Kokemuksia vakuutusyhtiöistä

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja gynde, 07.09.2005.

 1. Caracen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2005
  Viestejä:
  385
  Kilpailuttaminen kannattaa. Kilpailutin autovakuutuksen tuossa vuosi sitten. Asuntolaina on Aktiassa ja sieltä kysyin tarjousta kaskolle ja liikennevakuutukselle. Tuloksena N. 10 vuoden asiakkuus autovakuutuksen suhteen Tapiolassa jäi taakse ja autovakuutus siirtyi Aktiaan. Eroa vuodessa yli 200 euroa Aktian eduksi.
   
 2. Grithawarlord

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2001
  Viestejä:
  994
  Fennia on toiminut aina moitteetta, aika paljon on sattunut, esimerkiksi auton kans porokolareita 2kpl ja yhden kerran edellä olevasta rekasta putos motarille ketjutalja. Sitten kotivakuutus korvasi sukkelasti varastetun kameran, joka vietiin väenpaljoudessa kameraolkalaukusta. Ei ole kyllä ollut valittamista ja johan tuota vuodessa maksaa aika paljon yhtiöllekkin päin kun on auto, moottoripyörä ja paras mahdollinen kotivakuutus, niin tietty sitä on oletuksenakin että asiat hoituu silloin kun on tarvis. :)
   
 3. ch0pp3r

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2003
  Viestejä:
  956
  Iffin asiakaspalvelu on ainakin toiminut hyvin omalla kohdalla. Kun on hoitanut puhelimitse jotain joka on jäänyt kesken, on vain pyytänyt soittamaan kun homma etenee - näin on joka kerta(3) käynyt. Vai olikohan kerta noista niin, että maililla pyysin ottamaan yhteyksiä kun homma liikahtaa.
   
 4. ramram

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2002
  Viestejä:
  1 368
  Sopivasti noussut triidi!

  Olen ollut Ifin asiakas siitä lähtien kun ajokortin sain (-88) ja nyt ekaa kertaa on oikea kilpailutus menossa.

  LähiTapiola (ent. Lähivakuutus+Tapiola) lähestyi mua ja parin illan ja kuuden tunnin neuvottelujen jälkeen sain tarjouksen joka on n. 300 euroa halvempi kun nykyinen. Ero kutistuu n. 200:een euroon koska Ifin S-Bonus.

  Kuin sattumalta tänään soitti Ifin myyjä ja kyseli kuulumisia ja että ollaanko oltu tyytyväisiä. Totesin että muuten kyllä mutta kilpailevan tarjouksen perusteella hintaan ei.

  Pyysin tarkistamaan hintoja mutta ei kuulemma pystynyt. Meillä on jo kuulemma 20 % asiakaskohtaista alennusta. Mainitsin kauluksessa olevien nappuloiden riittämättömyydestä ja neuvoin käväisemään esimiehen ovella. Ei käynyt.

  Pitää mennä (olin jo muutenkin menossa :-) ) huomenna käymään konttorilla kysymään samaa asiaa eli hintojen tarkistusta ja tarvittaessa passitan virkailijan esimiehen ovelta kysymään.

  Jos ei samaan päästä niin ainakin lähemmäs on päästävä. Satasen hintaerolla en vielä välttämättä ota riskiä ja vaihda yhtiötä, pelkästään positiivista kerrottavaa Ifistä ja sen korvauspalvelusta. Vakuutuksia muuten on yhdeksän joista jätimme kilpailematta henkivakuutukset koska LT sanoi heti ettei pysty noihin hintoihin (OAJ:n järjestöalennus).

  Ifissä plussaa:

  -järjestöalennukset
  -S-Bonus
  -vahingonkorvaus toimiva ja mutkaton (ei ole kyseenalaistettu mitään)

  Ifissä miinusta:

  -hinta (varauksella)  LT:ssä plussaa:

  -hinta (varauksella)
  -suuremmat enimmäiskorvausmäärät oletuksena

  LT:ssä miinusta:

  -ei mitään järjestöalennuksia
  -ei bonuksia
  -sekava venevakuutus

  Katsotaan nyt miten käy.
   
 5. ramram

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2002
  Viestejä:
  1 368
  Huonosti kävi. Paskat se (helvetin kaunis likka) mitään antanut. Kuulemma esimiesten ovella käynti ei kuulu yhtiön käytäntöihin.

  No, viikonlopun aikana pitää tutustua tarkemmin kummankin firman ehtoihin ym. juttuihin ja kattoo paranisko vaihtamalla...
   
 6. dephy

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  383
  Uus vakuutuskausi alkoi taas ja postissa tuli nippu vakuutuskirjoja. Katselin vähän ja huomasin että perheen vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus maksu yhteensä on 2/3 laajan kotivakuutuksen hinnasta.

  Mietin vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen tarpeellisuutta ja irtisanomista niin haluaisin kuulla missä tapauksissa moisista vois olla oikeesti hyötyä ja onko niistä järkeä maksaa? Toisaalta samalla vois varmaan tapaturmavakuutuksenkin irtisanoa kun oikeasti se ei taida ihan hirveästi korvata mitään. Muistaakseni ei esim. korvaa kuntosalilla tapahtuneita vammoja ymym.

  Perhettä ei ole.
   
 7. pmatil2

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2008
  Viestejä:
  226
  Joissakin vakuutusyhtiöissä kotivakuutuksen hinta nousee reilusti jos kyljessä ei ole tapaturmavakuutusta.

  Itsekin kiinnostaisi tietää, onko oikeusturva- ja vastuuvapausvakuutuksista oikeasti hyötyä ja jos on niin missä tilanteissa.
   
 8. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  1 792
  Oikeusturva on hyvä olla jos ikinä joudut oikeuteen. Anna vakuutusyhtiön periä rahat asianajajaan, sillä ethän ole siellä häviämässä.

  Vastuuvakuutus on itsellä yrityksellä. kertaakaan en ole joutunut käyttämään. Mutta en ota riskiä. kaikki yhteensä yrityksellä maksaa alle 200 euroa vuosi. ja riski on moninkertainen yksityiseen verrattuna eli...hmm..kannattaako?

  niin, ja L-T
   

Jaa tämä sivu