Elisa Kotiboksi (BeWAN a2100n) porttiohjauksista

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Ormu, 30.03.2012.

 1. Ormu

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  4 594
  Onko kukaan keksinyt, miten kys. modeemille saisi määritettyä useamman kuin yhden portin ohjauksen yhdellä säännöllä? Eli esimerkiksi portit 2300-2400, joiden ohjaus yksitellen vaatisi 101 sääntöä? "Source ports" -kohtaan ei voi laittaa ainakaan väliviivalla erotettuja porttialueita.

  kuva:

  [​IMG]

  Myös se kiinnostaisi, onko modeemille saatavissa jotain yleismallin firmistä nykyisen elisalle tehdyn räpellyksen sijaan.
   
 2. NNH

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2009
  Viestejä:
  1 442
  Käytä viivan sijasta kaksoispistettä, niin pelittää. Esim.

  (selvisi minulle, kun yritin selvittää, miten saisi MSN Messengerissä tiedostojen lähetyksen toimimaan)

  Jos löydät, kerro minullekin. Etsin pari kuukautta sitten enkä löytänyt. Tuo purkki on niin syvältä, että moisen tyrkyttäminen ihmisille pitäisi kieltää. Eka saamani kappale oli viallinen eikä suostunut päivittämään firmwarea etänä toimivaan versioon. Purkissa oletuksena tuleva Elisa1 on kuulemma täysi susi; purkin pitäisi päivittää itsensä ekalla yhdistämisellä versioon Elisa6, mutta tuossa se ei toiminut eikä Elisan tuki myöskään suostunut lähettämään firmware-tiedostoa, jotta olisi voinut kokeilla itse, vaan vaihtoivat mieluummin uuteen. Tilalle tulluttakin saa resetoida säännöllisesti kiskomalla johdon seinästä.
   
 3. Ormu

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  4 594
  Kiitoksia, pitääpä kokeilla. Muistaakseni yritin plussalla ja jokerimerkilläkin jotain, mutta kaksoispiste ei sitten tullut mieleen...
   
 4. Scotch

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  624
  Eipä noihin saa mitään orggista tai edes modattua fw:tä ajettua. Parempi vaan laittaa suoraa siltaavaksi ja oma laite perään.
   

Jaa tämä sivu