FPS. voiko näin tehdä? (lakiapua kiitos!)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja nunnu_, 08.06.2008.

 1. The Boss_

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2005
  Viestejä:
  256
  Vaikutat erinomaisen älykkäältä vartijalta... Tulevaisuus häikäisee 6e/h+työsuhdepamppu?
   
 2. Saint Henry

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2003
  Viestejä:
  551
  Älä unohda verovapaita, asiakkailta varastettuja rahoja.
  [signature]Musta Toshiba.[/signature]
   
 3. feuerstrahl

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  1 269
  Heh, en ole vartija. Tuo alkuperäinen lainaus sai vain asian kuulostamaan siltä että vartijalla olisi normaalia ihmistä vähemmän oikeuksia itsensä puolustamiseen.[signature]Sen tietää miten siinä käy kun radalla on 5 mielipuolta.[/signature]
   
 4. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  7 993
  Eräs tuttava teki vartijan hommia vuosikaudet, siinä sivussa lueskeli teknillisellä yliopistolla teoreettista matematiikkaa.
  [signature]-*- Mansester since '79 *-*
  \o/ Blood Is the Price of Glory \o/[/signature]
   
 5. Pääkäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2008
  Viestejä:
  1 508
  Ahaa.

  Just just.
   
 6. Kardi

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2002
  Viestejä:
  119
  Minusta tuo puukkovideon vartija vetää sangen hyvin. Varmaan aika monella jäätäis kun vastustaja heiluu veitsen kanssa, tuo sentään kykenee jonkinnäköiseen loogiseen toimintaan. Eikö noilla kuitenkin oo jotain järeempääkin kalustoa, OC-suihkeet yms.? Varmaan aika monella ois livahtanu kusi sukkaan ja kaivanu jo sellasta, mutta tuohan vetää aivan spartalaisia etupotkuja (no okei, ei nyt ihan) ja selviää ilman minkäänlaisia apuvälineitä? Kaiken lisäksi koittanee vielä puhua tuolle puukkojunkkarille tuossa lomassa vielä, mutta tuloksettomaksi jäi.

  Sori offtopic. Palataan asiaan: kannattaa antaa vähän tasaantua humalassahan aina tuntuu että ite on kokenu helvetinmoista vääryyttä. Vähän aikaperspektiiviä niin tajuaa oman käytöksensä hölmöyden. Takkiin voi saada ansaitusti tai ihan muuten vaan.
   
 7. Jakartti

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2007
  Viestejä:
  70
  Olin jo alkamassa pistämään kommenttia, mutta näyttää että kanssa murot antoivat jo täyslaidallisen sitä mitä pyydettiinkin. Se on elämää eikä pilvilinnoja.
  [signature]Mielestäni te kaikki olette spedejä.[/signature]
   
 8. luizki

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2004
  Viestejä:
  70
  Hmm..

  No voisin sanoa näin entisenä FPS:än stevarina, että tuo topikin aloittajan kertomus toistuu päivittäin junassa/asemalla. Kehitetään väkisin tilanteita, että pääsisi vääntämään ja käyttämään voimaa vaikka normi jamppa olis hoitanu homman puhumalla.

  En tiedä nykyään, mutta kyllä siinä firmassa ainakin silloin oli tosi asiallisia ja reilujakin vakseja. Sitten oli kourallinen niitä, jotka oikeesti päätti vuoron alussa, että tänään tapellaan.

  Teet asiasta rikosilmoituksen jos vain on silminnäkijöitä tapahtuneelle.

   
 9. Mr.Mystery

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2002
  Viestejä:
  432
 10. qettyz

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2001
  Viestejä:
  319
  Tuntuuhan noita vartioita olevan moneen lähtöön. Kerran tulin iltavuorosta töistä ja siellä junan välikössä oli yksin joku humalainen jamppa, rauhallisesti nojaili ja yritti naputella puhelintaan, horjahti ja kaatu, nous ylös ja jatko puhelimensa naputtelua. No toisessa päässä vaunua oli kaks vartiaa ja huomas sen, heti vetivät nahkahanskojaan kireemmälle ja tuumas toiselle että no nyt lähti ja heitti sen samantien seuraavalla pysäkillä junasta.
  Ei ollu ainakaan imo kovin reilua toimintaa kun jamppa ei siellä mitään häiriköiny. Ilmeisesti vaan humalassa ei pääse kotiin jos sattuu horjumaan :P
   
 11. El coyote

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  214
  Kyllä osaa taas porukka olla sinisilmäisiä vartioiden suhteen. Ihan vaan tiedoksi ettei suun soittaminen kyllä oikeuta kuristamaan ketään.
  [signature]-=FORDIGE SE DRYHTEN THONE FYLL FEOND=-[/signature]
   
 12. Mr.Z

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2004
  Viestejä:
  122
  Eipä paljon mikään ole ärsyttävämpää kuin känninen teini aukomassa päätään. Vartijoilla pitäisi olla oikeus vetää niiltä housut kinttuihin ja läiskiä kunnolla perseelle eli ns. isän kädestä. Monista teineistä huomaa, ettäi ole kotona rakastavia vanhempia, kun ei olla saatu kunnolla piiskaa.

  [signature]Kasvaa se mies räkänokistakin, vaan ei murottajista. ------- Aliquando insanire iucundrum est.[/signature]
   
 13. Saint Henry

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2003
  Viestejä:
  551
  Joo, pieni hakkaaminenhan siihen auttaa, että heistä kasvaa hyviä aikuisia.
  [signature]Musta Toshiba.[/signature]
   
 14. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 085
  Jännä että noin monilla on ikäviä kokemuksia vartijoista, munkin olis kyllä pitäny saada turpaan noilta jo sen tuhat kertaa.

  Esim tässä muutama viikko sitten menin niin kännissä kotiin yöjunalla että alkoi laatta lentää siihen uloskäynnin vastapuoliselle tasolle jossa ovet kiinni. Toisella puolella ovet auki ja siihen tuli pari vartijaa ja konnaria jotka jotain huuteli että tuuhan pois sieltä. Ite heiluttelin vaan lippua ja huusin takasi jotain että ette te saatana maksavaa asiakasta voi poistaa ja jatkoin laattaamista. Juna lähti ja vei kotiin eikä noista vartijoita kuulunu mitään enää.

  Ehkä niille tuli joku kiireellisempi "tehtävä" ja säästyin törkeältä pahoinpitelyltä kuin ihmeen kaupalla :)
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   
 15. The Boss_

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2005
  Viestejä:
  256
  Jos provosoituu, niin on väärällä alalla..
   
 16. Loggin

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2005
  Viestejä:
  729
  Mikäs tässä nyt oli jääny epäselväksi? Tämä käsiteltiin jo siinä yhdessä triidissä ja toi yks kaveri ryntäs päin vartijoita ja sen takia heitettiin maahan.
   
 17. Ryydiger T. Nulju

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2003
  Viestejä:
  244
  Puhdas (tai melkein puhdas) rikosrekisteri. Muuten sitten mennään "ominaisuuksiltaan sopiva" joka voi käytännössä, ja varsinkin nykyisen työvoimapulan aikaan, tarkoittaa ihan mitä tahansa. Oma mielipide on että koulutusta pitäisi pidentää ja sen sisältöä kehittää ja laajentaa ties kuinka monella eri tavalla, esim. voimankäytön opetuksen määrää pitäisi kasvattaa nykyisestä huomattavasti ja psykologiaa olisi mielestäni tärkeä myös käsitellä enemmän.

  Suurin osa porukasta on ihan täyspäistä sakkia paljon opiskelijoita yms. mutta kuten jokaisessa ammattikunnassa niin tännekin mahtuu sellaista väkeä jotka eivät alalle syystä tai toisesta millään tavalla sovellu.

  Sivullisten silmin asiat helposti näyttävät "railakkailta" ylilyönneiltä, varsinkin sellaisten sivullisten jotka eivät ole koskaan olleet tekemisissä aggressiivisten henkilöiden kanssa. Sivusta on aina helppo huudella mutta kun joutuu itse tekemään niin se onkin paljon vaikeampaa, kun siinä on silloin oma terveys ja mahdollisesti työkaverinkin terveys uhattuna. Pitäisi vielä huolehtia sen kohdehenkilönkin terveydestä..
  [signature]"Käy kertomassa se noille tutkijoille, heillä ei varmaan ole ollut mitään kompetenssia suorittaa tutkimusta yli 40 vuoden ajan. Olisivat tajunneet tulla kysymään murosta, niin olisi saatu oikeita tuloksia."
  -mabasa[/signature]
   
 18. feuerstrahl

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  1 269

  Jos katsot videon tarkasti, huomaat että kohdassa 0:03sek tyyppi kaasuttaa mutta feilaa.
  [signature]Sen tietää miten siinä käy kun radalla on 5 mielipuolta.[/signature]
   
 19. Tarnado

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2003
  Viestejä:
  1 036

  Käsittääkseni tämä 12-vuotias oli muistaakseni lähemmäs täysi-ikäinen tyyppi joka on ennenkin käyttäytynyt väkivaltaisesti, ja nytten muistaakseni sylkäisi yhtä vartijaa silmille ennen tuota tapausta. Tai näin kuulin yhden paikallaolleen veljeltä, voisin vielä soittaa ja varmistaa että miten se asia meni, kun baarissa hän sen kertoi ja muistot siltä illalta aika sumuiset. :)
   
 20. Ryydiger T. Nulju

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2003
  Viestejä:
  244
  Eikös tämä ollut vielä se tapaus jossa matkustajat ja konnarit katsoivat että vaksit toimivat täysin oikein, ja iltalehtikin joutui pyytämään anteeksi ja julkaisemaan oikaisun koska oli tukeutunut vaan yhteen lähteeseen juttua tehdessään..

  Olisi oikeasti mielenkiintoista tehdä tutkimus vääriksi osoittautuneiden lööppiotsikoiden vaikutuksesta ihmisiin. Tässäkin muistetaan se mitä ei tapahtunut, ja unohdetaan se mitä tapahtui :)


  [signature]"Käy kertomassa se noille tutkijoille, heillä ei varmaan ole ollut mitään kompetenssia suorittaa tutkimusta yli 40 vuoden ajan. Olisivat tajunneet tulla kysymään murosta, niin olisi saatu oikeita tuloksia."
  -mabasa[/signature]
   
 21. Exc x

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2001
  Viestejä:
  465
  Ihmiset on huvittavia, tätä läppää kuulee jatkuvasti, lisäksi yli 20v jannut näyttelee keskisormea jatkuvasti, teinit huutelee perään jne. Arvostettu duuni kyllä :)

  En tiedä vielä yhtään vartijaa, joka olisi edes poliisikouluun hakenut tai menossa, valtaosa tekee vielä opiskelun ohessa duunia vain rahan hankkimiseksi, kuten itsekkin.  [signature]Haluatko testata pelejä?
  Vuokraa mökki Lapista
  Playground Squad
  My homepage/CV/Portfolio[/signature]
   
 22. esprit

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2007
  Viestejä:
  807
  Ei näin.
   
 23. DApe

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2007
  Viestejä:
  50
  Parempi siis että kaikki vähänkin kännissä olevat jätetään keskustaan yöksi riehumaan ja ryyppäämään lisää?

  Järki hoi?

  Nunnu. Rikosilmoitus kehiin ja kerrot kaiken mitä olet tännekkin kertonut. Vaikkei juttua välttämättä tule niin varmasti tulee johdon/poliisin puolelta tiukkaa palautetta vartijoille.

  Olisihan se paras jos saataisiin moiset sekopäät "turvaamasta" pois kaduilta.
   
 24. Casey Fucking Ryback

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2006
  Viestejä:
  613
  Jep, tai se äsken ollut "6-vuotiaan yliajo" iltalehdessä
  [signature]Compare your life to mine and then kill yourself!
  MauriDaSlayer@Xbox Live[/signature]
   
 25. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  4 486
  Ei kyllä noinkaan.
   

Jaa tämä sivu