iHerb.com - Alennuskoodit ja keskustelua tilauksista

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja rewind, 10.12.2009.

 1. Why_Not

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2009
  Viestejä:
  13
  mjoo. kiitti. taitaa toi Ohhira lähtee tilaukseen, vaikka vähän suolanen hinta onkin :(


  edit: Iherbissä ilmanen shippaus maaliskuun ajan, eli viimestä päivää viedään. Monelta toi "tarjous" loppuu?, on nääs nää jenkki-suomi aikaerot vähän hakusessa :D
   
 2. V1lle

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2003
  Viestejä:
  96
  Ei kannata tuijjottaa pelkkiä lukuja liikaa, vähän lisää keskustelua tuosta Ohhirasta: Kysymykset - Ohhiran Probiootti vastaan muut !
   
 3. M3TAL_L0RD

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  2 547
  Varaudu siihen että saattaa paska lentää :D
   
 4. bensiini

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  109
  Tulipa taas itekin vähän tilailtua varastoja täyteen. Eipä varmaan tuu kovin usein jatkossa ostettua kotosuomesta mitään vitamiineja, kun iHerbistä saa merkittävästi halvemmalla ja toimituskin on nopea.

  Ihan perus omega 3, zma, d-vitamiini -linjalla menty. En sentään vielä ole hurahtanut kaiken maailman ihmepillereihin, mitä täällä moni tuntuu vetävän. :) Ei tosin ole itseltäni pois!

  Ensimmäinen tilaus vuonna 2009 kyllä jäi tullipostiin, mutta hakemalla selvisi siitäkin. Sisälsi siis sillon kovana juttuna olevia d-vitskuja! :)

  Joulukuussa kestikin toimituksessa vähän kauemmin, mutta se oli ihan odotettavissa.

  Ja tietysti ensitilaajalta 5 dollaria pois koodilla: IKA307
   
 5. sanpsa

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2002
  Viestejä:
  592
  Laittelinpa noita tulemaan, lisäksi L argiinia. Ensimmäistä kertaa DHL:n kuskaamana.
  Ei voi kun ihmetellä, kun tilaus lähti käsittelyyn jo parin minuutin viiveellä ja paketti nyt jo hyvän matkaa tulossa :kippis:
   
 6. zeniitti

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2003
  Viestejä:
  1 332
  Itselläni käytössä tämä: Source Naturals, Life Flora, 3 Billion Cells, 120 Capsules - iHerb.com Kohtuu edukas, mutta kuitenkin 3 biljoonaa pöpöä.
   
 7. U Camo

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2000
  Viestejä:
  106
  Itse myös vetelen tällä hetkellä näitä samoja ja tuota 21st:n Acidophilusta vuoro päivin. Mennään maitohappobakteereissa välillä tällä edukkaammalla linjalla, kun tullut rahaa laitettua muihin tuotteisiin enemmän. Lisänä on Jarrowin InulinFOSsia. Jos pelkkää CFU:ta katsoo, niin tymäkkää tavaraa vaikka tästä (14 eri maitohappobakteerikantaa, yhteensä 80 miljardia elävää yksikköä / kapseli): Renew Life, Ultimate Flora, Critical Colon, Bifido Max, 80 Billion, 30 Veggie Caps - iHerb.com :D
   
 8. U Camo

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2000
  Viestejä:
  106
  Tässä kanssa asiaa Betaine HCL:stä: Betaine HCL - Natural Stomach Acid For Healthy Digestion
  Tuon mukaan pitäisi auttaa vaikka ja mihin.

  Tosin tuo suolahapon puute vatsassa taitaa olla lähinnä vanhempien ihmisten ongelma. Itsellä on käytössä tätä Source Naturals, Betaine HCI, 650 mg, 180 Tablets - iHerb.com ja kyllähän tuo nyt siihen toimii, mihin itselle sen otin, eli poistaa tehokkaasti raskaan aterian jälkeisen "ähkyn". Otan tuota pari kertaa viikossa, että purkki kestää omassa käytössä helposti vuoden. Jos tulee syötyä liian raskas ateria tai muuten vaan liikaa mussuteltua ruokaa, auttaa tuollaisen Betaine HCl:n ottaminen ja pian olo on taas normaali.

  Pitäisihän tuon auttaa tehostetun sulatuksen myötävaikutuksella myös vitamiinien ja mineraalien imeytymistä, joten voi sitä apua olla sitenkin. Jos joku tätä tilaa, niin kannattaa valita kapselimuotoinen tuote. Itse otin SN:n hintansa takia, mutta vaikka tämä tabletti on pinnoitettu, se pistelee kielellä heti suuhun laitettua ja jo parissa sekunnissa polttaa epämielyttävästi. Purkki haisee oksennukselta, tabletti samoin, eikä tuoksu miedonnu tabletista useammassakaan päivässä (pois omasta purkista). Tämä Source Natural on iHerbin halvin, mitä tulee mg/$ -suhteeseen, mutta mutta... :p

  Sitraatti imeytyy parhaiten, joten sitä kannattaa suosia. Luulisin magnesiumin kuitenkin kulkeutuvan muodosta riippumatta elimistössä tarvittaviin kohteisiin. Oksidi on myös huomattavasti laksatiivisempaa, kuin sitraatti, joten suurina määrinä se ei ehkä ole suositeltavaa. Tosin ummetukseen toimii halpanana kotikonstina. Luulisin ainoan syyn oksidin käyttöön magnesiumvalmisteissa olevan havempi valmistuskustannus sitraatti- tai muihin muotoihin verrattuna. (laksatiivina tehokkain magnesiumin muoto on magnesiumperoksidi)

  Maalaisjärjellä ajateltuna oksidi voisi kulkeutua helpommin sydämeen, koska on magnesiumin ja hapen yhdiste. Sitraatti puolestaan magnesiumin ja sitruunahapon yhdiste, jolloin sillä saattaa sitten olla paremmin lihaksiin imeytyviä ominaisuuksia (maitohappokierto) jne.

  Ihme kyllä, tuota magnesiummuotojen suhdetta ei ole ilmoitettu NOW:n omillakaan sivuilla. NOW Foods - Magnesium 400 mg - 180 Caps. Lieneekö tuotteessa sitten niin paljon oksidia, että mieluummin ilmoittavat sisällön vain ympäripyöreästi. Periaatteessahan tuoteselosteissa ilmoitetut aineet menevät isoimmasta pitoisuudesta vähimpään, eli ensin mainittua on eniten kokonaispainosta ja viimeiseksi mainittua vähiten, mutta tästäkin on varmasti paljon poikkeuksia.

  Magnesiumoksidi lisävalmisteena nostaa plasman magnesiumpitoisuutta vain vähän, niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Magnesiumkelaatti lisäravinteena nostaa plasman magnesiumpitoisuutta lyhyellä aikavälillä tehokkaasti, mutta pitkällä aikavälillä eroa oksidimuotoon ei juurikaan ole. Magnesiumsitraatti nostaa pitoisuuksia tehokkaasti, niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Tutkimukset ja artikkelit ? Harmonia

  Tosin esim. Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri Laboratoriokeskus

  " Magnesium on elimistön tärkeä mineraaliaine, josta puolet on luustossa ja lähes puolet intrasellulaaritilassa. Plasman magnesiumsisältö on magnesiumin kokonaismäärään verrattuna hyvin vähäinen ja siirtyminen intrasellulaaritilasta ekstrasellulaaritilaan ja päinvastoin on nopeaa. Näin plasman magnesiumpitoisuus ei aina anna luotettavaa kuvaa elimistön magnesiumvarastoista. Elimistön magnesiumtasapainoa säätelevät absorptio suolesta ja eritys munuaisten kautta. Dietaarisesta magnesiumista imeytyy noin kolmannes. Ylimäärä erittyy virtsaan."
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2011
 9. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  3 893
  Camo kun tuntuu tietävän(vai mutuileeks se vaan :)) täällä vähän kaikein laista niin olisko tohon mitään sanottavaa?
   
 10. U Camo

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2000
  Viestejä:
  106
  Sekä että. Suurin osa jutuista on netistä luetuista artikkeleista, kirjaston kirjoista jne. ja sitten mukaan mahtuu omia kokemuksia pieni ripaus. Sanonutkin, että sama lähdekritiikki, kuin muillekin netin jutuille. ;)

  B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, eivätkä keräännyt siinä määrin elimistöön, kuin rasvaliukoiset vitamiinit (poislukien B12, jolle on olemassa maksassa varasto). Vesiliukoistenkin vitamiinien kohdalla puhutaan kuitenkin yleensä parin viikon - kuukaukuden varastoista, joten puutostilaa ei ihan heti näidenkään kohdalla pääse syntymään. B3 (Niasiini) on ainoa, jonka puutostila voi kehittyä muutamassa päivässä, jos sitä ei saa ollenkaan. Muutoin siis puhutaan viikoista (C-vitamiininkin kohdalla).

  C-vitamiinia on siksi hyvä ottaa esim. kahdesti päivässä, koska se metaboloituu melko nopeasti n.8-12h ja lisäksi isoilla annoksilla sen imeytyminen heikkenee ja eritys virtsaan lisääntyy (oikeastaan esim. magnesiumilla sama juttu, että 3x100mg kasvattaa enemmän magnesiumvarastoja, kuin 1x400mg). Näin ollen useampi pieni annos pitkin päivää kasvattaa C-vitamiinivarastoja enemmän, kuin yksi isompi annos kerran päivässä.

  Nopean kierron myötä varastot pysyvät paremmin "piripinnassa" kun sitä jatkuvasti tyhjetessä täyttää, sen sijaan että varasto täyttyy yli laitojen aamulla, mutta vuotaa tyhjemmäksi pikkuhiljaa päivän mittaan. Käytännössä tästä ei tietenkään ole hyötyä, kuin kuntourheilijoilla, raskaana olevilla, sairailla jne. Normaali, terve ihminen, pärjää C-vitamiininkin kanssa kerran päivässä.

  Nyt puhutaan C-vitamiininkin kohdalla annoskoosta esim. 2x100mg. Isommista annoksista on hyötyä kertalaakina, mutta pidemmällä aikavälillä 2x100mg/pvä tai 2x1000mg/pvä ei kasvata varsinaisia varastoja enempää. B-vitamiineissakin se korkeintaan tuplat saantisuosituksiin riittää pitämään varastot täysinä ja isoista kerta-annoksista ei ole pidemmällä aikavälillä sen enempää hyötyä.

  Täytyy muistaa myös, että esim. B3 on yli 35mg:n päiväannoksilla ja B6 yli 100mg:n päiväannoksilla jatkuvassa käytössä toksisia, joten noiden B-100 tai B-125 -tuotteiden käyttöä päivittäin voi kyllä kyseenalaistaa. (esiasteina tietty turvallisempia). Yleensä vahvempien tuotteiden järkevä käyttö edellyttää kohonnutta tarvetta (kova fyysinen rasitus, sairaus tms. tila jne.) ja perusterve perusjamppa saattaa hyötyä enemmän (tai ainakin sen mitä oletettavissa onkin) siitä miedosta perusversiosta ko. tuotetta.

  B-vitamiineille riittää siis ihan hyvin se kerran päivässä, vaikka vesiliukoisia ovatkin. Vesiliukoisuus tarkoittaa siinä mielessä lähinnä sitä, että Beetä ja Ceetä tulee syödä päivittäin, jos haluaa pitää varastot täysinä. Rasvaliukoisilla riittää vaikka yksi isompi annos kerran viikossa samaan tilanteeseen.

  (Kyllähän se autokin kulkee kaupungissa paikasta a paikkaan b puolella tankillakin ihan siinä missä täydelläkin. Sitten kun lähdetään pitemmälle reissulle tai hankalampaan maastoon, niin täydellä tankilla on aina turvallisempi ja huolettomampi ajella, kun polttoainettakin kuluu enemmän.)
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2011
 11. SV2003

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2003
  Viestejä:
  471
  Kyllähän tuo voi olla mahdollista. Katselin tänään valikoimaa ruokakaupassa, yhdessä jossa oli kolmea eri tyyppiä mainostettiin eri tyyppien imeytyvän suoliston eri osissa. Pirkanmaan SHP:n juttu viitannee tähän.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2011
 12. Andy2k

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2000
  Viestejä:
  306
  Onks noista mega b vitskuista ollu mitää hyötyä? Eikä nyt pliis mitään "otin aamulla napin ja illalla lensin superman asussa kotiin töistä" tyyppistä placebo hehkutusta. Eli siis ootteko vielä ~kuukaudenki päästä huomannu jotain selkeetä vaikutusta noista?
   
 13. Xaeron

  Rekisteröitynyt:
  29.12.1999
  Viestejä:
  439
  Ootko varma? Niacin - Wikipedia, the free encyclopedia

  Aika paljon isompia annoksia tuolla mainittu kuin 35mg.

  Silleen vaan että mun monivitamiinissakin on enemmän kuin 35mg (taitaa olla 50mg) beekolmosta.
   
 14. M3TAL_L0RD

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  2 547
  ConsumerLab sanoo näin:
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2011
 15. ShK

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2000
  Viestejä:
  1 363
 16. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  8 963
 17. Xaeron

  Rekisteröitynyt:
  29.12.1999
  Viestejä:
  439
 18. ShK

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2000
  Viestejä:
  1 363
  Ok, testataan niitä. iHerbilla ei taida vieläkään olla niin hyvää magnesiumia sitraattimuodossa kuin Myproteinilta löytyy?
   
 19. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 290
  Mikä olisi iHerbin parhaimmat kohtuu hintaiset ja edes jotenkin toimivat laihdutusvalmisteet? CLA nyt ilmeisesti ainakin, mutta onko jotain muita?
   
 20. orsso

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2009
  Viestejä:
  34
  Nykyään iHerbistä löytyy BSN:n tuotteita rasvanpolttoon ja treeniin, kuten mm. Thermonex ja Atro-phex, joista ensimmäisestä on kokemusta.

  Nuo ovat kyllä paljon vahvempia mitä CLA, eli sydän hakkaa kovemmin, pitää juoda vettä paljon enemmän nestehukan välttämiseksi, sekä saattaa tulla huonoa oloakin, jollei ole tottunut moisiin kamoihin. Kolme kapselia sisältää 250mg kofeiinia, eli ei kofeiini herkille. Tosin oikealla ruokavaliolla ja treenillä tuloksia myös tulee.
  Hinnat ovat aika samoissa mitä Suomessakin, niin en tiedä onko järkeä tilata jenkeistä asti.
   
 21. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 290
  No mitään salitreeniä en tule harrastamaan, joten hiukan varauksella suhtaudun noihin "saliboostereihin"
  Eli tarkoitus olisi vain hankkia jotain tuotteita kevyemmän ruokavalion tueksi.
  Mielellään jotain sellaista mikä hillitsee myös ruokahalua, jotta pääsisi "mässäily" kohtauksista paremmin eroon ilman kärvistelyä :)
   
 22. R0kMies

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2002
  Viestejä:
  1 165
  "Tällä kertaa kofeiinivapaata kahvin korviketta. Tulee tuota kahvia juotua niin usein, että voisi taas vaihteeksi pitää jonkun aikaa kofeiinilakkoa. Nuo Teeccino "kahvit" on jo entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja! :kippis:"

  Onko tuo teeccino todellakin kokeilun arvoista :confused: No, eipä siinä hintansa puolesta mitään menetä. Entä nuo kofeiiniset tuotteet, mitä suosittelette?
   
 23. Tadu

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  580
  Lainaan itseäni parin viikon takaa. :)
  Tuosta Citrimax, Pyruvate ja vihreätä teetä. Halpaa on. Saa pienemmissäkin purkeissa.

  Tällä hetkellä paino 72,5 kg.
   
 24. JL79

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2003
  Viestejä:
  2 290
  Toihan vaikuttaa mielenkiintoiselta setiltä. Kannattaisiko tuohon oheen tilata CLA, vai jättää pois?
  Paljonko se raja oli dollareissa ettei tarvitse tullia pelätä?
   
 25. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  665

Jaa tämä sivu