Huumeet. Täällä puhutaan huumeista.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja aktivisti, 13.10.2006.

 1. Paracetamol

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2008
  Viestejä:
  51
  Näin chilinkasvattelijana ei kauheasti haittaa, jos poliisi paukkaisi sisään, mutta varmasti vituttaisi senkin edestä. Jos tuosta tulee ennakkotapaus, niin voiko esim. Bauhaussia, Plantagenia tai vaikka ihan lähi-Prismaa syyttää siitä, että myyvät huumeiden valmistukseen käytettäviä välineitä, kuten ruukkuja, lannotteita ja lamppuja?

  Missä se raja menee, että joku pulju myy huumevälineitä ja toinen kuuliaisten kansalaisten puutarhavälineitä?
   
 2. nokkelanimimerkki

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2007
  Viestejä:
  55
  mikä on tämän huumeiden valmistuksen välineiden myyntiin erikoistuneen kaupan nimi?
   
 3. Paracetamol

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2008
  Viestejä:
  51
  Hurjana arvauksena: Viherpeukku
   
 4. Peridermal Jesus

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  2 617
  Tuskin tuollainen hirveän mukavaa olisi:

  ridges:
  Liityn ratsattujen joukkoon. Tapaukseni eroaa hieman näistä "uteliaat naapurit tarinoista" kun mut "bustattiin" 2.9 suoraan kadulta heti Helsingin viherpeukussa asioinnin jälkeen. Kaksi siviilipukuista poliisia kurvasi pakettiautolla kulkureitilleni ja rupesivat kyselemään asioinnistani viherpeukussa. Kerroin että kasvatan chiliä ja totesin vielä että se ei tietääkseni ole laitonta. Aluksi vaan nauratti kun tilanne oli niin absurdi ja järjetön mutta kun poliisit ilmoittivat että mua epäillään huumausainerikoksesta ja tekivät tarkastuksiaan keskellä katua kaiken kansan töllätessä alkoi huvitus vaihtua aika hillittömään vitutukseen. Eikä keikka siihen jäänyt. Kaivettuaan repustani "todisteet" (ostin PH-downia) heillä oli mielestään syytä tulla vielä tunkeutumaan kotiini. Oli siinä naapureilla ihmettelemistä kun mua tuotiin "maijalla". Ei paljoa auttanut vaikka sanoin että mun kämppään ette mene kun niillä oli jo mun avaimet. Että tällästä saa sitten chilin kasvattaja sietää? Melko heppoisin perustein poliisi saa näköjään tulla "kylään". Sentään pahoittelivat lähtiessään kun mitään ei löytynyt. Hieman on perseraiskattu olo. :'(

  poliisit ja uteliiaat naapurit??
   
 5. Frideaph

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2008
  Viestejä:
  206
  Ei jumalauta mitä touhua. Oonpa tainnut itsekin käydä ostamassa jtn chilisoosia ko. Viherpeukusta, saas nähdä milloin tulevat kyläilemään. :D
   
 6. ^TD^

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2002
  Viestejä:
  1 064
  Mitähän tälläkin luullaan voittavan? Eikös se ole muualla maailmalla jo nähty, että tällainen vainoaminen ei kyllä millään tavalla vähennä huumeiden määrää markkinoilla. Kovat huumeet kyllä yleistyy. Kannattasko miettiä vähän mihin niitä rahojaan tuhlaa? Noh ulkomailla on kuiten n+1 liikettä, jotka oikein mielusti myyvät myös tänne kotisuomeen via mail order. Eipähän tarvi niilläkään verorahoilla tukea tällaista järjetöntä paska toimintaa.
   
 7. HeZu

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  632
  Minkä takia ei saa tehdä asioita, joista ei ole haittaa muille?
   
 8. Joppe1234

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2006
  Viestejä:
  8
  Koska valtio omistaa sinut ja kroppasi, ja tietää mikä on sinulle parhaaksi. Jos et tottele, sinut tuomitaan, leimataan, ja elämääsi hankaloitetaan mahdollisimman paljon.

  Ihan älyttömiä nämä ratsiat. Miten poliisit edes kehtaavat valittaa resurssipulasta tälläisten hommien lomassa? Veronmaksajat -€, mafia +€. Ja ihan mielenkiintoista että tosiaan pelkkä ostos kyseisestä paikasta riittää rikosepäilyyn. Vähintäänkin kyseenalaista.
   
 9. N.M.E

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2009
  Viestejä:
  144
  Ihan vitun noloa toimintaa Suomen poliisilta! Eikö niistä muka ole ottaan kiinni jotain oikeita rikollisia?!? Itsekin joskus käynyt viherpeukussa ja se myyjä oli kyllä niin viattoman näkönen rastapää, että ei varmasti olisi kellekkään harmiksi...

  Vois alkaa kirjotella muun maalaisille foorumeille näistä Suomen valtion ja poliisin touhuista... Alkaa mennä jo naurettavaksi tämä meininki esim. LEX kukkaruukku, tää viherpeukun tapaus, Karalahden tuominta jostain vitun kuvasta?!?, chiliharrastajien raidaus ym... Olis kiva tietää mitä jossain muussa maassa ollaan mieltä tästä touhusta!
   
 10. Daimon

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2000
  Viestejä:
  526
  Poliisit valvoo ettei jengi ala liikaa nauttimaan hamppua ja sitä kautta laajentamaan tajuntaansa ja sitä kautta katsomaan asioita vähän eri kantilta. Yhteiskuntahan murentuu jos jengi alkaa liikaa kyseenalaistamaan asioita. Ei se ole mitään sattumaa että viinaa saa kaupasta ja hamppua joutuu salassa nauttimaan.

  edit: ei tämä ole mikään salaliitto. Poliisit luulevat toimivansa oikein.
   
 11. Vinhanen

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2007
  Viestejä:
  25
  Aleni kyllä taas tuon uutisen myötä kunnioitus tämän maan lakeja, lainsäätäjiä ja poliisia kohtaan.

  Onhan se ihan kohtuullista, että Matti Nykänen, joka on toistuvasti kännissä pahoinpidellyt vaimonsa jopa teräasetta apuna käyttäen saa jatkossakin täysin laillisesti vetää niin paljon viinaa kuin sielu sietää (ja saisi kai ampuma-aseenkin hankkia, ellei sellaista jo omista). Mutta autahan armias jos kehtaat pilveä tässä maassa polttaa, tai edes käydä kaupassa, jossa myydään kannabiksen kasvattamiseen käytettäviä tarvikkeita! Tutkivat sinut kadulla, tulevat kotiisi ja kohtelevat sinua kuin rikollista, vaikket mitään laitonta olisi tehnytkään.
   
 12. Daimon

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2000
  Viestejä:
  526
  Kukaan, toistan ei kukaan voi teiltä luontoa kieltää. Älkää koskaan alistuko näiden mielivaltaisten ihmisten vaatimuksille.
   
 13. Espoorican

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2000
  Viestejä:
  1 224
  Kyllä taas joku roti tuohon poliisin toimintaan pitäisi saada.
  Aivan hölmöläisten touhua tuollainen viherpeukun ratsaaminen ja asiakkaiden vainoaminen... Ja tuollaista toimintaa tulee joka vuosi sponsoroitua... :D

  Tuo ruukkulaki ei missään tapauksessa tule menemään läpi.

  Ehdotan myös bustatuille syyttömille ihmisille vahingonkorvausoikeutta saadusta negatiivisesta huomiosta naapurustossa yms.
   
 14. Randomizer

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2004
  Viestejä:
  5 667
  Kyllä melkosta poliisien resurssien tuhlausta tuomonen pelleily. Tai sitten Suomessa ei kertakaikkiaan tapahdu mitään niin pitää keksiä tekemistä poliiseille.
   
 15. Nimellinen merkki

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  153
  Taas kerran riemukas voitto järjestäytyneelle rikollisuudelle.

  Oikeat rikolliset on tajunneet jo ajat sitten kuinka loistava idea on kannabiksen viljely suurissa määrissa (kiloissa) ja levittäminen katukauppaan. Ei ole loppupeleissä vaikeaa ostaa tai vuokrata jotain autotallin kaltaista tilaa ja johan alkaa raha virtaamaan.

  Samaan aikaan suomen päättäjien kannabislinja pelottaa useimmat kotikasvattajat siihen malliin etteivät he uskalla ruohoja itse kasvattaa ja joutuvat ostamaan tuotteensa kadulta. Väittäisin että tällähetkellä potentiaalisia käyttäjiä on 2-3 kertaa kotikasvattajien määrä ellei enemmänkin.

  Parasta olisi jos suomeen saataisiin sellainen malli että pienten määrien hallussapito ja muutaman pensaan kasvatus omaan käyttöön olisi sallittua. Siitä olisi suoraan seuraavat hyödyt:

  1. Tulonmenetykset järjestäytyneelle rikollisuudelle
  2. Viljelmien tulipalo- ja vesivahinkoriski vähenisi koska enää ei tarvitsisi tunkea niitä kasvatelmia vaatekaappiin. *
  3. Käyttäjä voisi olla varma tuotteen puhtaudesta, katuruohot ja lätkät on monesti jatkettu kaikella kenkälankista hiuslakkaan... *
  4. Poliisien resurssit menisivät johonkin järkevämpään kuin opiskelijoiden vaatekaappien kaivamiseen. *

  Tähtimerkillä merkatut kohdat ovat sellaisia jotka eivät millään muulla konstilla muutu elikkäs kasvatus ja käyttö on tullut jäädäkseen ja jos paukut haluaa niin paukut hankitaan.
   
 16. HeZu

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  632
  Vaikka en ole mikään kannabiksen puolestapuhuja, mutta on typerää, ettei maassa saa tehdä asioita, joista ei ole muille haittaa.
   
 17. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 190
  Joulunaikaan tuli tällainen tilanne eteen kun olin lähdössä lomilta takas kämpille ja selitin että kasvit olleet kaks viikkoa itsekseen niin pakko lähteä. Tähän eräs nainen sanoi että onkos sulla niitä niitä ja piirteli käsillään kannabiskasvia. Kyllähän minä sen muutenkin tiesin että poliisin huumepropaganda on toiminut hyvin, mutta oli vaan pakko siinä avautua ja sanoa että on se vaan kumma jos joku hippi itselleen paria kasvia kasvattaa ja poliisi sen narauttaa niin siitä juttu lehteen heti mutta jos joku matti nykänen taas ryyppyputkessaan sohii vaimoaan puukollaan niin sehän menee melkeen lehden viihdeosastolle. Hehheh, no kännissä vähän sohas. Että Suomessa voi alkoholilla vetää itsensä kuntoon missä oksentelee vatsansa lattialle tai sammuu lumihankeen eikä sitä Suomessa pidetä minään. Olen ihan varma että tän jälkeen olen minä myös maineeltani aivan varma kannabiskasvattaja.

  Pointtihan tossa on että tän naisen mies on ollut alkoholisti viimeiset ainakin kolkytävuotta ja vaikkei väkivaltaseksi käykään niin enpä usko että on perheellä aina ollut mukavaa. Ja nyt oli joulun ajan mies ilmeisesti sisätiloissa koko ajan, millonkahan oon sitä edes viimeksi nähnyt. Eihän se kivaa ole minustakaan huomauttaa, mutta hieman vois käyttää aivojaan ja miettiä onko se hippikannabinisti se suurin ongelma.

  Tuo ridgesin ratsiajuttu sai vain miettiin että vois periaattesta käydä ostaan nuo chilikasvatusvehkeet jotta poliisi vois joutessaan ratsata myös mun kämpän kun niillä selvästi on aikaa. Voisin kuvata myös poikien rynnäkköä, taustamusiikit hakisin Shieldistä. Poliisi vois tosiaankin miettiä sitä onko asia niin vakava.
   
 18. Dunedain82

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2007
  Viestejä:
  245
  Koska aloitetaan tekemään kotietsintöjä väärässä puoluetoimistossa asioiville henkilöille?

  Vaikka en amerikkalaistyylistä kotietsintälupajärjestelmää suomeen haluakkaan, niin siinä vaiheessa jos tietyissä (täysin laillisissa) liikkeissä asioimalla saa poliisit omalle kotiovelleen ollaan kyllä menossa aivan väärään suuntaan. Poliiseja en tilanteesta syytä, sillä kotietsintä on suomen laissa rajattu niin epämääräisesti, että sen voi suorittaa kenelle tahansa... tai ehkä se onkin alunperin ollut lainsäätäjän ajatuksenakin.
   
 19. N.M.E

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2009
  Viestejä:
  144
  Tuo laki astui voimaan jo 1.1.2007. Kaikki jotka pitävät hallussaan kukkaruukkuja tai vastaavaa voidaan tuomita yrityksestä kasvattaa laitonta huimausainetta! Että silleen... Aika vitun naurettavaa!

  Jos ostan K-Kaupan Väiskilta kertakäyttömukeja, niin voidaanko minut tuomita yrityksestä kasvattaa huumausainetta, koska kertakäyttömukissa voi idättää siemeniä? Entäs K-Kaupan Väiski, saako hän tuomion huumausaineenkäytön edistämisestä?
   
 20. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  731
  Suomesta on kovaa vauhtia tulossa kristillisdemokraattinen, äärikonservatiivinen valtio väestön ikääntyessä maailmanennätysvauhtia.

  Ihan turha edes haaveilla lainsäädännön liberalisoitumisesta huumeiden tai minkään muidenkaan asioiden suhteen. Ellei EU pakota.

  Se ei silti muuta sitä asiaa miksikään, että käytännössä lainsäädäntö esim. huumeiden suhteen ON liberaalimpi kuin poliisin tulkinta siitä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2010
 21. rubble

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  0

  mietippä asiaa vielä. kyllä siitä vain muillekin on haittaa. kuka maksaa terveyshuoltokulut kun pitkäaikainen käyttäjä joutuu hullujen huoneelle taikka muuten terveys romahtaa? myös sinä olet niitä maksamassa.
   
 22. Frideaph

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2008
  Viestejä:
  206
  Taidat olla kommunisti tai muuten vain dorka. Luultavasti myös rölli.
   
 23. dellflow

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  565
  1990-luvun lopussa valtio jäi (viinasta maksettavasta verosta huolimatta) 13 miljardia markkaa miinukselle alkoholin suurkuluttajien vuoksi. Silti viinaa voi kantaa kaupasta selkä vääränä. Paljonkohan nykyään tulee takkiin denoista? Onko verottoman alkoholin raahaaminen Virosta lisääntynyt 10 vuodessa? Paljonko maksaa kannabisti valtiolle? Entä jos pössystäkin maksettaisiin veroa? Jaa-a.
   
 24. Leksu

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2005
  Viestejä:
  164
  Enemmän kuluja siitä yhteiskunnalle laittomana on, hth :smoke:
   
 25. Käykö Keuhko

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  4 994

Jaa tämä sivu