Hyvät polttarit ja jäynät

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja poroGOD, 06.09.2005.

 1. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  Nyt olisi kaverin polttarit tulossa. Ollaan 10 äijän porukalla suunniteltu sitä sun tätä, mutta nyt ideat ovat loppuneet ja samoja juttuja jaaritellaan.

  Kaveri on aika tosikko ja helposti suuttuvaa lajia, joten tavallaan kaikki haluaa vittuilla sille, mutta samalla ei sää käydä niin että hän kieltäytyy ja lähte vittuuntuneena menemään...

  Eli kertokaa hyvistä ja hauskoista plottarijekuista joita olette kuulleet tai olleet todistamassa.[signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   
 2. SaNDaM

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2000
  Viestejä:
  571
  pane morsianta sulhasen nähden, aina yhtä toimiva ja yllättävä polttari pila[signature]|[mark=random]Anime Planet[/mark]|[mark=random]AniDB[/mark]|[mark=random]ROT13 salaus[/mark]
  |[mark=random]SaNDaM OnLine[/mark] |[mark=random]Modeemin Ylikellotus[/mark]|[mark=random]FORUM48[/mark]
  Owner of the first random signature on the MuroBBS and Member of Team No ::smoke[/signature]
   
 3. HiOct

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  113
  pankaa sitä

  YES!! Mä sain sen sanotuksi vaikka en aluksi uskaltanut. Ok, tuli tuossa mieleen että viettäkää oikein hyvä äijä-ilta tehden semmoisia juttuja mitä harvemmin tulee porukalla tehtyä. Jos kaveri on vielä vähänkään tosikompi niin rento meininkihän on tärkein asia. Ei niitä tulevia sulhasia ole aina pakko kurmoottaa. Just my 2 cent's.[signature]Älä ole minulle vihainen, pidä tätä vaikka myöhästyneenä aborttina.
  Paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuutin keskustelu keskivertoäänestäjän kanssa.
  [/signature]
   
 4. Juhiz

  Rekisteröitynyt:
  30.11.1999
  Viestejä:
  257
  Olen ollut kasassa polttareita....
  1. Sen olen oppinut, että jos ""sankari"" ei halua pukeutua pelleksi niin turha häntä on siihen pakottaa. Eräistä polttareista lähti ""sankari"" kesken kaiken kotia kun ei halunnut pitää koko iltaa pelleasua päällään.
  2. ""Sankari"" pitää huolehtia polttareiden jälkeen kotia eikä jättää tolppaan kiinni. Jengi voi sitten jatkaa juhlimista jos ""sankari"" on saatettu jo kotia.
  3. Viinaa pitää olla. Liika juottaminen voi tosin kostautua. Itse sammuin WC:hen baarissa.
  4. Taustajengin ei kannata olla pahemmassa kunnossa kuin ""sankarin"". Silloin kukaan ei huolehdi ""sankarista"" ja ""sankaria"" alkaa vituttamaan jos joutuu huolehtimaan muista.

  Värikuulasota, kartingkisa, sissirata maastossa, lasersota sisätiloissa, sauna + uima-allas, jne. Riippuu tyypista koska joillekkin riittää äijäporukassa yhdessäolo ja toiset hakevat ainutlaatuista kokemusta.

  EDIT: Jos kyse on ulkotiloista niin aina pitää olla suunnitelma B sateen varalta. Myös turhaa ""ollaan nyt tässä terassilla juomassa pari tuntia kunnes se paikka aukeaa""-aikataulua pitäisi välttää. Realistinen aikataulu missä ei ole pitkiä taukoja tai liian kiirettä.

  [Edited by: Juhiz on 6.9.2005 11:42][signature]Ei sähköistä allekirjoitusta.[/signature]
   
 5. Optical

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2004
  Viestejä:
  465
  Tässä 1 minkä tiedän myös toteutetuksi:

  Paintballia pelaamaan. Säännöt:

  Valitkaa n. kilometrin pituinen rata. Sulho riisutaan alasti ja hänen vaatteensa ripotellaan tälle kilometrin matkalle tasaisin välimatkoin. Peli alkaa siten että sulho saa 30-60 sekuntia etumatkaa jonka jälkeen polttariporukka lähtee jahtaamaan häntä aseiden kanssa. Sulhon tavoite on siis saada kaikki vaatteet päälle ja selvitä maaliin.

  Periteisiähän on nämä ""puetaan hassuksi ja kierrellään kaupungilla ja vastaatulijat saavat 1? maksusta tehdä jotain typerää sulholla"" tms. Toisaalta aika tylsiä..

  Käsiraudalla kiinni rovaniemen junaan!

  Eipä tässä oikeastaan kamalan hyviä ideoita ole.. [signature]Man is the best computer we can put aboard a spacecraft ... and the only one that can be mass produced with unskilled labor. -- Wernher von Braun[/signature]
   
 6. pork_soda

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2000
  Viestejä:
  601
  Vuokraatte minibussin ja siihen selvän kuskin. Sitten ajelette ympäri ämpäri, kuuntelette musaa ja katselette videoita bussissa, kurvailette eri kapakoihin ja pidätte hauskaa ja muistelette menneitä. Niin ja juotavaa pitää olla mukana kaikille muille paitsi kuskille.[signature]P4 3.0Ghz Thermalright SP-94, Abit IC7-G, 1 Gb DDR400, Connect3d x800pro, Samsung SyncMaster 957mb 19[/signature]
   
 7. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  Rento meininki olisi jees. Mutta porukassa on sen hyviä kavereita jotka oikeasti haluaisi kurittaa häntä vähän.. Sulhanen on aina ollut hieman hankala heppu ja moni haluaisi nähdä hänen hieman kärsivän.

  Sellaista kadulla kondoomeja myyden tepastelua ei tulla näkemään.

  Rento äjiä-ilta siitä tulee lopulta, kun hienoon saunaan mennään sitten iltapäivällä. Naiset, viina ja safkat on hoidettu sinne. [signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   
 8. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  Hyviä pointteja.

  Meidän sankari pitää pukea jotenkin, mutta herkästi mauttomuuden rajoilla, ettei mene överiksi. Ilmeisesti ainakin painiasu. Sankari pysyy mukana loppuun asti, ei juoteta liian känniin. Yhdeltä loppuu saunavaraus, jonka jälkeen kaikilla on vapaat kädet. Joo, moni tulee pysymään päivällä suht selvinä, itsekkin filmaan tapahtuman joten en voi olla liian ympäripäissään.

  Ohjelmassa tähän asti thainyrkkeily-matsi suomenmestaria vastaan (uhoo aina), tekee ja tarjoilee ruoat tutun ravintelissa (tykkää tehdä ja syödä ruokaa), levyttää (laulaa, soittaa yms) studiossa pari sinkkua joista tulee teemabiisit (ei minkäänlaista musikaalisuutta), poikakalenteri fotoshootti studiossa (ihq muisto morsiammelle), sauna ja maksulliset illalla. Mutta mitä vittumaista vielä keksis?


  [Edited by: poroGOD on 6.9.2005 12:12][signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   
 9. Lopo1996

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2002
  Viestejä:
  360
  Vaipat päälle ja ilmastointiteipillä kiinni ympäri asti :D sen jälkeen juotetaan sankari humalaan ja laksatiivia paukkuun. Sitten koko homma videolle.[signature]Kuuden vuoden suruaika, äänestä sinäkin katolta.
  Porin Ässät - Suomen paras[/signature]
   
 10. dohh

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2003
  Viestejä:
  600
  Eihän nuo nyt huonoilta ideoilta kuulosta mitä PoroGOD teillä on jo valmiinakin.

  Värikuulasota on aina hyvä idea. Muille maastopuvut ja juhlakalulle hirvestysvaatteet / jotain oikein räikeän väristä mikä loistaa kauas.
  Ja aina on hyvä jos keksii jotain mikä liittyy juhlakaluun tai on mahdollisimman kaukana hänestä.

  Yleensä munasillaan oleminen on aina hauskaa. Tai viikset.
   
 11. Ture

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2004
  Viestejä:
  11
  Leikkaatte kaikki munakarvat ja kokootte ne yhteen, sitten puette juhlakalun vaikka Osama Bin Ladeniksi ja teette niistä munakarvoista sille tekoparran . Juhlitte päivän ja illalla sitten saunomaan. Voipi juhlakalun naama venähtää kun näkee et kaikki kaverit on posliineja.
   
 12. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  REPS! Pitää toteuttaa jotenkin. Se on kaljuuntumassa, joten tupee olisi paikallaan.. ai että se suuttuu kun tajuaa pyörineensä päivän meidän munakarvat päässään... :D :x[signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   
 13. Jabba

  Rekisteröitynyt:
  09.11.1999
  Viestejä:
  149
  viime vuosina osallistunut useampiin polttareihin ja tässä jotain koostetta mitä kaikkea on ollut ohjelmassa:

  -ralliautokyytiä sekä talvella että kesällä
  -paint ballia, huipentui sulhasjahtiin
  -suolihuuhtelu
  -matsi em tason kick boxeria vastaan
  -karaokea cd:lle stokkalla
  -sissiteltan pystytys(yksin) ja tuliaseman valmistelu
  -xon puisto
  -lappareiden keikka, jossa juhlakalu pääsi lavalle vetämään yhden biisin kertsit
  -karvanpoistoa vahaliuskoilla
  -hernekeiton kokkausta trangialla superhessu asu päällä ravintolan ikkunan alla kun muu porukka syö sisällä (toki päästettiin kaverikin pihville hetken kuluttua)
  -taitolentoa
  -käänteinen private tanssi, eli kaverin piti tanssia stripparille ja ok suorituksesta pääsi jatkamaan juominkeja
  [signature]-Jabba-

  ""Elämä on opasmatka, ei löytöretki."" -YUP[/signature]
   
 14. Hareworth

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  499
  Viimeisen kerran vierasta, eikös se ole koko polttareiden idea? [signature]There´s no business like showbusiness. (Hugh Hefner)
  Fiksun ja viisaan ero: Fiksu selviää tilanteesta, johon viisas ei koskaan joutuisi.
  Urkki oli karhu.[/signature]
   
 15. Tyler

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2001
  Viestejä:
  977
  Me laitettiin kaverille sellainen kartta, jossa oli tehtäväpaikkoja ympäri turkua ja niissä piti ansaita viinaa jota se sai sitten juoda. Puettiin se mustaksi mieheksi ja viimeinen tehtävä löytyikin sitten ihanasti ravintola Killasta (Turkulaiset tietävät mikä se paikka on miehinään :D ) Meni sitten vähän vituralleen loppuilta kun se halusi nähdä tulevan vaimonsa loppuyöstä vaikka meillä oli jatkopaikka jo valmiina painiturnausta varten (meidän porukassa tykätään painia).

  Mun vanha esimies kerto joskus että niillä oli kanssa jokin tehtäväsysteemi. Vimonen rasti oli vierasvenesatamassa vuokrattu purjevene jossa oli maksettu nainen odottamassa. Noi oli sitten kiikareiden kanssa venannu ulkopuolella kattelemassa mitä tapahtuu kun se menee sisälle. Oli menny, hetken päästä ulos. Vetäny röökin ja menny takas sekä tunnin päästä vasta ulos uudestaan :D Ja asiasta ei kuullemma puhuttu sen jälkeen :)
  Ne oli lehti-ilmoituksella saanu sen horon sinne.[signature]Tyler
  Tyler's blog

  Tyler- @ IRCNet[/signature]
   
 16. kebable

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2002
  Viestejä:
  159
  Kokeiltu on, tehtiin kaverille tosin mu-ka-pa, eli munakarvaparta.... liimattiin tälläiseen kankaiseen tms kertakäyttö hengitys-suojaimeen tukko ja menox.

  Tulee muuten aika iso kasa , kun 10 isoa ja karvaista äijää vetää millin koneella tatin ympäriltä heinät kumoon.
  Yllättävän vaikeaa itseasiassa väsätä sellaista, kannattaa pyytää joku täysin ulkopuolinen askartelua harrastava täti auttamaan.... ;)

  Arvatkaa oliko sankari otettu, kun kuuli ja näki miten jätkät oli ""uhranneet"". ! :D   
 17. kebable

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2002
  Viestejä:
  159
  Niin, ja jos hesassa ootte, niin laittakaa poika malmin kentältä taitolentokoneen kyytiiin ja pyytäkää erikoispaha-ohjelma.
  Kuskin mukaan 70% miehistä oksentaa lennätyksen aikana, naisista alle 50%, jos nyt muistan oikein.

  Tämä samainen sankari, jolle ""mu-ka-pa"" rakennettiin sai ko. lennätyksen (ei oksentanut)

  http://www.bf-lento.com/
   
 18. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  Se on jo hoidossa. Laadukkat tytöt tilattu, se on sankarin oma asia mitä tekee, asiasta ei puhuta sen jälkeen.[signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   
 19. pork_soda

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2000
  Viestejä:
  601

  Tää on mielestäni niitä viho viimeisiä temppuja joita polttareissa pitäisi tehdä. Jos kaverit yhtään kunnioittaa toista niin ei tällaista pitäisi tehdä, edes tarjota mahdollisuutta ko. temppuun.[signature]P4 3.0Ghz Thermalright SP-94, Abit IC7-G, 1 Gb DDR400, Connect3d x800pro, Samsung SyncMaster 957mb 19[/signature]
   

 20. agree, itse oisin kyllä vetäny herneen nenään jos ois kaverit moista meinannu omissa polttareissa.
   
 21. Hareworth

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  499
  Pojat ei ole vissiin ikinä kuulleet mitä tyttöjen polttareissa tehdään.[signature]There´s no business like showbusiness. (Hugh Hefner)
  Fiksun ja viisaan ero: Fiksu selviää tilanteesta, johon viisas ei koskaan joutuisi.
  Urkki oli karhu.[/signature]
   
 22. kyllä siitäkin on aika hyvä käsitys dokumentaatioiden muodossa. mutta kaipa tuo sitten riippuu niin paljon kaveriporukasta jne...

  itse ainakin jos olisi tehnyt mieli vierasta niin en olisi edes mennyt naimisiin. mutta kaikki eivät ilmeisesti ajattele samalla tavalla.
   
 23. pork_soda

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2000
  Viestejä:
  601

  Ja itse olisin lähtenyt alta aikayksikön liitämään niistä polttareista jos minulle olisi tultu sanomaan, että nyt on viimeinen mahdollisuus saada vierasta naista.[signature]P4 3.0Ghz Thermalright SP-94, Abit IC7-G, 1 Gb DDR400, Connect3d x800pro, Samsung SyncMaster 957mb 19[/signature]
   
 24. janix

  Rekisteröitynyt:
  17.04.1999
  Viestejä:
  116
  Reps :D Tuo on aika törkeetä :)))
   
 25. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 360
  Noh Noh. Ei se nyt niin ihmeellistä ole. Kaveri on seukannut > 7 vuotta. Hölmöilyjä on sattunut muutenkin sillä ajalla joitakin. Sitäpaitsi meitä on siellä melkein 20 jamppaa, joten eiköhän tytöille löydy muutenkin käyttöä... ;) Pientä tanssia je sen semmosta, ei ole pakko panna.

  [Edited by: poroGOD on 6.9.2005 17:04][signature]- It's nice to be important, but important to be nice![/signature]
   

Jaa tämä sivu