Hiiren rullan vinkuminen

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Jahti, 16.07.2013.

 1. Jahti

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2012
  Viestejä:
  92
  Mitäs tämmöiselle voisi tehdä kun Mad Catz MMO 7:n rulla tykkää vinkua nopeasti rullatessa? Voiko sinne työntää vaikka öljyä väliin? :smoke: Takuuseen en jaksa laittaa kun muuten hyvin toimii.

  OT: Mitkä on parhaat pelikajarit 50-70e? Ite kattelin Creative Gigaworks T20?
  :kippis:
   
 2. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Jos vain mahdollista, ja jos uskallat, kannattaa avata se hiiri ensin ennen kuin alkaa mitään öljyä spruittailemaan sokeasti hiiren rullan välistä. Jännä sattuma, koska itse tänään juuri avasin hiiren (G400) ja vähän suihkautin yleisöljyä tuonne rullamekanismiin. Itselläni oli hieman rohiseva ääni, eikä tuo öljy täysin auttanut, mutta vähän kylläkin. G400:ssa on tippa jonkinlaista rasvaa tuolla mekanismissa, joten pitää kai ostaa litran purkki vaseliinia tms. moottorirasvaa joku päivä... Omalla kohdallani, YouTubessa on yli tunnin mittainen video jossa näytetään G400:n purkaminen, sisukset ja kaikki. Joten jos mahdollista, ota selvää miten hiiri avataan turvallisesti, ja välttäen suunnittelijoiden asettamia ansoja. Avatessa kun saattaa tipahtaa irti yhtä sun toista osaa. Toisaalta jos pitää palapeleistä... Varmuuden vuoksi, varaa toinen hiiri siltä varalta että nykyisen kasaaminen epäonnistuu.
   
 3. Jahti

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2012
  Viestejä:
  92
  Harmi kun tämä onkin tämmöistä ei-avattavaa mallia...
   
 4. E.T

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2000
  Viestejä:
  9 460
  No tottakai sen pitääkin vinkua kovempaa kun rotan ostit... :D


  Öljyn sijaan esim. polkupyörän ketjuihin tarkoitettu teflon-voide voisi olla siistimpää. Ei kerää pyörän ketjutkaan kaikkea pölyä ja roskaa.
   

Jaa tämä sivu