  1. Grandwazzoo

    Rekisteröitynyt:
    28.01.2004
    Viestejä:
    499
    käh, alkoipa mökkireissun jälkeen tässä acerin laptopin näppis osoittamaan tillahtamisen merkkejä. joskus välillä osin toimii vähän, yleensä ei. capslock yms. valot pitävät discoa, niin kuin hehkulamppu jossa on huono kytkentä. avaan toki, kun ehdin, ja katson, olisiko liitin jotenkin niksahtanut roudatessa. en usko.

    olisiko muita ajatuksia vian paikantamiseen jatai korjaamiseen.

    kone röpötteli epähuomiossa päällä jotakin puoli tuntia suorassa helleauringossa. olisiko mahdollista vaikka, että joku piiri otti siitä lämpöhalvauksen.

    pahoittelen viestin asua. onscreen-näppissofta on mitä on.;)
     
  2. velleri

    Rekisteröitynyt:
    27.02.2005
    Viestejä:
    13 112
    Onkos varmaa, että kone ei kastunut?
     
  3. supikettu

    Rekisteröitynyt:
    14.04.2004
    Viestejä:
    300
    mulla acer 3003lmi:n kanssa kanssa näppis ja hiiri ongelma. Koneen oma näppis ja hiiri meni tilttii, välillä toimi minuutin viiveellä kirjain kerrallaan. Ostin uuden laturin, mut ei ollut siinä vika. Nyt näppäimistö ja hiiri rupes toimii, kun otin akun irti. käytän pelkkää verkkovirtaa. Olisko virtaliitin huonosti kiinni? ei enää muuta tule mielee.
     
  4. velleri

    Rekisteröitynyt:
    27.02.2005
    Viestejä:
    13 112
    Acerin räpsyistä hajoaa emot, tuo hiiri ja näppisvika on tavallinen. Kaiketi vika etenee pikkuhiljaa, usbit pimenevät seuraavaksi.

    Edit: En alunperin huomannutkaan, että myös aloittajan läppäri on joku aceri. Jos tosiaan se ei kastunut, niin eiköhän siitäkin emolevy hajonnut ole.
     
    Viimeksi muokattu: 21.07.2009
  5. supikettu

    Rekisteröitynyt:
    14.04.2004
    Viestejä:
    300
    Oliskohan mulla lataus piiri sökönä?
     
  6. Grandwazzoo

    Rekisteröitynyt:
    28.01.2004
    Viestejä:
    499
    Palaan tähän nyt. Ongelma oli yllättäen aivan eri suunnalla kuin osasin ikinä kuvitella. Olin ryhtymässä ruuvailemaan konetta auki, kun huomasin sattumalta, että biosissa näppis toimikin kaikki ok, mutta heti kun buutattiin käyttikseen, homma välittömästi hajosi. Uusi asennus alle, ja nyt kaikki on pelannut.

    Liekö winukasta jotakin hajonnut, tai sitten joku virus tms. Joka tapauksessa, homma on ok. Oli miten oli, en näillä oireilla ihan ensimmäiseksi osannut etsiä vikaa softapuolelta.
     
    Viimeksi muokattu: 26.07.2009

Jaa tämä sivu