Iphone 4S ja kosteusvaurion korjaus pohjaliittimessä!

Viestiketju alueella 'TaskuMuro: Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Kazzukki, 15.03.2013.

 1. Kazzukki

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2010
  Viestejä:
  156
  Moi kaikki, nyt on pakko postata ilouutisia kaikille iPhone 4 & 4S omistajille!

  Kaksi viikkoa sitten perjantaina kun pistin iPhone 4S-puhelimeni takaisin lataukseen, se ei ottanut enää virtaa (puhelin ei ladannut akkua enää). Kaiken kokeilleena todettiin yhdessä huoltoliikkeen kanssa, että laitteen pohjaliittimessä (lataus- / dataportti) on hapettumaa ja täten puhelinta ei saanut ladattua tai kytkettyä kiinni tietokoneeseen.

  Laitteen korjaus huoltoliikkeessä olisi maksanut 315€ ja tästä viisastuneena päätin suorittaa pohjaliittimen huollon (vaihto uuteen) itse. Sain apua ystävällisiltä muroilta osien hankkimiseen ja päätinkin tilata tarvittavan osan ebay.co.uk:sta. Sain sieltä alkuperäistä vastaavan osan hintaan 9€ sis. postikulut.

  Kun osa saapui minulle 4 päivän kuluttua, päätin ryhtyä huoltohommiin. Huoltaminen oli loppujen lopuksi aika helppoa, mutta pariin otteeseen olisi ollut käyttöä sekä neurokirurgille, että kynegologille ahtaiden paikkojen takia.

  Jännittävä hetki oli se, kun kytkin laitteen laturiin taas jälleen: "PIDI!", se lauloi iloisesti ja nyt istunkin tässä kirjoittamassa tätä tekstiä! Pohjaliittimen vaihtoon kului minulta kaikenkaikkiaan aikaa noin tunti ja itse pidin työn jälkeä erityisen hyvänä.

  Mikäli siis jollakin teistä on kyseisiä ongelmia ja huoltoliike sanoo sitä "kosteusvaurioksi", teen enemmän kuin mielelläni saman työn muille jotka korjausapua tarvitsevat! Ei nyt pidä mainostaa täällä yhtään mitään, mutta harkitkaa useamman kerran, ennen kuin viette laitteenne huoltoon, jossa jo pelkkä korjausarvio maksaa kaikkea 30-50€ väliltä.


  Iloisin muroterveisin ja tietotaitoa jakaen,
  Kasperi Koski!
   
 2. juhas89

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2011
  Viestejä:
  529
  Mites sitten siinä tapauksessa, jos sinulle antaisi puhelimen korjattavaksi ja et siinä onnistuisikaan vaan pahimmassa tapauksessa puhelin menisi pahemmin rikki?
   
 3. Kazzukki

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2010
  Viestejä:
  156
  hahhah, no jos nyt kuitenkin pysytään ihan oman kaveripiirin parissa... perjaatteessahan tämä kuuluu jo nyt oman toiminimeni toimialalistaukseen ja vakuutushan sen korvaisi :) Mutta pointtina, että terve menoa maksamaan kaikkea 80-300€ väliltä työstä, joka on itse asiassa suhteellisen helppoa.
   

Jaa tämä sivu