Gigantti & Collect@store

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja anzack, 05.08.2012.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. anzack

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2009
  Viestejä:
  248
  Mites tuo Collect@Store käytännössä toimii? Tein viime perjantaina tilauksen (illalla/yöllä) ja mitään ei ole kuulunut vaikka lupaillaan tuota noin 2h "valmiutta". Tuleeko noista tuotteista mitään ilmoitusta erikseen vai pitääkö tässä huomenna astella Giganttiin ja kysellä kamojen perään?

  Netissähän nuo tilatut tuotteet näkee, mutta molemmissa toimitus on "tuntematon".. Tilasin siis imurin ja mikron, mikrojen toimitus alkaa vasta 9.päivä kuluvaa kuuta joten menneeköhän samalla käynnillä molemmat vai miten homma kulkee?
   
 2. owo

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2007
  Viestejä:
  856
  Minä en ainakaan saanut mitään ilmoitusta kun kerran tilasin. Perseestä.
   
 3. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 696
  Ei tule mitään vahvistusta, tai tulee heti kun tilauksen on tehnyt, mutta sitten ei tule kun tuotteet on noudettavissa. Ja tuo 2h ei edes välttis pidä paikkaansa. Itse kun hain niin kassan täti vaan haki tavaran hyllystä(jossa se oli hintalapun mukaan tuplaintainen kun netistä tilattaessa). Eli voi käytännössä mennä giganttiin ja tehdä siellä puhelimella tilauksen ja mennä kassalle, ainakin joidenkin tavaroiden kanssa.
   
 4. Varma

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2005
  Viestejä:
  406
 5. anzack

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2009
  Viestejä:
  248
  Täytyypä päivemmällä käydä kyselemässä tuon imurin perään.. Voisivat edes tekstiviestin laittaa kun tavara noudettavissa :confused: Toinen vaihtoehto olisi laittaa siihen netissä nähtävään tilaukseen "toimitus" kohtaan esim. "noudettavana", nythän siinä lukee vain "tuntematon". Noh, tämän saavat anteeksi jos toimitus on noudettavissa ja siihen tarjous hintaan johon sen tilasin..
   
 6. rangeri

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2004
  Viestejä:
  37
  Oon pari kertaa tilannut ja ensimmäisellä kerralla marssin kauppaan lapun kanssa ja myyjä nappasi hyllystä saman tuotteen (tosiaan huomattavasti isompi hinta lapussa).

  Toisella kerralla nappasin itse tuotteen hyllystä ja menin tulostetun lapun kanssa kassalle. Eli kunhan on se lappu messissä niin ihan sama miten sen tuotteen saa käsiinsä.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu